brak logo

BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Opinie o BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.

яóżσωα♥ 2013-06-27 16:23
aha czyli te osoby,które przeszły z H&I Tekstile do Bierbaum fantazjują mówiąc że są u was super zarobki, premie, dodatki za niechorowanie oraz super talony na święta? No tak bo kto by się przyznał że trafił jeszcze gorzej. ŻENADA
kropka 2013-06-30 12:19
Anonim - 2013-06-29 11:15:17

Można tam zarobić?
przeczytaj powyższe opinie to będziesz wiedział/ła jaki tu szajs
rolo 2013-07-23 18:38
co trzeba zrobić zeby dostać dobra prace na zmianie u pani (usunięte przez administratora)
teba 2013-12-28 15:24
ja proponuję wszystkim tym którym się tam nie podoba przenieść się do pobliskiej firmy GRAFORM, popracować tam rok, a potem wypowiadać się na temat:zarobków, traktowania ludzi, premii, dodatków, talonów świątecznych, itp. itd
OOOOOJ... 2014-02-07 19:56
PRACA OK OBIĆ CO DO NIEGO NALEŻY I NIE SAPAĆ....
oluśka 2014-02-07 20:09
A co tam sie dzieje ....Szukam pracy i tam też złożylam papiery i czekam.
xxx 2014-02-14 22:36
Czegoś tu nie rozumiem, wszyscy narzekacie na Bierbaum, że jak wam tu źle, niskie zarobki itd a tymczasem jak spotykam moje koleżanki które przeszły z konkurencji z Tekstile do was to wszystkie są zachwycone, chwalą się że zarobki wysokie,że jak dużo zarabiają, że są o wiele mniejsze normy niż w Tekstile, na święta po 500 zł dostały i paczki świąteczne. Ktoś tu kłamie... tylko kto?
2
xxxx 2014-04-11 11:38
praca w pracy jest ok nawet ją lubię wykonywać ,ale ludzie w-ry,aż strach o nich pisać...
2
ajc 2014-07-21 14:27
jestem zawiedziona bo dla szefa liczy się zdanie brygadzistki a że brygadzistka chodzi nawalona nikt tego nie widzi :// i układy pomiędzy brygadzistkami maskara
5
rs 2014-09-17 22:37
Tak zgadzam się są talony na święta i paczki wypłata w miarę,ale czy to wszystko jest takie dobre? Jeden na drugiego donosi.Każdy kabluje by utrzymać pracę.Wiem bo pare lat się pracowało w tej firmie i co nikt niczego nie docenia wywalają człowieka jak śmiecia.Więc jeśli ktoś chce podjąć pracę w BIERBAUM POLSKA niech robi swoje i się nie odzywa a będzie mu tam jak w raju jeśli to możliwe....
1
LU 2014-09-19 08:58
Czytam te opinie i mam mieszane uczucia. Jest nowe ogłoszenie, szukają kogoś do biura. Czy ktoś mi może coś bliżej powiedzieć o pracy biurowej w tej firmie?
1
maintenance 2014-10-10 13:45
firma bierbaum ludzi wykorzystuje, a jak juz osiągnie swój cel to pracownik staje sie zbędny i go wypier......tak robią FRYCE.
umowy śmieciowe (DOSŁOWNIE) a główny boss S.B. (FRYC) i jego przydupas księgowa K.N. to ludzie normalnie poniżej krytyki.Słuchają pierdół jakie ludzie wymyślają i ciągłe problemy robią. Normalnie zakład pracy dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w prowadzony przez dałna i dałnice!!!
6
kojot 2015-01-18 16:29
Hej, a może ktoś napisac jakie warunki proponuje obecnie bierbaum w Bydgoszczy? Czy w ogóle istnieje szansa na dostanie tutaj pracy, czy dawno nikogo nowego nie przyjeli? Możecie napisać z własnych doświadczeń w jaki sposób otrzymaliście pracę tutaj w firmie? W sensie skąd dowiedzieliście się, ze poszukują nowych osób?
karola 2015-02-04 12:46
Tak przeglądam ten wątek i widze same narzekanie na szefa, na ludzi, na atmosferę pracy ale nie widzę konkretów - jaka jest minimalna stawka w Bierbaum Polska? I jak właściwie wygląda tam praca bo wiem tylko tyle, że firma zajmuje sie produkcją gotowych wyrobów tekstylnych - z jakim doświadczeniem przyjmują i na jaką umowę?
iwona 2015-05-02 21:07
czy przyjmuja tam teraz do pracy/
3
o.n.i. 2015-10-09 14:00
Teraz do biura, na zwykłego pracownika biurowego rekrutują. http://tiny.pl/gm4k8
pierwszy raz w życiu miałam okazję uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej która odbywa się w jednym biurze, wśród obecnych pracowników. Porażka!
Do tego celu powinno być wyznaczone osobne pomieszczenie. Bardzo niekomfortowe jest rozmawianie chociażby o oczekiwanych zarobkach jak za plecami siedzi kilka osób pracujących w biurze. Jeszcze nigdy, w żadnej innej firmie nie miałam do czynienia z czymś podobnym. Jak nie mają takiego wolnego biura, salki gdzie swobodnie można porozmawiać to nawet na korytarzu można było 2 krzesła ustawić, i tak byłoby to bardziej komfortowe niż "występowanie" przed pracownikami. Brr, nigdy więcej podobnych firm. Niesmak pozostał. Nieprofesjonalna firma. no ale może znajdzie się jakiś chętny do pracy w tej firmie, ogłoszenie jest ponowione, więc wychodzi na to że nikt im z poprzedniej partii aplikujących tam nie odpowiada...
3
camero 2015-10-09 18:57
e tam, bez sensu, z taką rozmową. Ja bym odrazu w tył zwrot zrobiła. nawet jak współpracownicy nie będą się lubić, to i tak ważniejsze jest dla pracodawcy żeby dobrze pracowali a nie żeby żyli w zgodzie jak w dobrym małżeństwie
1
dab 2015-11-11 09:46
Praca 6 dni w tygodniu bo niedziele są obowiązkowe. Nawet w Dźień Niepodległości pracują - wszystko oczywiście za najniższa krajową - super firma
3
didi 2015-11-13 18:21
11 listopad do odrobienia(jak ktoś nie był w pracy) zobaczymy te konsekwencje o których mówią napiszcie co z tego wynikło.Pozdro....zero szacunku szef i kadrowa wolne w środę
kobra 2015-12-09 15:08
bnhvgc - ??? chyba z tej firmy jesteś . Osoba przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną powinna wykazać się 100% profesjonalizmem, a tu akurat podstaw nie zapewniają-to raz. Po drugie, nawet jak pracodawca ma zły dzień, ma "focha", to jest na na tyle wysokim stanowisku , że powinien umieć to ukryć i zachowywać się profesjonalnie. No ale oni nawet nie mają wyznaczonej żadnej salki konferencyjnej żeby spokojnie z kandydatami porozmawiać, więc czego tu chcieć więcej...
vvvv 2016-01-20 22:04
Ludzie dużym kołem omijajcie Bierbaum nie pchajcie się w szambo, pracowałam tam i wiem co piszę, nie dajcie się Niemcowi wykorzystywać.Jest tyle pracy w naszym mieście ,że za najniższa krajową wszędzie znajdziecie pracę .
1
otii 2016-02-01 19:20
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
2
otii 2016-02-01 19:21
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
otii 2016-02-01 19:25
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
1
otia 2016-02-01 19:27
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
Rio 2016-04-14 12:14
Witaj Jolu☺ Wiesz pewnie szukają, bo teraz firma nie cieszy się zbyt dobra opinia i mają nawet ludzi z agencji pracy. Pracowałam tam kilka miesięcy i nie polecam, chyba ze naprawdę nic innego nie znajdziesz. Atmosfera, brygadzistki- żal... Zero profesjonalizmu... Osobiście dziwię się szefowi jakimi kategoriami on je wybierał... Ale to już jego sprawa☺ Niech się tylko nie zastanawia dlaczego ludzi do pracy nie ma. Każdy chce pracować w normalnych warunkach, a z nimi nie idzie... Podejście do ludzi- Przychodzisz do pracy nikt nic Ci nie wytłumaczy... Szkoda gadać... Firma naprawdę nie godna polecenia...
9
Rio 2016-05-12 20:08
Witam Kacprze! Nie mają strony internetowej, jeżeli interesuje Cię zatrudnienie musisz stawić się osobiście.
. 2016-05-15 21:01
www.bierbaum.de polskiej strony nie ma. Firma znajduje się na stalowej 3 w Bydgoszczy poszukuje pracowników do składania pakowania skuwki wywracanie szycie na maszynie
dddd0 2016-05-19 13:40
jak tam wyglada 3 zmiana ? kiedy sie zaczyna ?
. 2016-05-22 17:54
1 zmiana od poniedziałku do piątku od 6 do 14 sobota wolna
2 zmiana od niedzieli do piątku od 14 do 22 sobota wolna
3 zmiana od niedzieli do soboty rana od 22 do 6 i tak w kółko
1
gosia 2016-10-05 17:28
ja pracuję w bierbaum
gosia 2016-10-05 17:52
ja pracuję w bierbaum.i praca i kierownictwo spoko.ale jak zwykle jest problem i to spory.brygadzistki gnębią pracowników i z tego co wiem to kilka osób zwolniło się z tego powodu.a najgorsze to że zatrudniono sporo członków rodziny brygadzistek i to błąd.bo oni zachowują się tak jakby ta firma należy do nich.totalny mobing .dostają najlepszy towar najlżejszą prace mają wybór co robić.klika brygadzistki edyty to jest najgorsza.gnębią każdego .
7
obcy 2016-10-08 14:31
na której zmianie pracujesz?
Nick 2016-10-08 22:50
Powiedzcie mi może coś o tej pracy, bo powiem szczerze, że jestem mocno zainteresowany tą branżą, jestem w stanie pracowac długo i ciężko, byleby płacili
Ania 2016-10-27 09:49
Czy brygadzistka Marianna jeszcze tam pracuje?
didi 2016-10-27 17:44
TAK pracuje. Chociaż tam już nie pracuję ale mam jeszcze dobre koleżanki...
pracownik 2016-12-07 19:35
beata siostra edyty jest najgorsza lubi rządzić i gardzić innymi
9
Mkcafe 2016-12-25 23:34
Witam,

Zamierzam aplikować do pracy u Was. Czy tak naprawdę jest źle?
Mówili mi niektórzy, że nadgodziny w niedzielę, a reszta to jak typowa praca produkcyjna pon-pt 3 zmiany.
Tylko czy to rzeczywiście tylko praca stojąca?
Finansowo może być nieźle, minimalna(jak wszędzie), dodatki za nocki, premie za niechorowanie. Tylko jak to może wyglądać z rozliczeniem akordu?

Tyle słyszałam od ludzi, że wolę zapytać się czy opłaca się poświęcać czas tej firmie. Czy warto wysyłać CV
czlowieksukcesu 2016-12-30 15:57
Bierbaun to jedno wielkie DNOOOOO,
jesteście tam tak wyzyskiwani, że to SZOK,
nawet najniższej krajowej nie macie, oni się wam w twarz smieją ;) i smiać bedą...
a wy nawet słowa nie powiecie :/
przykre ale prawdziwe, na waszym miejscu bym cos z tym zrobil, PAMIETAJCIE ZE W GRUPIE SILA ;)
nie wazne czy sie lubicie czy nie, nie wazne jak bardzo sie nienawidzice, ale powinien polaczyc was ten sam wrog i powinniscie zadbac o to co wam sie nalezy
JESTEŚCIE PRACOWNIKAMI< MACIE SWOJE PRAWA O KTÓRYCH NIE WIECIE ??? KURWA, PRACODAWCA MA OBOWIĄZKI WOBEC WAS :)

........Jak narazie traktuja was tam jak niewolnikow...
SLYSZALEM ZE MACIE TAM OKRESLONY CzAS NA JEDZENIE, a w innej porze nie mozecie, no nie wierze hahhahahah jak w wiezieniu ;)

ta firma traktuje was jak??? dokonczcie sami...
ps. no może nie firma, tylko kierownicy i brygadziści... ;)
bo wiem, że jak przyjeżdza szef to oni liżą mu dupe i każdy udaje że jest SUPER, NAJLEPIEJ, i LEPIEJ BYC NIE MOZE HAHHAHAHA


1
Zocha 2017-01-11 13:17
Gdyby tu bylo tak zle, nie pracowaloby tu tyle ludzi
3
as 2017-01-18 17:39
Jak wygląda praca na magazynie ?
Łuk 2017-01-20 11:41
Widzę, że nie masz kobieto życia rodzinnego ,że osadzasz kogoś jak dziecko w przedszkolu, któremu właśnie ktoś zabrał zabawkę
5
Marko 2017-02-24 18:24
Kto wybieral te brygadzistki??? Totalna porażka...czy nikt tego nie widzi? Zero szacunku dla pracownika.sa bardzo ordynarne i nie stety bardzo zaniedbane.zal....
6
anonim 2017-03-02 05:27
Stol czwarty pakowanie debilka. Glupszej nie znalismy
3
anonim 2017-03-02 16:12
Stol czwarty pakowanie gorszej obgadywaczki i war.... Nie widzielismy falszywej
1
ktoś 2017-03-20 14:33
do wszystkiego można się przyzwyczaić ale do nie których osób nie ,np.taka chuda szkapa od kontroli jakości leń totalny .Zamiast kontrolować młodych którzy przyszli to woli rozwalić sie na palecie z drugim leniem brygadzistką i bajerować przez dwie godziny ,a jak młody sie pomyli robi wielkie haloooo.Hmmm to gdzie była wcześniej ?????
13
Aneta 2017-04-06 11:23
Pracujesz w BIERBAUM POLSKA? Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.
Karolina 2017-05-11 16:07
Bardzo przykro jest słyszeć taką opinię. Szczególnie, że zawsze na rozmowie kwalifikacyjnej wszystkie warunki umowy o pracę są bardzo szczegółowo omawiane. Ja ze swojej strony zawsze staram się pomagać każdemu pracownikowi i próbuję rozwiązać każdy problem więc uważam, że używanie takich słów jest bardzo niesprawiedliwe. Też jestem pracownikiem Bierbaum Polska i sądzę, że wykonuję swoje obowiązki najlepiej jak potrafię więc ciekawa jestem na jakiej podstawie Pan/Pani "koks" nazywa mnie "debilem". Może i nie powinnam udzielać się na tym forum i po prostu odpuścić, ale też jestem człowiekiem i takie opinie ruszają każdego, tym bardziej, że nie uważam abym zrobiła cokolwiek przeciw pracownikom. Opinie takie tylko podcinają skrzydła i zaczynasz się zastanawiać czy warto się tak poświęcać ...
Pozdrawiam wszystkich pracowników i liczę na to, że komentarz Pana/Pani "koks" jest subiektywny, napisany pod wpływem emocji i że nie podzielacie tej opinii. Karolina
11
Pracownica 2017-05-15 20:20
Witajcie...dodając opinie co nie którzy z nas nie myślą kapletnie. Jak można nazwac kogoś debilem? A dokladnie p. Karolinę...jestem pracownikiem tej firmy i jeszcze nigdy nie slyszalam żeby pani Karolina zle odniosla sie do pracownika.Jest to osoba bardzo przyjaznie nastawiona do ludzi.Wymagacie szacunku dla siebie a wy co robicie?? Nazywacie to miejsce (usunięte przez administratora) .wiec co tu robicie?Nie podoba sie to dowidzenia nikt na sile nikogo nie trzyma.Jesli oczekujecie szacunku od kogos to najpierw okażmy szacunek sobie na wzajem.....Jeśli cos wam się nie podoba może warto porozmawiac z p. Stefanem? To terz czlowiek i napewno was wysłucha nie nawzwie was (usunięte przez administratora)
2
Pracownica 2017-05-15 20:20
Witajcie...dodając opinie co nie którzy z nas nie myślą kapletnie. Jak można nazwac kogoś debilem? A dokladnie p. Karolinę...jestem pracownikiem tej firmy i jeszcze nigdy nie slyszalam żeby pani Karolina zle odniosla sie do pracownika.Jest to osoba bardzo przyjaznie nastawiona do ludzi.Wymagacie szacunku dla siebie a wy co robicie?? Nazywacie to miejsce Ausz.....wiec co tu robicie?Nie podoba sie to dowidzenia nikt na sile nikogo nie trzyma.Jesli oczekujecie szacunku od kogos to najpierw okażmy szacunek sobie na wzajem.....Jeśli cos wam się nie podoba może warto porozmawiac z p. Stefanem? To terz czlowiek i napewno was wysłucha nie nawzwie was Debilami.....
4
Zostaw swoją opinię o BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.