brak logo

Polinwest

Gliwice

Opinie o Polinwest

Też Byłam. 2017-04-25 08:04
Przecież koleżanka "Była" napisała dlaczego ...Poczytaj proszę wcześniejsze wpisy na tym portalu, tam się nic nie zmieniło. Ja też pracowałam w tej firmie jak połowa Gliwic :))))))) nie masz czasu na nic! pracujesz od 9-17, a po pracy runda po punktach ich nie interes. że masz rodzinę i własne życie.
2
Ciekawy 2017-04-25 08:20
A jak z wolnym? I wyplacaniem pieniędzy?
Obecna 2017-04-25 17:45
Pieniądze zawsze na czas i tyle ile sie nalezy a z wolnym no cóż robią co mogą żeby było, zastępują nas koleżanki z dwuzmianowych w miarę możliwości oczywiście a nad dłuższym wolnym pracują i przyjmują nowe osoby
Ciekawy 2017-04-25 19:27
Pieniądze na czas? Ale musisz jeździć za swoja wypłata przez pół miasta ? Czyli jednym slowem nie ma sie wolnego bo wciąż jest za malo ludzi a jesli sie potrzebuje to nie wiadomo czy kolezanki laskawie z dwuzmianowych zastapia.. troche smieszne.
4
Była 2 2017-04-25 20:09
Hahaha dokładnie lepiej bym tego nie ujęła. Trzeba było się prosić o zastępstwo i dzwonić po koleżankach, ciągle był problem z urlopem a tzw urlop na telefon nie wchodzi w grę. Dziewczyny chore przychodziły do pracy ale kogo to interesowało?
5
Ciekawy 2017-04-25 20:17
Chorym do pracy?! To ja sie nie dziwie dlaczego wielu ludzi odradza ta firme. Jak mozna pozwolic pracownikowi choremu byc w pracy, ludzie to nie zwierzeta, chodz juz teraz zwierzeta sie traktuje lepiej od ludzi
5
jak żyć. 2017-04-26 08:32
W tej firmie jest się' czymś' do zarabiania pieniędzy, BRAK SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA . Gołym okiem widać że pracownicy nie są jednakowo traktowani. Jeśli chodzi o święta to tylko (Wesołych Świąt miłe panie)
a gdzie jakiś dodatek np.bon świąteczny lub paczki dla dzieci. Nawet w dyskontach dostają premię świąteczną,a po wyjściu z pracy kładą się spokojnie spać nie myśląc o tym czy ten tel. który przyjęłam dziś jutro się włączy.....:( coraz częściej zastanawiam się czy jest sens tu być???
5
Weronika 2017-04-26 09:14
@jak żyć. w komentarzu piszesz, że w Polinwest można spotkać się z brakiem szacunku do człowieka. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja?
@jatymy 2017-04-26 14:21
Podaj adres mailowy a prześlę Ci zdjęcia z imprezy świątecznej. Jak masz dziecko w wieku szkolnym na 100%brało udzial w tym spotkaniu.
Gumiś 2017-04-26 15:34
no pewnie że nie jest zła jak sie jeszcze wykonuje druga pracę dodatkowo w obecnej i jeszcze za to płacą, od ciebie też nigdy nie można się było doprosić rzetelności wykonywania obowiązków służbowych, bo najlepiej by było nic nie wymagać
Gumiś 2017-04-26 15:41
z tego co wiem dziewczyny chodzą na opiekę na dziecko, na l4
Gumiś 2017-04-26 15:51
Już zapomniałyście jak chcieli zrobić w zeszłym roku integrację, piknik rodzinny wszystko opłacone, dowóz tych co nie brali auta i odwóz, jedzenie itp. 3 terminy były zaproponowone to prawie każda sie wymigiwała, jedna to nawet wymyśliła że 3 maja musi iść do szkoły do dziecka, druga że ona nie ma zamiaru się integrować itp.
wiec nie mówcie że nic sie w tej firmie nie robi dla pracowników, bo ile można sie prosić
mikołaj w tym roku super sprawa dla dzieci
Gumiś 2017-04-26 15:52
oczywiście chodziło mi o zeszły rok ( mikołaj )
Rozbawiona 2017-04-26 16:00
Co do premi światecznyj, to na taką premię pracuję sie cały rok podkreślam PRACUJE a nie tylko przebywa w pracy, w dyskotekach to sie musza ciężko natyrać i im sie napewno należy taka premia, a sprzęt trzeba dobrze sprawdzać to nie bęzdiesz sie musieć martwić czy się włączy!
Rozbawiona 2 2017-04-26 16:20
Hahaha widzę że tam pisze dyskontach a nie dyskotekach. Sprzęt dobrze sprawdzić fakt, ale sprzęt notorycznie przedłużany po czym trafia na sprzedaż i nie chce się nawet włączyć ??!!
Żenujące jest te wpisywanie koleżanki które kiedyś pracowały w tej firmie dobrze wiedzą jak było (i zmiana pracy wyszła im na dobre) a kto chce się przekonać niech spróbuje swoich sił w tej firmie i tak bardzo dużo osób się tam przewinęło same nowe twarze i stare wyjadaczki.
3
Ciekawy 2017-04-26 22:25
A co to ma reraz do rzeczy. Skoro dziewczyna napisala ze chorym chodzi sie do pracy bo pewnie zadna nie chce jej zastąpić.
Pani K 2017-04-27 20:03
Jak żyć
jak masz problem ze sobą i z egzystencją to się zwolnij i ode mnie się odpier............. potrafisz tylko narzekać
jak potrzebujesz wolne to wiesz gdzie zadzwonić, ale jak ja potrzebuję to masz mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie jesteś jedyna, oczywiście nie tyczy się to wszystkich
do wszystkich zainteresowanych Wy piszecie że wasz czas wolny jest dla Was i dla Waszych rodzin, mój czas wolny także jest dla mojej rodziny i dla mojego wypoczynku i ja nic nie muszę, nie jestem na Wasze zawołanie
1
Obserwator 2017-04-28 08:18
Jak żyć/ wyraża tylko swoją opinię, bo o to tu chodzi....prawda? A PANI wyjeżdża z obelgami .Czytała kobieta warunki regulaminu stronki GoWork???
1
Weronika 2017-04-28 09:22
Prośba o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat Polinwest. Przypominamy, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Powyższa dyskusja nieco odbiega od pożądanego tematu.
1
Pracowałam 2017-04-28 10:06
Zgadzam się. Pani K nie jest pracodawcą. Jest Waszą koleżanką z pracy.Która nie raz ,nie dwa pomogła koleżankom.Ja zwolniłam się przez inną Panią. Która udaje kierowniczkę.
5
Była 2017-04-28 18:18
Jak sie jest wkurzonym na robote i ludzi tam pracujacych w pseudozarzadzie to myslisz ze ktos jeszcze po pracy chce sie z nimi integrowac i na nie patrzec??????
4
Bez_przechwalek 2017-04-28 21:06
Każda z nas dobrze wie jak to zainteresowanie wygląda... Na rozmowie koszenie pieniędzmi, potem cudowne szkolenie i dziewczyna znika chwilę przed tym jak ma podpisać umowę :) także zainteresowanie faktycznie jest ale dajcie dziewczynie chwilę aż nas i nasz cudowny "zarząd" pozna.... każda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szybciej od prędkości światła
7
Cos_wiem 2017-04-28 21:17
Wypłaty nie są na czas gdyż kierowniczka nie ogarnia co się wokół niej dzieje a druga robi sobie paznokcie. Płacą tyle ile powinni, czasami omsknie im się o 50 zł ale nie ma co szukać wytłumaczenia. Nie obcinaja ale nie uprzedzaja również o wplatach na księgową których musisz dokonać oraz podatkach szefa które musisz zapłacić....
Koleżanki z dwuzmianowych przyjdą na zastępstwo jeśli Cię lubią :) Jeśli nie, usłyszysz od kierowniczki że masz sobie kogoś wyszkolic na czas wolnego :)
8
Ciekawska 2017-04-28 21:21
Ok ciekawy ciekawy.... dla własnego dobra... nie pytaj bo jeszcze za dużo się dowiesz... nas tutaj nie traktuje się jak zwierzęta tylko jak ścierwa... nie chcesz nawet próbować u nas pracować
8
Ulala 2017-04-28 21:27
Czy ktoś się jeszcze dziwi że nie mamy ochoty się integrować? Fajny mi piknik integracyjny, pośmiejemy się kłamiąc sobie prosto w oczy, poudajemy sympatyczne a odwrócisz głowę i koleżanka napluje Ci w kubek;) taka firma, proszę się nie dziwić że się nie integrujemy...
I proszę szanownego zarządu... kto chce się integrowac ten się integruje, żadnych fałszywych grilli nam nie potrzeba :)
7
Dajciespokoj 2017-04-28 21:30
Od tej Pani żadnej kultury nie wymagaj, ona inaczej nie potrafi, tylko świadczy o poziomie tej firmy. Wizytówka sama w sobie :)
8
Zaintrygowana 2017-04-29 09:03
Mając działalność gospodarczą płacisz podatek od swojej działalności , a nie od szefa. Zastanawiam się kto Ci takich głupot naopowiadał, a to że płacić trzeba za księgową to chyba logiczne skoro Ciebie co miesiąc rozlicza.
Jak żyć. 2017-04-29 10:59
A miłe i sympatyczne opinie o firmie pisze Pani kierownik, pewnie na polecenie Bossa :))))))
6
Była 2017-04-29 11:16
I jedna stara wyjadaczka bojaca sie o zwolnienie. Nawet sie podpisze by bossowi sie podlizac ;))))
6
Była 2017-04-29 11:20
Ci ktorzy nie wierza w to co sie tam dzieje niech przeczytaja komentarze od poczatku... gdyby firma byla ok myslicie ze od tylu lat tyle osob pisaloby te wszystkie niepochlebne opinie ...... ?
8
Luckyluck 2017-04-29 16:02
Gdyby wszystko tam było ok to nie przewinęło by się tam tyle ludzi.Pracownicy się zmieniają tylko nie wyjadaczka i Panie z zarządu(ależ one się ładnie nazywają" ZARZĄD") p.P.proszę otworzyć oczy.......
6
bez_nicku 2017-04-29 17:49
Proszę Cię... Pan P. oczy ma tak zamydlone... On nawet nie wie jak my się nazywamy, co dopiero co tam u nas się dzieje...
7
:) 2017-04-29 18:01
Mhm... A ciekawe czy Pan P. wie jakie ta ''stara wyjadaczka'' plotki o nim rozsiewa....
6
hehe 2017-04-29 18:07
A Pani K. pisze komentarze i sama sobie klika łapkę w górę... Brawo Polinwest! Oby tak dalej!
Widzę że nic się nie zmieniło a nawet jest gorzej :D
9
XDDDD 2017-04-29 18:42
Powiem tak , czarno włosa księżniczka z Sośnicy odpierdala taka wieś, że rzygać się chce. Obsługa fatalna - dno i wodorosty, po prostu psy dupami szczekają. Sama zainteresowana powinna udać się do specjalisty z dziedziny psychiatrii , gdyż biega po mieście i mówi , że jest kierowniczką .
9
Była 2017-04-29 20:02
Bo zal jej tylek sciska, ze pracuje tyle lat, a zostala kierowniczka, ale samozwańczą :P
8
Była 2017-04-29 20:05
Noo wlasnie... kolejny punkt: zawyzone ceny
Dlaczego? Bo bossa interesuja tylko cyfry
Nie wazne ze za sprzet warty 100 zl daje sie 90 (co tam najwyzej opchnie sie po kosztach) i nie zarobi sie nic, albo dyche. Wazne ze cyfry w systemie rosna! A potem, zeby nie bylo opierniczu... kazdy orze jak moze ......
5
a@a 2017-04-29 20:24
Skradli mi z lady złoto,i też musiałam za to zapłacić
:) 2017-04-29 20:40
Dopisz że sama podałaś to złoto cyganka i jakiemuś lujowi a nie wzielas równowartości, jakbyś wzięła równowartość nie było by problemu
1
:) 2017-04-29 20:46
Ceny zawyźacie same, pomimo tego że mówi się Wam żebyście tego nie robiły, wszystko ma byc w granicach rozsądku, a nie dajecie dwa razy więcej niż sprzęt jest wart, to jest zle gospodarowanie powierzonego mienia, wydawanie pieniędzy bez zabezpiecza , a to jest karalne
1
Była 2017-04-29 21:40
Taak? Jasne zee mowi sie oficjalnie by tego nie robic bo dziwne by bylo gdybyscie mowily.... szkoda ze wy, szkolace same tak robicie by przescigac sie miedzy soba ktora to lepiej prowadzi punkt! A nie robiac tego dostaje sie opiernicz ze obroty spadly, jakbt to wszystko byla wina pracownika ze klient akurat w tym miesiacu nie potrzebuje kasy, albo najzwyczajniej poszedl do konkurencji.....
2
Była 2017-04-29 21:45
Taaakkkk ........ potem stoja takie raszple po kilka lat na punkcie albo dzwonicie do innych by je zabraly do siebie bo zysk na tym zaden i zabiera miejsce...... jakby sie zdarzylo nowej ze cos sie nie sprzedalo w ciagu miesiaca czy dwoch to zaraz by musiala to odkupic no ale jak sie lize d*** komu trzeba to i sluchawki za ktore dalo sie 2 razy wiecej niz powinno od kilku lat stoja na punkcie! Nie mowie juz o przenoszeniu sprzetu z punktu na punkt zeby wypozyczenia rosly :) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) o takie wlasnie prawilne jestescie wyjadaczki .........
5
:) 2017-04-29 21:51
Ciekawe jest to mówisz tylko że tak się składa że te szkolace nie mają zawyzonych depozytów tylko męczą się z Waszymi żeby je Wam pomóc sprzedać. A ich punkty prosperuje dobrze ponieważ dbają o klienta i klienci do nich wracają, a jak masz klienta gdzieś nie dziw się że do Ciebie nie wróci
1
Była 2017-04-29 22:11
Doskonale i ty i ja i reszta pracownikow wie ze jest inaczej.
7
... 2017-04-29 22:25
Nie zgadzam się z Tobą bo dbając o klienta on wraca :) Smarujecie nas z zemsty bo byłyście zbyt leniwe żeby utrzymać punkt? Zastanawiam się w której pracy byście miały tak dobrze siedząc na tyłku i jeszcze wam za to płacili. Te komentarze tutaj są zbędne kto chce niech spróbuję bo osoby które fair się zachowują jakoś nie narzekają a niestety osoby które kombinują szybko odchodzą.
1
Była 2017-04-30 06:47
Owszem wiekszosc wraca, ale nie kazdy. I nie kazdy miesiac w miesiac przyjdzie pozyczac. Ale nie o tym mowa.

Gratuluje sposobu myslenia skoro dla ciebie praca to tylko taka w ktorej napierdzielasz lopata ;) tutaj owszem, siedzi sie wiekszosc dnia, ale za to odpowoedzialosc jest bardzo duza. Tak samo siedzaca prace z podobnym wynagrodzeniem mozna znalezc chociazby w handlu, w ktorej odpowiedzialosc dotyczy jedynie pieniedzy w kasie. I nie pitol mi tu ze wysyrczy wiedziec co soe przyjmuje i znac sie na rzeczy bo doskonale wiesz ze niejednokrotnie cos dzialalo w momencie przyjecia, a potem na zimnym, wilgotnym zapleczu szlag trafialo .......
7
AmialamNadziejeee 2017-05-07 19:25
Co ja paczę ... nic się nie zmieniło.
2
A. 2017-05-09 13:58
Lubilam tę pracę....Kasia bardzo fajna dziewczyna, zawsze pomocna co wy od niej chcecie???Jak była potrzeba to zawsze pomogla, Aga O. również
A. 2017-05-09 13:58
Lubilam tę pracę....Kasia bardzo fajna dziewczyna, zawsze pomocna co wy od niej chcecie???Jak była potrzeba to zawsze pomogla, Aga O. również
Weronika 2017-09-01 14:03
@. na forum nie można obrażać innych osób. Polecam do zapoznania się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem opinii. Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii i informacji o firmie Polinwest na forum.
Zostaw swoją opinię o Polinwest - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polinwest