logo Weurk BV

Weurk BV

Gdańsk

Opinie o Weurk BV

?????????????????????????/ 2009-08-25 20:12
Proszę wszystkich o opinie na temat firmy weurk bv.
Pozdr......
tajemnicza 2009-11-18 16:25
beznadziejna agencja!!!
Pawel 2010-11-25 10:55
Gwiazdki które mają zaznaczone jako pozytywne opinie,to wystawione przez 3 biura tez negatywnie oceniane...hehe.
Chyba kazano masowo pracownikom wystawiac sobie nawzajem...DOBRE.Natomiast BRAK ocen pozytywnych pracowników tejze firmy.Moze by tak utworzyc gwiazdki na ocenianie ,ale w druga strone...bylo by obiektywnie!!!!
Krzysztof 2010-11-25 12:51
Ale kogo to oceny..hehe...3 biur pracy i do tego cieszÄ?cymi sie z??Ä? opiniÄ?..Dobre `Wystawili tak sobie nawzajem gwiazdki po znajomo??ci!!!
gg 2011-08-25 19:41
prosze o opinie o tej agencji czy warto z nią zaczynać???
bobo 2011-09-06 09:51
niepolecam wrazie jak bys sie chciał/a zwolnic zwolnic z pracy bo Ci nie odpowiada to pamiętaj ze masz potracone na 2 tygodnie do przodu mieszkanie gdyz ono juz jest oplacone i nie wazne ze na Twje miejsce pojawia sie zaraz ktos inny
były 2016-05-04 19:04
Oni nie organizują wyjazdu, ale jak się skontaktujesz, to potrzebują. Ale: po pierwsze - co innego obiecują, a całkowicie co innego proponują na miejscu.
Po drugie: jak zobaczyłem nocleg, za który miałem płacić 65 € tygodniowo zwiałem - u mnie pies ma w budzie lepiej, czyściej i wygodniej.
3
mlody 2016-05-26 12:53
Robie juz dosc dlugo u nich,oby wszystkie agencje takie byly.
Jak was slucham,to zastanawiam sie czy wy wogole roboty szukaliscie czy na wczasy sie wybieraliscie.Moze to drugie,oderwani od mamusi ,no i nic sie nie podoba
sas 2016-07-03 12:32
Wiec to nie jest wina agencji tylko pracowników trzeb aumowy czytać ze zrozumieniem.
Weronika 2017-06-07 11:12
Jak Weurk BV przedstawia się na chwilę obecną? Ostatnie komentarze są z ubiegłego roku. Czy od tego czasu w firmie zaszły jakieś zmiany? Jak uważacie, o czym warto powiadomić przyszłych zainteresowanych pracą w tym miejscu? Czekamy na Wasze opinie.
Zostaw swoją opinię o Weurk BV - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weurk BV