brak logo

neti interim

Wrocław

Opinie o neti interim

ewa wrocław 2011-08-08 20:46:30
mój meil to mewa.8888@gmail.com piszcie ( usunięte przez administratora ) : umówimy się i załatwimy tą sprawę jak należy
anonim 2011-08-09 22:47:29
witam, jestem w takiej samej sytuacji, byłam również 17.06 na inwentaryzacji, później ponownie 12.07. Brak pieniędzy i kontaktu
anonim 2011-12-06 14:50:08
Witam.Również mam problem z w/w firmą. Od wykonania inwentaryzacji minął 2 miesiąc a kasy jak nie było tak nie ma. Co robić?
mimi 2011-12-14 09:23:29
nieźle! też dzwoniłam pod ten komórkowy dzięki wielkie:) jak udało Ci sie zdobyc ten inny numer? ja do tej pory dzwoniłam tylko pod ten biurowy...
kaattiie 2011-12-16 12:11:25
Taa ja na nr biurowy dzwonie już od tygodnia i dodzwonić się nie można, na emaila też nie odpisują!! Skoro wiedzą, że się nie wyrabiają to niech zmienią warunki w umowie( usunięte przez administratora )Albo niech zatrudnią więcej ludzi do księgowania bo jakoś inne firmy działające na całą Polskę dają rady( usunięte przez administratora )
TOmek 2013-08-23 17:28:51
Kolego, Prokuratura bada tą sprawę...
TOmek 2013-08-26 17:54:23
Pan FRANCUZ dobrze wie o co chodzi. Oczywiście NIE POLECAM
Aga 2014-03-13 19:06:38
Byłam na inwentaryzacji. Atmosfera bardzo miła, kontakt z firmą również bardzo sprawny. Wynagrodzenie już na koncie
inwer 2015-01-31 22:56:20
Taka inwentaryzacja to chyba praca idealna dla sutdentow albo i nawet uczniow. pewnie to w ogole praca w nocy wiec idealnie. jakie macie doswiadczenia w tym temacie. prosze o informacje czy istnieje szansa na zarobienie tylu pieniedzy co np w macdonaldzie stojac na kasie przez pare godzin. fajne porownanie nie ?
alo 2015-05-02 10:48:46
Byłam na inwentaryzacji w Katowicach. Było okej, inwentaryzacja jak to inwentaryzacja. Pieniądze dostałam, co prawda na ostatnią chwilę, ale przyszły. Polecam, bo jest to dobra okazja, żeby sobie dorobić.
Anio 2016-05-11 19:05:20
ja też miałam okazję u nich pracował i nie mogę narzekać wynagrodzenie się zgadzało, praca do łatwych nie należy ale to chyba normalne ;) Pozdrawiam Anka
Miska 2016-11-10 16:43:50
Witajcie ;) czytałam opinie i wszystkie były negatywne, ale zaryzykowałam ;)) nie żałuje pracuje z Neti juz jakiś czas za każdym razem dostaje propozycje u siebie w miescie tzn Gliwice ;) wypłata zawsze jest na czas, ludzie którzy zarządzają inwentaryzacja są sympatyczni ;) wiec polecam jak szukacie pracy żeby sibie dorobić ;D
Zostaw swoją opinię o neti interim - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neti interim