Panasonic

Gniezno

Opinie o Panasonic

gosc 2013-01-20 11:57:16
uciekajcie z tej firmy
0
nowy? 2013-02-14 13:43:29
sorki, ale przy tym bezrobociu jestem zdesperowany aby sprubować, czy podpowie mi ktoś jak tam rekrutują , gdzie złozyc podanie, bardzo prosze.
0
azja 2013-03-05 20:07:14
tak zle nie ma na nockach spicie z zwlaszcza brygadzisci
0
gienio 2013-05-07 20:30:26
gosc co masz dokładnie na myśli pisząc uciekajcie z tej firmy? Możesz napisać coś więcej na ten temat oraz na temat tego jak się pracuje w Panasonic? Ile mogę miesięcznie sobie tam spokojnie zarobić? A jak tam jest z umową i socjalem? Dają wogóle umowę o pracę? No i czy dla najlepszych pracowników są jakieś premie, dodatki, awans?
1
anonim 2013-06-07 13:33:23
A ja szukam informacji na temat pracy w Panasonic. Pracowałem wcześniej w innej firmy z tej samej branży i szukam nowej pracy. Piszecie żeby uciekać z tej firmy. A możecie napisać ile się zarabia średnio?
3
Anonim 2013-07-20 01:15:06
Ile dają pieniędzy?
1
norbi 2014-03-10 23:02:35
Ja przeczytałem te komentarze powyżej o Panasonic, to dziwi mnie jak tak wielka i znana firma może czasem miec takie opinie. Nieprawdopodobne.
0
zamiks 2014-03-20 21:49:30
na ich oficjalnej stronie mają całą masę ofert pracy, poszukują do wielu krajów, na przykład Turcja, Francja czy Niemcy!!!
0
yago 2014-04-07 23:56:06
ale poszukują do jakichś konkretnych robót czy tylko na stanowiska typowe dla pracowników fizycznych, aby tylko potyrać?
0
bolo 2014-05-28 00:32:46
@yago, wiesz Panasonic to dośc duża i znana firma, szukaja zazwyczaj do pracy przy liniach produkcyjnych, czasem jakis magazyn.
0
bolo 2014-06-23 21:54:38
Kiedy ostatnim razem pojawiły się jakies nowe osoby, bo na stronie career.panasonic.eu jest sporo ofert pracy do Niemiec, ale do Polski brak.
0
Lala 2014-11-12 10:31:12
A to jest trochę dziwne, chyba, że są to inne oferty niż na produkcję. Z logicznego punktu widzenia bardziej opłaca im się przenieść produkcję do tańszego kraju by móc płacić mniej za pracę pracownikom. Polacy idealnie się nadają do tego typu wykorzystywania, ale nikt nie potrafi sam o swoje zadbać...
0
tricks 2015-01-11 15:41:58
niektórym rzeczywiście opłaca się bardziej przenosić produkcje do tańszych państw, ale Niemcy są na tyle dobrze rozwinięte , że wiele firm spokojnie daje radę produkować również w swoim kraju. Dla Polaków do nawet lepiej bo tam przynajmniej gdy wyjeżdżają to zarabiają sobie w euro a nie złotówkach .
0
igor 2015-01-25 22:30:32
Panasonic to bardzo znana firma, a zarazem marka, ale ciekawi mnie jak tutaj jest z pracą. Bo wszystkie opinie jakie są w Internecie pochodza w sumie od klientów, dopiero tutaj jest cokolwiek, ale niewiele. Możecie napisać czy zapewniają pracownikom jakiś fajny system motywacyjny, czy socjalny? Pozdrawiam.
0
jacek 2015-02-03 11:27:40
ludzie glupoty piszecie...Kazdy chcialby zarobic 2000zl...za co? za scieme.Pracowalem tam ponad 10lat.i widzialem jacy ludzie tam pracowali...Dzis jestem juz pare lat za granica i milo wspominam prace w PANASONICU...
0
rambo 2015-02-09 03:02:50
no dobrze , ale pracując wtedy w Panasonicu nie wydawało Ci się, że rzeczywiście zasługujesz na więcej ? rozumiem , że Ty należałeś do grupy tych osób które uczciwie i rzetelnie wypełniały swoje obowiązki prawda ? w takim razie myślę , że miałeś podobne odczucia do obecnych pracowników Panasonica ...
0
Szymek 2015-02-15 15:03:50
Ile zarabia się w Panasonicu na produkcji?
1
Tepeee 2015-02-23 08:18:39
Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że Panasonic pomału przestaje się zupełnie liczyć na rynku. Oczywiście wielkość marki wciąż pozostaje z tyłu głowy, ale mając np. demotywatora z walką o zmiany w tym przedsiębiorstwie to odzew prawdopodobnie jest niewielki. Nie mówię, że więcej jem niż wydaję. Nie ma możliwości zjednoczenia całej firmy wokół jednego. Niestety takie prawo wielkich firm.
0
garob 2015-03-09 15:19:03
JA to chyba nie wydawałbym aż tak pochopnego osądu, moze po prostu mniej Panasonic na rynku widać, ale chyba nie powiedziałbym od razu, że przestają się liczyć. Ja bardzo lubię tą firmę, bo korzystam z wielu jej sprzętów elektornicznych i naprawdę sprawują sie super. Tylko właśnie czy ktoś widział jakikolwiek tablet ich produkcji?
0
malamyszka 2015-03-19 15:11:27
Czy na ta firmowany imprezę która ma odbyć się w sobotę mozna zabrac osoba towarzyszaca?
0
słońce 2015-03-31 08:55:34
Czy ktoś zna byłego kadrowca (usunięte przez administratora) ?
0
greta 2015-04-08 18:24:24
hej własnie zauważyłem że @malamyszka wspomniala tutaj o imprezie integracyjnej która się odbyła jakiś czas temu. Jak Wasze wrażenia po niej , bo ja bawiłem się naprawdę nieźle jak na tego typu wydarzenie. Co nie zdarzało mi się do tej pory często :P choć z tego co już zdążyłem usłyszeć są też osoby z odmiennym zdaniem
0
Ludek 2015-04-25 12:59:09
Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zaprezentuje odpowiednie doświadczenie techniczne jest w stanie zarabiać tutaj niezłe pieniądze. Widzę, że poszukują automatyków ..
0
hugo 2015-06-22 05:56:26
Witam kolego masz może jakiś adres email bądź podpowiesz jak złożyć tam cv z góry dzieki
0
misiek 2015-06-22 13:22:32
wszystko masz @hugo u nich na strone podane no i w konkretnym ogłoszeniu jest mail, na którego nalezy wysłać swoje CV i aplikacje. Nie wiem tylko jakie stanowisko Cie interesuje konkretnie, bo jest obecnie tylko staż w dziale PR i staż w Dziale Heating & Cooling Systems Papaeu, ale konkretnych ofert pracy brak.
0
ula 2015-08-11 16:48:44
dokaldnie. jezeli hugo dalej szukasz to aktualnie poszukuja na stanowiska Specjalista Automatyk w biurze Utrzymania Ruchu, Automatyk, Inżynier Sprzedaży. zalezy jakie masz doswiadczneie jezeli nei masz doswiadczenia to takze trwaja nabory na Staż w Dziale Rozwoju i Kontroli Jakości. po przez portal spokojnie mozesz zlozyc swoja aplikacje.
0
Slawek1142 2015-11-03 14:50:45
Najbižszy Panasonic przy Polsce jest w Starej Lubovny na slowacji,tuž przy granicy z Polska,to Beskidy,a granica to Piwniczna Zdroj/Mnišek nad Popradom,praca fajna,na poczatek jako robotnica lub robotnik dostaniecie 3.20 eur na godzine natto,na drugiej umowie 3.50,trzecia 3.80 i jest to juž umowa na czas nieokreslony,ja tam pracowalem,ktos jak lubi zaklad zamkniety to sie tam znajdzie,socjal super,pieniadze na czas kazdego 10 tego o 8.00 pieniadze sa na koncie,jak w zegarku szwajcarskim,nikt was tam nie oržnie jak u nas,w Polsce dadza wam 8 zl a w porywach 10 i to z wielka Łaska,zkladac podania lub tam dzwonic,pozdrawiam.
0
ula 2015-11-03 18:34:15
jaka reklama @Slawek1142 ale i w polsce nie ejst zle z wyplatami na czas, w koncu Panasonic to wielka firma specjalizująca się w obrazowaniu i produktach optycznych, takich jak aparaty fotograficzne, kamery, sprzęt telekomunikacyjny oraz telewizyjny. mnie interesuje sprzedawca promotor. ale rozumiem ze do kwoty stalej daja premie uznaniowa od sprzedazy...?
0
Wacek 2015-11-05 21:24:30
Ile zarobi doswiadczony Automatyk w Panasoniku?
1
pomyślunek 2015-11-06 02:02:30
Co ciekawe, myślałam, że jest rotacja wśród pracowników, ale niewielka, bo pojawiły się kilka ogłoszeń o pracę. Jest oferta na specjalistę ds. logistyki. Super, że jest zapewniona umowa o pracę na pełny etat i atrakcyjny pakiet socjalny, ale najlepiej posiadać 3 letnie doświadczenie w branży i znajomość zaawansowana j. angielskiego
0
45t6yu 2015-11-08 15:14:28
@pomyślunek no no rotacja jest całkiem spora z tego co widziałem, a i wymagania nie są aż tak duże..
0
ef 2015-11-10 18:30:18
umowa o pracę na pełny etat i atrakcyjny pakiet socjalny czyli jaki konkretnie? ubezpieczenie czy sam mutisport..
0
tricks 2015-11-12 22:19:05
atrakcyjny to mysle, że i to i to masz w tym zapewnione. Wcale bym się nie zdziwił w przypadku tej firmy
0
operator 2015-11-18 17:13:11
witam,czy potrzebują do pacy np(operator maszyny)i jak się wahają zarobki?poproszę o konkrety,dziękuję
0
ula 2015-12-02 15:53:21
mnie tez interesuja zarobki na tym stanowisku, chociz wiem ze te zarobki sa adekwatne do zaagazowania wiec jak sie komus nie chce robic to i tak duzo nie zarobi
0
maca 2016-01-07 15:45:44
Nie tylko do zaangażowania, ale róznież do twojego doświadczenia, wykształecenia i przede wszystkim tego ile z sibie dajesz,Panasonic to potęzna firma szanujaca pracowników, wiec z pewnoscia krzywdy nie robia finansowej
0
Markio 2016-01-10 00:06:56
panasonic to porządna firma, bo firma o takim zasięgu nie mogłaby pozwolić sobie na żadne skandale itd. a teraz szukają młodszego specjalisty ds. personalnych, poza tym trzymajcie teraz kciuki za Polskę, gramy z Francją o półfinał! :)
0
bomik 2016-01-12 03:51:40
Hej, a pracuje ktoś może jako Kontroler Należności / Kredytowy w Panasonic. Tak się powoli zastanawiam nad aplikacją, ciekawi mnie, po jakim czasie jest umowa o pracę na czas nieokreślony.
0
dres 2016-01-14 16:39:59
@bomik aplikować nigdy nie zaszkodzi, bedziesz sie martwił jak będą Cie chcieli przyjąć. Odpowiedzi na swoje pytania dostaniesz na rozmowie. Swoją drogą ciekawa jest ta oferta i dają umowę o pracę od początku
0
grals 2016-01-17 21:52:30
@bomik myślę, że nie masz powodów do obaw, bowiem jeśli się sprawdzisz dobrze na swoim stanowisku to już nawet po trzech miesiącach dostaniesz umowę na czas nieokreślony.
1
marysieńka 2016-01-20 09:48:28
to krótki @grals okres próbny w takim razie, dla mnie optymalnie.ale jak widzę spore wymagania bo z wykształcenie trzeba ZZL żeby na młodszego specjalistę ds personalnych aplikować
0
gzik 2016-01-26 21:01:40
hej czy orientuje sie ktos z was czy w bateriach przyjmuja do pracy?
0
Muniek 2016-01-27 13:36:11
Czy do Panasonic Marketing Europe GmbH nadal jest szansa dostać pracę na stanowisko Młodszy Koordynator w Dziale Customer Service? Będę bardzo wdzięczny za opienie cc @gzik
0
natalia 2016-02-09 08:49:19
Moge prosic o nr tel do tego zakladu przy bateriach w gnieznie
0
Janek 2016-02-09 19:31:52
Te oferty niby mają już trochę czasu, ale prawda jest taka, że lepiej sprawdzić np. dzwoniąc czy wysyłając CV, ja ogólnie Ci to bardzo polecam, bo i firma super
1
xk 2016-04-06 11:20:15
janek, ostatno poszukiuwali inżyniera sprzedaży sytemów. W mojej ocenie jest to stanowisko na którym można zdobyć mnóstwo doświadczenia. Problem jednak polega na tym, że dostać się tam nie jest prosto.
0
hutnik 2016-05-05 22:09:36
a ile zarabia tutaj Młodszy Koordynator w Dziale Customer Service>?
0
PP 2016-05-08 01:39:23
Nie polecam zwłaszcza pracy jako operator, a tymbardziej jak trafi się na p Tomka (starszy dziad) strasznie wredny, może i coś wie o tych maszynach ale nie dobrze się z nim pracuje, brygadzista też bez szału zwłaszcza dla młodych, zarobki przeciętne ( umowy robione tak że wpisane co innego, a robisz co innego bo "oddelegowanie na inny dział") jedyny plus to nadgodziny w miarę płatne. Ogólnie szału nie ma, można znaleźć lepszą pracę.
0
PPpp 2016-05-08 01:40:20
Nie polecam zwłaszcza pracy jako operator, a tymbardziej jak trafi się na p Tomka (starszy dziad) strasznie wredny, może i coś wie o tych maszynach ale nie dobrze się z nim pracuje, brygadzista też bez szału zwłaszcza dla młodych, zarobki przeciętne ( umowy robione tak że wpisane co innego, a robisz co innego bo "oddelegowanie na inny dział") jedyny plus to nadgodziny w miarę płatne. Ogólnie szału nie ma, można znaleźć lepszą pracę.
1
ef 2016-06-11 15:49:34
Może są takie plany @hari, ale nie było żadnej oferty.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panasonic