brak logo

drewco

Chojna

Opinie o drewco

anonim 2011-08-09 09:26:12
Szef jest ok. Natomiast wspólnik jest (usunięte przez moderatora)ma kupę głupich pomysłów.(usunięte przez moderatora)
ten 2012-02-12 19:50:03
Potwierdzam opinie przedmówcy . Mogę dodać jeśli chodzi o brygadzistów to obaj są (usunięte przez moderatora), wyzwiska są na porządku dziennym .
1
róża 2012-12-22 22:39:24
art132
1.Pracownikowi przysługuje w każdej dobie prawo do co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku

art. 151/7
1. Pora nocna obejmuje 8 godzin między godzinami 21.00 a 7.00

art. 151/8
1. Pracownikowi wykonującemu pracę w porze nocnej przysługuje dodatek do wynagrodzenia za każdą godzinę pracy w porze nocnej w wysokości 20% stawki godzinowej
ten 2012-12-23 07:50:01
Pracownikowi przysługuje odzież robocza, jeżeli na skutek wykonywanej pracy jego odzież prywatna może ulec zniszczeniu lub znacznemu zabrudzeniu. Pracodawca powinien prowadzić kartę ewidencyjną przydziału odzieży i obuwia roboczego oraz środków ochrony indywidualnej a także wypłaty ekwiwalentu pieniężnego za używanie własnej odzieży i obuwia oraz ich prania i konserwacji- paragraf 8 Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki
1
anonim 2013-03-14 22:21:32
Brygadziści to jedna wielka patologia
gosciu 2014-04-17 22:28:11
Praca spoko ale "szwedak" <-Majster to porazka chyba dawno nie dostal batow ;)
1
fqr 2015-01-02 21:13:45
(usunięte przez administratora) dali na święta po 100zł bo myślą że ludzie to bezmyślne bydło Jakby pieniędzy nie mieli a tyramy na nich oprócz zwykłych dni wszystkie soboty niedziele i święta.
2
rondel 2016-05-19 18:53:55
hah, no widze , że trochę to już zahacza o absurd z tego co piszecie. Jest ok, ale bez przesady ....
Zostaw swoją opinię o drewco - Chojna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drewco