brak logo

MIDAR P.W.

Łódź

Opinie o MIDAR P.W.

marlena 2012-07-30 21:52:20
Moja opinia po 2 latach:
-kasa na czas
-pracodawcy ok
-ludzie tam pracujacy ok.
-JEST PRACA CAŁY ROK,bez sciemy jak w niektórych łodzkich hafciarenkach.
-polecam szystkim


1
magik 2012-10-25 21:04:09
Popieram opinie kolezanki fajna firma staraja sie o prace, dbaja o ludzi
Pracowałem tam 5 lat i nie żałuje nauczyłem sie tam technik ,których w Polsce chyba nigdzie nie ma.Polecam!!!!
1
pracus 2013-01-08 12:08:07
Firma OK. Kasa na czas, ludzie do dogadania. Pracowałem 7 lat. Już nie pracuję bo zmieniłem zawód.
1
wiesiek 2013-02-01 19:48:48
Pracowałem u nich długi czas, powodów do narzekania nie było, no może trochę zbyt wymagający czasami kierownicy... Ogólnie spoko. Polecam.
1
jm 2013-05-02 19:47:10
Pracowałam parę lat. MILIONÓW NIE PŁACĄ. TO NIE LOTTO! Ale ludzie OK. Pensja na czas. Jak na hafciarnię duża firma. To tyle.
1
misiek 2013-06-12 05:19:43
Najlepsza firma w jakiej pracowałem. Sitodruk, haft i coś tam jeszcze mają. Ogólnie polecam. Można się dogadać z nimi. Kasa niezła i na czas!!! Praca przez cały rok, nie jak mi się zdzrzało gdzie indziej...
1
Tom 2013-09-01 17:28:16
Spoko firma. Polecam.
2
BCSH 2014-01-09 20:44:55
Bardzo nowoczesna firma na warunki polskie.
Kasa w porządku, nie wylecisz jak nie popijasz lub nie (usunięte przez administratora)pracy,
Polecam
1
wszywka :) 2014-01-17 21:39:49
Normalni są, poważna firma... Polecam.
2
bromba 2014-03-24 19:55:24
Pracuje w midarze od 4 lat i jestem na tak na 90%
są małe niedociągniecia ale gdzie ich nie ma
pracowałem wczesniej w kilku hafciarniach i tu jest najlepiej z nich wszystkich
zawsze się martwiłem czy jutro zawołają mnie do pracy albo czy pensja będzie na czas
tu nie ma tych problemów pracy jest za dużo a kasa jest na czas i ok
2
zawodowiec 2014-04-12 17:05:58
Praca jest. Zgadzam się z poprzednikiem. Kasa też jest na czas. Polecam!!!
1
Anonim 2014-05-28 14:38:04
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
Nina 2014-05-29 12:38:39
Ktoś wreszcie prawde napisał.
Anonim 2014-05-29 15:53:12
W tej firmie parcuje sie non -stop .Tzreba wykonać prace w domu a jest jej az tyle ze śpi sie po góra 4 godziny.W niedziele kazą przychodzić do pracy pod grożbą zwolnienia.(usunięte przez administratora)Własciciele jak widzą ze ktoś duzo zrobił to obnizają stawke za sztuke z marnej na jeszcze bardzej marną.Np z 5 groszy na 4 itd ani nie miec niedzeli wolnej czy woóle wolnego to niech tam sobie idze pracować.(usunięte przez administratora)
Anonim 2014-05-29 15:56:22
(usunięte przez administratora)W efekcie pracuje sie cały czas z przerwą na spanie ze 4 godziny

A za tą prace non-stop dosłowie grosze .Smiech
Mikołaj 2014-05-29 17:06:44
Stawka w tej firmie sukcesywnie obnizana.Boże jak tu zyć jak wszystko drozeje w zatrwazajacym tempie a zarobki maleją:(
Tusk 2014-05-29 17:55:31
Bo teraz liczy sie tylko zysk a ludzi mają w d.pie.A juz ten Midar to dziwie sie kto tam pracuje (usunięte przez administratora) a potem płaczecie a sami uczycie pracodawców tego.16 godz pracy łącznie na dobe! jpd za grosze.Niech wam jeszcze łańcuch zapną u nogi bo mało brakuje.Będziecie sie cieszyć tez ze jest praca i miska ryżu?
Anonim 2014-05-30 16:39:20
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
nk 2014-05-30 21:37:23
....a ja tam pracy szukam!!!!
Mazur 2014-06-02 18:38:28
Niestety link musicie sobie skopiować i wkleić w google bo nie działają tutaj kody BB.
Pozdrawiam :)
Anonim 2014-06-06 16:25:32
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas (usunięte przez administratora)
Anonim 2014-06-10 16:25:51
Pracowałem w tej firmie!!!!
LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE!
Praca rzeczywiscie jest i kasa na czas ale to OBÓZ PRACY I NIEWOLNICTWO.LUDZIE PRACUJĄ
NAWET W NIEDZIELE ale nie dlatego ze chca ale dlatego ze im kazą.TERROR NIE Z TEJ ZIEMI.Nigdzie
tego nie widziałem zeby az tak było jak tam.PRACUJESZ a do domu daja ci OBOWIĄKOWO tone pracy
którą MUSISZ wykonac.CZYLI nie spisz ale za****asz do póznych godzin nocnych.JAk ktos moze spac po
4 godziny na dobe to polecam tą firme własnie.O weekendzie zapomnijcie i ogólnie o jakimkolwiek czasie
dla siebie.Nie wiem kto te opinie tu pisze i czy sa prawdziwe ale moja jest napewno.Ciekawe jak długo tu
będzie i czy ją pracodawcy-krwiopijcy nie zbojkotują fałszywymi kłamliwymi wpisami.Jak mozna byc az tak
chciwym zeby nawet obnizać stawke zamiast ją podwyższyć za dobrą prace.Zrobisz za duzo i zarobisz
jakąś bądz co bądz i tak śmieszną kwote dla włascicieli a oni juz ci żałuja nawet tych marnych pieniedzy i
obcinają stawke za sztuke.Sami dobrze sie mają finansowo ale to nie ludzie tylko s******** zero szacunku
jakiegokolwiek dla pracownika.Odszedłem stamtąd bo nie mogłem juz patrzec na ten wyzysk chociaz sam
miałem troche lepiej niż inni.
Nie wierzycie sprawdzcie sami
Ps:Dobrze ze mam auto bo jak sie tam dojeżdza autobusem to mozna złapać wszy(w poblizu schronisko
dla bezdomnych ktorzy czesto poruszaja sie tą trasą)
Gosia 2014-07-04 18:19:39
I czemu ktos skasował mój wpis?? hmm?
mówiłam ze fejki tu a strona gowork nie jest wiarygodna .Mozna nawet na wykopie o tym pzreczytac i nie jest to tylko moja opinia.
fejk czyli podróba.Sprawdz sobie w wikipedii ciołku:D
Niech wypowiadają sie zwykli pracownicy a nie jakis przydupa*sy szefostwa.

(usunięte przez administratora)
Nikita 2014-07-05 01:26:15
o ja cie kręce a ja tam pracy szukałam!
A rozmowa kwalifikacyjna wygląda tak: Cytuje ponizej
-Chce pani pracować?
-tak
-Dobrze, ale niech pani nie liczy na rejestracje
2
Zbyszek 2014-07-08 13:09:56
Pozwólcie ludziom mówic prawde zamiast usuwać wpisy.Wtedy ta strona będze miała sens i wiarygodność a chyba o to chodzi prawda?
Wiadomo ze sama siebie firma reklamuje i stawia w jak najlepszym świetle to normalne i nie trzeba być Herlockiem Holmesem zeby to stwierdzić.Skoro takie wpisy są to niech tez bedą te pisane przez zwykłych ludzi,prawdziwe a nie fejki jakieś.Moze przez to coś sie zmieni na lepsze i pracodawcy bedą lepiej traktowac pracowników bo to tajemnica poliszynela ze tak jest.To prośba do moderatora strony gowork
Była pracownica 2014-07-28 09:43:08
Powiem tak,kasę można zarobić którą płacą na czas ale przy ogromnej ilości godzin,czyli wychodzi półtora lub dwa etaty.Jak są żniwa to jest bardzo dużo roboty i trzeba przychodzić w weekendy a na życie prywatne nie możesz liczyć czy na normalny odpoczynek w sensie wyspać się.Wyzysk ogromny a i oczywiście patrzą aby jeszcze za coś zabrać z pensji,jakaś kara za błędy w hafcie itp.Dobra robota dla osoby totalnie samotnej bo ta która ma rodzinę to się za często nie będzie widywać.Kierownicy wymagają a tłumaczeń nie ma,albo tyrasz albo do widzenia.
1
Anonim 2014-10-30 12:27:44
Sir fejk to zpolszczone fake i to znaczy podrobka, klamstwo.Na jakim ty świecie zyjesz:D Nie masz FB?
ZYCIOWA 2014-11-06 15:12:37
WITAM
mam wrażenie ze się konkurencja nasadzila na midarek
chyba kogos żółc zalewa ,zgadzam się ze chętnie ktoś by tu i klientów i ludzi podkupił i tak to w łodzi właśnie jest - smutne
Znam Midar od lat i nie jest tak żle jak to tu ktoś powypisywał
jest jak wszędzie w łódzkich hfciarenkach raz lepiej a raz gorzej




3
spadochroniaż 2014-11-06 21:12:04
Jestem w branzy już długo... pracowałem również u nich. Cóz mogę powiedzieć. Wszędzie jest podobnie z tą różnicą, że w Midarze nie siedzi się tygodniami w domu wyczekując wezwania do pracy. Według mnie jak się ma rodzinę i rachunki do opłacenia to zaleta. WIELKA ZALETA. Aktualnie szukam pracy więc odbyłem kilka rozmów. Jakie są propozycje na rynku? sami wiecie! Szkoda gadać! Trochę mi szkoda, że od nich odszedłem.
1
radek 2015-01-30 20:17:55
Opinia jest ciekawa i pożyteczna dla poszukających pracy, o ile zawiera jakieś rozsądne informacje... po przeczytaniu wielu powyższych moim zdaniem są durnowate. To raczej zbiór inwektyw jakiś d...li, a to że za mało placą, a to że kierownictwo wymaga :) Jeśli ktoś ma namiar na firmę w Europie, gdzie można się opieprzać i dobrze płacą to piszcie, chętnie skorzystam!! A może ktoś ma przepis na milion w Lotto??
2
henryka 2015-03-31 21:20:46
użytkowniku makrela makarena (zmień dealera...) stanoiwczo się z toą nie zgadzam. ludzie nie narzekają w internecie tylko po prostu zyskuję świadomość zawodową i umieją wymagać od siebie i pracodawcy, mają szacunek do swoich umiejętności. nie narzekają więc a wymagają od innych skoro ktoś wymaga od nich. i bardzo dobrze że się tak dzieje
gastarbeiter 2015-05-05 19:17:24
Wyjechalem za chlebem. Teraz wspominam ich dobrze... Nigdzie nia ma latwo, a ze nie można się opierdalac u nich, no tu teraz tez nie
3
kazio 2015-07-19 20:33:03
Wszystko OK. Jestem nowy tam ale zadowolony :)
1
kazio 2015-07-24 09:15:06
hiksek, z ich strony www wysłałem cv, zaprosili na rozmowę i tak zostałem :) życzę powodzenia
1
jaro 2015-08-28 22:00:43
Super firma. Teraz w kryzysie to widać. Dookoła zwolnienia a oni do przodu, kasa na czas, praca bez przerw, no ale u nich tyle działów że jak nie haft czy druk to zawsze coś będzie... drugiej takiej firmy nie widziałem, pracuję już ponad rok ale w hafcie ponad 10 lat!!!
4
jaro 2015-08-28 22:09:08
TY prezes ciekawostki piszesz, co to znaczy zawiść i zazdrość, wiemy że awansowali innego i stąd te Twoje żale i kalumny... idź w lepsze miejsce jak jest hah ha
2
Champion 2015-10-22 20:51:44
Zaje firma, pomogli mi bardzo, miałem trochę wpadek al... reke podali. Jestem już ok. To moim friend!!!!!!!!
1
zbyszek 2016-01-04 20:51:15
Super firma. Wszystko dobrze zorganizowane. Polecam wszystkim.
1
Wersto 2016-02-06 11:41:12
Może ktoś powiedzieć ilu zmianowa praca jeżeli chodzi o maszyny tekstylne?
misiek 2016-03-01 00:05:37
Firmę polecam w 100%
1
adi 2016-03-19 20:37:49
Przepraszam, ale jaki jest u nich socjal? Skoro taki super to napisz coś więcej.
Kotka 2016-05-29 17:32:21
nie ma socjalu, praca jak już masz szczęście być zarejestrowanym na minimalnej krajowej, reszta pod stołem, co jakiś czas zwolnienia i pracujesz na czarno, albo na 1|2 etatu, atmosfera straszna, nie piszcie mi, że firma jest zorganizowana...dawnej ekipy kierowników już nie ma, siedzi nie miłe babsko na dole od obsługi klienta i donosi na ludzi, wszędzie kamery, czytniki lini papilarnych, oko szefa, TO JUZ NIE TEN MIDAR CO KIEDYS,nie polecam, szkoda zdrowia psychicznego
2
Marian 2016-07-07 12:15:15
Mi się wydaje, że socjol jest, nie wiem skąd takie podłe słowa, zwłaszcza, że minimalna to było chyba ponad 4 lata temu, teraz jest zdecydowanie powyżej średniej krajowej, więc całkiem dobrze jednak..
1
Zostaw swoją opinię o MIDAR P.W. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIDAR P.W.