logo Barona HR Services

Barona HR Services

Helsinki

Opinie o Barona HR Services

praca 2013-05-10 20:36:40
mam pytanie a jak tam praca wygląda w Urugwaju
1
anonim 2013-06-28 10:21:20
czy wie ktoś coś na temat pracy w frimie Barona Teollisos oy? jakie są stwaki godzinowe i warunki zatrudnienia?
PRZEMEK 2014-07-09 22:13:21
pracowalem przez ta firme umowy byly po polsku ze wszystkich krajow tutaj byl najwiekszy spokoj zadnych polakow tylko trzech nikt mnie nie popedzal tak jak np w szwablandii za urlop dostalem po 5 miesiacach 625 euro wyplaty terminowo co 2 tygodnie mieszkanie 3 osoby wygodne 250euro noi co moze zle trafiles finowie na ogol sa zyczliwi to tylko nasze ziomki maja kuku zarobek 1200 1400 kitos !11111
oliuyj 2015-09-07 16:38:13
wiecie co niedawno szukałem różnych ofert pracy i natknąłem się na te wstawione przez firmę Barona HR Services Sp. z o.o. podobno nadal szukają osób do zatrudnienia na stanowisko specjalisty do spraw sprzedaży, managera marketingu, doradcy techniczno- handlowego między innymi w Trójmieście, może ktoś byłby zainteresowany..
765 2015-10-07 23:46:15
@UWAGA!! a czy przypadkiem nie miałeś tego w umowie jeśli nie to powinni Cię o tym poinformować bo to jednak dużo pieniędzy musiałeś na to wydać i to jeszcze ze swojej kieszeni, i wtedy oczywiste jest to że mało pieniędzy Ci zostało z tej wypłaty od nich, ale może po prostu raz się tak tylko zdarzyło..
kozak 2015-12-27 02:58:04
@765 też mi się to wydaje podejrzane. mnie interesują ich oferty pracy zwłaszcza na kierownika utrzymania ruchu i narzędziowni. Wymagają min 3 letniego doświadczenia, ale jest to raczej wymóg do spełnienia.
Onbf 2015-12-29 14:53:44
@kozak mu równe ciekawa oferta wydaje się na stanowisko specjalisty do spraw reklamacji i i kontroli jakości w Piasecznie tylko ciekawe na jakie zarobki można będzie liczyć
zubas 2015-12-31 20:57:51
myślę ,że w baronie na stanowiskach handlowych będziesz mógł liczyć na podstawe koło 2 tysięcy plus jakiś procent od tego co uda Ci się sprzedać oczywiście
olek 2016-01-03 14:42:37
myślę, że Barona spokojnie może tyle płacić, ale podejrzewam, że zatrudnienie bezpośrednio u firmy klienckiej może wyglądać nieco inaczej. Przecież Barona to tylko agencja.
roop 2016-02-12 15:10:44
Product Support Manager to jest ciekawa praca, w branży odziezowej to można mieć czse wolną reke i to jest własnie dla mnie najlepsze. Poza tym też uważam, ze za granica wiecej można zarobić..
pozik 2016-02-22 21:17:23
roop, w Polsce tez sie dobrze zarabia, np. na stanowisku Service Desk Administrator w Gdańsku, akurat szukają. tylko jest haczyk w wymaganiach - trzeba znać duński lub szwedzki.
lusek 2016-02-29 21:54:16
pozek, plus tego taki, że grono odbiorców tej oferty jest naprawdę mocno ograniczone. Co za tym idzie można spokojnie negocjować swoje wynagrodzenie. Warto ?
M.utre34 2016-03-02 11:33:50
Dostałem ofertę pracy w firmie barona; po zapoznaniu się z opiniami otej firmie i ih traktowaniu pracowników Poprostu niemoge sobie Tego Wbic do głowy ją są traktowani Polacy przez Polaków w filandi.pracowalem przez 2lata ale oczms takim nie słyszałem gozej jak
u sztabów w ofercie wieńcem tego zaco mam płacić a niżeli miałby zarabiać .jeszcze dojazd ipowrot na własną rękę tojoz największy szczyt nieszczelności ihamstfa nie jadę dzięki za ostrzeżeni trzmajmy się razem to jest najlprze do usłyszenia.m....
amanda 2016-03-03 08:24:05
no nie wiem, ja jednak słyszałem o wysokiej kulturze pracy w krajach skandynawskich. na pewno ta firma outsourcingowa nie doproeadziłaby do tej sytuacji, chociażby z powodu nasycenia rynku w tej branży
qruczeq 2016-03-09 20:16:42
jestem ciekawy skąd miałeś takie opinie @M.utre34. w niektóre rzeczy po prostu cięzko uwierzyc... a jeśli liczysz na konkretne opinie od anonimowych osób w internecie to słabo :)
marek 2016-03-13 12:51:55
M.utre34 ' nie rozumiem za bardzo o czym mówisz, powiedz o jakim stanowisku mowa bo to wszystko jest niespojnie, co takiego się wydażyło, wydaje mi się to dziwne ponieważ, widziałam ogłoszenie na stanowisko Specjalisty ds. Zakupów i wszystko jest opisane co dostaniesz.
kfoli 2016-04-12 21:57:58
nie słuchajcie hejtertów, agencja jest okej, przynajmniej się wyróżnia bo rosję i Estonię wysyła
zubas 2016-05-15 15:56:35
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Chociaż patrząc na to co piszecie nie zaryzykowałbym
Zostaw swoją opinię o Barona HR Services - Helsinki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barona HR Services