brak logo

Sarto Agencja Public Relations

Wrocław

Opinie o Sarto Agencja Public Relations

anonim 2011-11-09 23:02:58
Odradzam: stres, brak zaufania, brak rozwoju i perspektyw, niewiarygodna rotacja, słabe pieniądze.
1
naklejka 2012-01-03 10:55:40
Faktycznie musi być tam nieciekawie skoro co dwa tygodnie wystawiają w kółko te same oferty pracy.
eEe 2012-05-22 18:39:54
Rotacja jest tak niewiarygodna( [usunięte przez moderatora]
lalo 2013-01-28 20:30:39
Dokładnie.... zero perspektyw, atmosfera taka sobie, a właściciel... szkoda nerwów. Nie zamierzam podpisywać następnej umowy...
1
Kasia 2013-03-07 16:17:19
Koszmar, stres, [usunięte przez moderatora]
1
AlaBuster 2013-07-10 21:23:05
Minęły prawie dwa lata odkąd nie pracuję w Sarto i chyba dopiero teraz zapominam pomału jaki to był koszmar. Nie idźcie tam, dla własnego zdrowia. Żadne pieniądze (chociaż tu akurat nie ma szału) nie są tego warte.
AlaBuster 2013-08-13 10:32:57
Trochę powyżej 2k może dostaniesz, w zależności od doświadczenia i tupetu.
AlaBuster 2013-08-21 08:45:35
Jasne. Musisz jedynie być kobietą. Ładną.
P. 2014-01-31 10:45:52
Czy możesz powiedzieć coś więcej? Właśnie jestem po rozmowie - na pierwszy rzut oka wydają się konkretni(usunięte przez administratora)
Mirek 2014-04-07 13:26:23
Ja jedyne ogłoszenie jakie znalazłem, to stanowisko Specjalista do spraw marketingu, myślicie, że warto? Te wystąpienia po angielsku to częste?
joka 2014-04-23 18:20:56
Na mnie firma Sarto zrobiła nie małe wrażenie, szczególnie na ich stronie zakładka napisali o nas, ma sporo odnośników.
gabi 2014-05-30 18:54:10
@joka, ale Twój komentarz jest pozytywny czy negatywny, bo ciężko ocenić, co masz na myśli pisząc, że firma zrobiła na Tobie nie małe wrażenie?
Agencjonmmo 2014-12-15 19:28:39
studiuje dziennikarstwo - tutaj to wogole sie czegos naucze czy lepiej jak poszukam innegho miejsca do pracy , mam ostatnio takiego pecha ze gdznie nie pojde na pratyki to sie okazuje ze tylko xeruje albo parze kawe a przeciez kazdy chce sie cczegos nauczyc :) prawda? nie mysle o kasie bo liczy sie dal mnie doświadczenie
MmA 2015-01-20 13:08:41
jak na studenta dziennikarstwa to troszkę za dużo błędów, chyba studencie weź się troszkę zastanów nad tym co piszesz... a tak może ktoś oprócz tego robiącego błedy studenta ma ktoś informację na temat pracy albo chociaż dobrego stażu w Sarto. Zależy mi na takiej informacji a myślę, że to dobre miejsce na takie pytanie.
cheo 2015-02-07 13:28:10
Jak myślę o czasie tam spędzonym, stwierdzam, że były to najkoszmarniejsze miesiące mojego życia.
(usunięte przez administratora). Doświadczenie może być nieduże, teoretycznie dostaniesz "szkolenie-na-szybko" z czytania zamówień publicznych czy czegoś podobnego. Tylko potem jest wielkie halo, że nie masz wiedzy z podstawowej księgowości, albo czegoś, co nie zostało przekazane podczas "szkolenia" i zdecydowanie nie widnialo w przedstawionym CV.

(usunięte przez administratora) Praca w soboty i niedziele do odebrania jako wolne. Prawo pracy przestrzegane tak, jak leży panu właścicielowi. (usunięte przez administratora)
Żołądek mi się skręcał za każdym razem, jak właściciel wchodził do pomieszczenia. Dodam, że jestem bardzo odporną osobą, jeśli chodzi o stres, po organizacji wielu imprez i współpracy z wieloma ludzmi. (usunięte przez administratora)
Polecam popytać studentów kierunków PR-owych o czarną listę firm PR we Wrocławiu. Zgadnijcie, co się pojawi.

Co do rotacji - powiedzieć, że jest duża, to jakby powiedzieć, że tornado to taki duży wiaterek.

Pozdrawiam tych, co mają tyle samozaparcia, żeby tam aplikować.
1
Ona 2015-07-03 18:13:12
Pracowałam tam 3 miesiące i były to najgorsze 3 miesiące mojego życia. Zdecydowanie odradzam.
kakuko 2016-05-19 09:29:48
Niestety to wszystko prawda. (usunięte przez administratora) Spróbuj się postawić albo pokazać, że masz swoje zdanie - już tego samego dnia będziesz miał pod górkę. Ekipa i dziewczyny bardzo fajne, pracowite, ale podcina się im skrzydła.
Beznadzieja i STRES, ciągłe spięcie. Po rzuceniu pracy skumałam, że może być inaczej.
kasia 2016-06-20 19:40:26
Czy naprawdę jest tam aż tak źle? Praca w biurze za marną kasę oraz podcinanie skrzydeł?
rozczarowana 2016-07-10 22:20:54
To jest STRASZNE miejsce...wszystko, co napisali poprzednicy, to prawda. Każdy dzień/decyzja zależą od widzimisię właściciela i jego humoru. A że ma go rzadko, pracuje się w ogromnym stresie, poniżaniu i wykorzystywaniu ludzi. Spędziłam tam trochę czasu, do mięczaków :) nie należę, a i tak uważam to za najgorszy zawodowo czas swojego życia. Naprawdę we Wrocławiu są miejsca, gdzie przede wszystkim SZANUJE SIĘ pracownika (także jako człowieka). W tym miejscu niestety nie....
OKS 2016-08-31 00:20:54
Odradzam tą firmę. Zastanówcie się kilka razy przed złożeniem tam aplikacji i przyjściem do pracy. Tyle negatywnych opinii oznacza, że to miejsce jest naprawdę nieprzyjazne. Standardy zarządzania i podejścia do pracowników bardzo odstają od obecnych realiów na rynku pracy. Jak widać w tej firmie nic się nie zmienia bo od wielu lat ma bardzo negatywne opinie.
ulla 2016-10-14 22:52:37
Byłam w Sarto na rozmowie w sprawie pracy. Powiem tak, nawet gdybym tę pracę dostała, to i tak bym jej nie chciała. Właściciel firmy zrobił na mnie bardzo złe wrażenie. Wytykał każdy najmniejszy błąd, był cyniczny, niemiły. Zastanawiałam się, po co w ogóle mnie zaprosił na rozmowę. Szkoda czasu i nerwów. Dodam, że szybko znalazłam inną pracę.
Majak 2016-10-20 15:30:49
@ulla dosknoale Cie rozumiem, mialam ta nieprzyjemnosc tam pracowac, stres, stres i jeszcze raz stres, prezes nie liczy sie z innymi, w pochlebne opinie o firmie nie wierzcie
Majak 2016-10-20 15:31:22
@ulla dosknoale Cie rozumiem, mialam ta nieprzyjemnosc tam pracowac, stres, stres i jeszcze raz stres, prezes nie liczy sie z innymi, w pochlebne opinie o firmie nie wierzcie
Zostaw swoją opinię o Sarto Agencja Public Relations - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sarto Agencja Public Relations