Texton S.A.

Zgierz

Opinie o Texton S.A.

Zadowolony 2015-07-10 01:56:50
Najwidoczniej ktos tu bardzo chce popsuć opinię dobrego pracodawcy, bo opinie wszystkie napisane są w tym samym tonie i stylu. Pisal to jeden niezadowolony??? Praca na produkcji jest fizyczna i tyle. Chce się leżeć i dostawać to nie w tym życiu. Nie chce się pracować? To nikt nikogo nie zmusza. Ja tam jestem zadowolony i warunki mam dobre.
7
lolo 2015-10-21 14:25:08
tragedia zaklad...maszyny jakeis chinski zlom,rozjebane po calosci... pozdrowienia srodkowym palcem dla Chuja Baginskiego
6
Nowy 2015-11-05 19:47:27
A jak jest na magazynie z zarobkami?
5
Zgierzanin 2015-11-05 20:32:42
A gdzie ta firma jest
4
domi 2015-11-09 11:23:40
Praca w tej firmie nie jest zła .System zmianowy jest do kitu plus zarobki mogłyby być większe.
5
Zzzzzz 2015-11-21 18:03:15
A kto byl lub jest spoko kierownikiem????!!!!
3
ice 2016-06-26 11:27:58
ludzie klimatyzacji !!!!!!!!!!!!!
8
pozytywny 2016-08-03 18:44:59
Przychodz oczywiście że tak.
3
s9 2016-08-07 09:22:00
Można by w tym miejscu przytoczyć cytat z ogłoszenia o pracę firmy Texton :
" miła atmosfera w zgranym zespole "
6
zadowolony 2016-08-20 20:21:27
Jest bardzo super, dobra kasa, prezes to spoko koleś,system pracy bardzo spoko,
firma piękna nowoczesna,social też bardzo polecam!
3
Tomek 2016-08-21 20:12:35
Witam, może ktoś podać plusy i minusy oraz wynagrodzenie dla pracownika produkcji.
1
bezrobotny 2016-09-06 22:15:27
ogłoszenia o pracę są tylko chętnych niema
3
robotnik 2016-09-15 13:57:17
ja też kiedyś jedną miałem, pamiętam to jak dziś
3
Sylwek 2016-10-05 22:44:20
Bezposrednio i do tego umowa od pierwszego dnia pracy. Uwazam, ze to ok.
Sylwek 2016-10-14 21:45:45
Jasne Ty mocno przesadzasz. Robić Ci się nie chciało i teraz wypisujesz takie glupoty. Owszem dzwignąć trzeba belke ale bez przesady na dxien dobry ci to mówią.
Darek 2017-01-12 15:34:59
Pracowałem tam jakieś 15 lat temu.Wtedy był wielki bajzel ,groszowe wynagrodzenia ,po prostu kierat.Pewnego razu spłonął cały magazyn włókniny na 1 piętrze i załoga musiała to sprzątać ,gdzie powinna to robić specjalistyczna firma w maskach i kombinezonach.Wtedy sobie odpuściłem.Maszyny i urządzenia to jedna wielka kupa złomu.Ja dostałem się jako mechanik maszyn a pracowałem na produkcji,żenada szkoda gadać. Znajomy szuka pracy i był w pośredniaku - okazuje się ,że cały czas potrzebują ludzi do roboty ,czyli sytuacja się nie zmieniła ,nikt tam nie chce pracować ,a w urzędzie na siłę wciskają ludziom tę robotę.Ogólnie byłem ,widziałem i pracowałem......Nie polecam.
4
łukasz 2017-01-22 22:43:13
3 dni tam pracowałem i podziękowałem. Nie ma przerwy ???, dźwiga się ciężary przekraczające normy bhp,
straszne chamstwo przełożonych i pracowników . Nie polecam.
2
Zostaw swoją opinię o Texton S.A. - Zgierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Texton S.A.