logo Smuda Consulting

Smuda Consulting

Dobrzeń Mały

Opinie o Smuda Consulting

Andrzej 2010-12-02 23:31:16
A czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej na temat ich oferty kasa na studia? Czy ktoś korzystał? Czy wszystko ok? Cennik wydaje się być ciekawy
anonim 2011-05-13 14:20:54
zgadzam się, tanio, sprawnie i miło :) wszystko ok. Nawet dają radę ze sprawami prawnymi.
mcwill 2011-05-17 12:19:34
Dostałem propozycję pracy przez tą firmę w Dingolfing BMW.Czy ktoś już kiedyś tam pracował?Proszę o opinie.
anonim 2011-06-19 07:20:51
Witam, ja także otrzymałm wczoraj propozycje \"ofertę\" pracy od nich w BMW Dingolfing i nie wiem co o tym wszystkim myśleć, w necie nie ma o nich ani słowa. Zastanawia mnie cochcą w zamian, gdyż podobno umowa ma być bezpośrednio z BMW.
4
Henryk 2011-07-02 10:14:36
Witam,ja również dostałem propozycje pracy w fabryce BMW w Dingolfing,wszystko ładnie wygląda zastanawiam się jak to będzie na miejscu.Jeżeli ktos wie cos na temat tej firmy smuda consulting jak i samej pracy w fabryce BMW niech napisze wszystko co wie.
4
pol 2011-09-01 21:29:46
Ponawiam pytanie - czy mial ktos do czynienia z smuda consulting?
Mario 2012-04-21 04:26:56
Witam, ja pracowałem przez nich i było wszystko ok. Tez musiałem trochę czekać na prace bo się przesuwalo co tydzień ale to normalne wszędzie tak robią. Wiem ze oni rekrutuja dla paru firm i trzeba się pytać ale ponoć ogólnie to wszędzie jest ok. Ja pracowałem przez nich w firmie MAZALIK i było ok kasa na czas, zakwaterowanie gratis i organizowali wyjazdy na weekend do domu, tylko z zaliczka licho bo jedyne 100€ na początku i koniec ale to nie jest takie tragiczne. Ogólnie spoko obie firmy polecam.
młody 20 2012-12-07 20:49:39
Jako firma rozliczeniowa podatki niemieckie , holenderskie jest naprawde solida , uczciwa, kompetentna i zapobiegliwa. Osobiście polecałbym wszystkim pracującym na zachodzie tę otóż firme z siedzibą w Opolu z filią w Oleśnie.
szymon z BMW 2012-12-28 12:45:53
ja trafiłem przez nich do BMW, swoją pracę opisałem na praca-w-bmw.blogspot.com może się komuś przyda

Polecam tą firmę
1
M 2013-02-01 11:39:06
Jak jest z transportem do pracy w BMW Dingolfingu ?
Jaki tam jest najlepszy pośrednik tzn. firma ?
Jeżeli 1 dzien tam jesteś czy ktoś pomaga ogarnac to wszystko tzn. z dojazdem do pracy co i jak gdzie..
Mumek 2013-05-27 09:26:00
Ja też się podłączam pod pytanie Darka chciałbym wiedzieć jak to wygląda u nich jak już się wyjedzie bo właśnie tez dostałem ofertę od nich a w internecie nie ma za dużo o nich jak ktoś może to jakoś nakreślić byłbym wdzięczny?
Michi 1987 2013-12-13 20:06:42
Ja mam cały czas do czynienia. Ale nie pracuję dla nich tylko w Austrii dla innej firmy ale oni załatwiają mi wszystkie świadczenia - zwroty podatku zasiłki rodzinne itd. Wszystko jest zawsze sprawnie i szybko załatwione ludzie w biurze mili i kompetentni. Naprawde jeśli o to chodzi to polecam jak najbarsdziej. Jeśli chodzi o pracę to wydaje mi się że jest to typowa leasing firma. Zarobki pewnie na poziomie 10- 13 euro zależy od pracy i wykształcenia. Działa to w ten sposób że oni są twoim pracodawcą ale wynajmują cię do pracodawców na budowy czy coś za granicę. oni opłacają ci mieszkanie i dietę i pobierają opłatę od firm za granicą np 26 euro. z tego masz wszystkie podatki, swiadczenia o których wspomniałem wcześniej czyli mieszkanie, dieta i tobie wypłacają ustaloną stawkę netto. firmę polecam ale jeśli chodzi o pracę to pytaj dalej. ja pracuję na leasingu w austrii w innej firmie i mam stawkę 10,26eur + 26,40eur dieta dzienna + 15 euro dziennie na mieszkanie + 25 euro tygodniowo na paliwo do mojego auta nie ma źle średnio około 2000 euro na miesiąc ale każdy ma inaczej to musisz się dowiedzieć
1
ROLF 2013-12-19 15:42:38
Witam,

Prawdopodobnie na początku stycznia będzie wyjazd do BMW, jedzie ktoś z was :D?
Mici 2014-01-31 15:47:25
I jak pracuje się w bmw ?
jak z zakwaterowaniem?
jaką można dostać wypłatę za miesiąc pracy?
ja 2014-03-20 10:14:34
Wyjechal juz ktos do pracy do bmw?
zik 2014-05-04 21:49:39
witam i jak tam pracuje juz ktos przez ta firme od tego roku w bmw prosze oo odpowiedz bo tez sie staram i mam jechac
czesio 2014-09-26 09:45:24
Witam! na temat smudy consulting,mam negatywne zdanie ciągle robia,mnie w ciula mówia ze zadzwonia i niedzwonia jak sie umawiaja,ze mna w pilnej sprawie,musze sam dzwonic!!!a rodzinne to mi juz 10 miesiecy załatwiaja!!! masakra
1
hamak 2014-12-29 22:42:58
Czemu nikt tutaj nie odpowiada na pytania innych? Zapomnieliście jak to było szukac pracy? Czy też może smuda consulting własciwie nie prowadzi częstych rekrutacji i nie ma co odpowiadać na takie pytania? Bardzo prosiłbym o informacje, czy w ogóle jest sens zainteresować się możliwością podjęcia pracy w firmie.
SZPEC 2015-01-06 18:06:56
nikt nie pisze odpowiedzi tzn. nie ma powodu do narzekań
1
tyta 2015-02-02 22:02:12
Za darmo napewno nie dostales
nowy 2016-02-26 18:47:48
czesc. Jest ktos moze chcetny do wspolnego wyjazdu do pracy w Niemczech jako operator wozka widłowego? razem zawsze raźniej. pozdro.
nowy 2016-02-28 20:17:59
dajcie znac jakby co. Bo jestem chętny na wyjazd. pozdro.:)
edrf 2016-05-08 19:05:13
no wiesz @smok to praca za granica wiec nie ma co sie dziwic
Zostaw swoją opinię o Smuda Consulting - Dobrzeń Mały
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smuda Consulting