brak logo

Agencja Fresh Brand Design

Poznań

Opinie o Agencja Fresh Brand Design

NieNieNie 2012-12-12 12:06:30
Moja opinia dotyczy Fresh Brand Design czyli części Fresh Group. Wszystkie firmy spod tego szyldu, mieszczą się w jednym biurze.
Przede wszystkim kosmiczna rotacja pracowników. Od momentu rozpoczęcia współpracy zmieniła się w zasadzie cała ekipa z wyjątkiem 2óch osób. Przyczyna? Ciężki we współpracy, kontaktach z pracownikami, apodyktyczny szef. Przycinka na kasie standard. Kilka osób miało umowę o pracę więc brak możliwości. Część, która pracuje na zlecenie musi liczyć się co miesiąc, że na "podsumowaniu" współpracy pojawi się problem, bo ktoś jest niezadowolony z efektów. Chociaż umawiałeś się na prowizję lub stawkę godzinową a nie pracę na akord, czy płacenie za efekty. Albo się godzisz, albo kończymy współpracę :) Generalnie podejście do pracownika paskudne. Jeśli jesteś na początku drogi w reklamowym światku i jesteś w stanie znieść wiele - próbuj. Uodpornisz się i później już nic Cię nie zaskoczy.
1
jeszcze raz nie 2014-09-29 20:49:19
Zgadzam się z 100%, omijać szerokim łukiem!
3
mariusz 2015-06-02 12:55:24
nie poleceam. pracownicy zmieniaja sie non stop, nikomu nie chca dac umowy o prace, od lat jadą na śmieciówkach łamiąc prawo. podczas rozstania wielkie oczy DLACZEGO i wypominanie. zero premii, zero motywacji. siedz i rob a jak sie nie podoba to do widzenia
2
pracownik fresh 2015-07-28 12:50:50
Zgadzam się z przedmówcą. To co tam się dzieje to jakiś skandal. Pracownicy na umowach o dziełach bez odprowadzania zusu zmieniają się w zasadzie co chwila. Rotacja przeogromna. Prezes absolutnie nie do współpracy klienci niezadowoleni. Cześć pracowników leczy się psychiatrycznie. Nie polecam współpracy z freshem.
5
alalala 2015-08-10 12:55:51
Coś w tym jest
2
szczesliwy ze tam nie pracuje 2015-08-10 21:14:05
Rzeczywiście bylem tez zatrudniony, dałem rade kilka miesięcy, prezes nie szanuje pracowników, ma wszystkich w czterech literach, o wszystko się czepia (pierdoły!), rotacja pracowników to norma, pracowałem kilka miesięcy i zmieniło się co najmniej 10 osób, niektóre pracowały 2-3 dni!!!
3
nic nie warta 2015-08-10 21:21:45
Skoro w ostatnim czasie sporo nowych wpisów to i ja sie wypowiem, mnie prezes powiedział ze jestem do niczego i w ogóle, generalnie pracowałam kilka tygodni i do tej pory regeneruje sie, wszyscy na umowach o dzieło bez odprowadzania zusu kilka osób na umowę o prace na 1/8 etatu bodajże wiec dramat! Nie polecam współpracy z p. Adamem, nawet klienci już nie chcą z nim współpracować, z żadnym z pracowników nie rozstał się w dobrych relacjach, klienci nie wracają, wyceny z kosmosu czasami 3 razy wyższe niż cena rynkowa,

NIE nie nie nie nie i jeszcze raz NIE, wolałabym jako szambonurek pracować niż wrócić dom tamtej rzeźni!
5
były pracujacy 2015-08-11 08:46:40
Wszystko zostało napisane sama prawda niebawem pracownicy w poznaniu się skończą haha:d
3
Adam 2015-08-11 17:40:47
Witajcie,
jak sądzę jesteście moimi byłymi Pracownikami. To prawda, że z częścią z Was rozstałem się w "mało przyjaznych" okolicznościach ale niestety dobrze wiecie że wynikało to z Waszych, często bardzo poważnych błędów w pracy. które potrafiłem Wam udowodnić. Proszę albo o konkretne zarzuty (a nie pomówienia np. informacje jakoby zawyżamy wyceny, nie płacimy pracownikom etc.) Nigdy takie sytuacje nie miały miejsca. I proponuję również aby pojawiły się wasze nazwiska - wtedy byłoby fair.
3
ex 2015-08-14 10:24:14
No właśnie Adam, typowe. Ty jak zwykle swoje. Czytasz opinie, sto razy słyszałeś to od wielu ludzi na żywo i nic do Ciebie nie dociera. Potwierdzam w 100% to, co napisali moi poprzednicy. Zawsze jest drżenie, czy się dostanie kasę, krzyk i obelzywe słowa na porządku dziennym, psychopatyczne zachowania, wieczne niezadowolenie, mobbing w czystej postaci. Doprowadziles już wiele osób do problemów psychiatrycznych, o czym doskonale wiesz. Nikt już nie chce u Ciebie pracować. Nawet na klienta potrafisz nakrzyczeć , o czym cała firma potem mówi. To nie Ty zwalniasz ludzi, tylko oni masowo odchodzą. Sama się do nich zaliczam... Zacznij wreszcie wyciągać wnioski,a nie po swojemu tylko odbijać piłkę i zrzucać winę na innych.
3
tez ex 2015-08-17 11:12:19
Zgadzam się z ex. Adam nigdy nie potrafiłes przyznać się do błędu. Zawsze o wszystko obwiniasz pracowników. Z nikim nie potrafisz współpracować.
1
ktoś 2015-09-23 20:33:52
Adam, dobrze wiesz, że jesteś podłym człowiekiem. Nie wypłacasz ludziom wynagrodzeń i nie musimy wypisywać tutaj imion, bo Ty dobrze wiesz o kim mowa. Pluję Ci w twarz za to jak traktujesz innych. Poniżasz, nie masz szacunku. Nikt Ciebie nie szanuje. Pamiętaj, że karma wraca. Nie zawsze od razu, ale wraca. Mam nadzieję, że nigdy więcej już Twojej gęby nie będę oglądać. To była moja najgorsza praca. Nikomu nie polecam tej firmy. (Ty, Ci, Tobie powinnam pisać z małe litery, bo nawet na to nie zasługujesz). Nie pozdrawiam.
NIEPOLECAMFRESH 2015-09-29 15:55:08
Czytam i czytam i oczom nie wierze, jak mozna byc tak podlym czlowiekiem? Pracownicy w koncu przestali milczec, nareszcie cale zlo wyszlo na jaw. Pracowalam tam i rzeczywiscie musze sie zgodzic ze wszytskim, adam nie szanuje pracownikow i dziwie sie ze nie zainteresowaly sie ta firma odpowiednie instytucje typu PIP, US i ZUS. Czy tam ktos jeszcze w ogole pracuje? I faktem jest ze tak jak "ktos" napisal ze karma wraca. W koncu wszystko wyjdzie na jaw.
2
Tez ktos 2015-10-19 12:39:42
Przyszedł w końcu czas ze wszystko wyjdzie na jaw; ja też uważam ze nie jest to odpowiednia osoba do współpracy, pracowałam tam i wiem ze zawsze kogoś się czepiał o byle co często nie mając racji, wciąż dokładal nowych obowiązków jednak nigdy nie było to odczuwalne na koncie. Nie dziwię się że tyle negatywnych opinii. Adam piszesz ze potrafisz wskazać błędy które popełniali pracownicy to ja udowodnie ze to wydawales polecenia niezgodne z zakresem obowiązków. Wszystko jest w mailach. Na szczęście są instytucje które zajmują się pracodawcami którzy działają niezgodnie z prawem. Wszyscy na umowę o dzieło. Pozorna oszczędność. Będzie o tym głośno - zapewniam że będzie sensacja.
2
-abc 2015-10-22 14:04:35
Z tego co czytam, nic się nie zmieniło. A czy p. Adam dalej prowadzi zeszycik z bużkami jak w przedszkolu? Tak było za czasów, gdy firma była spółką razem z Darkiem D. Panowie się nie znosili, a Adam nie szanował ludzi. To co jest w/w jest prawdą. Nie polecam współpracy z tym panem.
2
ona 2015-11-02 12:45:28
karolka...widać, że nie pracowałaś w tej firmie. Z adamem nie da się rozmawiać jak i nie da się pracować. On nie potrafi pracować w zdrowej atmosferze. Wszystko co dla nas jest normalne dla niego takie nie jest. Poza tym z tego co słyszałam...oj Adam...PIP jest u Ciebie?:) mam nadzieję, że w końcu za te wszystkie świństwa jakie zrobiłeś innym w końcu polegniesz. Tego Ci życzę z całego serca. ONA
2
zxc 2016-01-02 23:06:35
To ktoś tam jeszcze pracuje? Za te marne grosze na umowę o dzieło? Ludzie naprawdę nie ma lepszej pracy tylko poniżacie się dla pracy? Nowy Rok czasem nowych zmian wszędzie byle nie tam...
1
Ona 2016-01-08 14:54:28
@bez
Pracujesz tam?
jkl 2016-01-17 16:44:43
umowy o pracy nie mozesz wyprosic a chcesz opieke medyczna? Moze zapytaj czy ubezpieczenie masz, zeby w razie W moc isc bezplatnie do lekarza rodzinnego. Odpowiedz brzmi nie!!! Ludzie widac pojecia nie macie co oferuje ta firma w zamian za kosmiczny zakres obowiazkow.
kari 2016-01-18 19:32:21
ta firma niczego nie oferuje a wymaga :)
lola 2016-01-26 23:44:23
non stop sa nowe ogloszenia o prace, sredni czas pracy to 2-3 miesiace max czasami jest to kilka tygodni a w niektorych przypadkach kilka dni, wszedzie tylko nie tam i nie kosztem wlasnego zdrowia, tam naprawde chyba nie da sie pracowac skoro co chwila czlowieki poszukiwani...
1
Aga 2016-06-18 12:31:44
Jako niedoszla klientka spotkalam sie z niebywala arogancja szefostwa. Skoro skandalicznie traktuja potencjalnych klientow, to podejrzewam, ze z podejsciem do pracownikow jest podobnie.
5
baza 2016-06-19 23:09:45
@Aga sądze że możesz mieć bardzo dużo racji, z tego względu, że przecież teoretycznie bynajmniej "nasz klient nasz pan" - jak do klientów sa arognccy to faktyzcznie nasuwa sie mysl jacy są wobec swoich praconwników? Stracą klientów to sie nauczą szacunku
Zostaw swoją opinię o Agencja Fresh Brand Design - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Fresh Brand Design