SoftHard S.A.

Płock

Opinie o SoftHard S.A.

Micke 2016-06-23 15:22
Powiedzcie mi jakie tutaj są umowy na konsultantów?
1
pracownik 2016-06-24 13:43
Umowy o pracę
1
babeczka 2016-06-24 13:49
niestety w ofercie nie byli łaskawi zawrzeć takiej informacji - ale za to napisali że wdrozeniowe projekty w całej Polsce będziesz realizował - to oznacza mobilność pracy tej? bo ja nie jestem gotowa na częste wyjazdy
Derek 2016-07-04 21:57
Wyjazdy? Oczywiście, że tak.
Ale nikt się nie przyzna z tej firmy jak traktują pracowników.
Dochodziło w tej firmie do sytuacji, gdzie wysyłali wdrożeniowca w delegację na jeden dzień, a pod koniec tego dnia dowiadujesz się, że musisz zostać na następny dzień.
Kto tak traktuje ludzi?
Jedziesz na jeden dzień... Nie masz ubrań na zmianę, jesteś nie przygtowany\a ale zostać musisz.
Była taka sytuacja kiedy pojechało dwóch na "jeden dzień". Decyzją prezesa jeden musiał zostać...
Żeby ten jeden na pewno został, odbyło się to tak, że prezesik kazał po angielsku jednemu odjechać, by ten drugi nie miał możliwości manewru i zostać musiał...
Wstyd, żenada i cała prawda o pracy w tej firmie.
Ja nie polecam.
6
SoftHard S.A. 2016-07-05 09:22
O wyjazdach konsultantów nie decyduje Prezes lecz kierownicy zespołów konsultantów.
Wyjazdy są planowane i rozliczanie zgodnie z obowiązującymi przepisami.
1
Darek 2016-08-17 18:50
jako pierwsza praca polecam serdecznie. Tu się pracuje rok, dwa , zdobywa doświadczenie, głoduje przez ten czas a potem idzie się do pracy prawdziwej i godnej.
rotacja jest ogromna( wciąż poszukują do pracy - to nie rozwój to ciągle łatanie dziur po ludziach którzy odchodzą - tu naprawdę ludzie pracowali rok, nie dłużej!!!
zapewniam że wszyscy którzy odeszli pracują w lepszych firmach, nie da się gorzej trafić
2
Krzysztof Sulkowski - Prezes - SoftHard S.A. 2016-08-19 13:11 [pracodawca]
W firmie pracuje na umowę o pracę (prawie wszystkie na czas nieokreślony) sporo ponad 50 osób i nadal zwiększamy zatrudnienie. Kluczowi pracownicy pracują u nas bardzo długo, nawet około 25 lat. Zatrudniamy osoby z doświadczeniem oraz dopiero rozpoczynające pracę. Rotacja pracowników jest ŚLADOWA, jak na firmę tej branży.
Sporadycznie zdarzają się przypadki o których piszesz, niektórzy odchodzą, zmieniają pracę, ale uważam, że to naturalne zjawisko. Powtarzam, takie sytuacje zdarzają się rzadko.
Dzięki solidnej pracy i kształtowaniu dobrych wewnętrznych relacji konsekwentnie poprawiamy naszą pozycję na rynku, z korzyścią dla współpracowników.
1
SoftHard S.A. 2016-08-24 08:49
Osoby ubiegające się o pracę zachęcamy do złożenia CV, e-mail rekrutacja@softhard.com.pl. Rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzamy z wybranymi kandydatami.
Wypłat wynagrodzeń dokonujemy w terminie.
Praca w firmie na pewno jest ciekawa, rozwija i daje solidne podstawy na przyszłość. Szczególnie mile widziane są osoby z przygotowaniem ekonomicznym.
2
hyh 2016-08-25 10:47
@ SoftHard S.A. tylko czy macie teraz jakies oferty pracy? Bo powiem szczerze ja nic nie widzę teraz?
SoftHard S.A. 2016-08-26 09:02
Zapraszamy na naszą stronę http://www.softhard.com.pl/oferty-pracy.
W przypadku zainteresowania współpracą prosimy o przesłanie CV na e-mail: rekrutacja@softhard.com.pl.
Uprzejmie informujemy, że rozmowy kwalifikacyjne prowadzimy z wybranymi kandydatami.
1
d 2016-08-31 20:56
Wysyłaj, zatrudnij się, popracuj rok i znikaj robić prawdziwą kariere :)
niki 2016-09-02 22:10
Masz rację "Wydaje ci się"
1
SoftHard S.A. 2016-09-04 22:31
Zapraszamy na naszą stronę http://www.softhard.com.pl/oferty-pracy.
1
kotek 2016-09-05 10:07
Na pewno jest szansa u nich na dość dobre zarobki dla konsultanta ds. wdrożeń, bo doświadczenie jest u nich dość cenne.
1
SH 2016-09-05 10:51
Ad 2016-08-31 22:11:22
niki 2016-09-02 22:10:44
Zapraszam do zapoznania się z informacją - http://www.softhard.com.pl/aktualnosci/145-zsi_papirus_sql_w_warszawskiej_spolpdzielni_mieszkaniowej
1
SH 2016-09-05 10:51
Ad 2016-08-31 22:11:22
niki 2016-09-02 22:10:44
Zapraszam do zapoznania się z informacją - http://www.softhard.com.pl/aktualnosci/145-zsi_papirus_sql_w_warszawskiej_spolpdzielni_mieszkaniowej
radek 2016-09-05 12:33
Konsultant ds. wdożeń jest teraz potrzebny do firmy.
Poul 2016-10-15 22:32
Nie polecam.
Proszę się zastanowić. Skoro tyle tu negatywnych opinii, to coś w tym musi być.
Parę osób broniących tu wizerunku firmy to zarząd.
Tłumaczenie, że produkt jest dobry i za rozsądną cenę (praktycznie najtańsi na rynku) przekłada się na zarobki. Wiem to, bo pracowałem w tej firmie.
Pracę zmieniłem, obecnie zarabiam o jakieś 40% więcej, a poziom stresu to 1/10 tego co było.
Dodam jeszcze tyle, że wszystkie negatywne komentarze są prawdziwe a jest to tylko część tego, co może spotkać pracującą tam osobę.
Praca tylko z desperacji.
3
Pamatoni 2016-10-18 08:46
Pracuję w firmie 5 lat i powiem otwarcie przez pierwsze 2 lata wyglądało to różnie.
Jednak potem w miarę okrzepnięcia i przyzwyczajenia do pewnych sytuacji (brak organizacji pracy , nagłe wyjazdy) stwierdzam, że praca w miarę normalna za normalne
pieniądze. Jeśli ktoś szuka większych pieniędzy zawsze je znajdzie ... w Warszawie, Łodzi czy Katowicach. Jeśli ktoś szuka większych wyzwań te również znajdzie np. w większych firmach. Trzeba jednak pamiętać, że SoftHard to mała firma - nie posiadająca 15 oddziałów w całej Polsce , nie posiadająca floty samochodowej dla wdrożeniowców itd. Mimo to oferująca "socjal" , normalne pieniądze i pracę od 08.00 do 16.00 (zdarzają się nadgodziny - jak wszędzie).
Ktoś 2016-10-18 10:28
Drobna uwaga - SoFtHard jest nie jest już firmą małą lecz średnią.
Pamatoni 2016-10-18 11:41
z definicji :
"małe przedsiębiorstwa to podmioty, które w co najmniej jednym z dwóch ostatnich lat obrotowych zatrudniały średniorocznie nie mniej niż 50 pracowników i osiągnęły roczny obrót ze sprzedaży nie przekraczający 10 mln Euro lub sumy aktywów bilansu na koniec jednego z tych lat nie przekroczyły 10 mln Euro,"
SoftHard S.A. 2016-10-18 13:19
Firma na razie nie korzysta z rekrutacji z wykorzystaniem portalu GoWork. Oferty dostępne są na naszej stronie internetowej oraz w wybranych wydawnictwach prasowych.
SoftHard S.A. 2016-10-18 13:21
Dla nas nasza misja jest bardzo dobra i skuteczna. Pozwala nam rozwijać się. Wraz z nią staliśmy się firmą średniej wielkości – liderem wśród dostawców oprogramowania dla zarządców nieruchomości, dla podmiotów posiadających osobowość prawną.

Jesteśmy dumni ze swojej misji:

Dostarczamy nowoczesne oraz innowacyjne produkty i usługi za rozsądną cenę.
Dbamy o dobre relacje z interesariuszami.

którą realizujemy konsekwentnie od 2005 roku.

W 2014 roku rozszerzyliśmy naszą misję ją o SYSTEM WARTOŚCI BIZNESOWYCH I ETYCZNYCH.

Niestety musimy zaprzeczyć stwierdzeniu, że jesteśmy „praktycznie najtańsi na rynku”. Nasze ceny dostosowujemy do sytuacji i wymogów rynku – wynika to z naszej misji. Nasze działania są konsekwentne i spójne.

Odnosząc się do oceny Twojej osoby wypada nadmienić, że dopuszczamy możliwość, iż była ona co do zasady niesprawiedliwa, choć trudno nam ją zweryfikować na podstawie anonimowego wpisu. Pracodawca ma prawo oceny pracownika, a także do popełniania błędów.
Ktoś 2016-10-18 14:02
Przywołana przez Ciebie definicja jest poprawna i wynika z art 105 ustawy o swobodzie działalności gospodarczej. Zgodnie z tą definicją SoftHard S.A. jest średnim przedsiębiorstwem. Osoba dociekliwa można to potwierdzić zapoznając się z jej bilansem za 2015 rok składanym do KRS.
Były 2016-10-18 14:10
Bzdura ! SoftHard NIE jest najtańszą firmą na rynku. A jeżeli chodzi o precyzje , to
spośród firm dostarczających oprogramowanie dla zarządców nieruchomości jest trzecią pod względem wysokości cen - czyt. "trzecią od góry". Biorąc pod uwagę zakres oferowanych produktów oraz ich funkcjonalność cena jaką oferuje jest rzeczywiście atrakcyjna.
SoftHard S.A. 2016-10-18 15:26
Od 01.01.2015r. zgodnie z wymaganiami zawartymi w art. 106 ustawy o swobodzie działalności gospodarczej SoftHard S.A. uważa się za średniego przedsiębiorcę
radek 2016-10-19 13:22
Konsultant ds. wdożeń jest u nich potrzebny, zastanawiam się tylko jak z wypłatami.
Mamuśka 2016-10-20 07:37
Radek, jeśli myślisz o zatrudnieniu to zacznij od złożenia CV. Jak będzie OK to otrzymasz zaproszenie na rozmowy kwalifikacyjne. SoftHard to doświadczona i solidna firma, płaci tak jak wynika z umowy.
1
Darek37 2016-12-16 07:43
Koleżanki i koledzy - prośba dla znawców tematu - w mojej firmie używane są programy firmy SoftHard - mam kolegę, który uważa się za wielkiego informatyka i złośliwe zmienił mi hasło do mojego profilu w programie Czynsze - nie pierwszy raz - nie chcę robić "zadymy" i donosić do szefostwa... Do tej pory po godzinie czy dwoch odblokowywal teraz to sie wydłuża - mam dosyć jego łaski. Proszę podpowiedzcie gdzie znajduje się plik z hasłami - będę bardzo wdzięczny. Proszę na priv - o maila czatownik1@op.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Darek
SH 2016-12-17 09:46
Hasło do ZSI Papirus SQL może zmienić tylko osoba z uprawnieniami administratora - zgłoś się do niego.
1
Łysy 2017-01-01 16:20
Bardzo dobra informacja !!będą podwyżki !! Rząd ustawowo podniósł minimalną. Jak żyć..... trzeba podnosić ...
5
Stefanson 2017-01-17 19:36
O widzę, że w firmie są podwyżki :)
Zawsze wiedziałem, że na SoftHardzie można polegać, no no...
2000 Brutto piechotą nie chodzi, GRATULUJĘ.
5
Zadowolony pracownik 2017-02-09 23:21
Śmieszą mnie opinie, które mówią źle o firmie SoftHard.
Proponuję osobom źle mówiącym o pracy w tej firmie, aby najpierw zastanowili się, czy ich zaangażowanie nie polegało na tym, że się ciągle obijali, grali w gry i tylko liczyli na łatwy pieniądz.
Ja pracuje już w tej firmie jakiś czas i mogę z dumą powiedzieć, że pracuję w najlepszej firmie w POLSCE!!!
Zaangażowanie i ciężka praca sprawiły, że każdy dzień przynosi mi satysfakcję z pracy i wynagrodzenia.
Każdego dnia rozwijam się i poznaję nowe rzeczy rozszerzając swoją wiedzę. Uważam, że każdy dzień w tej firmie coraz bardziej motywuje mnie do doskonalenia siebie i każdego dnia jestem coraz lepszy w tym co robię.
Wszystkim szukającym pracy w Płocku i mającym chęci do pracy i ciągłego doskonalenia się polecam pracę tutaj. Praca w młodym i zgranym zespole tylko pomoże doskonalić swoje umiejętności i rozwijać pasje.
2
Ten_kto_wie_bo_pracował 2017-02-11 00:43
Wszyscy poinformowani wiedzą, kto próbuje zdementować całą prawdę.
Mogę powiedzieć tylko jedno.
Firma nauczy Ciebie życia. Mnie nauczyła... Obecnie pracuję w podobnej firmie tylko dla tego, że nie potrafią docenić szeregowego pracownika, który poświęcił niejeden wieczór i noc swojego życia, by firma wywiązała się ze swoich obowiązków\umów. W podzięce usłyszysz, że to TWOJA nieudolność, iż musiałeś pracować po godzinach. Efekt - przecież nie płacą nadgodzin...bo to TWOJA NIEUDOLNOŚĆ.
Praca tylko dla osób bez doświadczenia.
Obecnie mam pracę w firmie tylko trochę lepszej, gdzie uświadomią mi, że zachorowałem na chory "perfekcjonizm" - zarabiam o kilkadziesiąt procent więcej, a nie mam takich "chorych" wymagań.
Niestety nie potrafią docenić pracownika... wyciskają jak cytrynę.
Jedyny relatywny plus - terminowość wypłat, ale i tak słabych, niedopasowanych do rynku.
2
Awizor_teraz_to_wie 2017-02-11 01:03
Przepraszam bardzo, ale kto mówi coś takiego... "pracuję w najlepszej firmie w POLSCE!!!"
Wystarczy chwila zastanowienia, kto mógł by to napisać... TO JEST PROPAGANDA.
Nawet jeśli firma jest "w miarę" dobra, to jest na co ponarzekać... takie są realia w naszym kraju.
Nie miejcie złudzeń. Przecież nikt z pracowników nie powie co musi znosić, bo wiadomym jest, że zwolnią jak się dowiedzą jaka jest prawda itd. itp.

FIRMA TYLKO DLA POCZĄTKUJĄCYCH w branży - tu się nauczycie życia i fachu - jeśli nie macie żadnego doświadczenia. Dalej to tylko stagnacja w najlepszym wypadku.
2
Tatusiek 2017-02-11 09:47
Uważam, że to nie propaganda tylko fakty skłoniły Zadowolonego … do napisania takiej opinii. Faktem jest np. to, że SoftHard „zdjął” w II połowie ubiegłego roku, i na początku tego 4 (cztery) największe wdrożenia w segmencie zarządców nieruchomości, dla 30 000, 18 000, 15 000 i 10 000 lokali. Jeśli dołożysz do tego ich dotychczasowe osiągnięcia to potwierdzają one ich najsilniejszą pozycję w kraju w tym segmencie rynku.
Te fakty świadczą o ZDECYDOWANYM ROZWOJU FIRMY i UZNANIU na rynku, a NIE, O TYM co sugerujesz.
W firmie pracują nieprzerwanie, „początkujący”, OD PONAD 25 lat. Współpraca układa się wzorowo, a rotacja zatrudnienia w firmie jest znikoma. Znakomita część z nich to osoby o najwyższych kwalifikacjach.
Uważam, że twoja wiedza na temat naszej firmy oderwana jest od faktów i rzeczywistości. Może doczekamy takich czasów, że także anonimowe opinie w Internecie będą na nich oparte.
1
Wieloletni pracownik 2017-02-11 10:41
„Wszyscy” czyli kto ? - ja nie wiem, więc na pewno nie wszyscy. A może uważasz, że masz monopol na prawdę i ferowanie jedynie słusznych opinii oderwanych de facto od rzeczywistości.
Bezspornym jest, że SoftHard to sprawnie i rzetelnie działająca firma. Cały czas uczy się, rozwija i poprawia swoją pozycję na rynku. Dzięki transparentnej polityce została najsilniejszym w kraju dostawcą oprogramowania do zarządzania nieruchomościami i odnosi sukcesy w innych branżach.
Firma płaci za efekty, dla wybranych są także nadgodziny, wtedy gdy sytuacja faktycznie tego wymaga. O tym decydują przełożeni, a nie pracownik.
Czy dopuszczasz taką myśl, że z punktu widzenia firmy ocena twojej osoby, na tle innych, była poprawna i sprawiedliwa, choć surowa ?

PS.
Słowo „dlaczego” pisze się razem, nie osobno.
1
Wytrwały 2017-02-12 14:02
To jest czysty HEJT, a nie rzetelna informacja – niczym nieuprawniona sugestia i manipulacja. GARTULUJĘ poziomu i zachęcam do refleksji – co Was inspiruje do takich anonimowych wpisów, oderwanych od stanu faktycznego i bezspornego dorobku firmy SoftHard.
Czy uważacie, że rozwijająca się firma średniej wielkości, działająca od 1990 roku na rynku, krajowy lider rynku dostawców oprogramowania dla zarządców nieruchomości oscyluje z wynagrodzeniami wokół najniższej krajowej. Toż to absurd! Pracuję w tej firmie i wiem.
Nikt jednak nie daje kasy za darmo, trzeba mieć efekty. Jeśli praca komuś nie odpowiada to ją zmienia. Na nasze szczęście takich osób jest niewiele, choć dawniej, gdy byliśmy mniejsi i na dorobku, bywało z tym gorzej.
1
Wytrwały 2017-02-12 14:04

To jest czysty HEJT, a nie rzetelna informacja – niczym nieuprawniona sugestia i manipulacja. GARTULUJĘ poziomu i zachęcam do refleksji – co Was inspiruje do takich anonimowych wpisów, oderwanych od stanu faktycznego i bezspornego dorobku firmy SoftHard.
Czy uważacie, że rozwijająca się firma średniej wielkości, działająca od 1990 roku na rynku, krajowy lider rynku dostawców oprogramowania dla zarządców nieruchomości oscyluje z wynagrodzeniami wokół najniższej krajowej. Toż to absurd! Pracuję w tej firmie i wiem.
Nikt jednak nie daje kasy za darmo, trzeba mieć efekty. Jeśli praca komuś nie odpowiada to ją zmienia. Na nasze szczęście takich osób jest niewiele, choć dawniej, gdy byliśmy mniejsi i na dorobku, bywało z tym gorzej.
2
Jasiek 2017-02-14 17:15
Pracuję tu od kilku lat i nie narzekam. Praca od 8 do 16, choć są osoby, które korzystają z czegoś, tak jakby regulowanego czasu pracy, rozliczanego w godz. od 8 do 18. Tak np. pracują niektórzy programiści. Większość pracy wykonuję zdalnie siedząc w firmie. Obserwuję i widzę, że firma rozwija się, dba o rozwój produktów i modernizuje stosowane technologie. W pracy przeważa atmosfera współpracy. Wynagrodzenie dość wysokie jak na płockie warunki – nie mam powodów do narzekania. Miesięczna premia jest standardem, choć być może nie dotyczy to wszystkich, a nie od czasu do czasu. Wypłata zawsze w terminie na koncie. Polecam pracę w tej firmie.
4
Dzisiejszy 2017-02-18 17:00
Jesteśmy na ukończeniu wprowadzania plików JPK u naszych Klientów. Dla firmy i jej Klientów jest to duże wyzwanie. Szczególnie mnie cieszy dojrzały sposób jego przygotowania i wprowadzania.
Zaczęliśmy prace nad JPK od obsługi dużych podmiotów w lipcu 2016 r. W IV kwartale poinformowaliśmy naszych średnich i małych Klientów o gotowości ZSI do sporządzania JPK, zainstalowaliśmy im nowe oprogramowanie i przeszkoliliśmy wszystkich użytkowników. W tym roku udzielamy im wsparcia w obsłudze JPK. Duże organizacyjne przedsięwzięcie realizowane jest przez wielu konsultantów i w dobrej atmosferze. Jak zachodzi taka potrzeba szef uruchomia nadgodziny.
Za wzorową pracę już zbieramy laurki od naszych Klientów. Tak trzymać SoftHard!
1
Michaś 2017-02-21 22:09
Ja pracuje w SH i jest OK. Czasami jest trudniej, ale zawsze można liczyć na pomoc. Ogólnie to polecam.
2
Antoni 2017-02-23 15:32
Pracowałem w Softhard ponad rok. Niestety, musiałem wyprowadzić się do innego miasta i zmienić pracę. W nowym mieście, pracuje w firmie o profilu, bardzo zbliżonym do Softhard. Niestety, organizacja w nowym miejscu, jest dużo gorsza. Prace w Softhard oceniam jako dobrą. Organizacja i podział obowiązków jest kontrolowana przez systemu. W nowym miejscu, też by się to przydało.
2
Kukuczka 2017-02-28 19:27
Hej, piszę swoją opinię, bo widzę, że tu piszą głównie studenci po stażach ;)
Osobiście spędziłem w tej firmie 8 lat, pracowałem w różnych projektach.
Jak wiadomo, projektów jest sporo, SoftHard działa w różnych branżach.
Ja pracowałem głownie w finansach i branży związanej z nieruchomościami .

Plusy:
- Zajefajna atmosfera w pracy, nieporównywalnie lepsza niż np. w Sabre, w którym zresztą również pracowałem
- Duża elastyczność w pracy w sensie doboru technologii czy implementacji rozwiązań, w dużych amerykańskich korporacjach jest to znacznie bardziej ograniczone
- Można się naprawdę sporo nauczyć, choć techologie nie zawsze są najnowsze ;)


Minusy:
- Średnie zarobki (przeważnie gorsze niż w Sabre), ale ostatnio się to poprawia
- Centralizacja wszystko przechodzi przez Centrale
Weteran 2017-03-01 08:19
Hej, hej! Dziękuje za kilka ciepłych słów pod adresem mojego aktualnego, a dla Ciebie byłego pracodawcy.
Wnioskuję jednak kolego, że od dawna nie pracujesz w SH. Ciekawi mnie jednak po czym i w jaki sposób rozpoznajesz studentów po stażach? Zwłaszcza, że takich w SH nie znam. W naszym zespole przeważają osoby z wieloletnim stażem pracy w SH.
Ja też pracuję w tej firmie od wielu lat i powiem, że nie wiem co można zarzucać naszym technologiom. Są zgodne z obowiązującymi aktualnie, i powszechnie, standardami – oparte są wyłącznie o nowoczesne komponenty. W tej firmie od lat dba się o rozwój oprogramowania. Doświadczyłem i doświadczam wielu pozytywnych zmian.
Jak powszechnie wiadomo zarobki w firmie nie są jawne i jak przypuszczam zróżnicowane, więc raczej piszesz o swoich, a to nie uprawnia Ciebie do uogólniania. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony choć wiem, że nie otrzymuję ich za darmo.
Centralizację w SH oceniam jako coś BARDZO, BARDZO pozytywnego. Świadczy ona o przywiązywaniu w SH wagi do dojrzalej organizacji i umiejętnościach jej realizowania. Nie każda organizacja to potrafi, o czym świadczą niektóre wpisy na tym forum.
hipokryzja 2017-03-01 22:35
Śmieszne jest te kilka ostatnich komentarzy (@Kukuczka, Antoni, Weteran) próbujących sztucznie podbić ilość pozytywnych opinii znajdujących się tutaj ;)
Brawo za pomysły :D
Pozdrawiam
1
Realista 2017-03-02 20:20
Skoro korzystasz z prawa do wyrażania swoich opinii to nie ograniczaj go innym. Takie są reguły tego portalu i Internetu - równe dla wszystkich. Jak tylko zechcesz to możesz zrezygnować z otrzymywania wiadomości z tego profilu.
Faktem jest, że SoftHard zmienia się pozytywnie, od zewnątrz, wystarczy pójść na Graniczną 27, oraz od wewnątrz, to widzą aktualnie zatrudnieni pracownicy (w tym wielu weteranów) i Klienci.

Pozdro od realisty dla hipokryty.
1
iwi 2017-03-06 20:47
Z czystym sumieniem mogę polecić. Solidna firma z dużym doświadczeniem. Efektywność na wysokim poziomie, jest wynikiem, przemyślanej struktury organizacyjnej.
Ciekawy 2017-03-10 11:14
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest u Państwa podział obowiązków?
Dokładniej, to interesuje mnie kwestia wdrożeń, a następnie opieka po-wdrożeniowa.
Czy jest u was podział na osoby wdrażające, a serwisujące (opieka)? Czy jednak robią to te same osoby?
Czy istnieje podział na 3 linie wsparcia?
SoftHard S.A. 2017-03-12 19:24
Chyba nie oczekujesz od firmy średniej wielkości stosowania rozwiązań korporacyjnych.
Nie oczekuj także, że będziemy informowali o naszej organizacji na jakimkolwiek forum.

Serdecznie pozdrawiamy
Zostaw swoją opinię o SoftHard S.A. - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SoftHard S.A.