Avit Adam Rytel

Niepiekła

Opinie o Avit Adam Rytel

prawda 2017-01-23 23:15
A czego się spodziewałeś panie "Nieznajomy" na produkcji spożywczej - ciepła? To jest specyficzny zakład gdzie wszystkie pomieszczenia są chłodniami. Standardy wymagają by były wydzielone strefy produkcyjne. Rzeczywiście, tam gdzie jest wstępna obróbka surowca nazywa się strefą "brudną".
W części socjalnej jest stołówka, w przygotowaniu jeszcze dwie nowe stołówki dla pracowników, ale jeśli wolisz jeść "w przejściu od biura" nikt ci nie zabroni. (usunięte przez administratora)
2
jaaa1234 2017-01-24 12:01
byćmoże sie myle ale czas pokaże póki co odniosłem takie wrażenie że tych dwóch jest w porządku no zobaczymy
Stefan 2017-01-24 19:50
Jak komuś nie pasuje stołówka, (usunięte przez administratora)
4
Jajajakberety 2017-01-24 20:09
Bo trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny ;) jesli komus pasuje praca w takiej atmosferze i w takim towarzystwie- prosze bardzo :) ale osoby, ktore juz jakies doswiadczenie maja i jakas przeszlosc zawodowa za soba to wiedza, ze po prostu nie warto tkwic w takim.... hmmm... zakladzie :)(usunięte przez administratora)
3
15963 2017-01-24 20:15
W Avicie można by nakręcić tasiemca o bolączkach społecznych.
Adolf 2017-01-25 11:43
A ty niby skąd masz informacje o potężnej inwestycji? Może to są zaskórniaki właściciela? W księgowości siedzisz, że masz takie dokładne informacje o spadku zamówień?

Ja tam lubię spoconych facetów- lepsze to niż wymuskani i wydepilowani.

Nie wiem co i kto tobie liże- ale widać, że to ty jesteś sfrustrowany i masz luźny stolec.
Nie obrażaj ludzi, których nie znasz i uszanuj ludzi, którzy tam pracują.
Każdy ma wybór.

Nic na siłe.
Pozdro 500
xxxAnulka 2017-01-25 11:48
Piękna wypowiedź byłego kontrolera jakości- bo zwykły pracownik nie zna takich pojęć.
Ludzie z produkcji Cię zgnębili to teraz się mścisz jełopie z kompleksami!
xxxAnulka 2017-01-25 11:50
Ty się po polsku naucz pisać inteligencie!
Pisze się Benckiser jeśli juuż
1
Katarsis 2017-01-25 12:55
Następna poliglotka biurowa :) :) :)
1
Wystarczy tej szopki 2017-01-25 15:15
I znowu wszystkie komentarze usunięte... Oczywiście tylko te negatywne :) Miłościwie Nam Panująca- tak bardzo kole w oczy prawda? (usunięte przez administratora) ? Całość znowu pozbawiona jest sensu, ładu i składu. Na jakiej podstawie zostały usunięte komentarze merytoryczne, nie obrażające nikogo, nie wytykające nikogo z nazwiska, imienia czy też nawet inicjałów? I jak bardzo trzeba nie radzić sobie z krytyką żeby najpierw odpisać na wszystkie niekorzystne komentarze pod różnymi nickami a potem wnioskować o ich usunięcie? I teraz Anula wraz z Adolfem lubiącym spoconych mężczyzn odnoszą się do komentarzy, których już NIE MA. I teraz już nie wiadomo, kto jest cytuję "jełopem z kompleksami" a kto ma "luźny stolec".
2
prawda 9876 2017-01-25 15:33
komentarze były pisane i będą dalej pisane nikt nikomu nie zabroni każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie czy to sie komuś podoba czy nie ale nim zostaną usunięte to i tak zostaną wcześniej przeczytane i skomentowane ale zauważyłem że zostały skasowane te co dotyczyły (usunięte przez administratora)
4
Misiulek 2017-01-25 16:14
Dyrektora???? Być może go zrobili dyrektorem. Ale przecież to zwykły prostak i nierób. Do tego wyszło jeszcze że śmierdzi. Więc co to za dyrektor?
6
nieślubne dziecko tulipana 2017-01-25 20:50
a gdzie jest wpis o tym jak spocony były robol z Benckiesera stał na drabinie jak NApoleon i patrzył jak ludzie zasuwają i nie zniżył się żeby pomóc? czy to była nieprawda?

a gdzie jest wpis o tym, że 3 kierowników nie ma pojęcia o zarządzaniu i jakości w przemyśle spożywczym? czy to nie jest prawda?

a gdzie jest wpis o tym, jak wielu ludzi z nadzoru i jakości odeszło z firmy w zeszłym roku? CZY TO JEST NIEPRAWDA????

co ciekawe, nadal wisi zdanie o możliwości jedzenia w przejściu do biur - które świadczy... mniejsza z tym, ona i tak sie nadaje tylko do zbierania składek na imieniny

co jeszcze bardziej ciekawe - wisi nadal wpis, że handlowiec kradł - ciekawe, kiedy to przeczyta i co z tym zrobi......
5
totem tabu 2017-01-25 21:48
Jedno jest pewne - główny bohater wpisów nie mógł wnioskowac o ich usuniecie - jak doskonale wiemy (usunięte przez administratora) (pytanie, co on wogóle potrafi) Usunięto moje posty. To nic. Nic nie zmieni stanu faktycznego: (usunięte przez administratora) . I wszyscy wiemy, o jakich osobach mowa. Za długo ze sobą pracujemy. O poziomie firmy świadczy także to, że ci, którzy są tu (raczej w swoim mniemaniu) "kimś" - w normalnej, powtarzam normalnej firmie albo byli by "nikim", albo wogóle nie mieli by szans na zatrudnienie (usunięte przez administratora)
3
Umyty 2017-01-25 21:54
Proponuję dziennie uzupełniać te posty które zostały usunięte.
hmmm...4567 2017-01-26 07:49
ciekawy jestem co jeszcze wyjdzie do wierzchu jakich ciekawych rzeczy sie dowiemy bo póki co to same sensacje czyż nie nieprawda
szczery 2017-01-26 09:43
Jasne Bo ludzie, którzy pracują w Avicie nigdy nigdzie nie pracowali, nie mają wykształcenia i umarli by z głodu, gdyby nie Avit...
ludzie ogarnijcie się- spójrzcie w lustro.
Nie pasuje Wam to odejdźcie z tej firmy.
A nie narzekacie i nadal tkwicie tam.
Poza tym jak tacy odważni jesteście to powiedźcie w twarz jak coś macie do kogoś a nie niby anonimami się podpisujecie.
Pozdrowienia dla Magdy, Pawła i Irka.
Leczcie kompleksy u psychologa a nie na forum!

1
mlody 24 2017-01-26 10:47
Ja akurat jestem nietykalny, nigdzie nie odchodzę. Pozdrowienia dla Justyny, Justyny, Adasia.
Dość obłudzie 2017-01-26 11:27
Przecież chodzi o to aby przedstawić tak jak naprawdę jest , a nie wymyślać jakieś dyrdymały. (usunięte przez administratora) Sądząc po tym jak żona właściciela reaguje nerwowo i hurtowo śle prośby o usuwanie komentarzy, to jednak ma coś do ukrycia. Co do wielkiego dyrektora-kierownika to także nie zauważyłem aby ktoś napisał nieprawdę. Zgadzam się jedynie z tym że zawsze można odejść, czego i sobie i innym życzę :) (usunięte przez administratora) ęte przez administratora) (usunięte przez administratora)
Freshline 2017-01-26 11:29
i znowu usunięte komentarze.....
StaryPracownik 2017-01-26 12:26
Polecam. Co prawda praca wśród zakompleksionych i sfrustrowanych życiem ludzi, ale jak ktoś chce pracować i ma rodzinę na utrzymaniu to jest ok.
Zielony kaptur 2017-01-26 20:40
Pracuje. Przyzwoita kasa. Jest coraz lepiej. Nawet przyjęć nie ma teraz bo ekipa się trzyma.
rozsądny12 2017-01-27 20:28
ZIELONY KAPTUR -piszesz o przyzwoitej kasie to zależy gdzie ucha przystawisz (usunięte przez administratora)
hmmm...4567 2017-01-27 20:42
piszesz ze przyzwoita kasa a gdzie tu mowa o przyzwoitości jak jeden brygadzista ma 12 zł. na godzine a drugi 15 zł.
Zielony kaptur 2017-01-27 21:43
A co Ty myślisz, że nieważne czy się stoi czy się leży kasa się należy? Liczy się staż i umiejętności...
Ktoś Ci kitów nawciskał o 15pln...
Sarna 2017-01-27 22:39
Oczywiscie ze liczy side staz I umiejetnosci. Dlatego "loncki loncki" ma nieco wiecej niz spocony napoleon, mimo roznicy stanowisk. Adams DBA o central informacji.
1
bluzaaaa 2017-01-28 10:21
(usunięte przez administratora) . I to wszystko zaczyna bardzo dużo zmieniać. (usunięte przez administratora) Czasem używa słów których znaczenia nie rozumie i mamy kwas :) (usunięte przez administratora) . Ech...............
Szwagier Jarka 2017-01-30 21:33
Oczywiście że liczy się staż i umiejętności. (usunięte przez administratora) Adam dba o centrum informacji. (usunięte przez administratora)
Szwagier Jarka - druga próba wpisu 2017-01-31 23:59
Oczywiście że liczy się staż i umiejętnośc. (usunięte przez administratora)
Niebieskooka 2017-02-01 22:57
Widze, ze administracja bawi sie przednio. Ktos musi albo lubic milosciwie nam panujaca (usunięte przez administratora) chociaz wlasciwie juz nawet nie usuwaja tylko tak modyfikuja wycinajac elementy ze i tak nic z nich nie wynika... ehh.. a podobno na tej stronie mialy sie pojawiac jedynie merytoryczne komentarze. W tym wypadku merytoryczne oznaczaja tylko te pochlebne ;) i zaakceptowane przez ksiezniczke ;)
3
Były pracownik 2017-02-06 10:48
Dyrektor podczas rozmowy mówi że pracujemy 8-10H i ze zdażą się że trzeba zostać dłużej (ok jestem.w stanie to zrozumiec ale tam zdażą sie ze po 8-10 to wyjdziesz do domu haha) (usunięte przez administratora) podczas 2 rozmowy z dyrektorem w celu ustalenia liczby godzin poniewaz jak kazdy człowiek mam obowiązki w domu i ciągła praca po ponad 10 Max 12 H daje się we znaki zmęczenie itp. A Szanowny dyrektor wspierał się w oczy tego co mówił człowiek jest nie poważny i nawet nie ma co z nim gadać bo szkoda slow nie polecam avitu .... na sam koniec dodam ze tam (usunięte przez administratora) szkoda zachodu
1
Pracownik 2017-02-06 11:01
Praca lekka ale ilość godzin przepracowanych w miesiącu duża (usunięte przez administratora) ludzie też mają dom w którym też jest życie (usunięte przez administratora) , dyrektor na rozmowie mówił o dwóch dniach wolnych (usunięte przez administratora)
1
E. 2017-02-07 10:46
Ale jaja. Kierownicy zmian.... (usunięte przez administratora) ..... Na szczęście żadna administracja nie jest w stanie wykasowac ludzkiej pamięci i zdarzeń w niej zapisanych :):):)
2
PRACOWNIK 0000 2017-02-07 21:23
OJ JAJA JAK BERETY (usunięte przez administratora) SZEFIE ZROB COS Z TYM (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
E. 2017-02-07 22:15
Ale jaja. Kierownicy zmian.... dyrektor ..... Na szczęście żadna administracja nie jest w stanie wykasować ludzkiej pamięci i zdarzeń w niej zapisanych :):):)
Najstarszy pracownik. 2017-02-08 18:35
Dość tych kłamstw. Zacznijmy od produkcji. Zarówno Pan Dyrektor, jak i Panowie Kierownicy mają bogate doświadczenie w produkcji spożywczej - poparte wiedzą fachową zdobytą na renomowanych polskich uczelniach. Posiadają też długoletni staż w zarządzaniu personelem, procesami , BHP oraz w aspekcie jakości. Zawsze można liczyć na ich wsparcie, zdecydowane działanie i dobrą radę. Charakteryzuje ich spokój, komunikatywność oraz wysoka kultura osobista, pozwalające na bezproblemowe zarządzanie, współpracę i wzorcowy przepływ informacji. Personel nadzoru, zwłaszcza Dyrektor Zakładu wyróżnia się perfekcyjną obsługą sprzętu IT, dzieki czemu Firma nie musi zatrudniać dodatkowego pracownika do rozwiązywania problemów IT Administration, Word, Excel, Powerpoint czy Mail. Już w pierwszym dniu zatrudnienia, po dostarczeniu wszystkich niezbędnych dokumentów, zdolności do pracy, badań Sanepid itd, czekają na ciebie: szafka w szatniach czystej/brudnej, odpowiednie asortymenty odzieży i obuwia roboczego oraz fachowe szkolenie stanowiskowe dla nowoprzyjetego pracownika - wszystko godnie z Kodeksem Pracy. Personel nadzoru wspomagany jest przez Dział Jakości - grupę fachowców z długim stażem w przemyśle przetwórczym. Jest to najbardziej stabilny z Działów. Praktycznie w ciągu ostatnich 2 lat nie było tam żadnych roszad personalnych - co wyraźnie świadczy o organizacji i kulturze pracy Firmy. Nad sprawnością urządzeń czuwa liczny, świetnie zorganizowany Dział Utrzymania Ruchu. Jego komunikatywni i wysoce kulturalni pracownicy z zaangażowaniem świetnie współpracują z pracownikami na zmianach produkcyjnych,wspólnie rozwiązując problemy. O wysokiej sprawności i bezpieczeństwie sprzętu (blokady otwarcia pakowaczek, zabezpieczenia, pomiary rezystancji) świadczą inspekcje BHP - praktycznie z kilkoma nieistotnymi uwagami. Produkcja ściśle współpracuje z fachowym Działem Zamówień, który organizuje też transport, oraz Zaopatrzeniem. Jak tylko sięgam pamięcią NIGDY nie zdarzyło się tak jak w innych firmach: np z braku jakiejś sałaty zastępowano ją inną, w podobnych kolorze czy wyglądzie - oszukując klienta, albo kierowca odjeżdża przed ukończeniem załadunku, albo załadowano towar niezgodnie z dokumentami wysyłkowymi. W AVICIE na takie praktyki nie ma miejsca i nigdy nie będzie zgody! Ostatnim ogniwem współpracy jest zespół magazynierów - doświadczonych, pomysłowych ludzi świetnie obsługujących wózki widłowe (wiadomo, wszyscy mają uprawnienia i praktykę). Kończąc - o wysokim poziomie firmy niech zaświadczy choćby niewielka rotacja pracowników. Duża ilość wieloletnich pracowników związanych z Firmą.
Myślę, że wiele powyższych wpisów to wpisy rozgoryczonych frustratów, którzy nie przeszli przez rekrutację!
12
Niebieskooka 2017-02-08 21:33
O prosze :D i to jest rzetelna informacja na temat tej firmy! A najlepiej o tym swiadczy brak poprawek administratorow :D Mysle, ze nikt tu nie podwazy zadnej z powyzszych informacji. Wszak wszyscy dobrze wiemy i potwierdzamy rozlegla wiedze Dyrektora, jego zdolnosci informatyczne jak rowniez nienaganne podejscie do pracownikow :D no i ten fragment o kulturze osobistej... mmmmm... miod na moje oczy :D najstarszemu pracownikowi dziekuje za ten komentarz bo zapewnil mi i pewnie nie tyko mi udany wieczor i poprawe nastroju na dluuuugie godziny! Chyba go sobie wydrukuje i powiesze w ramce ;) skislam :D
Maleństwo 2017-02-09 18:02
Tak, tak ,tak dział logistyki który przecież doskonale potrafi policzyć palety i NIGDY nie zdarzyło się tak żeby było zbyt dużo palet na samochód :) Przypomnę że dodawanie do 33 to jest poziom drugoklasisty, więc wykształcona kadra w dziale logistyki doskonale radzi sobie z takimi problemami :)
andzi88 2017-02-10 15:40
Pan Dyrektor i jego wysoka kultura osobista... chyba jakaś pomyłka powinno być raczej jej brak. Jego wiedza jest taka kto z kim śpi kto z kim kręci, jeszcze ten spokój to do niego nie pasuje (usunięte przez administratora) a co dopiero chce opanować firmę .
Malutka 2017-02-13 00:48
(usunięte przez administratora) I cała reszta. Obiecują dużo bardzo dużo na początku (usunięte przez administratora) . Są zamówienia itd no i (usunięte przez administratora) a co tam ale ludzie jak nie którzy pomyślą to wydaje mi się że zakończą szybciej współpracę niż zaczęli. (usunięte przez administratora) Ha hahaha. (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
Malutka 2017-02-13 00:49
(usunięte przez administratora)
Uchachany 2017-02-17 15:45
I co to napisał pan Heniek ze Statkiem ha ha ha
Totem Tabu 2017-03-06 13:01
P. Heniek niczego by nie napisał. On dałnach nie pisze.
Życzliwy 2017-03-08 22:03
Ja tam nie pracowałem ale tak sobie czytam i sądzę że tam powinni zacząć rozmawiać z ludźmi niech się podzielą z dyrektorem swoimi uwagami i dojdą do porozumienia zamiast się oplówać w sieci i tego wam życzę
E. 2017-03-11 16:21
Żeby się podzielić uwagami - to trzeba mieć z kim. U nas nie ma żadnego dyrektora.
1
Eloelo3210 2017-03-21 12:30
Witam , Avit , hmm , dziś jest pogrzeb jednego z pracowników tej oto firmy , który dostał zawału i zmarł. Zgłaszał panu (ojcu) dyrektorowi , ze źle się czuje , ale PAN dyrektor zwany Kilem powiedział mu , ze jak się nie będzie w pracy to będzie mógł się zawijać i nie wracać do pracy. Avit czyli wykończenie zdrowotne i psychiczne. Pozdrawiam Killera i życzę mu tęgi , żeby nieźle rzygnął za tą sytuacje. Sam tam troszkę pracowałem i zamiast nazwy Avit powinna być nazwa Auschwitz :)
5
PolnaRusałka 2017-03-21 14:39
Jeden wielki przekręt, nic więcej.
2
PolnaRusałka 2017-03-21 14:46
Praca z pewnością nie dla ludzi. Powinni zatrudnić robotów, którzy pracowaliby pod ich dyktando. (usunięte przez administratora) . Praca nie jest dla ludzi samotnych, a tym bardziej dla ludzi, którzy mają rodzinę. (usunięte przez administratora)
2
Smosmok 2017-03-21 14:47
(usunięte przez administratora) Pozdrawiam właściciela,ktory nie widzi co się tam dzieje:)
Elo 2017-03-22 21:41
(usunięte przez administratora) a. Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Zostaw swoją opinię o Avit Adam Rytel - Niepiekła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avit Adam Rytel