logo Piotr i Paweł

Piotr i Paweł

Toruń

Opinie o Piotr i Paweł

anka 2010-12-01 12:47:06
zastanow sie jeszcze raz zanim pomyslisz o pracy w tej firmie. ja zaryzykowalam i nie wyszlo mi to na dobre...
1
anonim 2011-03-01 23:25:17
jak pracujesz tam dwa lata to chyba jako magazynier-chociaż nawet jak na przerwe pracownicy idą i kupują sobie coś na tradycji to pytaja się czy jest to świeże, więc nie ściemniaj
zielony 2011-04-14 11:52:20
Witam. Ja osobiscie zgadzam sie z tymi wszystkimi negatywnymi opiniami gdyz bylem pracownikiem tej firmy czego bardzo zaluje. Kierownictwo sklepu ( usunięte przez administratora ) zasuwal za takie pieniadze jak zwykli pracownicy.
Ja 2011-05-18 22:12:36
zapomniałem dodać co było największym absurdem , szkolenia w dni wolne od pracy i nie było za to płacone... no i drzwi przeciwpożarowe wiecznie zastawione jakąś wystawką ...
2
CIEKAWA 2013-10-28 13:51:49
WITAM WSZYSTKICH MAM ZAMIAR ZŁOŻYĆ PAPIERY DO TEGO SKLEPU NA BRONIEWSKIEGO
CZY MOŻE KTOŚ POWIEDZIEĆ COŚ WIĘCEJ JAKIE ZAROBKI I ATMOSFERA?
noob 2013-12-20 20:51:01
ten sklep to (usunięte przez administratora) !!! miesięczny ekwiwalent za pranie na kwitku = 5 zł. pensja = najnizsza krajowa + 25 zł premii + 100 zł manka! :)
byly pracownik 2014-01-16 00:15:54
Nie polecam!w kazdym innym sklepie tyle samo placa i zapiepszac musisz rowno,na kwitkach masz tyle i tyle a tak naprawde miesiac w miesiac dostajesz tyle ssamo.Za nadgodziny nocne masz 0,50gr(smiech)nie daj Boze musisz miec wolne to kierownictwo wielka obraza majestatu!Kadrowa nigdy nei ma czasu na wystawienie zaswiadczenia (ktore potrwa to zaledwie kilka minut)bo w tym czasie rozlicza 3 sklepu(usunięte przez administratora)Ogolnie do bani,a atmosfere tworza ludzie(pracownicy)Ci co sa na nizszym szczeblu niz kierownictwo dyrekcja itp.wspolczucia tylko dla prezesa,bo dobry z niego czlowiek a taka (usunięte przez administratora)ma pod soba....
mała 2014-01-29 20:19:42
Śmieszne jest to gdy pani lub pa kierownik mów pracownikowi kiedy ma wziąć urlop wypoczynkowy w Kodeksie Pracy napisane jest wyraźnie że termin urlopu podaje pracownik a nie jak się komu podoba moje pytanie brzmi co z urlopem na żądanie 4 dni w roku ?? to również zapewnia KP każdy ma prawo poczuć się źle nie wiem czy ci kierownicy nie maja rodzin ?? mam cichą nadzieję że mają odrobinę człowieczeństwa w sobie bo to co robią z ludźmi jest ohydne troszeczke władzy nad innymi i odbija !!!!!
byla pracownica 2014-09-22 18:14:28
Nie wiem jak jest w innych marketach, ale wiem jedno że na rubinkowie jest porażka pracownik jednego z działów zapierdziela same popoludniowki zatrudniając się miała być praca zmianowa co się okazało ponad 4 miesiące były same popoludniowki, a wszystko przez to że były braki personelu i jedną wiecznie miała chorobowe, a jak nie to ranki albo między zmiany chyba musi niezle komuś dawać bo ma przywileje i chyba do dzisiaj tak jest także nie polecam a zarobki najniższe. Jeśli chcesz mieć zrypana pychę i problemy w rodzinie to zapraszam do pracy w piotrze i pawle na rubinkowie
1
ew 2014-12-01 15:11:33
bo tam nie pracujesz dlatego nie rozumiesz, zapraszam jeden dzień na kasę!
Sklep jak sklep 2015-01-31 15:15:04
SZczerze wam powiem, że pracowałęm jużw paru sklepach i w każym praca wyglądałą tak samo i nie za bardzo się różniła od siebie. nie ważne jaki to sklep w każym trzeba pracować i nie ma co sięnastawiać na lenistwo w pracy. pozdrawiam was wszystkich serdecznie mam nadzieje, ze sie uda to wszystko zrobic.
olma 2015-04-01 20:31:14
Piotr i Paweł to całkiem porzadne delikatesy, sama się teraz zastanawiam, czy nie spróbowac tutaj poszukac pracy. Słyszałam, ze na dziale tradycja, czy generalnie na krojeniu wedlin, czy to seró zarobki sa największe, prawda to? Nawet gdzies wyczytałam, że jest 2 z przodu, ktoś to może tutaj potwierdzić?
zenek 2015-05-15 23:43:02
Kiepsko zarabiają to mało powiedziane... Moja kobieta pracuje wraz ze mną w jednym z tych sklepów' niestety po prawie roku pracy musiała wziąść chorobowe... To po powrocie do pracy miała za karę 4 tyg samych popołudniowek a do tego ciężka prace na warzywach przecież to była zwykła zemsta wielkie pani kierownik która myśli ze wszystko może... A może poprosić tak się dowartościowuje
Wieczny klient 2015-09-21 12:04:16
Jako klient ocieniam PiP na Legionów pół na pół. Cześć kasjerek ma miny wiecznie skwaszone i nie odpowiada na dzień dobry. ale niektóre to fajne laski. Szczególnie pozdrawiam taką dwie brunetki w długich włosach, co pracuje od jakiegoś czasu. Jedna trochę starsza ale obie fajne:)
natka 2015-11-14 19:40:41
ja pracowalam w PiP i cztajac te wszstkie opinie sie usmialam bo o wszystko szczera prawda nic sie nie zmienia od lat wspolczucia dla pracownikow.
Jagna 2015-12-18 22:09:06
Zarobki na kasie to najnizsza krajowa plus premia uznaniowa maksymalnie 300 zl. Tradycja, czyli tak zwane mieso i sery ma dodatkowy bonus 50 zl. W praktyce wyglada to tak, ze albo masz nadgodziny albo premie. Czarek b. czyli prezes wie jak wyjsc na swoje i na reke nie zarabiasz wiecej niz jakies maksymalnie 200 zl wieecej - a to sukces jak tyle wyciagniesz. Rozumiem, ze pracowac wszedzie trzeba ale selekcja tam jest masakryczna. Pracuja tylko ci co nie maja wyboru, czyli przewaznie matki z dziecmi bo musza za cos wyzywic swoje pociechy. Ten kto nie ma zobowiazan szybko rezygnuje bo nie da sie wykorzystuwac. W czasie swiat przygotuj sie na prace po 10 godzin a co miesiac na siedzenie nocki, bo przeciez iwentaryzacje trzeba zrobic. Nie licz na pichwaly. Moj rekotd to 20 godzin w pracy. Zaczelam o 12 w niedziele. Skonczylam o 8 rano w poniedzilek. Wyplata byla jak co miesiac. Na teadycji przygotu sie na mycie miesa i rozpakowywanie np.salatki z gotowego opakowamia na wage bo termin sie skonczyl. Jak nie widzicie na wladne oczy terminu spozyc fo lub przed nie kupujcie. Pracowalam tam ponad 5 lat i za nic tam nie wroce.
Jagna 2015-12-19 21:16:36
W porzadku? Najdrozszy sklep z zywnoscia w toruniu, ktory reklamuje sie tym, ze wszytko ma najwyzszej jakosci a zarobki to 1200-1300 zl. A o jakie normy godzinowe ci chodzi? Nadgodziny musisz zrobic bo nie masz wyboru. Wychodzisz wtedy kiedy uporzadkujesz sklep. Co na tradycji robi sie dopiero po zamknieciu sklepu. Czyli siedzisz ponad 8 godzin. Jak sie zbuntujesz to masz przez miesiac albo dluzej same popoludniowki. I jak pisalam jak masz malo nadgodzin mozesz sie lodzic ze dostaniesz wieksza premie, a jak masz duzo nadgodzin to nie licz na wysoka premie( maksymalnie 300 zl minus podatki i skadki :)). Przecietna premia to 100 -150 zl. Masz racje szacun dla nich
mika 2016-05-13 10:19:23
czy byłaś u nich na stażu @kaja??Spotkałam te ofertę i zastanawiam się nad aplikowaniem do Piotr i Paweł. Ważne jest , że ten staż trzymiesięczny jest płatny ale chciałam sie dowiedzieć czy rzeczywiście jest możliwość dokładnego poznania specyfiki całego działu handlowego
niezadowolona 2016-11-22 14:38:16
W pasażu Zieleniec nie polecam kierownictwo okropne szczególnie jeden pan M. Jezeli idziesz na L4 albo broń Boże zwolnienie na żądanie idziesz do niego na "czarną listę " Zarobki najniższa krajowa dodatki śmieszna sprawa. Atmosfera którą tworzą również pracownicy porażka.... szkoda gadać lepiej omijać prace tam pracowalam ponad rok ale więcej nie dało się wytrzymać
Zostaw swoją opinię o Piotr i Paweł - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotr i Paweł