Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Panasonic

Opinie o Panasonic

Pracowałeś w firmie Panasonic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy? - 2013-02-14 13:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki, ale przy tym bezrobociu jestem zdesperowany aby sprubować, czy podpowie mi ktoś jak tam rekrutują , gdzie złozyc podanie, bardzo prosze.
zdjecie uzytkownika
azja - 2013-03-05 20:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zle nie ma na nockach spicie z zwlaszcza brygadzisci
zdjecie uzytkownika
gienio - 2013-05-07 20:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gosc co masz dokładnie na myśli pisząc uciekajcie z tej firmy? Możesz napisać coś więcej na ten temat oraz na temat tego jak się pracuje w Panasonic? Ile mogę miesięcznie sobie tam spokojnie zarobić? A jak tam jest z umową i socjalem? Dają wogóle umowę o pracę? No i czy dla najlepszych pracowników są jakieś premie, dodatki, awans?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 13:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja szukam informacji na temat pracy w Panasonic. Pracowałem wcześniej w innej firmy z tej samej branży i szukam nowej pracy. Piszecie żeby uciekać z tej firmy. A możecie napisać ile się zarabia średnio?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-20 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile dają pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
norbi - 2014-03-10 23:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przeczytałem te komentarze powyżej o Panasonic, to dziwi mnie jak tak wielka i znana firma może czasem miec takie opinie. Nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
zamiks - 2014-03-20 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ich oficjalnej stronie mają całą masę ofert pracy, poszukują do wielu krajów, na przykład Turcja, Francja czy Niemcy!!!
zdjecie uzytkownika
yago - 2014-04-07 23:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale poszukują do jakichś konkretnych robót czy tylko na stanowiska typowe dla pracowników fizycznych, aby tylko potyrać?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-05-28 00:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yago, wiesz Panasonic to dośc duża i znana firma, szukaja zazwyczaj do pracy przy liniach produkcyjnych, czasem jakis magazyn.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-23 21:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy ostatnim razem pojawiły się jakies nowe osoby, bo na stronie career.panasonic.eu jest sporo ofert pracy do Niemiec, ale do Polski brak.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-11-12 10:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jest trochę dziwne, chyba, że są to inne oferty niż na produkcję. Z logicznego punktu widzenia bardziej opłaca im się przenieść produkcję do tańszego kraju by móc płacić mniej za pracę pracownikom. Polacy idealnie się nadają do tego typu wykorzystywania, ale nikt nie potrafi sam o swoje zadbać...
zdjecie uzytkownika
tricks - 2015-01-11 15:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-11-12 10:31:12]:
niektórym rzeczywiście opłaca się bardziej przenosić produkcje do tańszych państw, ale Niemcy są na tyle dobrze rozwinięte , że wiele firm spokojnie daje radę produkować również w swoim kraju. Dla Polaków do nawet lepiej bo tam przynajmniej gdy wyjeżdżają to zarabiają sobie w euro a nie złotówkach .
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-25 22:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panasonic to bardzo znana firma, a zarazem marka, ale ciekawi mnie jak tutaj jest z pracą. Bo wszystkie opinie jakie są w Internecie pochodza w sumie od klientów, dopiero tutaj jest cokolwiek, ale niewiele. Możecie napisać czy zapewniają pracownikom jakiś fajny system motywacyjny, czy socjalny? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-02-03 11:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie glupoty piszecie...Kazdy chcialby zarobic 2000zl...za co? za scieme.Pracowalem tam ponad 10lat.i widzialem jacy ludzie tam pracowali...Dzis jestem juz pare lat za granica i milo wspominam prace w PANASONICU...
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-02-09 03:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-02-03 11:27:40]:
no dobrze , ale pracując wtedy w Panasonicu nie wydawało Ci się, że rzeczywiście zasługujesz na więcej ? rozumiem , że Ty należałeś do grupy tych osób które uczciwie i rzetelnie wypełniały swoje obowiązki prawda ? w takim razie myślę , że miałeś podobne odczucia do obecnych pracowników Panasonica ...
zdjecie uzytkownika
Szymek - 2015-02-15 15:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia się w Panasonicu na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Tepeee - 2015-02-23 08:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że Panasonic pomału przestaje się zupełnie liczyć na rynku. Oczywiście wielkość marki wciąż pozostaje z tyłu głowy, ale mając np. demotywatora z walką o zmiany w tym przedsiębiorstwie to odzew prawdopodobnie jest niewielki. Nie mówię, że więcej jem niż wydaję. Nie ma możliwości zjednoczenia całej firmy wokół jednego. Niestety takie prawo wielkich firm.
zdjecie uzytkownika
garob - 2015-03-09 15:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA to chyba nie wydawałbym aż tak pochopnego osądu, moze po prostu mniej Panasonic na rynku widać, ale chyba nie powiedziałbym od razu, że przestają się liczyć. Ja bardzo lubię tą firmę, bo korzystam z wielu jej sprzętów elektornicznych i naprawdę sprawują sie super. Tylko właśnie czy ktoś widział jakikolwiek tablet ich produkcji?
zdjecie uzytkownika
malamyszka - 2015-03-19 15:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na ta firmowany imprezę która ma odbyć się w sobotę mozna zabrac osoba towarzyszaca?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-31 08:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
słońce - 2015-03-31 08:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna byłego kadrowca (usunięte przez administratora) ?
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-04-08 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej własnie zauważyłem że @malamyszka wspomniala tutaj o imprezie integracyjnej która się odbyła jakiś czas temu. Jak Wasze wrażenia po niej , bo ja bawiłem się naprawdę nieźle jak na tego typu wydarzenie. Co nie zdarzało mi się do tej pory często :P choć z tego co już zdążyłem usłyszeć są też osoby z odmiennym zdaniem
zdjecie uzytkownika
Ludek - 2015-04-25 12:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zaprezentuje odpowiednie doświadczenie techniczne jest w stanie zarabiać tutaj niezłe pieniądze. Widzę, że poszukują automatyków ..
zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-06-22 05:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolego masz może jakiś adres email bądź podpowiesz jak złożyć tam cv z góry dzieki
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-31
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Panasonic (jap. パナソニック Panasonikku?) – czołowa marka japońskiego koncernu Panasonic Corporation (wcześniej Matsushita Electric Industrial Co. Ltd), specjalizująca się w obrazowaniu i produktach optycznych, takich jak aparaty fotograficzne, kamery, sprzęt telekomunikacyjny oraz telewizyjny. Obecnie do sklepów na terenie Trójmiasta poszukujemy osób, które:• Są gotowe do pracy  w weekendy,• 
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-22 13:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-22 13:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko masz @hugo u nich na strone podane no i w konkretnym ogłoszeniu jest mail, na którego nalezy wysłać swoje CV i aplikacje. Nie wiem tylko jakie stanowisko Cie interesuje konkretnie, bo jest obecnie tylko staż w dziale PR i staż w Dziale Heating & Cooling Systems Papaeu, ale konkretnych ofert pracy brak.
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-08-11 16:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokaldnie. jezeli hugo dalej szukasz to aktualnie poszukuja na stanowiska Specjalista Automatyk w biurze Utrzymania Ruchu, Automatyk, Inżynier Sprzedaży. zalezy jakie masz doswiadczneie jezeli nei masz doswiadczenia to takze trwaja nabory na Staż w Dziale Rozwoju i Kontroli Jakości. po przez portal spokojnie mozesz zlozyc swoja aplikacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panasonic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Panasonic?
Zadaj pytanie
alert