Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-10-07 16:00:19 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-07-17 18:38:06

Dodaj opinie o ZartMet - Zamość. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

ZARTMET - spólką jawna z Zamościa jest dobrą firmą prowadzoną przez mlodego człowieka i zdolnych wspólpracowników. Miałem okazje poznac te firme z dokumentow i dzialalności bieżacej.
Powodzenia
ozdoby ZARTMETU:):):) - 2010-02-26 09:22:52 odpowiedz | cytuj
Wielkie uznanie dla szefów za trafiony wybór pięknych, mądrych i kulturalnych PAŃ, które stanowią ozdobę jak również wizytówkę tak wspaniale prosperującej firmy.
Życzę każdemu, aby znalazł pracę w tak przyjaznej dla pracownika firmie jaką jest ZARTMET :):)
Pozdrawiamy wspaniałą dyrekcję i cudownych kierowników:):)
w - 2010-03-05 19:06:19 odpowiedz | cytuj
zart met to oboz pracy na umowie 8 godz a praca po 12 i wiecej i kasa kijowa pracowalem to wiem dyrekcja nie kompetentna
bob - 2010-03-08 19:23:03 odpowiedz | cytuj
A JA LUBIĘ PANA KIEROWNIKA i wszystkich też
kozak - 2010-03-09 18:03:16 odpowiedz | cytuj
tam tych( usunięte przez administratora ) rozdaje zapracowany posilek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takojako - 2010-03-09 18:10:36 odpowiedz | cytuj
przyznaje ze to jest prawda nie wiem jak jest w rzeczywistosci ale po samej obserwacji tego co tam sie dzieje powiem Tak Jest...
pracownicy - 2010-03-09 18:20:43 odpowiedz | cytuj
wiadomość dla szefa nie dawaj podwyżki dla pracowników przecież jest nowy bmw, ( usunięte przez administratora )k to uważa więcej osób o wyższym stanowisku a to gówno prawda pomyśl nad tym kto na Ciebie robi pracownicy powoli Cie opuszczają a będzie ich coraz więcej to dopiero początek pomyśl nad tym i nad zmianą kierownika też pomyl to Ci wyjdzie na plus napewno...
takojako - 2010-03-09 18:27:13 odpowiedz | cytuj
chetnie porozmawialby o tym dluze, zastanawiam sie zeby zlozyc papiery o prace do tej firmy moze ktos mi powie dokladnie co i jak tam sie odbywa!!!!
pracownicy - 2010-03-09 18:35:20 odpowiedz | cytuj
ludzie zart-met to dziadostwo najgorsze jakie może być wole prace w biedronce ( usunięte przez administratora )hociaż ludzie są wyrozumiali i nie kablują jak się coś zwędzi z magazynu i nie tylko o to chodzi niie szukają sęsacji a w zart -mecie to wystarczy( usunięte przez administratora )
takojako - 2010-03-09 19:01:46 odpowiedz | cytuj
interesuje mnie kontakt do człowieka który sie podpisuje pracownik!!!
obserwator - 2010-03-09 20:01:23 odpowiedz | cytuj
Bardzo ciekawe godne, uwagi i zainteresowania opinie.IP
Markizz - 2010-03-09 20:12:17 odpowiedz | cytuj
......Kawał dobrej firmy.
młłła - 2010-03-09 20:17:16 odpowiedz | cytuj
Święta racja:))))
anonim - 2010-03-09 20:47:12 odpowiedz | cytuj
Bardzo mi przykro że pracuję wśród tak nieodpowiedzialnych osób które dla sensacji oczerniają ''kolegów" i firmę.
Nikt nikogo nie zmusza do pracy w Zartmecie-można siedzieć w domu.
Ci co najwięcej piszą to najwięksi ściemniacze i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którym nikt się jeszcze nie dobrał do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - a SZKODA...
nowy - 2010-03-09 21:46:55 odpowiedz | cytuj
Do kierownictwa.Przy przyjęciach wprowadżcie psychotesty-może pomoże weliminować kretynów.
bob - 2010-03-09 22:21:24 odpowiedz | cytuj
skoro pracownicy anonimowo opluwają kierownika to znaczy,że czują przed nim respekt a więc jest dobrym kierownikiem.Hierarchia musi być.Wyobraź sobie człowieku, że twoja krowa w twojej oborze tobą rządzi...
ja - 2010-03-09 22:24:15 odpowiedz | cytuj
Jestem osobą nie związaną bezpośrednio z firmą Zartmet ale jak czytam te pożal się Boże wypowiedzi "pracowników" to mi się niedobrze robi jak można tak srać na firmę która ich żywi.Jak Wam nie pasuje praca to się proszę zwolnić-nikt Was chyba tam nie więzi.
Możecie siedzieć w domku i co najwyżej bykom jajka kołysać.Może któreś niezadowolone zwierze kopnie Was w łeb to dotrze do Was jakie durnoty Wypisywaliście o tej firmie i innych ludziach.
gey - 2010-03-10 18:30:24 odpowiedz | cytuj
chyba sie boi ha ha ale jest wkoncu spokój i niech tak zostanie cieszy mnie to pozdrawiam
ŻYCZLIWY - 2010-03-10 19:24:54 odpowiedz | cytuj
Hej kierownik troszkę więcej samokrytyki!
alex - 2010-03-10 22:36:05 odpowiedz | cytuj
ja mam pytanie do tej osoby ktora pisze swoje wypowiedz o tych ktorzy pochodz jak on to nazywa ze wsi!!!czy sprawdziles z skad wywodza sie twoje korzenie? jestem pewien ze wlasnie z tamtad!bo czlowiek wyksztalcony i wlasnie z miasta nie wypowiada sie tak na forum!!!
obserwator - 2010-03-11 05:32:54 odpowiedz | cytuj
szacunek za szacunek
obcy - 2010-03-11 09:49:26 odpowiedz | cytuj
Jak się czyta te wasze durnoty to nasuwa się jedna myśl-zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu.Ciebie lubię a z tobą nie chcę się bawić.Niby dorośli ludzie a sześciolatki zachowują się lepiej. Wyzywacie się od wieśniaków a to nie chodzi o to czy ktoś pochodzi ze wsi czy z miasta tylko co się ma w głowie.Takie durne teksty piszą najprawdopodobniej gówniarze dla których to jest fajna rozrywka i możliwość zaistnienia.Internet dał im wiele możliwości. Pozdrawiam na pewno sympatyczne kierownictwo,dyrekcję,szefa i te panie z biura- którym też się oberwało.
anonim - 2010-03-12 22:53:37 odpowiedz | cytuj
ktos tu pisze ze gadamy na nasza firme ktora nas zywi moze i tak ale gdyby bylo wszystko ok to napewno by tego nie bylo i skoro nie mozna powiedziec tego prosto w oczy to piszemy tutaj a pytanie jak moze sie wypowiadac osoba ktora nie pracuje w tej firmie? po za tym ile my dajemy z siebie aby ta firme wyżywi�, pytanie kolejne kim my jestesmy i ile mozna wytrzymac z mysla ze nie powinnismy sie odzywac bo ona nas zywi czekam tylko kiedy wprowadza niedziele pracujace i swieta a my dalej cicho bedziemy siedziec bo ona nas zywi moze kierownik sie wypowie bo wiem ze czyta to i rozwieje watpliwosci wszystkich powie ze pracujemy ustawowa liczbe godzin urlopy nie sa z gory ustalone kto ile i kiedy moze dostac pytanie kolejne czy tego nikt nie sprawdza nie ma jakiejs kontroli nad tym a moze kontrola jest tylko dla malych firm ?????i smiesza mnie slowa jak ci nie pasuje to sie zwolnij wiec moze kierowniku powstrzymaj sie z ich uzywaniem bo sa ludzie co sie cenia i nie zrobia wszystkiego dla cieplej posadki jak kilka osób w twoim otoczeniu i ty
gaget11 - 2010-03-13 21:20:07 odpowiedz | cytuj
panie z biura to najfajniejsze kobitki pod sloncem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poirytowana - 2010-03-19 19:26:54 odpowiedz | cytuj
nartmet a wydaje się wam , że w innych firmach zatrudniających tylu pracownikow jest inaczej ??????? wszędzie jest tak samo i albo się chce pracować i trzeba zamknąc gębę uśmiechać się do wszystkich albo szukać pracy gdzie indziej tylko gdzie????? nie narzekajcie takie mamy czasy niezadowolonym proponuję pracę w marketach tam WAS "POSZANUJĄ " i " GODZIWIE WYNAGRODZĄ"
x