brak logo

TABEL ZEITARBEIT GMBH

Laatzen

Opinie o TABEL ZEITARBEIT GMBH

pitbull 2016-01-29 17:11:59
ludzie mają tu rację co piszą negatywy wszystko prawda NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!!
Marysia 2016-01-29 17:58:14
dokładnie pitbull w tej firmie robią ludzie co języka nie umieją za 5e ehhehe ej polaczki polaczki i jeszcze trzeba dziobać żeby było dobrze bo jak mowisz swoje zdanie racje to masz lipe hehe taka firmę to powienni dawno zamknać NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja pracownik 2016-01-29 18:07:35
ludzie zgadza się wszystko dokładnie co piszecie , a jeśli chodzi o biuro całe to ludzie tam pracują po zawodówce chyba !! szczególnie pani małgorzata bo ona kłamie mówi to co chce się usłyszeć ,kręcą ,kłamią oszukują z DALEKA OT TEJ FIRMY CAŁEJ
gośka 2016-01-29 18:51:32
firma dno biuro dno nie radzę jechać z tej firmy pozdrawiam
kamila 2016-01-30 16:28:07
pracowałam tam w tej całej firmie z siostrą, najgorsza agencja jaka jest w niemczech jedziecie na własne ryzyko na swoją odpowiedzialność !!!! dość nerwów zjadłam :( :( :(
basia r. 2016-01-30 17:13:51
tak jak ktoś wyżej napisał:::
uwaga na Tabel dają pierwszą klasę podatkową wszystkim, to niezgodne z niemieckim prawem,wynajmują drogie mieszkania,kruczki prawne w umowach wykorzystują nieznajomosc języka biednych ludzi ,nie polecam !!!
1
pawlo 2016-01-30 19:02:32
jest to najgorsza agencja z której byłem za granicą i nie polecam nikomu nawet wrogowi ,krętacze oszuści ,biuro okłamuje to jakaś porażka pani małgorzata. nie polecam!!!
para 2016-01-30 23:47:48
witamy wszystkich,zgadzamy się z wszystkimi którzy tu piszą 100% racji z daleka od tego tabel nie polecamy nikomu
magda 2016-01-31 15:16:20
jeśli chodzi a tą niby panią małgorzatę m. cała to zgadza się : kłamie , mówi nie prawdę ,kręcą a szkoda gadać wiecie co z daleka ot tej firmy badziewnej są inne lepsze agencje
slums atack 2016-02-01 13:05:45
DRODZY SZUKAJĄCY PRACY TA AGENCJA JEST NAJGORSZA ! NIE POLECAM JECHAĆ PRZEZ TĄ AGENCJĘ
krzysiek 2016-02-01 17:28:14
ta agencja to porażka NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mimka88 2016-02-01 21:05:15
Witam! otrzymałam oferte pracy od tej firmy prze pakowaniu słodyczy w Hamburgu wyjazd 10 lutego bardzo proszę i informację czy ktos sie tez tam wybiera w tym czasie?
1
słodka ja 2016-02-02 10:56:47
do mimka88 - ja bym nie pojechała z tej agencji bo to oszuści krętacze itp
widzisz chyba też jakie opinie ludzie dają więc coś w tym jest szukaj gdzie indziej ja bym nie ryzykowała
ela 2016-02-03 16:11:31
ta agencja to dramat , całe biuro itp to pracownicy po gimnazjum chyba ,jeśli chodzi panią małgorzatę to szczególnie osoba nie kompetentna na danym stanowisku :( odradzam!!!!! jechać przez ten cały tabel
Sab 2016-02-06 09:30:45
Witam, pisze Pani ze w tej drukarni co pani jest, to jest dobrze. Prosze mi napisac w jakim jest miescie.
kamila 2016-02-06 15:43:43
hehe we wszystkich lipa mało godzin itp mam znajomych tu i tu wiec wiem
nie polecam wyjazdu z tej agencji !!!!!!!!!!!
marek 2016-02-10 13:44:26
NIE!!! POLECAM WYJAZDU Z TEJ AGENCJI !!!!!!!!!!!!
basia 2016-02-15 15:25:07
nie polecam wyjazdu z tej agencji jak inni szkoda waszego czasu i nerwów jak ktoś wyżej pisał to samo mówię jest dużo lepszych agencji
xxxx 2016-02-15 18:23:20
jedna wielka lipa juz drugi miesiąc czekam na wypłacenie wyrównania za 2 miesiace pracy i za nie zapłacone urlopy. Ile można czekac na swoje pieniądze?????? O dwa miesiące za długo pracowalam tam dobrze ze z tamtąd pojechałam bo nie zamierzam pracowac w tej smiesznej agencji i robić na nich!!!! Jeśli ktoś miał propozycje wyjazdu poprzez te agencje zastanówcie sie dwa razy i nie wyjezdzajcie i nie dajcie sie nabrac na super prace i warunki które bedzie wam przedstawiala pani malgorzata m... przed wyjazdem pięknie ładnie a jak ktos ją o coś prosi to nie potrafi załatwic najprostszych spraw i wykreca sie tym ze to nie nalezy do jej kompetencji.... żal poprostu. Jedna wielka banda oszustów.
ja 2016-02-17 18:50:46
do xxx w takiej samej sytuacji jest około 11 osób z tego co wiem , sprawa poszła do sądu polskiego i niemieckiego bo wszystkie te osoby razem złożyły pozwy i w końcu wezmą się za ten zakichany tabel!!!!! bo ci co nie znaja swoich praw i nie znają języka to nic nie wiedzą i dalej tam robią brak słów
za 650 e heheheeheh żal
karolina 2016-02-22 17:00:07
nie polecam kochani nikomu ani wrogowi przez tą agencję całą jechać jest duzoooo innych i lepszych
Tabel Recruiting 2016-02-24 16:28:14
Witam serdecznie,

NIe mamy oferty pracy w Hamburgu przy pakowaniu slodyczy...

Malgorzata Zajaczkowska
Recruiting Tabel 2016-02-24 16:38:20
Radzilabym poznac zasady ortografii i poprawnej pisowni :) bo wlasnie wychodzi,kto tu jakie szkoly pokonczyl. Swoja droga ublizac komus kto ma zawodowke to nie ladnie przeciez to sa osoby majace zawod czyli to czego poszukuja w DE.. Coz poziom Panskiej wypowiedzi swiadczy tylko o poziomie jaki sam Pan reprezentuje. Najlatwiej jest komus naublizac anonimowo na Forum:) ach Ci bohaterowie internetu

Pozdrawiam

M.Zajaczkowska
kasia 2016-02-29 15:02:23
pracowałam przez tą agencje niby nie było tak zle ale bywalo i gorzej czy tak czy tak to juz wiecej bym nie pojechala przez ta agencje i z rekna na sercu nie polecam
ja pracownik 2016-02-29 18:14:53
MOJA ORTOGRAFIA W PORÓWNANIU Z TYM CAŁYM BIUREM TO JEST PIKUŚ TAM PRACUJA SAME BARANY I OSZUŚCI KRĘTACZE !!! CI CO PRACOWALI TO WIEDZĄ O CZYM MOWA TYLE W TEMACIE PANI ZAKICHANA OD SIEDMIU BOLEŚCI SEKRETARKO MAŁGORZATO i RESZTA BANDY
polecajacy09 2016-02-29 20:49:20
Pracowalem poprzez firme Tabel ponad rok i zlego slowa nie powiem pieniadze na czas,zaliczki w razie potrzeby ,stale wsparcie rekruterow i biura,pomoc w sprawach zwiazanych z ksiegowoscia staly kontakt z Pania Gosia wiec sie dziwie czytajac Wasze opinie nawet w weekend moglem liczyc na wsparcie .. ja z czystym sumieniem polecam firme Tabel :)
2
szerwoodd 2016-03-01 11:23:05
Czemu dziwne? ja nie podpisywałam umowy z Kaszubowskim, tylko z panem Stephan'em Neugebauer'em.
Pozdrawiam :)
madzia 2016-03-01 13:23:22
nie polecam wyjazdu z tej agencji szkoda waszego czsu itp
Recruiting Tabel 2016-03-03 16:46:10
Dla Pana informacji nie jestem sekretarka to raz... Po 2 wyzywanie pracownikow firmy od baranow hmmmm chce Pan miec sprawe o obraze lub znieslawienie to zapraszam... anonimowo wszyscy sa bardzo odwazni moze sie Panstwo poprzedstawiacie...bo jak zaraz pod nazwiskami bym wypisala powody w zwiazku z ktorymi tu Panstwo nie pracujecie to zaraz sie okaze ze polowa nie chciala pracowac a pieniadze nagle wszystkim sie naleza... Moi Panstwo polowa z tych komentarzy jest od ludzi,ktorzy rozstawali sie z Firma jak obrazone dzieci bo kazdy mysli ze miliony bedzie zarabial i najlepiej nic nie robil moi Panstwo czasy bogatych niemiec minely..
1
szerwoodd (Marta S.) 2016-03-04 00:03:53
Amen :)
asia 2016-03-06 14:54:55
Większość komentarzy negatywnych.... Wystarczy przeczytac opinie i wiadomo jaka agencja...W 100 % rozumiem te opinie i wcale sie nie dziwie ze w ten sposob sie wypowiadaja o TABEL pracowalam tam. Porażka jeden wielki dramat. Nikt nie bedzie robil za 600 E miesiecznie smieszne pieniadze .... Pierwszy raz mi sie zdarzylo zeby tyle na wyplate zarobic za caly przepracowany miesiac a nie za nic nie robienie jak tam wyżej jest napisane... Porażka nie polecam...... są lepsze agencje na pewno nie ta
zła pracownica 2016-03-08 15:12:00
pracowałam tam z dwoma koleżankami i nie polecam nikomu wyjazdu ,sami widzicie jak ta pani jakaś z biura pisze z kąd ona może wiedzieć kto pisze chore jak całe te biuro , kłamią oszukują dużo negatywnych komentarzy sami ludzie widzą nie plecam wyjazdu !!!
my para 2016-03-08 16:21:46
jesteśmy parą pracowaliśmy przez ta agencje i nie polecamy nikomu dlatego ze za takie wynagrodzenie to szkoda jechac i warunki mieszkalne dramat ,chyba ze ktos nauczony do warunków w piewnicy w domu to bedzie chwalił tu i jeszcze 250 e ,kochani są lepsze agencje szukajcie a znajdziecie jak my ,teraz nam sie udało mamy lepsze zarobki tam 650e hehe a teraz mamy 1.160 e netto. druga rada szkolić jezyk ,każdy ma swoje zdanie ale takie jest nasze i innych jak wyzej :)
Tabel Recruiting 2016-03-23 10:56:05
Witam a wiem poniewaz jak rano dzwoni do mnie Pani Iksinska i rzuca epitetami a chwile potem pojawia sie komentarz to jestem w stanie sie domyslic kto pisze, w tym biurze posiadamy mozgi ;) powaznie
stefan 2016-03-23 11:01:41
JA pracuje wraz z dziewczyna przez ta firme i nie jest zle, tylko zamiast rzucac sie jak kilka osob wystarczy porozmawiac z szefostwem ;) nam udalo sie dostac wiecej godzin i jestesmy zadowoleni, jak mamy Problem idziemy do szefa, albo dzwonimy do biura i wszytsko jasne. Ja nie wiem ludzie nie rozumiem tych waszych komentarzy,,,,, kazdy chcialby zarabiac 14€ na h ale bez jezyka hej badzmy realistami. Ja pracuje tu i szczerze polecam
1
ruda3501 2016-04-06 20:42:22
Ludzie co wy za bzdury wypisujecie,jaka grupa podatkowa 1? to nie Tabel ustala....ktoś to pisał co nie ma zielonego pojęcia jak w Niemczech i kto ustala grupę podatkową.Pracuję w Tabel od listopada na drukarni,kokosów nie ma,ale gdzie one są? jak się komuś nie chce pracować to tak będzie bzdury wymyślał...prawda góral?jakie 650 euro?ja takiej lichej wypłaty nie dostałam,zawsze ponad tysiąc euro-co miesiąc.Ty GÓRAL zaczynałeś pracę o 5.30 a o 6 na palarni już paliłeś papierosa i tak co pół godziny.Czemu ze swoją teściową i narzeczoną chowacie się pod pseudo?Wszyscy myśłą,że przyjadą do Niemiec i będzie cud, miód i orzeszki,a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba ruszyć prawda Madzia?Paweł wiecznie leżał na podestach i umierał bo go serce bolało. nie chce mi się tu opisywać każdego z osobna bo wiem jakimi leniami jesteście....Szczepan dwoi się i troi pomaga wszystkim.Załatwia mieszkania,jeżdzi na spotkania z właścicielami agencji mieszkaniowych....i zawsze jest pod telefonem.Z panią Małgosią nie było nigdy problemu, jak nie mogła odebrać to oddzwaniała po chwili,po co piszecie takie dyrdymały,jak wam się nie chce pracować to pod dworzec.W TABELU stracić pracę to naprawdę trzeba sobie nagrabić i to dobrze....
drops 2016-04-21 21:21:05
niemiecka umowa 152h pracy,8,50 za godzine brutto,na reke 1033 minus mieszkanie i jedzenie zostaje 500 ojro haha, dla ludzi którzy maja rodzine w Polsce jest sens jechać? watpliwa sprawa....
pracownik 2016-06-16 16:48:34
To i tak duzo, Ja dzis dostałam za 170 godzin przy stawce 8.90 - 910 euro na konto... mozna? Sibcon - nie polecam. Wybieram sie z tym do prawnika.
Dixi 2016-06-28 01:36:18
Rekrutował mnie Tabel, dokładnie Pan Tchomas... Praca na Kauflandzie w Sibcon. Godzin bardzo duuuuuużo, niestety nie odzwierciedliło się to na wynagrodzenie..... Polski koordynator Gabryś,,,, bez komentarza, wstyd, ze Polska wysyła takich na export..... Milan, Węgier, sam siebie się bał..... Na magazynie obraz nędzy, rozpaczy, chaos, przypadek.... Wyzysk, oszukiwanie, zastraszanie.... Nie polecam żadnej z tych firm...
natalia 2016-07-02 17:22:22
Zgadzam sie Swieta racja tez pracuje w tablu I jestem zdaolona
Gabriel 2016-07-10 21:50:07
Witam . Tu Gabryś :) Może się przedstawisz zanim coś napiszesz na mój temat ? Czy nie masz jaj DIXI ?:)
Gabriel 2016-07-10 22:16:32
DIXI , tu Gabryś. Przedstaw się. Chyba, że nie masz jaj albo jesteś nierobem co tylko na kranku jechał :)
1
Gabriel 2016-07-11 15:59:59
Wstyd powinno byc Tobie DIXI, bo nie masz jaj podac prawdziwych danych:) pewnie nie potrafisz dwoch slow po niemiecku, chodzisz na kranka i chcesz zarabiac dwa tysiace. Obudz sie!
2
Wlodi 2016-08-23 10:11:09
Nie polecam nikomu wyjazdu z tej agencji bo to porazka szkoda nerwów i waszego czasu z biura opowiadają takie bajki ze powinni pracować w dobrannoce Nie Polecam!!!!
Arek 2016-08-23 14:48:22
pracowałem przez agencje schneuing,bardzo proszę osoby,które mają zamiar jechać do schuttorf do tej agencji niech się najpierw nie 2,34 ale 10 razy zastanowią.Zajeżdżając tam na wejściu u pana Marka Rosiek wpłacasz 60euro to jest niby koordynator ale na pomoc w niczym nie możesz liczyć,ani meldunek,ani konto,ani nie pomoże załatwić stawki podatkowe,bo jestem żonaty to powinienem mieć 2 klasę a nie 1,ale do rzeczy w 1,2,3 miesiącu możesz mieć nawet 170 czy 180 to zaplacą ci i tak max za 136godz.z tych 136 zabiorą ci 250 mieszkanie,125 dojazd do pracy jak chcesz zaliczkę po tygodniu pracy 50e to oddajesz 55e 100to 110e.Po pierwszym miesiącu zarobiłem na rękę 400 euro na rękę +110 zaliczki bo wziąłem 2 zaliczki to w sumie 510e z nadgodzinami na popołudniówkach od 15-tej do 1 w nocy w tym ogólnie 15,30,15 takie są przerwy.Drugi miesiąc to samo a na wyżywienie min.150 na miesiąc,więc co zostaje ok.350e.Zwolniłem się bo nie mogłem dalej tak funkcjonować to mieli mi oddać te 60e które wzieli na początku nie oddali.za nadgodziny mieli płacić 25%WIĘCEJ PŁACĄ ZWYKŁE.Kierowca odwoził mnie do Meppen to czekałem 6 godz.na pociąg do Bremen,bo inaczej nie dostaniesz się do Hamburga.Kolego poszedł na zwolnienie od wtorku do piątku to już go w czwartek zwolnili.Dużo by pisać o nich,więc szczerze odradzam wyjazd do pracy przez tą agencję.Kolega jezdził do pracy swoim samochodem to zrzucali się wszyscy po 40e na miesiąc,a my po 125e jezdziłbym z nim ale mieliśmy inne zmiany.Oszukują na godzinach,chociaż pisaliśmy sobie,oni mają inne godziny oczywiście korzystniejsze dla siebie.Szkoda słów.Byłem już w Anglii,Walii,Holandii,o Niemczech nie wspomnę,ale przez taką agencję jeszcze nie byłem i mam na dzieje,że w przyszłości już na mojej drodze się taka nie pojawi.To jest,ogólnie jedna mafia z ojcem i synem,oboje Niemcy a, do pomocy mają 3 Polki nałożnice i Jednego oszołoma Marka Rosiaka
robol 2016-09-20 08:30:52
Prostactwo, chamstwo, arogancja, wykorzystywanie niewiedzy i okradanie ludzi z pieniędzy i złudzeń. Kto był ten wie, kto nie był niech omija z daleka. Gośka i Szczepan to prymitywni ludzie, upadlaja innych lecząc własne kompleksy.
Swiezy19876 2016-09-22 03:03:03
Hej przyjechałem z pl do tej firmy i bardzo żałuję że to zrobiłem to była jakaś masakra ta cała Małgorzata jest doświadczona w zawodzie "klamliwosci " otóż przyjechałem pod Hannover do pracy jako kierowca wózka widłowego ale jak się okazało Panie M miała dla mnie zupełnie coś innego niż ustaliliśmy przez telefon i meila mianowicie robiłem za pomaga era w betoniarni z dwoma pupilami firmy z kryminału miałem w ręku szpachelke i czyscilem ta szpachelka maszyny które były zabrudzone twardym betonem i tak przez 12 godzin byłem na skraju załamania ponieważ straszył mnie taki jeden co chwile że jak nie będę dla nich zapierdalal to mi najebia no ...zależało mi tylko by zarobić i z tamtad uciec ,tak się nie stało ponieważ mimo mej woli przenieśli mnie do innej firmy do Osnabrück do ładowania tirów z ciuchami tam dopiero był Meksyk praca bez żadnej przerwy 12 h i jak by tego było mało to jeszcze Pani M zrobila z osoby o imieniu Rafał koordynatora który nie potrafił nawet liczyć po niemiecku a rządził tam jak chciał no ale wkoncu się postawiłem tym wszystkim wydarzeniom i napisałem skargę po niemiecku na niego do biura że nas wyzywa bije co nie których...prócz mnie :) i tak dalej.....na drugi dzień nie było mnie w tej firmie z takiej przyczyny że napisałem ta skargę o mobbing w pracy nie zapłacili mi ani centa bo okradli mnie z umowy porostu włamali się do pokoju i mi ją zabrali oczyscili komputer z mojej osoby i skończyłem na bruku....LUDZIE OMIJAJCIE TYCH ZLODZIEJI SZEROKIM ŁUKIEM TAM JEST ZLODZIEJ NA ZLODZIEJU A TA CAŁA MAŁGORZATA NAJGORSZA ŻE WSZYSTKICH NAWET DOBRZE PO NIEMIECKU NIE POTRAFI JEST TYLKO DLATEGO ŻE DOBRZE PALE OBCIAGA TEMU NIEMCOWI
2
A 2016-09-27 11:57:54
Zastanawiam się czy można się tutaj w tym momencie jakoś zatrudnić, ogólnie szukam pracy na cały etat i mam nadzieję, że coś takiego się tutaj znajdzie
grizli72 2016-11-01 15:52:58
Witam
gdzie mieszkaleś ? w hotelu w Twiscie ? ja odszedłem po 2,5 miesiacach czekam teraz za AZK i świadectwem pracy .Zdecydowanie nie polecam tej agencji
Pracownik 2016-11-30 13:58:49
Nie polecam pracowałam w Erfurcie na drukarni odradzam każdemu bo to co tam się dzieje to porażka ci co wchodzą w tyłek to sami wiecie ale jeśli ktoś ma swoją godność to sam odejdzie i jeszcze za takie śmieszne pieniądze i mieszkanie 250 euro he jeśli para to 500 e i mieszkanie z np 2 parami warunki za komuny he za 500 e to mieszkanie się wynajmuje max 600 i warunki są ok jeśli chodzi o biuro to porażka kontakt cały czas mydkenie mówienie co innego i robienie co innego
1
Zostaw swoją opinię o TABEL ZEITARBEIT GMBH - Laatzen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABEL ZEITARBEIT GMBH