brak logo

ZAKŁAD MAŁEJ MECHANIZACJI "RAGOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Radzionków

Opinie o ZAKŁAD MAŁEJ MECHANIZACJI "RAGOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

RomanR 2015-04-14 06:42:24
Miałem okazje tam pracować parę lat ,normalnym ludziom nie polecam z racji chamskiego i wulgarnego traktowania podwładnych,, pracowników’’ przez personel kierowniczy a zwłaszcza atmosfera panująca w tym zakładzie to mobing na każdym kroku i straszenie utrata pracy. Częściowe płacenie pensji do tak zwanej koperty ,co za tym idzie okradanie pracownika z ZUS-u , odnoszenie się do osób starszych jak do gówniarzy. Totalny brak kultury i taktu jak na ludzi z kierowniczym stanowiskiem co istotne firma rodzinna opanowana przez klan rodzinny . Nie polecam pensje na granicy minimalnej krajowej . RACZEJ OBUZ NIE ZAKŁAD
1
Staruch 2015-04-16 08:11:46
Najlepszą miarą syfu w tej pseudo firmie jest dwóch pseudo majstrów M.P kapoo i L.S koniu, jeden już o trzeciej w nocy przychodzi do pracy żeby się przychlebiać władzy a drugi kabluje i donosi dosłownie na wszystkich i każdego to chorzy ludzie ale trzeba sobie taki dozór wytresować szkuda ze takie przeciągi w głowie ..ogólnie to syf firma a zarobki mega psie i praktyka pieniędzy na boku czyli tz kopertka z moich obserwacji to połowa by poszła gdzie indziej sam szukam innej firmy bo tutaj się pracuje fatalnie nie mówiąc o tych dwóch sam się ocenzuruje ......... większych deb............ nie spotkałem wżyciu a już trochę lat mam NIE POLECAM WRECZ ODRADZAM PRACE TU OBUZ ...
4
nauczyciel 2015-04-17 14:28:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od zawsze pisze się przez "ó"
3
Egon 2015-04-29 16:21:03
W zakładzie tym na pierwszym miejscu jest nepotyzm który tam panuje od czasu prywatyzacji i przejścia w prywatne ręce co za tym idzie atmosfera panująca nie do zniesienia liczy się tylko środowisko klanów rodziny hmm cos jak Don –Donowi a kto nie całuje po ,,sam się ocenzuruje ”
Leci na bruk jakiekolwiek przejawy przebłyski inteligencji czy twórcze tez są nie zrozumiałe i obce kadrze zarządzającej najlepszym przykładem nepotyzmu jest gość od produkcji niejaki T masakra jakby tata nie załatwił to chyba by dziś w remondisie kubły ładował no cóż nie wszyscy mamy plecy ale plecy nie idą w parze z głową. Nie polecam sam się zwolniłem atmosfera podła zarobki jak przedmówca cześć do koperty ciekawe praktyki hmmm tylko szkoda ze na tym traciłem mój zus ale udało mi się urwać i znaleźć cos normalnego z uczciwymi płacami
Prawdziwi fachowcy już tam nie pracują albo odeszli sami lub zostali skasowani za nie trzymanie geby zostały same d..włazy i co lubia tutuu
2
Uwolniony 2015-05-26 16:06:39
Najlepszy Gość to nie jaki młody R....szu boki zrywać Mega Pozer genyyy swoją droga okradają pracowników z uczciwej pensji płace do tak zwanej koperty znikające godziny zatrudnianie na lewo szkoda czasu na takiego pracodawcę już się wyrwałem z tego szamba nie polecam
5
jacek 2015-09-12 17:31:58
Pracowałem tam nie cały rok zgadzam się z moimi przedmówcami ,mam zamiar wystąpić do sądu o zadośćuczynienie za mobbing ,szukam osób które mogą potwierdzić te praktyki mój numer ( usunięte przez administratora )
2
Jack 2015-10-14 15:16:35
No właśnie czytam opinie i odchodzi mi ochota na złożenie CV a szukaja zastępcy kierownika produkcji. Coś ktoś na ten tema wie lub może napisać. Pozdraiwm
2
JACK 2015-10-19 08:38:51
Witam
Oferta jest na stronie Urzędu pracy Tarnowskie Góry str 2. http://www.pup-tg.pl/oferty_pracy/oferty_pracy_rynek_lokalny/st:2.html
Ogólnie firma chyba nie ciekawa patrząc na opinie
Pozdrawiam Jacek
knight bassist 2016-02-12 10:06:16
Ucięli zarobki ucięli kopertki a ludzi mam batożyć jeszcze bardziej ale nikt mnie tu łańcuchami nie trzyma trzeba się ewakuować tu się już nic nie poprawi zarobki na ................. schodzą trzeba zacisnąć pośladki i w drogę ......
zawszewiedzący 2016-04-19 17:59:58
żałosna firemka.. na temat majstrów chyba wszystko napisane, poza tym ta firma to jedna wielka rodzina ręka, rękę myje.. ludzie na kierowniczych stanowiskach nie wiedzą nic o robocie, która tam jest.. No może poza panem F. Większość ludzi pracujących też posiada inteligencję rodem przełożonych, nikt nikomu nie pomaga.. Tragedia. Jednakże zdarzają się normalni pracownicy.. Owa firma uwielbia zatrudniać ludzi bez umowy na którą trzeba czekać bardzo długo jeśli w ogóle się ją dostanie.. i premiach świątecznych wypadających w tym czasie można zapomnieć. NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KONFIDENTÓW I DEBILII! pozdrowienia dla normalnych z tego kołchozu.
1
zawszewiedzący 2016-04-19 18:00:16
żałosna firemka.. na temat majstrów chyba wszystko napisane, poza tym ta firma to jedna wielka rodzina ręka, rękę myje.. ludzie na kierowniczych stanowiskach nie wiedzą nic o robocie, która tam jest.. No może poza panem F. Większość ludzi pracujących też posiada inteligencję rodem przełożonych, nikt nikomu nie pomaga.. Tragedia. Jednakże zdarzają się normalni pracownicy.. Owa firma uwielbia zatrudniać ludzi bez umowy na którą trzeba czekać bardzo długo jeśli w ogóle się ją dostanie.. i premiach świątecznych wypadających w tym czasie można zapomnieć. NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KONFIDENTÓW I DEBILII! pozdrowienia dla normalnych z tego kołchozu.
1
laiako 2016-05-16 23:13:51
no jak to nie maja majstrów, nie dawali zadnego ogłoszenia nowego na majstrów, wiec chyba mają cały komplet ich.
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD MAŁEJ MECHANIZACJI "RAGOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Radzionków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MAŁEJ MECHANIZACJI "RAGOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ