logo ESZ Anagra

ESZ Anagra

Łódź

Opinie o ESZ Anagra

anonim 2010-03-29 16:37:32
Znowu szukaja nowych nauczycieli ( m.in., biologia, chemia, historia, matematyka, polski). Serdecznie polecam anagre jako miejsce pracy! Kazdy dostanie swoja szanse! :)
1
Nick 2010-12-19 20:53:59
Mam pytanie czy te szkoły mają system stypendialny?
anonim 2011-02-28 10:12:15
Nie zgadzamy się z tymi opiniami , ponieważ jeśli ktoś chce czegoś się nauczyć to się nauczy a jak ktoś przyszedł tutaj i myślał, że za darmo będzie miał dobre oceny to się mylił pewnie dlatego teraz siedzi i wypisuje te żenujące komentarze.. Może warto zabrać się do pracy . Jeśli chodzi o kreatywność i branie udziału np. w takich akcjach jak fashion week to chyba masz problemy ze wzrokiem ponieważ ja i moje koleżanki ze szkoły brałyśmy czynny udział w złotej nitce. Zamiast siedzieć i oczerniać szkołę damy wam dobrą radę :) Zajmijcie się poszukiwaniem pracy bądź szkoły.
1
anonim 2011-02-28 10:12:45
Nie zgadzamy się z tymi opiniami , ponieważ jeśli ktoś chce czegoś się nauczyć to się nauczy a jak ktoś przyszedł tutaj i myślał, że za darmo będzie miał dobre oceny to się mylił pewnie dlatego teraz siedzi i wypisuje te żenujące komentarze.. Może warto zabrać się do pracy . Jeśli chodzi o kreatywność i branie udziału np. w takich akcjach jak fashion week to chyba masz problemy ze wzrokiem ponieważ ja i moje koleżanki ze szkoły brałyśmy czynny udział w złotej nitce. Zamiast siedzieć i oczerniać szkołę damy wam dobrą radę :) Zajmijcie się poszukiwaniem pracy bądź szkoły.
Anonim 2011-04-28 00:01:29
Szkoła całkiem fajna na prawdę polecam.
tredowata 2011-05-11 15:21:13
ciekawe kto to pisze???
szkoła fajna??? dla dzieci??? jasne płaci rodzic a dziecko jak to w prywatnej szkole niczego sie nie nauczy.Nauczyciele co chwila zmieniani i to jest notoryczne zjawisko,a dla nauczycieli nie polecam tam pracy!!!
damian 2011-05-14 05:07:22
Można odnieść wrażenie, ze tym portalem administruje dyrekcja anagry, wszelkie negatywy są natychmiast czyszczone. I jak nauczyciel szukający pracy ma się dowiedzieć o realiach pracy w tej "szkole marzeń"??
3
anagrówka 2011-05-31 06:43:35
KULTURA-ETYKIETA DNIA CODZIENNEGO-WYSOKI POZIOM NAUCZANIA- TO CODZIENNOŚĆ !!!!

Zapraszamy do szkoły!!!!
1
ania35 2011-05-31 16:23:30
Moja córka chodzi do tej szkoły.Jest mega zadowolona i ja też.Ktoś napisał ze trzeba płacić,że szkoła prywatna i się niczego nie nauczą.Ale to każdy sam decyduje gdzie się chce uczyć,wiec po co potem jakieś oczernianie na forum.Dla mnie szkoła naprawdę super!!Miałam kontakt z P.dyrektor,kobieta z którą się świetnie rozmawia i to o konkretach ,a nie jak w innej szkole same kłamstwa płyną.Jak dla mnie najlepsza szkoła w Łodzi!!!
o 2011-06-08 12:25:52
Maga zadowolona? Kto tak mówi? A moze chodzenie do tej szkoły to Mega splendor? :)
Czyżby dyrekcja zagoniła już uczniów do generowania wpisów?
ania35 2011-08-18 11:56:28
uczniów?wydaje mi sie ,ze jasno napisałam ze jestem rodzicem.Jak komus nie pasuje ta szkoła to są przeciez inne,tylko potem jest płacz ze nie wybrali anagry.
ja 2012-04-11 21:50:06
Szkoła nie jest zła jedyny minus to zbyt wysokie czesne!
karolina 2012-11-28 14:34:20
da rade moze byc
nieznajomy 2013-06-09 20:09:16
Nie aplikuj... To jedyna słuszna rada!
pracownik 2013-06-15 13:52:41
nie zamierzam wysłanników millerów uświadamiać myślę, że osoba, która zadaje takie pytanie wie dużo lepiej:-)
Anonim 2013-06-28 11:15:05
Można liczyć na jakieś bonusy?
zombiaczek 2014-03-26 17:18:09
dziwne forum. wszyscy zadający tylko pytania. Może odpowie na nie w końcu jakiś pracownik firmy Anagra?
Była 2014-04-16 19:58:30
20 zł za godzinę, umowa o dzieło, przynajmniej tak było kiedyś, pamiętam, że za bonus uznawaliśmy to, że wypłata jest w terminie. Czyli raz - dwa razy w roku. Jeśli musisz iść tam pracować to idź. Ale jedna zasada, na nic nie licz.
Była...wyleciała 2014-04-27 12:53:50
Na umowę o pracę wynagrodzenie dla nauczycieli - 20 zł to niewiele , a w Anagrze nauczyciele zatrudniani są wyłącznie na umowę o dzieło.
Kuratorka 2014-05-05 16:19:32
Wynagrodzenia nauczycieli regulowane są głównie przez Kartę Nauczyciela oraz szereg rozporządzeń różnych ministerstw. Zgodnie z Kartą (art. 30) wynagrodzenie nauczycieli składa się z czterech głównych składników:
wynagrodzenia zasadniczego,
dodatków: za wysługę lat, motywacyjnego, funkcyjnego, za warunki pracy,
wynagrodzenia za godziny ponadwymiarowe, wynagrodzenia za zastępstwa,
nagród i innych świadczeń.


Ustawa reguluje również poziom średniego wynagrodzenia nauczycieli (tabela 1). Jego wysokość ustalana jest, jako procent kwoty bazowej określanej corocznie w ustawie budżetowej.

Tabela 1. Wysokość średniego wynagrodzenia nauczycieli
z różnym stopniem awansu zawodowego
poziom awansu zawodowego nauczyciela
wysokość wynagrodzenia
stażysta - 2 717,59
kontraktowy - 3 016,52
mianowany - 3 913,33
dyplomowany - 5 000,37
do tego 13 pensja płatne ferie i wakacje. Wynagrodzenie dla nauczycieli jest płatne z góry za dany miesiąc.
zdumiona 2014-05-05 17:14:31
Na jakim świecie ty żyjesz?
1
xyz 2014-05-07 18:18:16
ej teraz to sie z lekka przeraziłam informacją o ubezpieczeniu bo chodzę tam i płace im normalnie za szkołę :O
DNO! 2014-07-01 09:15:39
(usunięte przez administratora)Nie polecam nikomu.
Nowa 2014-07-09 19:03:40
A co zostało usunięte przez administratora? Ciekawi mnie bo po wakacjach mam zacząć naukę.
Kopiarka 2014-11-07 13:48:22
Hej! PRACODAWCO ! Dobrze wiesz z tej perspektywy co z ubezpieczeniami.
Pracownik 2014-11-08 17:27:45
Angara jest w czołówce najlepszych szkół w Polsce. Atmosfera, jaką stworzyła DYREKTORKA SZKOŁY zatrudniając najlepszych nauczycieli przenosi się na relacje z uczniami i wyniki w nauczaniu. Zgrana, wspaniała kadra nauczycielska razem z Dyrektorem dba o to, aby uczeń czuł się dobrze w szkole. Matura zdawana jest w 100 procentach. Ważną rzeczą jest również to, że nauczyciele są zadowoleni, doceniani i dobrze wynagradzani. Tu nie ma rotacji nauczycieli a więc dostać się do pracy w Angarze jest raczej nierealne. Dyrekcja dba, aby panowała rodzinna, przyjacielska atmosfera między gronem pedagogicznym. Polecam tą SZKOŁĘ każdemu nauczycielowi.
klara 2015-01-02 16:42:23
również zastanawiam się nad podjęciem pracy w ESZ Anagra natomiast interesuje mnie czy obecnie prowadzone są jakiekolwiek nowe nabory i rekrutacje? jeśli macie szanowni forumowicze informacje jakie stanowiska są teraz do obsadzenia w tej firmie to bardzo proszę o opinię. czy trzeba mieć duże doświadczenie żeby dostać u nich etat?
Pracownik 2015-01-02 18:23:28
Jeżeli szukasz pracy w Anagrze to w gratka.pl są ogłoszenia z 31.12.2014 na kosmetologa z 02.01.2015 na sekretarkę z 03.12.2014 i na stanowisko nauczyciela j. polskiego wygląda jak ogłoszenie Anagry(Szkoła ponadgimnazjalna poszukuje nauczyciela języka polskiego - od zaraz, nauczyciel prowadzenia zajęć, egzaminator państwowy, kółko polonistyczne- artystyczne)
klara 2015-01-02 19:39:29
klaro - piszesz że zastanawiasz się nad podjęciem pracy w ESZ Anagra - nie pytaj forumowiczów. Odpowiedź znasz.
1
stasiek 2015-01-02 20:19:02
lepiej zmień.
Edek 2015-01-16 18:07:14
Czy to pracownik techniczny?? Raz DYREKTORKA raz DYREKTOR!! Zdecydujcie się! No chyba, że na bogato 5 dyrektorów jest...bo jeden nie ogarnia...
2
xyz 2015-02-02 12:49:51
O ile się nie mylę dyrektorów jest 4.
2
max 2015-02-03 19:42:16
UlLala - NIEŹLE- CORAZ LEPIEJ
xxx 2015-02-27 20:41:30
Hey, jestem uczennicą tej szkoły i naprawdę jest super! Bardzo polecam ESZ Anagra,ponieważ jest tam szczególna atmosfera :)
Lopster 2016-04-02 18:35:39
jedynie 3 Dyrektorów :)
oliwia 2016-05-17 08:08:00
No powiem wam, że czytają to można odnieść nieprzyjemne wrażenie, chce się tutaj zapisać i teraz mam dylemat ale wydaje mi się, że to jest trochę jak ze szkołą też narzeka się na nauczycieli, program itp. ale jak się chce samego to uważam, że wszystko można druga osoba (czytaj nauczyciel) matury za Cb nie napisze
1
Zostaw swoją opinię o ESZ Anagra - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESZ Anagra