Texton S.A.

Zgierz

Opinie o Texton S.A.

Zadowolony 2015-07-10 01:56
Najwidoczniej ktos tu bardzo chce popsuć opinię dobrego pracodawcy, bo opinie wszystkie napisane są w tym samym tonie i stylu. Pisal to jeden niezadowolony??? Praca na produkcji jest fizyczna i tyle. Chce się leżeć i dostawać to nie w tym życiu. Nie chce się pracować? To nikt nikogo nie zmusza. Ja tam jestem zadowolony i warunki mam dobre.
8
lolo 2015-10-21 14:25
tragedia zaklad...maszyny jakeis chinski zlom,rozjebane po calosci... pozdrowienia srodkowym palcem dla Chuja Baginskiego
7
Nowy 2015-11-05 19:47
A jak jest na magazynie z zarobkami?
6
Zgierzanin 2015-11-05 20:32
A gdzie ta firma jest
4
domi 2015-11-09 11:23
Praca w tej firmie nie jest zła .System zmianowy jest do kitu plus zarobki mogłyby być większe.
6
Zzzzzz 2015-11-21 18:03
A kto byl lub jest spoko kierownikiem????!!!!
3
ice 2016-06-26 11:27
ludzie klimatyzacji !!!!!!!!!!!!!
10
pozytywny 2016-08-03 18:44
Przychodz oczywiście że tak.
3
s9 2016-08-07 09:22
Można by w tym miejscu przytoczyć cytat z ogłoszenia o pracę firmy Texton :
" miła atmosfera w zgranym zespole "
6
zadowolony 2016-08-20 20:21
Jest bardzo super, dobra kasa, prezes to spoko koleś,system pracy bardzo spoko,
firma piękna nowoczesna,social też bardzo polecam!
3
Tomek 2016-08-21 20:12
Witam, może ktoś podać plusy i minusy oraz wynagrodzenie dla pracownika produkcji.
1
bezrobotny 2016-09-06 22:15
ogłoszenia o pracę są tylko chętnych niema
3
robotnik 2016-09-15 13:57
ja też kiedyś jedną miałem, pamiętam to jak dziś
3
Sylwek 2016-10-05 22:44
Bezposrednio i do tego umowa od pierwszego dnia pracy. Uwazam, ze to ok.
Sylwek 2016-10-14 21:45
Jasne Ty mocno przesadzasz. Robić Ci się nie chciało i teraz wypisujesz takie glupoty. Owszem dzwignąć trzeba belke ale bez przesady na dxien dobry ci to mówią.
Darek 2017-01-12 15:34
Pracowałem tam jakieś 15 lat temu.Wtedy był wielki bajzel ,groszowe wynagrodzenia ,po prostu kierat.Pewnego razu spłonął cały magazyn włókniny na 1 piętrze i załoga musiała to sprzątać ,gdzie powinna to robić specjalistyczna firma w maskach i kombinezonach.Wtedy sobie odpuściłem.Maszyny i urządzenia to jedna wielka kupa złomu.Ja dostałem się jako mechanik maszyn a pracowałem na produkcji,żenada szkoda gadać. Znajomy szuka pracy i był w pośredniaku - okazuje się ,że cały czas potrzebują ludzi do roboty ,czyli sytuacja się nie zmieniła ,nikt tam nie chce pracować ,a w urzędzie na siłę wciskają ludziom tę robotę.Ogólnie byłem ,widziałem i pracowałem......Nie polecam.
6
łukasz 2017-01-22 22:43
3 dni tam pracowałem i podziękowałem. Nie ma przerwy ???, dźwiga się ciężary przekraczające normy bhp,
straszne chamstwo przełożonych i pracowników . Nie polecam.
5
hahhahaha 2017-01-24 17:05
sieroty placza o przerwie i dzwiganiuco za pipy to brak slow. jednak z czym się zgodze to chamstwo pracowników, każdy każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia za plecami oczywiście i mysla ze maja dobrych kolegow heheheheh nie będę pisal szczegolow bo by się niektóre chamy zdziwily :D szczerze chyba wole zdechnąć z głodu niż pracować z takimi gownami jak coniektorzy w textonie
4
r 2017-01-29 18:02
siedze sobie na zwolnieniu a debile robią he he he he
2
olo 2017-01-31 20:09
jeden wielki bałagan , co innego mówią i co innego robią, hałas i dźwiganie , cały czas w pracy a potem niby dają jakieś wolne, nie polecam, odradzam
2
Olo 2017-03-06 15:39
pracowalem na konfekcji masakra jakas biedronkę robiłem dla polprotexu i co nic z tego chociaż by coś dali a oni maja cię w dupie. Masakra noi oczywiście zapierdol. Jezus najebany brygadzista ooop
CYRK 2017-03-07 15:27
Cyrk. Pracownicy tyrający na maszynach zarabia mniej niż nieroby co nic nie umieją. Cyrk
3
hihihi 2017-03-09 09:42
polaki robia ukraincy leza
Kakao 2017-03-23 19:05
Cycycu naucz się graffiti w końcu ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wstrętny i ogól ta mordę bo cię niewidac zza belek jak pracujesz:):). ( ściemniaszbo ty robić nie umiesz tylko czerwony umiesz się robić ty glabie bez odpowiedzialnosci
Kakao 2017-03-23 19:11
krzysiu redzisz czy ty bredzisz ty nygusie ucz się grafitti bo na zmiany idziesz koniec tego zamiatania bo Mietek jest zazdrosny o miotle
Sylwia 2017-03-23 20:32
A dziewczyny są?
Malutka 2017-03-24 19:13
słyszałam że na pakiety na sortowni dziewczyny zatrudniają i jak wygląda ta praca i jaka jest atmosfera
Giri 2017-03-26 17:16
To podejdź na sortownie i zapoznaj się z dziewczynami
Zostaw swoją opinię o Texton S.A. - Zgierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Texton S.A.