Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Panasonic

Opinie o Panasonic

Pracowałeś w firmie Panasonic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GOSTEK - 2011-05-05 17:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK MASZ RACJE A ZWLASZCZA JEDEN CO MA DWA DZIALY NIE SZANUJE LUDZI I MA SWOJ SWIAT
zdjecie uzytkownika
automatyk - 2012-01-13 16:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda tam praca działu technicznego?
zdjecie uzytkownika
gość 3 - 2012-03-09 14:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw czy piszemy o tym samym \"leśnym stworzeniu\" które naprawde ma swój świat a poza tym myśli że tylko on ma racje i wie wszystko najlepiej, tylko zapomniał jak wół jak cielęciem był spomaszu
zdjecie uzytkownika
gość 4 - 2012-03-12 12:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno trzeba oddać że praca w baeriach nie jest zła ,wręcz powiedział bym bardzo dobra ale jest też druga strona [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lu- przełorzeni-a niektórzy z nich to straszne kmioty-zwłaszcza mistrzuni [usunięte przez administratora] jak nazywają go jego przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asy
zdjecie uzytkownika
nikt - 2012-11-25 13:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać brak poszanowania dla pracownika,liczy się tylko wynik kosztem ludzi
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-01-20 11:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uciekajcie z tej firmy
zdjecie uzytkownika
nowy? - 2013-02-14 13:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki, ale przy tym bezrobociu jestem zdesperowany aby sprubować, czy podpowie mi ktoś jak tam rekrutują , gdzie złozyc podanie, bardzo prosze.
zdjecie uzytkownika
azja - 2013-03-05 20:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zle nie ma na nockach spicie z zwlaszcza brygadzisci
zdjecie uzytkownika
gienio - 2013-05-07 20:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gosc co masz dokładnie na myśli pisząc uciekajcie z tej firmy? Możesz napisać coś więcej na ten temat oraz na temat tego jak się pracuje w Panasonic? Ile mogę miesięcznie sobie tam spokojnie zarobić? A jak tam jest z umową i socjalem? Dają wogóle umowę o pracę? No i czy dla najlepszych pracowników są jakieś premie, dodatki, awans?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 13:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja szukam informacji na temat pracy w Panasonic. Pracowałem wcześniej w innej firmy z tej samej branży i szukam nowej pracy. Piszecie żeby uciekać z tej firmy. A możecie napisać ile się zarabia średnio?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-20 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile dają pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
norbi - 2014-03-10 23:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przeczytałem te komentarze powyżej o Panasonic, to dziwi mnie jak tak wielka i znana firma może czasem miec takie opinie. Nieprawdopodobne.
zdjecie uzytkownika
zamiks - 2014-03-20 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ich oficjalnej stronie mają całą masę ofert pracy, poszukują do wielu krajów, na przykład Turcja, Francja czy Niemcy!!!
zdjecie uzytkownika
yago - 2014-04-07 23:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale poszukują do jakichś konkretnych robót czy tylko na stanowiska typowe dla pracowników fizycznych, aby tylko potyrać?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-05-28 00:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yago, wiesz Panasonic to dośc duża i znana firma, szukaja zazwyczaj do pracy przy liniach produkcyjnych, czasem jakis magazyn.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-23 21:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy ostatnim razem pojawiły się jakies nowe osoby, bo na stronie career.panasonic.eu jest sporo ofert pracy do Niemiec, ale do Polski brak.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-11-12 10:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jest trochę dziwne, chyba, że są to inne oferty niż na produkcję. Z logicznego punktu widzenia bardziej opłaca im się przenieść produkcję do tańszego kraju by móc płacić mniej za pracę pracownikom. Polacy idealnie się nadają do tego typu wykorzystywania, ale nikt nie potrafi sam o swoje zadbać...
zdjecie uzytkownika
tricks - 2015-01-11 15:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-11-12 10:31:12]:
niektórym rzeczywiście opłaca się bardziej przenosić produkcje do tańszych państw, ale Niemcy są na tyle dobrze rozwinięte , że wiele firm spokojnie daje radę produkować również w swoim kraju. Dla Polaków do nawet lepiej bo tam przynajmniej gdy wyjeżdżają to zarabiają sobie w euro a nie złotówkach .
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-25 22:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panasonic to bardzo znana firma, a zarazem marka, ale ciekawi mnie jak tutaj jest z pracą. Bo wszystkie opinie jakie są w Internecie pochodza w sumie od klientów, dopiero tutaj jest cokolwiek, ale niewiele. Możecie napisać czy zapewniają pracownikom jakiś fajny system motywacyjny, czy socjalny? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-02-03 11:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie glupoty piszecie...Kazdy chcialby zarobic 2000zl...za co? za scieme.Pracowalem tam ponad 10lat.i widzialem jacy ludzie tam pracowali...Dzis jestem juz pare lat za granica i milo wspominam prace w PANASONICU...
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-02-09 03:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-02-03 11:27:40]:
no dobrze , ale pracując wtedy w Panasonicu nie wydawało Ci się, że rzeczywiście zasługujesz na więcej ? rozumiem , że Ty należałeś do grupy tych osób które uczciwie i rzetelnie wypełniały swoje obowiązki prawda ? w takim razie myślę , że miałeś podobne odczucia do obecnych pracowników Panasonica ...
zdjecie uzytkownika
Szymek - 2015-02-15 15:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia się w Panasonicu na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Tepeee - 2015-02-23 08:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że Panasonic pomału przestaje się zupełnie liczyć na rynku. Oczywiście wielkość marki wciąż pozostaje z tyłu głowy, ale mając np. demotywatora z walką o zmiany w tym przedsiębiorstwie to odzew prawdopodobnie jest niewielki. Nie mówię, że więcej jem niż wydaję. Nie ma możliwości zjednoczenia całej firmy wokół jednego. Niestety takie prawo wielkich firm.
zdjecie uzytkownika
garob - 2015-03-09 15:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA to chyba nie wydawałbym aż tak pochopnego osądu, moze po prostu mniej Panasonic na rynku widać, ale chyba nie powiedziałbym od razu, że przestają się liczyć. Ja bardzo lubię tą firmę, bo korzystam z wielu jej sprzętów elektornicznych i naprawdę sprawują sie super. Tylko właśnie czy ktoś widział jakikolwiek tablet ich produkcji?
zdjecie uzytkownika
malamyszka - 2015-03-19 15:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na ta firmowany imprezę która ma odbyć się w sobotę mozna zabrac osoba towarzyszaca?
zdjecie uzytkownika
słońce - 2015-03-31 08:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna byłego kadrowca (usunięte przez administratora) ?
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-04-08 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej własnie zauważyłem że @malamyszka wspomniala tutaj o imprezie integracyjnej która się odbyła jakiś czas temu. Jak Wasze wrażenia po niej , bo ja bawiłem się naprawdę nieźle jak na tego typu wydarzenie. Co nie zdarzało mi się do tej pory często :P choć z tego co już zdążyłem usłyszeć są też osoby z odmiennym zdaniem
zdjecie uzytkownika
Ludek - 2015-04-25 12:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zaprezentuje odpowiednie doświadczenie techniczne jest w stanie zarabiać tutaj niezłe pieniądze. Widzę, że poszukują automatyków ..
zdjecie uzytkownika
hugo - 2015-06-22 05:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolego masz może jakiś adres email bądź podpowiesz jak złożyć tam cv z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-22 13:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko masz @hugo u nich na strone podane no i w konkretnym ogłoszeniu jest mail, na którego nalezy wysłać swoje CV i aplikacje. Nie wiem tylko jakie stanowisko Cie interesuje konkretnie, bo jest obecnie tylko staż w dziale PR i staż w Dziale Heating & Cooling Systems Papaeu, ale konkretnych ofert pracy brak.
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-08-11 16:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokaldnie. jezeli hugo dalej szukasz to aktualnie poszukuja na stanowiska Specjalista Automatyk w biurze Utrzymania Ruchu, Automatyk, Inżynier Sprzedaży. zalezy jakie masz doswiadczneie jezeli nei masz doswiadczenia to takze trwaja nabory na Staż w Dziale Rozwoju i Kontroli Jakości. po przez portal spokojnie mozesz zlozyc swoja aplikacje.
zdjecie uzytkownika
Slawek1142 - 2015-11-03 14:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbižszy Panasonic przy Polsce jest w Starej Lubovny na slowacji,tuž przy granicy z Polska,to Beskidy,a granica to Piwniczna Zdroj/Mnišek nad Popradom,praca fajna,na poczatek jako robotnica lub robotnik dostaniecie 3.20 eur na godzine natto,na drugiej umowie 3.50,trzecia 3.80 i jest to juž umowa na czas nieokreslony,ja tam pracowalem,ktos jak lubi zaklad zamkniety to sie tam znajdzie,socjal super,pieniadze na czas kazdego 10 tego o 8.00 pieniadze sa na koncie,jak w zegarku szwajcarskim,nikt was tam nie oržnie jak u nas,w Polsce dadza wam 8 zl a w porywach 10 i to z wielka Łaska,zkladac podania lub tam dzwonic,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-11-03 18:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka reklama @Slawek1142 ale i w polsce nie ejst zle z wyplatami na czas, w koncu Panasonic to wielka firma specjalizująca się w obrazowaniu i produktach optycznych, takich jak aparaty fotograficzne, kamery, sprzęt telekomunikacyjny oraz telewizyjny. mnie interesuje sprzedawca promotor. ale rozumiem ze do kwoty stalej daja premie uznaniowa od sprzedazy...?
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-11-05 21:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarobi doswiadczony Automatyk w Panasoniku?
zdjecie uzytkownika
pomyślunek - 2015-11-06 02:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ciekawe, myślałam, że jest rotacja wśród pracowników, ale niewielka, bo pojawiły się kilka ogłoszeń o pracę. Jest oferta na specjalistę ds. logistyki. Super, że jest zapewniona umowa o pracę na pełny etat i atrakcyjny pakiet socjalny, ale najlepiej posiadać 3 letnie doświadczenie w branży i znajomość zaawansowana j. angielskiego
zdjecie uzytkownika
45t6yu - 2015-11-08 15:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pomyślunek no no rotacja jest całkiem spora z tego co widziałem, a i wymagania nie są aż tak duże..
zdjecie uzytkownika
ef - 2015-11-10 18:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pracę na pełny etat i atrakcyjny pakiet socjalny czyli jaki konkretnie? ubezpieczenie czy sam mutisport..
zdjecie uzytkownika
tricks - 2015-11-12 22:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ef - 2015-11-10 18:30:18]:
atrakcyjny to mysle, że i to i to masz w tym zapewnione. Wcale bym się nie zdziwił w przypadku tej firmy
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-11-18 17:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,czy potrzebują do pacy np(operator maszyny)i jak się wahają zarobki?poproszę o konkrety,dziękuję
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-12-02 15:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie tez interesuja zarobki na tym stanowisku, chociz wiem ze te zarobki sa adekwatne do zaagazowania wiec jak sie komus nie chce robic to i tak duzo nie zarobi
zdjecie uzytkownika
maca - 2016-01-07 15:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko do zaangażowania, ale róznież do twojego doświadczenia, wykształecenia i przede wszystkim tego ile z sibie dajesz,Panasonic to potęzna firma szanujaca pracowników, wiec z pewnoscia krzywdy nie robia finansowej
zdjecie uzytkownika
Markio - 2016-01-10 00:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panasonic to porządna firma, bo firma o takim zasięgu nie mogłaby pozwolić sobie na żadne skandale itd. a teraz szukają młodszego specjalisty ds. personalnych, poza tym trzymajcie teraz kciuki za Polskę, gramy z Francją o półfinał! :)
zdjecie uzytkownika
bomik - 2016-01-12 03:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracuje ktoś może jako Kontroler Należności / Kredytowy w Panasonic. Tak się powoli zastanawiam nad aplikacją, ciekawi mnie, po jakim czasie jest umowa o pracę na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
dres - 2016-01-14 16:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bomik aplikować nigdy nie zaszkodzi, bedziesz sie martwił jak będą Cie chcieli przyjąć. Odpowiedzi na swoje pytania dostaniesz na rozmowie. Swoją drogą ciekawa jest ta oferta i dają umowę o pracę od początku
zdjecie uzytkownika
grals - 2016-01-17 21:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bomik myślę, że nie masz powodów do obaw, bowiem jeśli się sprawdzisz dobrze na swoim stanowisku to już nawet po trzech miesiącach dostaniesz umowę na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
marysieńka - 2016-01-20 09:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to krótki @grals okres próbny w takim razie, dla mnie optymalnie.ale jak widzę spore wymagania bo z wykształcenie trzeba ZZL żeby na młodszego specjalistę ds personalnych aplikować
zdjecie uzytkownika
gzik - 2016-01-26 21:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy orientuje sie ktos z was czy w bateriach przyjmuja do pracy?
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2016-01-27 13:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do Panasonic Marketing Europe GmbH nadal jest szansa dostać pracę na stanowisko Młodszy Koordynator w Dziale Customer Service? Będę bardzo wdzięczny za opienie cc @gzik
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-02-09 08:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge prosic o nr tel do tego zakladu przy bateriach w gnieznie
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-02-09 19:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te oferty niby mają już trochę czasu, ale prawda jest taka, że lepiej sprawdzić np. dzwoniąc czy wysyłając CV, ja ogólnie Ci to bardzo polecam, bo i firma super

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Panasonic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panasonic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert