TABEL GRUPPE

Laatzen

Opinie o TABEL GRUPPE

nina 2014-10-04 00:16
czy ktoś współpracował z tą firma? jakas opinia?
4
robert 2014-11-04 09:54
ja mam dobre wspomnienia
2
prezesiatko 2015-07-21 18:40
ej ja tem uwazam,ze firma jest ok placa na czas, pomagaja z dokumentami,telefony .. ludzie bykl ktos w tym biurze Oni maja 100 telefonow na minute;/
1
lun 2015-08-12 14:32
2 tygodnie temu wysłałem aplikacje o pracę na produkcji po 2 dniach zadzwoniła Pani z pytaniem czy jestem zdecydowany i kiedy mogę jechać,od tamtej pory Pani dzwoni co 4 dni z pytaniem czy nadal jestem zainteresowany i czy termin wyjazdu który jej podałem jest nadal aktualny i jak będzie miała ofertę to zadzwoni.Czy ktoś też tak miał ?
adia 2015-09-22 19:50
no wlasnie widze ze plusem jest ze pani dzwoni i non stop pyta. oni poszukuja osob zdecydowanych, ktore jak skladaja swoja aplikacje sa pewne. a wiem ze kontakt jest z ta firma i rpaca generalnie ok. co sie nie zdarza za czesto jak sie czyta i slucha innych. ale czy oni czesto wystawiaja jakiekolwiek oferty pracy?
lun 2015-10-09 15:31
Witam otrzymałem oferte pracy w drukarni w Erfurt pracował tam ktoś?
nnn 2015-11-01 15:37
Lun ja pracuje
rover 2015-11-16 08:36
Witaj,

Jakie warunki pracy są w drukarni i ogólnie warunki mieszkaniowe jakie oferuje agencja ?? Pozdrawiam
Dninja 2015-11-17 08:57
Jak w tej drukarni sie pracuje .? Pzdr
Dninja 2015-11-17 08:58
Jak w tej drukarni sie pracuje .? Pzdr
nnn 2015-11-19 18:35
Mieszkanie ok czysto cieplo wyposarzona kuchnia praca ogólnie nie jest ciezka ale pracujesz jak narazie tylko od wtorku do piątku
kuba 2015-12-05 16:38
witam dostealem oferte proacy od tej firmy mam w niedalekim czasie wyjechac jest sens po takich opiniach niektorych osob ?
kkk 2015-12-05 20:55
Hej kiedy masz wyjazd bo też mam propozycję od tej firmy na styczeń
szerwoodd 2016-01-15 15:34
Witam, z firma Tabel współpracuję od 6 miesięcy. Moim rekruterem byl Pan Kaszubowski. Na mieskcu w biurze podpisalismy umowę (ja i moj facet) w obecnosci tlumacza, wszystko co w umowie to i w rzeczywistosci. W pierwszym miesiacu mnie tez przyznali 6 klase podatkową, ale to tu nic dziwnego, wystarczy przejsc sie do Finanzamt i sprawe wyjasnic. Pieniądze się zgadzają, warunki mieszkaniowe, jezeli mieszka sie w mieszkaniu pracowniczym, w porządki, cena wcale nie wygórowana. Kontakt z koordynatorem telefoniczny i mailowy - zawsze kiedy czegos potrzebuje. Ubezpieczenie, meldunek - otrzymalam pomoc koordynatora przy zalatwianiu tych spraw równiez... Nic tylko pracowac :)
Trouble 2016-01-19 00:47
Tez pracowałam dla nich w drukarni i z godzinami to faktycznie było różnie czasami 5.5 a niekiedy 11.5. Z przerwami trzeba było się organizować i jak się ludzie zoorganizowali i powymieniali na maszynach to wtedy wszyscy przerwy mieli. Wszystkie godziny mi zapłacili a po odjęciu mieszkania 250euro( w pokoju z 2 dziewczynami 6 osób na mieszkaniu) wychodziło około 700 do około 900euro na rękę Wszystko zależało od podatków ubezpieczenia i ilości nocek przepracowanych w miesiącu.Praca w drukarni wiąże się z dość dużym chałasem oraz powietrze jest bardzo suche więc trzeba dużo pić, ale wolno mieć przy sobie butelkę z napojem. Maszyny wytwarzają też sporo ciepła więc żadne bluzy w pracy niepotrzebne( przynajmniej tym którzy pracowali bo teamleiterzy zawsze chodzili w bluzach). Jeżeli chodzi o koordynatorów to nasz akurat bardzo dużo pomagał. Raz nawet przyjechał po nas o 4.30 rano i ściągnął nas z autostrady jak nam się samochód zepsuł w drodze powrotnej z nocki.Holował nas pożniej 13km do domu.
Roxinet 2016-01-21 18:25
Pracuję w Tabel od października 2015 i jestem zadowolona. Tutaj jest spokojnie, nie tak jak w poprzednich firmach. Atmosfera w drukarni jest przyjazna, przełożeni i szefostwo miłe. Może nie ma wielkich kokosów ale teraz staram się o wyższe stanowisko więc kasa też będzie większa. Z koordynatorem nie ma problemów, jest dostępny i co trzeba to pomaga. Mieszkania są OK, czyste i ciepłe.
Ja trafiłam w dobre miejsce, ale jak widzę po opiniach nie wszyscy tak maja. Przykro mi z tego powodu.
Pozdrawiam Oksi.
nowa 2016-01-21 19:19
Rozumie że czasami mogą zachodzić różne zmiany nie zależne od pani ale wtedy wystarczy poinformować o zmianach.Jako firma rekrutująca jesteście bardzo nieodpowiedzialni.Przy każdej rozmowie zapewniała pani że wyjazd jest pewien a teraz dzień przed wyjazdem informuje że ma komplet.Czy to taki problem poinformować wcześniej o zmianach?A może gdyby telefon był wykonany z tego numeru co zawsze to nadal pani by nie odbierała?
1
renia 2016-01-27 12:42
kochani drodzy nie polecam tej firmy nikomu szukajcie inne agencje
( usunięte przez administratora )
dorota 2016-01-27 16:48
płacą dobrze,a w Polsce to grosze miałam.
mimka88 2016-02-01 21:05
Witam! otrzymałam oferte pracy od tej firmy prze pakowaniu słodyczy w Hamburgu wyjazd 10 lutego bardzo proszę i informację czy ktos sie tez tam wybiera w tym czasie?
1
Sab 2016-02-06 09:30
Witam, pisze Pani ze w tej drukarni co pani jest, to jest dobrze. Prosze mi napisac w jakim jest miescie.
karolina 2016-02-22 17:00
nie polecam kochani nikomu ani wrogowi przez tą agencję całą jechać jest duzoooo innych i lepszych
1
kasia 2016-02-29 15:02
pracowałam przez tą agencje niby nie było tak zle ale bywalo i gorzej czy tak czy tak to juz wiecej bym nie pojechala przez ta agencje i z rekna na sercu nie polecam
polecajacy09 2016-02-29 20:49
Pracowalem poprzez firme Tabel ponad rok i zlego slowa nie powiem pieniadze na czas,zaliczki w razie potrzeby ,stale wsparcie rekruterow i biura,pomoc w sprawach zwiazanych z ksiegowoscia staly kontakt z Pania (usunięte przez administratora)wiec sie dziwie czytajac Wasze opinie nawet w weekend moglem liczyc na wsparcie .. ja z czystym sumieniem polecam firme Tabel :)
4
madzia 2016-03-01 13:23
nie polecam wyjazdu z tej agencji szkoda waszego czsu itp
1
my para 2016-03-08 16:21
jesteśmy parą pracowaliśmy przez ta agencje i nie polecamy nikomu dlatego ze za takie wynagrodzenie to szkoda jechac i warunki mieszkalne dramat ,chyba ze ktos nauczony do warunków w piewnicy w domu to bedzie chwalił tu i jeszcze 250 e ,kochani są lepsze agencje szukajcie a znajdziecie jak my ,teraz nam sie udało mamy lepsze zarobki tam 650e hehe a teraz mamy 1.160 e netto. druga rada szkolić jezyk ,każdy ma swoje zdanie ale takie jest nasze i innych jak wyzej :)
2
stefan 2016-03-23 11:01
JA pracuje wraz z dziewczyna przez ta firme i nie jest zle, tylko zamiast rzucac sie jak kilka osob wystarczy porozmawiac z szefostwem ;) nam udalo sie dostac wiecej godzin i jestesmy zadowoleni, jak mamy Problem idziemy do szefa, albo dzwonimy do biura i wszytsko jasne. Ja nie wiem ludzie nie rozumiem tych waszych komentarzy,,,,, kazdy chcialby zarabiac 14€ na h ale bez jezyka hej badzmy realistami. Ja pracuje tu i szczerze polecam
1
natalia 2016-07-02 17:22
Zgadzam sie Swieta racja tez pracuje w tablu I jestem zdaolona
Wlodi 2016-08-23 10:11
Nie polecam nikomu wyjazdu z tej agencji bo to porazka szkoda nerwów i waszego czasu z biura opowiadają takie bajki ze powinni pracować w dobrannoce Nie Polecam!!!!
A 2016-09-27 11:57
Zastanawiam się czy można się tutaj w tym momencie jakoś zatrudnić, ogólnie szukam pracy na cały etat i mam nadzieję, że coś takiego się tutaj znajdzie
grizli72 2016-11-01 15:52
Witam
gdzie mieszkaleś ? w hotelu w Twiscie ? ja odszedłem po 2,5 miesiacach czekam teraz za AZK i świadectwem pracy .Zdecydowanie nie polecam tej agencji
Maja 2017-04-06 11:18
Pracujesz w TABEL ZEITARBEIT GMBH? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie oraz tego co najbardziej lubisz w swojej pracy.
Kasia 2017-06-23 23:35
A co robiłeś, gdzie pracowałeś?
Maja 2017-09-05 14:29
@Xxxxxxxtui przed wyjazdem TABEL GRUPPE poinformowało Cie ile będzie kosztował nocleg? To ważna informacja dla osób wyjeżdżających za granicę. Powinniście to wiedzieć przed wyjazdem. A jak z dojazdem do pracy?
1
wawrzyn 75 2017-10-07 16:27
Witam, czy może ktoś napisać coś o fabryce czekolady w Wustermark, jak wyglądają mieszkania na czym polega praca, z góry dziękuję
Zostaw swoją opinię o TABEL GRUPPE - Laatzen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABEL GRUPPE