brak logo

MONTER PROFESJONALNE TECHNIKI MONTAŻU GRZEGORZ LAMPARSKI

Pyskowice

Opinie o MONTER PROFESJONALNE TECHNIKI MONTAŻU GRZEGORZ LAMPARSKI

nie polecam 2015-01-30 21:28:59
nie polecam ! ocena ogólna transakcji niedostateczna i na zerowym poziomie
3
box 2016-03-17 20:14:00
nie POLECAM NIE POLECAM OSZUST ZŁODZIEJ I SZKODA SŁÓW KRĘTACZ OBSŁUGA FATALNA NIEDOSTATECZNA
3
Aldona 2016-04-04 17:11:17
Odradzam. Poza ceną nic więcej. Pan Grzegorz jest krnąbrnym typem, który nie umie przyznać się do błędu i nie potrafi odebrać telefonu (albo nie chce)
4
Makaruk 2016-04-12 06:09:57
Odradzam
2
zadowolona 2016-04-12 13:06:03
A ja akurat jestem zadowolona z uslug firmy monter. W styczniu Pan Kamil ( mily, rzetelny, czysty i pachnacy) polecil mi okna, zamowienie bylo zrealizowane w terminie i jestem zadowolona z towaru i jakosci uslugi montazu. Co prawda Pan kierownik namowił mnie na okna lepsze, trzyszybowe ale bylo warto zapłacić więcej. Polecam
oj Grześ 2016-05-03 12:15:19
Oj Grzesiu , oj Grzesiu jak to ktoś kiedyś napisał " Od Grzesia nauczyłem się tego żeby nigdy nie być taki jak On " i tego się trzeba trzymać
2
irulu 2016-05-11 22:31:45
A pani tak bardzo "Zadowolona" która wącha pana Kamila wie jaką funkcje sprawuje w/w w firmie. Parodia uciskanych pracowników firmy :D
lekki 2016-05-18 16:47:44
a miało być tak pięknie
maniek 2016-05-31 21:27:48
od metra płaci ale szału nie ma. Zarobisz te 2 tysie ale robota ponad 10 godzin dziennie i często są wtopy że źle zmierzone albo zamówione
1
czajek 2016-06-19 11:40:20
kupiłem okna Veka od nich i spartolili pomiar. Trzeba zmieniać wysokości wylewek bo miało być 20cm a przyjęli 17 cm z kosmosu i mam wielki problem. Przestrzegam i odradzam
1
czajek 2016-06-19 11:41:39
kupiłem okna Veka od nich i spartolili pomiar. Trzeba zmieniać wysokości wylewek bo miało być 20cm a przyjęli 17 cm z kosmosu i mam wielki problem. Przestrzegam i odradzam
1
Max 2016-08-04 23:31:58
Proszę o pomoc tym którym wymierzył źle okna proszę o kontakt na lukas307@vp.pl
Max 2016-08-04 23:33:26
Odpisz
Lech 2016-08-17 12:08:14
Krętacze. Spychologia stosowana na najwyższym poziomie. Odradzam. Tak jak wyżej napisane wszystko jest ok do czasu wpłaty zaliczki a potem się zaczynają opóźnienia, odsyłanie od jednego do drugiego i zwalanie to na fabrykę, to na kierowcę itp. Lepiej zapłacić trochę więcej gdzieś indziej niż się potem męczyć. A szef to jakaś porażka
1
MAX 2016-08-22 11:57:20
prosze o pomoc tych których oszukał z oknami zle wymierzył prosze o kontakt na lukas307@vp.pl
Grzegorz Lamparski 2016-09-06 13:03:01
Szanowni Państwo!
Czytam Państwa opinie i zastanawiam się, dlaczego zgodnie z umową nie zostały skierowane żadne reklamacje na wskazany na druku adres e-mail? Dlaczego żadna reklamacja nie została złożona w jednym z biur sprzedaży? Zapraszam do kontaktu z firmą i do przedstawienia konkretnych problemów. Póki co hejterów nie brak, jak widzę. Do załatwiania tego typu spraw służą odpowiednie drogi - na początek reklamacja. Osoby, które czują się poszkodowane, proszę o kontakt zgodny z drukiem zamówienia - wtedy zapewne rozwiążemy problemy. Na ogół można mnie również zastać w biurze w Gliwicach - zapraszam zwłaszcza tych, którzy tutaj się uzewnętrzniają - zobaczymy, czy ktoś się pojawi. Konkurencję i byłych pracowników pozdrawiamy :).
Grzegorz Lamparski 2016-09-06 13:03:59
Witam - czekam na konkrety. Adres e-mail widnieje na druku zamówienia.
Grzegorz Lamparski 2016-09-06 13:05:28
Witam, czekam na konkrety. Adres e-mail widnieje na druku zamówienia.
Grzegorz Lamparski 2016-09-06 13:08:33
Witam, czekam na konkrety. Adres e-mail widnieje na druku zamówienia.
Adi 2016-09-23 17:45:27
Witam
Tez się dołączę dla kogoś chętnego nawet mogę dołączyć zdjęcia bo mecze się z tą firmą juz przez dwa miesiące reklamacja wysłana zero odpowiedzi zero nawet chęci rozwiązania sprawy telefonu nie odbierają ..!!!jakaś parodia.. ale pokolei okna mierzone z 4 razy i co o tyle ze po każdej ze stron mamy 5-6 cm luzu ale to nic okna wstawione krzywo listwy przy szybowe uszkodzone nie wymienione czekam na nie juz miesiąc albo nawet lepiej drzwi ustawili kilkukrotnie i na dodatek podklinowane. . Klin uszkodził ościeżnice poprostu masakra tynkarzy przekładamy juz dwukrotnie ODRADZAM PARODIA NIE FIRMA NIE PROFESJONALNA NIE RZETELNA !!!!
Adi 2016-09-23 17:56:05
Panie Grzegorzu pisałem czekam już 3 tydz na odpowiedz ale macie to gdzieś
andrzej 2016-10-17 12:03:29
bezczelnosc i chamstwo nie zna granic tego "pana" typowy przyklad jak nie powinno sie prowadzic firmy .A co z tego ze mail widnieje na druku jesli sie nie odpowiada na maile!!!! Juz ktos wczesniej pisal brak prfesjonalizmu ,przyznania sie do popelnionego bledu ,slowo przepraszam nie istnieje w slowniku tego czlowieka
Grzegorz Lamparski 2016-10-17 13:31:34
Nie wiem, kim Pan jest, więc Pana nie ocenię. E-mail podany na drukach ma przyspieszać rozwiązywanie problemów. Nie ma problemu w razie konieczności, aby biegły informatyk sprawdził, czy jakiekolwiek wiadomości były na ten adres przesyłane. Od początku roku otrzymałem jedną (1) wiadomość na ten adres, co jest do wykazania.
Nie widzę niczego chamskiego i bezczelnego w powyższych informacjach ode mnie. Jeśli Pan tak uważa, cóż..... Takie prawo.
Grzegorz Lamparski 2016-10-17 13:40:25
Nareszcie konkretny i mądry post - widać zdrowy rozsądek. Dokładnie tak jest - cały czas szukamy ludzi o odpowiednich kwalifikacjach tak do obsługi Klienta, jak i do montażu. Niestety, w Polsce występuje absolutny niedobór jednych i drugich (zwłaszcza tych drugich) i nie jest to kwestia wielkości wypłaty.
Ubolewamy nad tym i dążymy nieustannie do poprawy.
Nie zmienia to faktu, że przy ilości realizowanych zleceń kilku niezadowolonych Klientów (z naszej winy, bądź nie) niestety musi się przytrafić - chociażby statystycznie. Oczyywiście dążymy do absolutnej minimalizacji tego zjawiska.
Zostaw swoją opinię o MONTER PROFESJONALNE TECHNIKI MONTAŻU GRZEGORZ LAMPARSKI - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MONTER PROFESJONALNE TECHNIKI MONTAŻU GRZEGORZ LAMPARSKI