brak logo

Mardi Sp. z o.o. Zakłady Mięsne Warmia

Biskupiec

Opinie o Mardi Sp. z o.o. Zakłady Mięsne Warmia

Lidia 2013-11-21 14:13:25
Generalnie na poczatku mialam dobre zdanie na ich temat, maja naprawde kilka fajnych produktow ! tylko jest jedno ALE, nigdy nie wiesz w jakim stanie je kupisz ! Znam kilka ich sklepow w roznych miastach, jestem PH i nawt wstawiam swoj towar do kilku ich sklepow wiec znam pracownikow. W mojej miejscowosci także jest ich sklep a tak sie sklada że kierowniczka sklepu to moja kolezanka. Sprawa wygląa prosto, wiekszosc towaru oznaczony u nich w ladach na żółto jako HIT DNIA lub czerwono jako PROMOCJA to towary przeterminowane. Wszystkie wedliny czy miesa jesli sie nie sprzedaja a jeszcze nie smierdza sa przeceniane po te 5.99, 8.99, 9.99, 15.99 itd i wciskane klientom. Pracownicy sa zmuszani przez "panie dyrektorki" do takich czynnosci poniewaz nie ma u nich na sklepach utylizacji no i oczywiscie ratujac sie przed stratami. Ja generanie przenioslam sie do konkurencji i mysle ze ich szefostwo nie wie dokladnie co dzieje sie na sklepach - chyba ze z premedytacja popelniaja samobojstwo.

Lidia.
5
OLA 2015-04-01 23:11:14
KIELBASA TEJ FIRMY ZAWIEA E-250 RAKOTWORCZY ZWIAZEK ORAZ GLUTAMINIAN SODU E-621KTORY TEZ ZDROWIA NIE DAJE ..W MOIM MIESCIE GDZIE KUPUJE TEJ FIRMY PRODUKTY KUSZA JAKO ZDROWE I SA UMIESZCZONE NA TACY WIKLINOWEJ POSTAWIONE NA LODOWCE -KUSZA ALE KIEDY ZAPOZNALAM SIE CO ZAWIERAJA I JAK USTAWIANE SA APETYT MNIE NA ICH KUPOWANIE OMINĄŁ TRUJECIE SZTUCZNYM SMAKIEM!!!
Zadowolona klientka 2015-06-08 08:11:03
Nawiązując do opinii Pani Lidii,muszę Panią rozczarować.Otóż robię systematycznie zakupy w jednym z olsztyńskich sklepów sieci Mardi i NIGDY nie spotkałam się z praktyką,jaką Pani opisuje.Z czystej ciekawości poprosiłam kilkakrotnie o termin przydatności produktów oznaczonych ceną HIT DNIA czy też PROMOCJA i zawsze data była w porządku.Mięso również jest świeże,a jeśli jest z dnia poprzedniego(rzadko takie napotykam)to Pani tam pracujące,uczciwie piszą na cenówce PRZECENA.Załoga jest zawsze miła i uśmiechnięta,co świadczy o zadowoleniu z pracy.Dodam jeszcze,że jest to nowy sklep,na który długo jako pobliscy mieszkańcy czekaliśmy,więc ,,patrzymy im na ręce,,Póki co jesteśmy zadowoleni z tego sklepu,a Pani Lidii proponujemy odwiedzić olsztynski punkt i zaktualizować opinię.
1
Alina 2015-07-11 09:40:55
W Mrągowie w sklepie przy Biedronce na Os.Brzozowym kupuję czasem dla wnuka szynkę lub wędzonkę warmińską i zawsze z niej leci woda.Za takie pieniądze?Ostatnio kupiłam wędzone żeberka,a okazały się być zwyczajną kością,której nie mogłam rozrąbać,a te trochę mięska nie można było dogotować takie było twarde,Zapłaciłam jak za żeberka.Natomiast w sklepie na ul.Rynkowej kupuję ostatnio szynkę i wedzonkę i jest smaczna i bez wody.Z tej samej firmy.O co tu chodzi?Inni też byli oszukani w sklepie przy Biedronce.
Mama 2015-11-27 19:24:45
Witam ja też kupowałam w sklepie na parkowym przy biedronce ale przyjechałam się kilka razy widzą że z dzieckiem a Stare parówki sprzedają na drugi dzień są tak śliskie ze nawet pies ich nie chce. Mięso mielone straszne cały dom się pochorowal. A jak pytasz czy świeże to odpowiada ja tak trzy razy mielone. Jak im nie wstyd później patrzeć ludziom w oczy oby im kiedyś ktoś sprzedał Stare mięso i się potruly. Więcej moja noga tam nie wstąpi i odradze szystkim zakupy w tym sklepie!!!!!!!
1
Seller 2016-01-20 13:41:26
Witam.
Moje doświadczenie w tej firmie wyglądało tak:
Rok do roku wzrost sprzedaży w każdym miesiącu , nawet o 100 procent .
Dyrektor Handlowy natomiast myślał łbem a nie głową więc pomimo mojej dobrej sprzedaży zostałem nagle zwolniony .Moja rada :Jeżeli potrafisz handlować to nie jest to miejsce dla ciebie .Jeżeli lubisz jak inni cie popychają to jest to praca dla ciebie.
małaMi 2016-01-21 09:45:29
Droga koleżanko, masz jak widzę trochę nikłą wiedzę w kierunku technologii żywności, bo gdybyś chociaż troszkę poczytała o dodatkach do żywności nie pisałabyś takich bzdur!!!! E-250 to nic innego jak azotyn sodu, który stosowany jest do peklowania mięsa przeznaczonego do produkcji wędlin!!! Hamuje rozwój bakterii szkodliwych dla zdrowia (m.in. Clostridum botulinum, bakteria beztlenowa, typ laseczka jadu kiełbasianego). Spożyty w dużych ilościach (czyli kilku kg w czystej postaci) utrudnia transport tlenu przez krew, jest to szczególnie niebezpieczne w przypadku niemowląt. Podczas ogrzewania peklowanych przetworów mięsnych (czyli wędlin i kiełbas) -w temperaturze powyżej 150°C – wchodzi w reakcje z cząsteczkami białka w wyniku czego mogą (ale nie muszą) wytwarzać się rakotwórcze nitrozoaminy.
Wszyscy doczepili się miesa i wędlin jaka to w nich jest chemia, ale nikt nie mowi o tym jaka chemia jest w kosmetykach. Dodatki dodawane do żywności w większości przypadków sa obojętne dla naszego organizmu, spożyte w naprawdę dużych ilościach szkodzą. Konserwanty dodawane do kosmetyków np. formaldehydy wnikają w nasze ciało, przez co pojawiają się roznego rodzaju reakcje alergiczne (zapalenie skóry, roznego rodzaju pokrzywki, wykwity). Inne związki dodawane do większości kosmetykow to parabeny i thiomersale, rownie silnie uczulające!! Reasumujac droga koleżanko, poczytaj sobie troszkę więcej na temat konserwantow zanim zaczniesz pisać jakies bzdury.
Konserwanty były, sa i będą w naszym zyciu to jest nieuniknione.
1
Tomm 2016-02-29 18:29:05
Możesz coś więcej napisać bo mam propozycje pracy jako PH i się zastanawiam
klient 2016-04-12 19:46:45
W Biskupcu na Karuzeli jest sklep warmi,jak tam wchodzę to oczy stają dęba:-) towar wyeksponowany ,lady ładnie wyłożony,nie widać staroci.Przyjeżdżam zawsze i tam robię zakupy,panie przemiłe zawsze dobrze doradzą i zawsze uśmiechnięte.Powinno brać się z nich przykład.Nigdy nie trafiło mi się nic starego.
3
lolo 2016-05-20 16:57:19
W Toruniu w Kauflandzie jest punkt WARMII.Kupuję tam często i jestem bardzo zadowolony z towaru. Również pozytywnie należy ocenić obsługę pań zza lady - zawsze z uśmiechem i uprzejmie. Nie jest to tylko moja opinia ale i innych kupujących.
nick 2016-09-20 21:26:35
Ja bardzo często robię zakupy w tym sklepie w Pieniężnie.Towar świezy i bardzo smaczny obsługa bardzo miła polecam.
rf 2016-09-20 22:07:55
Ciekawe czy są jakieś nowe oferty pracy? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Mardi Sp. z o.o. Zakłady Mięsne Warmia - Biskupiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardi Sp. z o.o. Zakłady Mięsne Warmia