brak logo

MIDAR P.W.

Łódź

Opinie o MIDAR P.W.

wszywka :) 2014-01-17 21:39
Normalni są, poważna firma... Polecam.
2
bromba 2014-03-24 19:55
Pracuje w midarze od 4 lat i jestem na tak na 90%
są małe niedociągniecia ale gdzie ich nie ma
pracowałem wczesniej w kilku hafciarniach i tu jest najlepiej z nich wszystkich
zawsze się martwiłem czy jutro zawołają mnie do pracy albo czy pensja będzie na czas
tu nie ma tych problemów pracy jest za dużo a kasa jest na czas i ok
2
zawodowiec 2014-04-12 17:05
Praca jest. Zgadzam się z poprzednikiem. Kasa też jest na czas. Polecam!!!
1
Anonim 2014-05-28 14:38
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
1
Nina 2014-05-29 12:38
Ktoś wreszcie prawde napisał.
Anonim 2014-05-29 15:53
W tej firmie parcuje sie non -stop .Tzreba wykonać prace w domu a jest jej az tyle ze śpi sie po góra 4 godziny.W niedziele kazą przychodzić do pracy pod grożbą zwolnienia.(usunięte przez administratora)Własciciele jak widzą ze ktoś duzo zrobił to obnizają stawke za sztuke z marnej na jeszcze bardzej marną.Np z 5 groszy na 4 itd ani nie miec niedzeli wolnej czy woóle wolnego to niech tam sobie idze pracować.(usunięte przez administratora)
2
Anonim 2014-05-29 15:56
(usunięte przez administratora)W efekcie pracuje sie cały czas z przerwą na spanie ze 4 godziny

A za tą prace non-stop dosłowie grosze .Smiech
Mikołaj 2014-05-29 17:06
Stawka w tej firmie sukcesywnie obnizana.Boże jak tu zyć jak wszystko drozeje w zatrwazajacym tempie a zarobki maleją:(
2
Tusk 2014-05-29 17:55
Bo teraz liczy sie tylko zysk a ludzi mają w d.pie.A juz ten Midar to dziwie sie kto tam pracuje (usunięte przez administratora) a potem płaczecie a sami uczycie pracodawców tego.16 godz pracy łącznie na dobe! jpd za grosze.Niech wam jeszcze łańcuch zapną u nogi bo mało brakuje.Będziecie sie cieszyć tez ze jest praca i miska ryżu?
4
Anonim 2014-05-30 16:39
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
nk 2014-05-30 21:37
....a ja tam pracy szukam!!!!
Mazur 2014-06-02 18:38
Niestety link musicie sobie skopiować i wkleić w google bo nie działają tutaj kody BB.
Pozdrawiam :)
Anonim 2014-06-06 16:25
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
Anonim 2014-06-10 16:25
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas ale to OBÓZ PRACY I NIEWOLNICTWO.LUDZIE PRACUJĄ
NAWET W NIEDZIELE ale nie dlatego ze chca ale dlatego ze im kazą.TERROR NIE Z TEJ ZIEMI.Nigdzie
tego nie widziałem zeby az tak było jak tam.PRACUJESZ a do domu daja ci OBOWIĄKOWO tone pracy
którą MUSISZ wykonac.CZYLI nie spisz ale za****asz do póznych godzin nocnych.JAk ktos moze spac po
4 godziny na dobe to polecam tą firme własnie.O weekendzie zapomnijcie i ogólnie o jakimkolwiek czasie
dla siebie.Nie wiem kto te opinie tu pisze i czy sa prawdziwe ale moja jest napewno.Ciekawe jak długo tu
będzie i czy ją pracodawcy-krwiopijcy nie zbojkotują fałszywymi kłamliwymi wpisami.Jak mozna byc az tak
chciwym zeby nawet obnizać stawke zamiast ją podwyższyć za dobrą prace.Zrobisz za duzo i zarobisz
jakąś bądz co bądz i tak śmieszną kwote dla włascicieli a oni juz ci żałuja nawet tych marnych pieniedzy i
obcinają stawke za sztuke.Sami dobrze sie mają finansowo ale to nie ludzie tylko s******** zero szacunku
jakiegokolwiek dla pracownika.Odszedłem stamtąd bo nie mogłem juz patrzec na ten wyzysk chociaz sam
miałem troche lepiej niż inni.
Nie wierzycie sprawdzcie sami
Ps:Dobrze ze mam auto bo jak sie tam dojeżdza autobusem to mozna złapać wszy(w poblizu schronisko
dla bezdomnych ktorzy czesto poruszaja sie tą trasą)
7
Gosia 2014-07-04 18:19
I czemu ktos skasował mój wpis?? hmm?
mówiłam ze fejki tu a strona gowork nie jest wiarygodna .Mozna nawet na wykopie o tym pzreczytac i nie jest to tylko moja opinia.
fejk czyli podróba.Sprawdz sobie w wikipedii ciołku:D
Niech wypowiadają sie zwykli pracownicy a nie jakis przydupa*sy szefostwa.

(usunięte przez administratora)
3
Nikita 2014-07-05 01:26
o ja cie kręce a ja tam pracy szukałam!
A rozmowa kwalifikacyjna wygląda tak: Cytuje ponizej
-Chce pani pracować?
-tak
-Dobrze, ale niech pani nie liczy na rejestracje
6
Zbyszek 2014-07-08 13:09
Pozwólcie ludziom mówic prawde zamiast usuwać wpisy.Wtedy ta strona będze miała sens i wiarygodność a chyba o to chodzi prawda?
Wiadomo ze sama siebie firma reklamuje i stawia w jak najlepszym świetle to normalne i nie trzeba być Herlockiem Holmesem zeby to stwierdzić.Skoro takie wpisy są to niech tez bedą te pisane przez zwykłych ludzi,prawdziwe a nie fejki jakieś.Moze przez to coś sie zmieni na lepsze i pracodawcy bedą lepiej traktowac pracowników bo to tajemnica poliszynela ze tak jest.To prośba do moderatora strony gowork
4
Była pracownica 2014-07-28 09:43
Powiem tak,kasę można zarobić którą płacą na czas ale przy ogromnej ilości godzin,czyli wychodzi półtora lub dwa etaty.Jak są żniwa to jest bardzo dużo roboty i trzeba przychodzić w weekendy a na życie prywatne nie możesz liczyć czy na normalny odpoczynek w sensie wyspać się.Wyzysk ogromny a i oczywiście patrzą aby jeszcze za coś zabrać z pensji,jakaś kara za błędy w hafcie itp.Dobra robota dla osoby totalnie samotnej bo ta która ma rodzinę to się za często nie będzie widywać.Kierownicy wymagają a tłumaczeń nie ma,albo tyrasz albo do widzenia.
8
Anonim 2014-10-30 12:27
Sir fejk to zpolszczone fake i to znaczy podrobka, klamstwo.Na jakim ty świecie zyjesz:D Nie masz FB?
ZYCIOWA 2014-11-06 15:12
WITAM
mam wrażenie ze się konkurencja nasadzila na midarek
chyba kogos żółc zalewa ,zgadzam się ze chętnie ktoś by tu i klientów i ludzi podkupił i tak to w łodzi właśnie jest - smutne
Znam Midar od lat i nie jest tak żle jak to tu ktoś powypisywał
jest jak wszędzie w łódzkich hfciarenkach raz lepiej a raz gorzej




5
spadochroniaż 2014-11-06 21:12
Jestem w branzy już długo... pracowałem również u nich. Cóz mogę powiedzieć. Wszędzie jest podobnie z tą różnicą, że w Midarze nie siedzi się tygodniami w domu wyczekując wezwania do pracy. Według mnie jak się ma rodzinę i rachunki do opłacenia to zaleta. WIELKA ZALETA. Aktualnie szukam pracy więc odbyłem kilka rozmów. Jakie są propozycje na rynku? sami wiecie! Szkoda gadać! Trochę mi szkoda, że od nich odszedłem.
2
radek 2015-01-30 20:17
Opinia jest ciekawa i pożyteczna dla poszukających pracy, o ile zawiera jakieś rozsądne informacje... po przeczytaniu wielu powyższych moim zdaniem są durnowate. To raczej zbiór inwektyw jakiś d...li, a to że za mało placą, a to że kierownictwo wymaga :) Jeśli ktoś ma namiar na firmę w Europie, gdzie można się opieprzać i dobrze płacą to piszcie, chętnie skorzystam!! A może ktoś ma przepis na milion w Lotto??
3
henryka 2015-03-31 21:20
użytkowniku makrela makarena (zmień dealera...) stanoiwczo się z toą nie zgadzam. ludzie nie narzekają w internecie tylko po prostu zyskuję świadomość zawodową i umieją wymagać od siebie i pracodawcy, mają szacunek do swoich umiejętności. nie narzekają więc a wymagają od innych skoro ktoś wymaga od nich. i bardzo dobrze że się tak dzieje
1
gastarbeiter 2015-05-05 19:17
Wyjechalem za chlebem. Teraz wspominam ich dobrze... Nigdzie nia ma latwo, a ze nie można się opierdalac u nich, no tu teraz tez nie
4
kazio 2015-07-19 20:33
Wszystko OK. Jestem nowy tam ale zadowolony :)
2
kazio 2015-07-24 09:15
hiksek, z ich strony www wysłałem cv, zaprosili na rozmowę i tak zostałem :) życzę powodzenia
1
jaro 2015-08-28 22:00
Super firma. Teraz w kryzysie to widać. Dookoła zwolnienia a oni do przodu, kasa na czas, praca bez przerw, no ale u nich tyle działów że jak nie haft czy druk to zawsze coś będzie... drugiej takiej firmy nie widziałem, pracuję już ponad rok ale w hafcie ponad 10 lat!!!
5
jaro 2015-08-28 22:09
TY prezes ciekawostki piszesz, co to znaczy zawiść i zazdrość, wiemy że awansowali innego i stąd te Twoje żale i kalumny... idź w lepsze miejsce jak jest hah ha
3
Champion 2015-10-22 20:51
Zaje firma, pomogli mi bardzo, miałem trochę wpadek al... reke podali. Jestem już ok. To moim friend!!!!!!!!
2
zbyszek 2016-01-04 20:51
Super firma. Wszystko dobrze zorganizowane. Polecam wszystkim.
2
Wersto 2016-02-06 11:41
Może ktoś powiedzieć ilu zmianowa praca jeżeli chodzi o maszyny tekstylne?
misiek 2016-03-01 00:05
Firmę polecam w 100%
2
adi 2016-03-19 20:37
Przepraszam, ale jaki jest u nich socjal? Skoro taki super to napisz coś więcej.
Kotka 2016-05-29 17:32
nie ma socjalu, praca jak już masz szczęście być zarejestrowanym na minimalnej krajowej, reszta pod stołem, co jakiś czas zwolnienia i pracujesz na czarno, albo na 1|2 etatu, atmosfera straszna, nie piszcie mi, że firma jest zorganizowana...dawnej ekipy kierowników już nie ma, siedzi nie miłe babsko na dole od obsługi klienta i donosi na ludzi, wszędzie kamery, czytniki lini papilarnych, oko szefa, TO JUZ NIE TEN MIDAR CO KIEDYS,nie polecam, szkoda zdrowia psychicznego
9
Marian 2016-07-07 12:15
Mi się wydaje, że socjol jest, nie wiem skąd takie podłe słowa, zwłaszcza, że minimalna to było chyba ponad 4 lata temu, teraz jest zdecydowanie powyżej średniej krajowej, więc całkiem dobrze jednak..
2
?? 2016-12-17 19:22
czy to prawda, że mieli pożar?
????? 2017-01-21 12:16
to nie mile babsko które siedzi na dole to kierownik hafciarni, a że donosi to fakt i nieźle jeszcze za to jej płacą - no cóż zawsze znajdzie się ktoś kto za pieniądze zrobi wszystko - na dodatek jest wolna zostawiła rodzinę i dziecko kariera jest ważniejsza.
9
Zbyszek 2017-01-22 16:13
co mogę powiedzieć wszędzie s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w hafciarni pracowałem nie jednej, najwięcej pracy było w midarze, wielu klientów przez tą babę stracili i wielu hafciarzy miało dość atmosfery jaką robi, kłamliwe leniwe ku.....szcze E.Ś. .... wiadomo o kogo chodzi.Zarobki bez rewelacji, minus rejestracja ,albo jej nie mam, albo taka na minimum.Jak nie pijesz , nie masz rodziny, lubisz być upokarzany, pracować w niemiłej atmosferze to polecam.
11
cekinek 2017-01-23 21:49
mieli, pracuje na wykańczalni...pracy fulllllllll, zarobki za pracę fatalne, rejestracja a co to jest?;)szefowa b.miła. za to kierowniczka wykańczalni wykańcza ludzi, a ta E.Ś z obsługi klienta o którym tu pisze ktoś to pracownicy mówią na nią FIONA, to pomyłka jakaś....nie ma dnia bez awantur atmosfera w midarze sssssttttttrrrrrrrrrraaaszzzzznaaaaaaaaa. z opowieści wiem ze kiedyś było super....jak firma była mniejsza i stara ekipa. za to teraz każdy by uciekał w tym ja .praca dla ludzi naprawdę w potrzebie
9
Kotek Zbyszek 2017-02-01 21:37
Jak czytam taka opinia od Kotka to od razu widac ze brakuje jej prawdziwego Kotka :) Jak by Kotkę prz...ciał by było super :) A moze Zbyszek sie za Kotkę wezmie i bedzie Super. Wiadomo o kogo chodzi jak kto pracowal. Dla mnie bylo Ok. polecam tam robote. No z jedno uwaga baby plotkuja i niektre zawistne cioty tez...
relax 2017-02-03 15:31
jak ja czytam to nie bardzo rozumiem co sie tobie podobalo w tej firmie, praca non - stop, zarobki na konto minimum reszta do reki, a może Fiona kierowniczka. Nie wiem co z tych polecasz
6
szok 2017-02-10 12:11
Nie rozumiem jak można zostawić dziecko dla kariery i pieniędzy.
Słyszałam o tym że E.Ś tak zrobiła myślałam że to plotki a TO PRAWDA
żenująca kobieta szok !!!!
6
R.T 2017-02-20 18:08
Czytam te opinie, i widzę tu dużo jadu, a szkoda bo piszą to albo pracownicy, albo byli pracownicy....
Każdy ma z nas jakieś doświadczenia i porównania i oczekiwania co do pracodawcy, zarobków i warunków pracy.Osoby szukające pracy w Midarze mogą mieć mylny obraz czytając te wpisy, zwłaszcza ostatnie które schodzą na temat osób tam pracujących.
Współpracowałem z Midarem 10 lat przed pracą w nim i pracowałem w Midarze przez ładnych kilkanaście lat...12.Więc mam ogląd w sytuację.
Midar jest największą firmą w Łodzi w temacie haftu...
Midar to Hafciarnia, Tkalnia żakardowa, Sito, Wykańczalnia, Hurtownia, Studio haftu, Dzety, Lasery, Biuro.
To 4 duże budynki.Bardzo nowoczesny park maszynowy, szefostwo które żyje tą firmą, firma która jako nieliczna w kryzysie się rozwijała, zatrudniała nowych ludzi, inwestowała i inwestuje w nowoczesny park maszynowy.
Zarobki zadowalające, na czas.Nigdy nie czeka się za wypłatą.Nadgodziny są płacone.Więc dla pracusia w sam raz.Nie ma co oceniać ludzi, jedni się polubią a inni nie. nie jest do szukania przyjaciół tylko do pracowania.
Polecam dla szukających pracy jak i dla firm zewnętrznych.
Oceniam na 4 z 5
minus mało miejsca do parkowania ;)
3
zainteresowany 2017-03-09 16:57
czy są u nich przyjęcia ??
próbowałem pare razy ale dostawałem kosza.
1
Alicja 2017-03-31 14:55
@zainteresowany, jakie stanowisko Cię interesuje?
nick 2017-04-19 11:10
bardzo nie miła obsługa klienta na Kwiecistej 2 i nie kompetentna ! nie polecam !
6
jaja 2017-04-22 20:19
oni maja komplet pracownikow ,musisz patrzec na ogloszenia [czasem dają] lub przeslij cv emailem
może ci się uda ,z tego co wiem to z Midaru rzadko się ktos zwalnia ,albo wylatuje za wóde he he he
teraz dokupili parę maszyn nowych po pożarze jest szansa na miejsce
pracownik1 2017-04-22 20:31
pozdrawiamy konkukurencje ,bo widac że tu często się wpisują tak ich boli ...........
prawdziwi pracownicy Midaru
1
Alicja 2017-05-04 15:09
Aktualne oferty pracy MIDAR P.W. możecie znaleźć na ich stronie internetowej: http://www.midar.pl/praca/ Macie już jakieś doświadczenia z którymś z tych stanowisk? Czekamy na Twoją opinię.
Kochanek Alicji 2017-06-22 23:56
Firma OK. Polecam.
Ale pytanie do eksperta z gowork: Alicja pracowalas w MIDARZE?? Nie pamietam.
Daj swoj numer może sie umówimy na kawę. :) albo maila. Zabawimy sie w opowiadanie bajek albo... może w coś innego.
Chętnie Ci opowiem jak tam jest, ale z bliska na ucho:)
Ala daj nr telefonu!!
Zakochany wielbiciel ALICJI!
3
Zostaw swoją opinię o MIDAR P.W. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIDAR P.W.