brak logo

BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Opinie o BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.

anonim 2011-08-30 21:54:42
widze że prawda was boli i to bardzo jednak to ,,wy jesteście (usunięte przez administratora), że niepotraficie znaleść sobie innej pracy tylko wypisywac takie rzeczy pamietajcie że zawsze jest ktoś nad wamii on musi odpowiadać za wykonana prace a co do tego ktoś tam pisał że niebyło by mi tak łatwo znim to niema problemu umnie miejsce zawsze się znajdzie wtedy zobaczymy czy bedziecie tacy cwani jak coś to piszcie
anonim 2011-08-30 21:57:06
anonim - 2011-08-30 21:54:42

widze że prawda was boli i to bardzo jednak to ,,wy jesteście debilami,, że niepotraficie znaleść sobie innej pracy tylko wypisywac takie rzeczy pamietajcie że zawsze jest ktoś nad wamii on musi odpowiadać za wykonana prace a co do tego ktoś tam pisał że niebyło by mi tak łatwo znim to niema problemu umnie miejsce zawsze się znajdzie wtedy zobaczymy czy bedziecie tacy cwani jak coś to piszcie

przepraszam ale to pisal abcd pozdrawiam
anonim 2011-08-31 20:52:24
Zgadzam się z poprzednikami zarobki śmieszne a jedyna prawdziwa brygadzistka to (usunięte przez administratora) reszta szkoda gadać najgorsza jest madam (usunięte przez administratora) ta to zachowuje się jak by była szefem a pracowników ma za zwykłe śmieci nie wiem czy czyta to pan (usunięte przez administratora) ale ja na jego miejscu dawno wywalił to (usunięte przez administratora)nie dość ze paskudztwo to jeszcze bezczelna i wulgarna.Co do wypłaty to ludzie w sadach zarabiają więcej niż (usunięte przez administratora)w tej firmie.Może tak biuro weźmie zarobki pracowników a my ich ciekawe jak by się cieszyli z tak dobrej pensji.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-09-02 13:53:17
to mialo byc forum o zakladzie pracy wiec nie przeginajcie i nie obrazajcie ludzi.
anonim 2011-09-05 18:43:05
no i co widze że niema odważnych nikt niechce spróbować innej pracy
swir. 2011-09-07 21:05:22
Ja znalazłem inną prace i jest ok.Więc zwalniajcie się i tez szukajcie innej pracy.
anonim 2011-09-08 01:11:38
Wszyscy tak ladnie piszecie a byl podobno szef ostatnio i bylo zebranie , ludzie z dwoch zmian stali i sluchali co ma do powiedzenia ... DLACZEGO NIKT Z WAS NIC NIE POWIEDZIAL ::: ANI SLOWA O BRYGADZISTACH I ZAROBKACH ??? Wszystko madre w (usunięte przez administratora) . PS wiemy kto zawsze sie postawil jak cos nie pasowalo ... pozdro dla tych 2 co zwineli ksiezyc hehe
anonim 2011-09-08 21:15:57
tak jak mówiłem jak będzie zebranie z szefem to nikt się nieodezwie i do innej pracy też nikt niechce śmieszni jesteście
stary robol 2011-09-09 13:21:11
jak boja się zmienić ja to zrobiłem i była to najlepsza z moich decyzji bo nie ma co tam siedzieć bo i tak nic się nie zmieni w tej firmie pozdro
swir 2011-09-22 17:19:29
Tu Leszko.Dzieki za pozdrowienia.Trzymajcie sie cieplutko pracownicy i Ci ktorzy juz tam nie pracuja.Pozdro.I pamietajcie zawsze trzeba walczyc o swoje,nawet jesli zostaniecie za to zwolnieni z pracy.
Zawiedzona 2012-04-19 11:58:56
Czy naprawdę pan (usunięte przez administratora) nie może coś zrobić aby poprawić wizerunek firmy .Pani (usunięte przez administratora) jak zawsze wulgarna ludzi traktuje jak woly pociągowe zero szacunku dla osób starszych od siebie .Drze papę jak nienormalna takie samo zdanie mam o pani (usunięte przez administratora).Jedyną brygadzistką ok jest pani (usunięte przez administratora) pożartuje porozmawia a przede wszystkim jest czlowiekiem.Bardzo ale to bardzo proszę o zmianę brygadzistki (usunięte przez administratora) nadaje się do (usunięte przez administratora) a nie na brygadzistę .Może wreszcie jakaś podwyżka???
hahaha 2013-01-06 13:19:06
W tej firmie słowo (usunięte przez administratora) to chleb powszedni...(usunięte przez administratora)JAK TAK MOŻNA TRAKTOWAĆ SWOICH PRACOWNIKÓW??? Pozostałe brygadzistki są normalne. Potrafią rozmawiać, a nie krzykiem wydawać polecenia i ubliżać...
biedronka 2013-06-23 20:20:37
A KIEDYŚ TAK WSZYSCY CHWALILI TĄ FIRMĘ I NAWET NIEKTÓRZY UCIEKALI Z FIRMY TEKSTILE DO BIERBAUMA . TO MÓWICIE ŻE TERAZ TAKA TAM KASZANA????
hahaha 2013-06-24 19:55:33
Gorzej? Tam z każdym dniem ludzie coraz bardziej zamykają się w sobie...
A szef, mimo, że został poinformowany o tym co robią z pracownikami brygadzistki, nic nie zrobił(usunięte przez administratora).
Nie zdziwie się jak niedługo wparuje tam jakiś adwokat albo prokuratura, żeby odpowiednio "zająć" się (usunięte przez administratora)masakra....
яóżσωα♥ 2013-06-27 16:23:33
aha czyli te osoby,które przeszły z H&I Tekstile do Bierbaum fantazjują mówiąc że są u was super zarobki, premie, dodatki za niechorowanie oraz super talony na święta? No tak bo kto by się przyznał że trafił jeszcze gorzej. ŻENADA
kropka 2013-06-30 12:19:38
Anonim - 2013-06-29 11:15:17

Można tam zarobić?
przeczytaj powyższe opinie to będziesz wiedział/ła jaki tu szajs
rolo 2013-07-23 18:38:48
co trzeba zrobić zeby dostać dobra prace na zmianie u pani (usunięte przez administratora)
teba 2013-12-28 15:24:46
ja proponuję wszystkim tym którym się tam nie podoba przenieść się do pobliskiej firmy GRAFORM, popracować tam rok, a potem wypowiadać się na temat:zarobków, traktowania ludzi, premii, dodatków, talonów świątecznych, itp. itd
OOOOOJ... 2014-02-07 19:56:23
PRACA OK OBIĆ CO DO NIEGO NALEŻY I NIE SAPAĆ....
oluśka 2014-02-07 20:09:50
A co tam sie dzieje ....Szukam pracy i tam też złożylam papiery i czekam.
xxx 2014-02-14 22:36:52
Czegoś tu nie rozumiem, wszyscy narzekacie na Bierbaum, że jak wam tu źle, niskie zarobki itd a tymczasem jak spotykam moje koleżanki które przeszły z konkurencji z Tekstile do was to wszystkie są zachwycone, chwalą się że zarobki wysokie,że jak dużo zarabiają, że są o wiele mniejsze normy niż w Tekstile, na święta po 500 zł dostały i paczki świąteczne. Ktoś tu kłamie... tylko kto?
1
xxxx 2014-04-11 11:38:29
praca w pracy jest ok nawet ją lubię wykonywać ,ale ludzie w-ry,aż strach o nich pisać...
1
ajc 2014-07-21 14:27:06
jestem zawiedziona bo dla szefa liczy się zdanie brygadzistki a że brygadzistka chodzi nawalona nikt tego nie widzi :// i układy pomiędzy brygadzistkami maskara
1
rs 2014-09-17 22:37:58
Tak zgadzam się są talony na święta i paczki wypłata w miarę,ale czy to wszystko jest takie dobre? Jeden na drugiego donosi.Każdy kabluje by utrzymać pracę.Wiem bo pare lat się pracowało w tej firmie i co nikt niczego nie docenia wywalają człowieka jak śmiecia.Więc jeśli ktoś chce podjąć pracę w BIERBAUM POLSKA niech robi swoje i się nie odzywa a będzie mu tam jak w raju jeśli to możliwe....
1
LU 2014-09-19 08:58:31
Czytam te opinie i mam mieszane uczucia. Jest nowe ogłoszenie, szukają kogoś do biura. Czy ktoś mi może coś bliżej powiedzieć o pracy biurowej w tej firmie?
1
maintenance 2014-10-10 13:45:46
firma bierbaum ludzi wykorzystuje, a jak juz osiągnie swój cel to pracownik staje sie zbędny i go wypier......tak robią FRYCE.
umowy śmieciowe (DOSŁOWNIE) a główny boss S.B. (FRYC) i jego przydupas księgowa K.N. to ludzie normalnie poniżej krytyki.Słuchają pierdół jakie ludzie wymyślają i ciągłe problemy robią. Normalnie zakład pracy dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w prowadzony przez dałna i dałnice!!!
4
kojot 2015-01-18 16:29:32
Hej, a może ktoś napisac jakie warunki proponuje obecnie bierbaum w Bydgoszczy? Czy w ogóle istnieje szansa na dostanie tutaj pracy, czy dawno nikogo nowego nie przyjeli? Możecie napisać z własnych doświadczeń w jaki sposób otrzymaliście pracę tutaj w firmie? W sensie skąd dowiedzieliście się, ze poszukują nowych osób?
karola 2015-02-04 12:46:05
Tak przeglądam ten wątek i widze same narzekanie na szefa, na ludzi, na atmosferę pracy ale nie widzę konkretów - jaka jest minimalna stawka w Bierbaum Polska? I jak właściwie wygląda tam praca bo wiem tylko tyle, że firma zajmuje sie produkcją gotowych wyrobów tekstylnych - z jakim doświadczeniem przyjmują i na jaką umowę?
iwona 2015-05-02 21:07:13
czy przyjmuja tam teraz do pracy/
3
o.n.i. 2015-10-09 14:00:53
Teraz do biura, na zwykłego pracownika biurowego rekrutują. http://tiny.pl/gm4k8
pierwszy raz w życiu miałam okazję uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej która odbywa się w jednym biurze, wśród obecnych pracowników. Porażka!
Do tego celu powinno być wyznaczone osobne pomieszczenie. Bardzo niekomfortowe jest rozmawianie chociażby o oczekiwanych zarobkach jak za plecami siedzi kilka osób pracujących w biurze. Jeszcze nigdy, w żadnej innej firmie nie miałam do czynienia z czymś podobnym. Jak nie mają takiego wolnego biura, salki gdzie swobodnie można porozmawiać to nawet na korytarzu można było 2 krzesła ustawić, i tak byłoby to bardziej komfortowe niż "występowanie" przed pracownikami. Brr, nigdy więcej podobnych firm. Niesmak pozostał. Nieprofesjonalna firma. no ale może znajdzie się jakiś chętny do pracy w tej firmie, ogłoszenie jest ponowione, więc wychodzi na to że nikt im z poprzedniej partii aplikujących tam nie odpowiada...
1
camero 2015-10-09 18:57:07
e tam, bez sensu, z taką rozmową. Ja bym odrazu w tył zwrot zrobiła. nawet jak współpracownicy nie będą się lubić, to i tak ważniejsze jest dla pracodawcy żeby dobrze pracowali a nie żeby żyli w zgodzie jak w dobrym małżeństwie
dab 2015-11-11 09:46:14
Praca 6 dni w tygodniu bo niedziele są obowiązkowe. Nawet w Dźień Niepodległości pracują - wszystko oczywiście za najniższa krajową - super firma
2
didi 2015-11-13 18:21:59
11 listopad do odrobienia(jak ktoś nie był w pracy) zobaczymy te konsekwencje o których mówią napiszcie co z tego wynikło.Pozdro....zero szacunku szef i kadrowa wolne w środę
kobra 2015-12-09 15:08:48
bnhvgc - ??? chyba z tej firmy jesteś . Osoba przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną powinna wykazać się 100% profesjonalizmem, a tu akurat podstaw nie zapewniają-to raz. Po drugie, nawet jak pracodawca ma zły dzień, ma "focha", to jest na na tyle wysokim stanowisku , że powinien umieć to ukryć i zachowywać się profesjonalnie. No ale oni nawet nie mają wyznaczonej żadnej salki konferencyjnej żeby spokojnie z kandydatami porozmawiać, więc czego tu chcieć więcej...
vvvv 2016-01-20 22:04:21
Ludzie dużym kołem omijajcie Bierbaum nie pchajcie się w szambo, pracowałam tam i wiem co piszę, nie dajcie się Niemcowi wykorzystywać.Jest tyle pracy w naszym mieście ,że za najniższa krajową wszędzie znajdziecie pracę .
otii 2016-02-01 19:20:05
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
2
otii 2016-02-01 19:21:57
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
otii 2016-02-01 19:25:36
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
otia 2016-02-01 19:27:19
Szanowny bowiku,nie zazdroszczę ludziom tych długoterminowych umów o pracę, dodatkowych miesięcznych premi, za którą trzeba w niedziele przyjść do pracy ,bo jak nie przyjdziesz ,to Ci tą dodatkową premię szef zabierze.
Rio 2016-04-14 12:14:08
Witaj Jolu☺ Wiesz pewnie szukają, bo teraz firma nie cieszy się zbyt dobra opinia i mają nawet ludzi z agencji pracy. Pracowałam tam kilka miesięcy i nie polecam, chyba ze naprawdę nic innego nie znajdziesz. Atmosfera, brygadzistki- żal... Zero profesjonalizmu... Osobiście dziwię się szefowi jakimi kategoriami on je wybierał... Ale to już jego sprawa☺ Niech się tylko nie zastanawia dlaczego ludzi do pracy nie ma. Każdy chce pracować w normalnych warunkach, a z nimi nie idzie... Podejście do ludzi- Przychodzisz do pracy nikt nic Ci nie wytłumaczy... Szkoda gadać... Firma naprawdę nie godna polecenia...
5
Rio 2016-05-12 20:08:35
Witam Kacprze! Nie mają strony internetowej, jeżeli interesuje Cię zatrudnienie musisz stawić się osobiście.
. 2016-05-15 21:01:55
www.bierbaum.de polskiej strony nie ma. Firma znajduje się na stalowej 3 w Bydgoszczy poszukuje pracowników do składania pakowania skuwki wywracanie szycie na maszynie
dddd0 2016-05-19 13:40:27
jak tam wyglada 3 zmiana ? kiedy sie zaczyna ?
. 2016-05-22 17:54:53
1 zmiana od poniedziałku do piątku od 6 do 14 sobota wolna
2 zmiana od niedzieli do piątku od 14 do 22 sobota wolna
3 zmiana od niedzieli do soboty rana od 22 do 6 i tak w kółko
gosia 2016-10-05 17:28:28
ja pracuję w bierbaum
gosia 2016-10-05 17:52:49
ja pracuję w bierbaum.i praca i kierownictwo spoko.ale jak zwykle jest problem i to spory.brygadzistki gnębią pracowników i z tego co wiem to kilka osób zwolniło się z tego powodu.a najgorsze to że zatrudniono sporo członków rodziny brygadzistek i to błąd.bo oni zachowują się tak jakby ta firma należy do nich.totalny mobing .dostają najlepszy towar najlżejszą prace mają wybór co robić.klika brygadzistki edyty to jest najgorsza.gnębią każdego .
2
obcy 2016-10-08 14:31:52
na której zmianie pracujesz?
Nick 2016-10-08 22:50:16
Powiedzcie mi może coś o tej pracy, bo powiem szczerze, że jestem mocno zainteresowany tą branżą, jestem w stanie pracowac długo i ciężko, byleby płacili
Ania 2016-10-27 09:49:34
Czy brygadzistka Marianna jeszcze tam pracuje?
didi 2016-10-27 17:44:43
TAK pracuje. Chociaż tam już nie pracuję ale mam jeszcze dobre koleżanki...
Zostaw swoją opinię o BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIERBAUM POLSKA SP. Z O.O.