brak logo

Polinwest

Gliwice

Opinie o Polinwest

K 2015-05-12 05:50:45
odpowiedź do JA.
Jesteś głupia że piszesz takie bzdury.Co 100 więcej będzie za to do wypłaty? .Albo jesteś wilkiem w owczej skórze.
Kulfon co z siebie wyrosło 2015-05-15 22:02:01
Prace w tej firmie serdecznie odradzam. Dwie paniusie które raz są raz ich nie ma, zatruwają życie pracownikom. Mobing? mało powiedziane. Super ważne sprawy w trybie pilnym za pięć 20 ? są na początku dziennym. Żenada ośmieszacie się, za chwilę nikt tu nie będzie pracował
1
wiosenka 2015-06-01 09:17:43
Atmosfera jaka tu panuje jest naprawdę mało spotykana. Najbardziej komiczne są dwie panie z "biura". Właśnie zaczął się sezon urlopowy i oczywiście, jak co roku, już jest z nimi problem... syf, mobbing i nepotyzm... nic więcej
4
znana 2015-06-26 15:08:42
w tej firmie jest tragedia ,gówna to pracownicy tak szef się odzywa nie szanuje nikogo i niczego tylko kasa,no i dwie panie które niszczą dziewczyny głównie ze starej ekipy. jeszcze nie wymienię nazwisk ale przyjdzie ten dzień kiedy wszystko się wyda. A on jak ślepiec nie widzi ze go niszczą
5
wakacje 2015-06-26 18:30:58
Zadziwiające jest to, że po powrocie "dwóch pań" niczym bumerang liczba opinii spadła. Fakt jest jeden, młodsza z Pań nie dałaby sobie rady bez pomocy tej drugiej. Nie kompetentna osoba na stołku kierowniczym. Właściciel doceniał swoją załogę na krótki czas niestety kiedy brakowało owych PAŃ !
Jeśli się zatrudnisz to ani myśl o chorobowym, urlopie czy chociażby o wolnym.
2
Ja 2015-06-29 21:25:44
Zgadzam się z dwoma poprzednimi opiniami. Wszystko się sprawdza. Nazwisk nie potrzeba bo i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Ludzi traktuje się jak śmieci, albo fałszywie miłym się jest żeby coś uzyskać. Sprawiedliwości zero. Ludzka życzliwość? Owszem dla "samozatrudnionych" i tych co zgadzają się na nadgodziny, zastępstwa, jazdy do Mikołowa i pracowników miesiąca (a to też nie zawsze)! Raz się postaw albo wyraź zdanie a masz prze... Zarząd umili Ci życie.
+ 2015-06-30 08:10:31
Zgadzam się z tym, że część z nas jest już zmęczona. Czytanie tych wpisów, niektórych celnych innych mniej chyba nie ma sensu. Ja osobiście po tym wszystkim co tutaj można spotkać mam doła. Czy uda się nam coś poprawić? Zmienić nastawienie, po tym co tutaj jest nahejtowane... smutne to.
A jeszcze z innej beczki, było takie hasło w prl-u :D Nie pytaj się co partia może zrobić dla Ciebie, tylko co ty możesz zrobić dla partii :DDDDD
2
ak 2015-06-30 09:00:51
Jak zwykle "co Ty możesz zrobić"? Tylko jak coś się robi to i tak nikt tego na dłuższą metę nie docenia a potem pan prezes zdziwiony że ludzie nie mają chęci do pracy. Słownictwo pana używane wobec pracowników jest poniżej jakiegokolwiek poziomu (nie wszyscy to odczuli na sobie). Dlatego teraz wysyłane są Panie które starają się być miłe, a to też dla WYBRANYCH przez siebie pupilków. Co ja mogę zrobić dla partii?? A może niech to zacznie działać w dwie strony? Bo zarządowi się wydaje że podstawowe prawa pracownika, które bardzo często nie są przestrzegane, to w ogóle jakaś nagroda i generalnie to się nie należy bo za co? RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY!!!! Proszę zacząć od zrobienia porządku ze sobą i biurem. Powinniście chyba zmienić trochę swój system wartości.
Czołem
dd 2015-06-30 11:45:22
Piotruś nic Ci nie da zabieranie pracownikom laptopów, niczego sie nie dowiesz ;)
4
smieszek 2015-06-30 11:50:02
Panie P. K. wiem ze to czytasz co tu jest:)) i troche gliwickiego społeczeństwa wie do czego zmuszasz pracownice gdy idą na komendę np.

aha... od kiedy zamyka się ludzi na punktach?
3
Ja 2015-07-04 23:25:56
Dziewczyny nauczcie się asertywności!! Nie dajcie się WYKORZYSTYWAĆ!!!
1
Z 2015-07-05 11:43:29
lepsza jest technika czterech kroków
1
U 2015-07-06 08:11:06
Jaka technika? Panie nie umieja sluchać. wyraź swoja opinia konstruktywna ,a będzie kara.panie wyciągaja wnioski tak jak im pasuje. Panie sa jak dwa żywioły. WODA ,OGIEŃ. Panie niszcza wszystko co stoi na drodze.
o 2015-07-11 23:36:50
Hmmm, chyba w tej firmie modne są powroty, ale ciekawe czy powracająca Pani K wie co na spotkaniu z pracownikami powiedział o niej właściciel firmy. Nam się wydaje że chyba nie wie, bo gdyby wiedziała nie zdecydowała by się wracać.
p 2015-07-12 22:04:54
A wiesz, co mówi o tobie? Chyba nie, bo raczej byś już w tej firmie nie pracowała.
sisi 2015-07-13 19:23:04
Tak zgadzam się tu jest chore wszystko to ze ta PANI wraca do praca to jest bynajmniej wielkim szokiem dla nas.PRZYKRO ZE właściciel na to się godzi gdzie sam jej nie chciał widzieć ,ta polityka firmy nigdy nie będzie jasna .A klęska jest oczywista zniszczą go osoby których nie powinien przywrócić do władzy.
:::::: 2015-07-13 19:35:05
FIRMA POLINWEST JEST ŻENADĄ TOTALNYM ABSURDEM CHĘTNIE PODAŁA BYM SWÓJ NUMER OSOBOM KTÓRE CHCĄ SIĘ TAM ZATRUDNIĆ ,,,ALE PO CO POSMAKUJCIE TEGO MIODU A POTEM SIĘ TU SPOTKAMY.....DO POCZYTANIA
oooo 2015-07-13 19:44:21
Zabawne że w tej firmie nic nie jest normalne. Rezygnujesz z pracy leczysz sie pare miesiecy i powrot ha ha ha ha. wstyd ? nie które nie wiedza co to znaczy.
lepkie rączki i spryt to sie ceni.
1
werko 2015-07-13 19:51:47
Zdolność do obserwacji bez oceniania jest najwyższą formą inteligencji człowieka.
A gnojąc innych ludzi samym nie będąc doskonałym nie pokazujesz swojej siły czy władzy tylko głupote.
Rebeca 2015-07-13 23:14:15
Firma gdzie szef ma się za boga i uważa że jego życie jest lepsze od innych. Nie interesuje go że my możemy uważać swoje życie za dobre bo mamy kochające rodziny, swoje małe i duże pasje i mniej pieniędzy do wydania - NIE, tutaj jesteś zerem. Życie mierzone przez fakt posiadania i dochodów, reszta to motłoch czyli my, zwykli pracownicy. Nie szanuje się zdrowia fizycznego jak i psychicznego pracowników. Jak i również ich planów, czasu, nawet rodzin. Życie pracownika jest szare, bezwartościowe i krótkie (właściciel twierdzi że i tak nie dozyjemy emerytury). Pracownicy są za brzydcy żeby coś sprzedać, do niczego się nie nadają, niektórzy nawet rzekomo się prostytuuja dla boskiej świętości jego wysokości... Wszyscy pracownicy to słyszeli z ust naszego chlebodawcy który jest nieskalany i ma czyste ręce i sumienie. Amennnn
3
walciesie 2015-08-01 23:45:56
zastanówcie się nad swoim rozumowaniem JESTESCIE PUSTE te które uważają że są poszkodowane w tej firmie,Też kiedyś w niej pracowałam i uważam że jedyne co ma negatywny wpływ to jesteście Wy same.same prosicie się oto co teraz macie
1
slazaczka 2015-08-09 10:21:15
skończcie lizać tyłki... kto był, ten wie jak jest. Kto nie wie, a nie wierzy w opinie przyjdzie i się przekona, kto miał rację ;)
2
tasiewalicosiewali 2015-08-09 20:13:38
jedynym problemem pracowników jest to, że nadal tu pracują. mobbing nękanie, traktowanie poniżej jakichkolwiek norm społecznych powoduje że owe pracownice mają wbite do głów że do niczego się nie nadają. zapomina się tu całkiem o tym, że każdy człowiek jest takim samym człowiekiem. A pieniądzę nie są wartością człowieka.
sriki niki takie tam prawdy 2015-08-10 18:35:11
ZNISZCZYLI DZIEWCZYNE KTÓRA KOCHAŁA PRACĘ POSTAWILI JĄ BEZ WYJSCIA SZKODA BO ona była naszą motywacją to prawdziwą emocjonalna to fakt ale zawse mówiła prawde .oby twoja sprawa z naganami trafiła na wokandę jesteśmy z Tobą:*
Zorientowalam_sie 2015-08-12 19:32:19
Do Pani wyzej; Czemu piszesz sama o sobie??
błyskotka 2015-08-13 11:09:21
E skarbie jak chciałaś zablysnąć to trzeba było się brokatem posypać, lepszy efekt
1
Zorientowalam_sie 2015-08-13 12:10:15
No nie ma to jak pisac sama o sobie... odejdz z godnoscia haha
1
oj zorjentowana 2015-08-13 17:34:42
Opinie twoje czy tez monolog jest jak najbardziej na twoim poziomie intelektualnym
nadzwyczaj podła intrygantko,żądna fałszywych sensacji byle by coś się działo jak
najwięcej szumu.Mogła byś odpuścić,ale nie- po co ty się tym karmisz.

zasłużyłaś na miano Pajaca !!!!!!!!

prosze Portal Dla Ciebie ssssssssss pluj swoim jadem !!!!!!
Lajk 2015-10-30 06:11:42
Fałszywe
B. 2015-11-07 17:56:26
Widzę że pracownik w swoim wolnym czasie jeszcze na szkolenie musi jechać.Jak to ma się do kodeksu pracy?I nie wie jeszcze jak długo trwać będzie "szkolenie".
a 2015-11-07 23:34:19
Pracodawca ma prawo wysłać pracownika na szkolenie, lub też przeprowadzić szkolenie pracownikowi. Takowe szkolenie jest oczywiście płatne, poza tym przypominam o podpisanym regulaminie. A informacja o szkoleniu została wysłana wystarczająco wcześnie, jak również informacja o czasie szkolenia będzie podana. Więc nie rozumiem
c. 2015-11-08 12:49:50
Tak.prawda.Firma istnieje od ponad 10lat.A regulamin podpisywali pracownicy w tym roku z data wstecz.I widzieli pierwszy raz w życiu.
b. 2015-11-09 22:39:55
Szkolenie? Co tu dużo pisać, dobrze świadczy o pracodawcy. Pracownik powinien uczestniczyć w szkoleniach podnoszących kwalifikację, rozwijać swoje umiejętności i dążyć do osiągnięcia lepszych wyników w pracy. Brawo!
Diablo 2015-11-09 23:19:02
Dzieczyny, może też Panowie to duża szansa na wykazanie się inteligencją, pokazanie na ile Was stać. Każdy ma ambicje. Ktoś otwiera przed Wami furtkę, możliwość rozwoju. Nic, tylko korzystać. Ja do dnia dzisiejszego proszę o szkolenie z zakresu pracy którą wykonuję. Może jest trochę specyficzna ale mam cichą nadzieję, że coś zdziałam. Powodzenia
kol 2015-11-10 07:15:19
Kiedyś ktoś mi powiedział "bądż ty kim chcesz być, sobą", innym razem: jesteś tym kim chcesz być, jestes sobą"
Wymagasz, dostajesz, gryziesz. Ja tam się cieszę ze szkolenia.
Nie mialam odwagi zapytac i samo przyszło.
cheryl 2015-11-10 23:29:57
Pan D. okazał się bardzo sympatyczny, może trochę abashed wkoncu tyle kobiet go osaczyło:D).widać że zna się na tym co robi
:):):) 2016-05-13 16:05:51
Co z tą firma jest nie tak?Jak wbijam na LOMBARD to albo jest ktoś nowy,albo ta z szobiszowckiej stoi w okienku,nie czas już na emeryturę szanowna pani:):):)
3
Gonia 2016-05-15 19:55:53
A co masz przeciwko tej Pani? Najlepszy pracownik ever :) i super dziewczyna przy okazji. Zajmij się sobą i swoimi problemami. A jak już chcesz to wyraź opinię o firmie/pracodawcy a nie o pracownikach, nie o to tutaj chodzi. Pozdrawiam
Kasia 2016-05-19 19:32:53
Szanowny Panie na emeryturę jeszcze długo się nie wybieram i napewno jeszcze nie jeden raz będzie Pan miał przyjemność być prze zemnie obsługiwany.

Pozdrawiam ta z Szobiszowickiej :)))
Kasia Krysia i Justysia:):):) 2016-05-20 17:27:01
Nie w tym życiu szanowna pani! Wolę zmienić lokal,P.Kasiu edukacja się kłania
nie pisze się prze zemnie tylko PRZEZE MNIE! Co za inteligencja:):):):):):):):):):)
1
zosia samosia 2016-05-20 23:00:29
cóż to za wypowiedź .. Jak wbijam na lombard... wbić to sobie możesz kołek w d...e Cóż jaka EDUKCJA taka wypowiedź.
1
:):):) 2016-05-23 08:49:19
No i to jest właśnie poziom inteligencji i kultury Pań które tam pracują.
Nic dodać nic ująć!
Bawcie się dobrze dalej w tym waszym świecie o którym macie bardzo ale to bardzo malutką wiedzę, alegro i ceneo wszystkiego nie załatwi;)
Pozdrawiam szanowne Panie.
1
:) 2016-05-29 14:10:34
Bo widzi Pan jak się ma taką sztukę przed sobą to niełatwo zachować kulturę !
1
ola 2016-06-30 13:46:32
u nich nie ma szansy na nic ha ha taka firma jak widać tragedia, dno, dno i jeszcze raz dno.
2
Wnuczek 2016-06-30 14:33:34
Wiesz co, tylko tak gadasz, a tak naprawdę to nic nie znaczy
2
mala 2016-11-08 13:36:36
Jak atmosfera ?
średnia 2016-11-17 15:35:22
Nic nowego ...zmiana akcyzy więc wyścig szczurów, wycieczki po Gliwicach i to za swoją kasę/
a i tak nikt tego nie docenia .To smutne że jesteśmy tak wykorzystywane .....
1
bigbrader 2016-11-22 21:20:04
Poproś kierowniczkę .Zamiast narzekać.
3
+++ 2016-11-23 19:18:31
a dlaczego ma ją prosić? Pani kierownik powinna sama wyjść z inicjatywą.
Od tego są kierownicy w porządnych firmach.
3
MyName 2016-11-29 14:04:52
O co poprosic kierowiczke?? Zeby moze ona to roznosila?? Haha dobre sobie
1
Zostaw swoją opinię o Polinwest - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polinwest