brak logo

Alwro

Elbląg

Opinie o Alwro

elbląg-szczanka 2012-03-30 00:14:49
Nie polecam !!!!! Nie wiadomo kto jest pracodawcą. Matka, ojciec, czy syn ... Swoimi pracownikami nie interesują się wcale. Najlepiej to dać najniższą krajową a wymagać najwięcej. Takie są tam realne zarobki.
ofiara 2012-06-25 11:45:34
Zgadzam się z przedmówcą, ogólnie w tej firmie jest mobbing pracowników, wszyscy są zastraszeni, chociaż na pierwszy rzut oka wszystko jest super, rodzinna atmosfera to za zamkniętymi drzwiami jest strasznie, pracownicy nawet boją się odejsc z pracy... pensja najniższa i w dodatku nieterminowo.
pracownica fantazji 2012-12-11 18:15:43
zgadzam się z reszta. Nie interesują się pracownikami. Pensja najniższa krajowa. Wymagania wysokie, dbanie o sklep jak o swój. W sklepie ich nie ma mają wszystko w nosie. Obwiniają cie za wszystko. Zwalniają za azję co. Nie liczą się z twoim zdaniem. W sklepach zimno oszczędzają ma ogrzewaniu . Masakra. Zastraszają ze się wyjęci z pracy jak będą niskie utargi. Nie polecam!
Maniek 2014-01-06 20:13:28
Mam zaproszenie na rozmowę, czy to jest firma Alwro odlewnicza w Elblągu? Jak wygląda praca magazyniera? Proszę o odpowiedź
4
nonlogin 2014-01-06 23:04:19
Czy ta firma prowadzi sklepy z odzieżą uzywana, czy opinie dot. dzialalności w branży spawalniczej?
1
specjal 2014-02-02 21:56:40
To jest firma wielbranzowa(usunięte przez administratora)
****** 2014-09-07 14:26:26
firma ALWRO to szajs...nikomu nie polecam tam pracy ani w sklepie ani w żadnej innej branży, płaca nie jest wypłacana na czas, ludzie muszą włożyć zęby w ścianę aby przeżyć, prowadzi ją osoba bardzo nieodpowiedzialna,pracownicy nawet pewnie nie wiedzą, że pewnie nie płaci składek ZUS-owskich, dowiedzą się pewnie tak jak ja przy wizycie lekarskiej albo jak im zabraknie lat do emerytury, nie polecam tego bagna...
dudus 2014-12-06 20:00:42
firma Alwro specyficzny zakład pracy. nie polecam nawet wrogom. Nie wypłacalni. atmosfera chora. to ty musisz się martwic o to czego brakuje. Kierowniczce najlepiej wychodzi mobing i mieszanie w garach. Nie polecam wręcz odradzam.A co do branży odlewniczej jest ok tylko gorzej z wynagrodzeniem
greater 2015-01-31 16:38:30
nie brzmi to wszystko najlepiej jeśli chodzi o pracę w Alwro i to co pisze o niej @dudus. Zgodzę się z tym , że głównym problemem firmy jest atmosfera i to właśnie przez nią głównie firma posiada nienajlepszą ocenę. Szkoda, bo akurat atmosfere tworzą ludzie , a ich spokojnie można przecież wymienić
jkk 2015-07-28 06:47:32
Pracowalem nie polecam a to ze cicho na forum to tylko znacza ze luczie juz tam nie przychodza pracowac i chwala im za to w koncu obudzi sie z reka w nocniku ten stary pryk
mimi 2015-12-08 22:55:46
Lepiej zbierac puszki po piwie niz tam pracowac wiec sie zastanowcie! potecjalni pracownicy To jest temat dla inspekcji pracy
udna 2016-05-11 16:45:45
Ja wiem, że w tej chwili nie mają ofert żadnych @Tomek. Jeśli chcesz większego upewnienia to sprawdz ich stronę internetową.
Zostaw swoją opinię o Alwro - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alwro