brak logo

SSL Healthcare Polska

Warszawa

Opinie o SSL Healthcare Polska

EX 2010-02-23 11:42:55
Kiepsa pesja około 2000 netto, nierealne palny sprzedaży i wredna atmosfera pracy.
ex2 2010-02-26 12:33:00
Zgadzam się z przedmówcą - atmosfera wredna i nie polecam nikomu.
A jest tam chyba jeszcze taki jeden podpierdalacz kierowniczyna bez żadnych kopetencji i umiejętności - pracowałem pod nim - katastrofa!
EX 2010-03-04 13:48:54
Miernota miernota i jeszcze raz miernota.
Mała pnsja ,kiepska atmosfera.
EX PH
EX 2010-03-12 23:10:03
Menadzerowie w tej firmie to jeden ma wodogłowie , a reszta to Dawn'y
atmosera jak na stypie , chłopcy sie cały czas napinają , ale i tak ich posuna.

Pozdrawiam Ex pracownik
EX2 2010-03-18 11:18:00
Masz racje, słyszałem same niepochlebne opinie o tej firmie.
Większość dortyczyła złej atmosfery , zastraszania pracowników.
EX 2010-04-09 11:32:19
Okradanie ludzi na każdym kroku, niepłacaenie ,zastraszanie to wizytóka tej firmy . Klakierstwo, lizodupstwo, poniewieranie pracownikami są na porzadku dziennym.Czego można się spodziewać posprzedawcach condonów. Pracuje tam jako manager jedna wredna suka bez kompetencji z wygórowanymi ambicjami, trzęsie całym biurem .
pracownik 2010-04-15 16:22:15
A najlepszy jest ten regionalny - włazodup z Warszawy. Do tego niekompetentny.
EX2 2010-05-02 09:49:57
A ten kaprawy debil dyrektor i ten jego łysy przydupas pracuje jeszcze?
anonim 2010-05-10 10:20:56


a włazodupy z innych regionów?



Michał 2014-03-10 23:43:29
Nie jestem pewien, czy SSL Healthcare w ogóle jeszcze istnieje, ich strona internetowa, to chyba nie ich strona, tak myślę.
jaco 2014-03-14 18:54:34
no jakby to ująć... jeśli to jest ich strona to niezbyt profesjonalna. Ale tak serio trzymać taką domenę to strata pieniędzy
Jarek 2014-03-23 23:03:41
Ja za to z niemieckiej strony ssl healthcare dowiedziałem się, że to jakaś firma córka Reckitt Benckiser, więc chyba dbają o ludzi.
pokrzywa 2014-12-08 18:41:02
nie wiem dlaczego ale jakoś nie mogę znaleźć ich strony internetowej a nie wyobrażam sobie że firma taka duża nie ma swojej witryny w sieci.w takim razie jestem na tyle zdesperowana że muszę was tutaj prosić o pomoc: czy prowadzą obecnie jakieś rekrutacje w SSL Healthcare Polska i ile można u nich zarobić netto?
kamień kamiński 2015-02-12 16:12:56
ja również w celach rekrutacyjno - zawodowych chciałbym odnaleźć w zasobach internetowych ich witrynę ale niestety ten proces kończy się niepowodzeniem. czy oni wogóle mają swoją stronę internetową z jakimiś konkretniejszymi informacjami o swojej działalności i ewentualnych aktualnych rekrutacjach? pozdrawiam
tomekTomasz 2015-02-26 19:16:18
ja również chciałbym obejrzeć witrynę internetową firmy SSL Healthcare Polska, poczytac coś o nich bezpośrednio u źródła, ale jakoiś nie potrafię tej strony internmetowej odnaleźć. możecie mi wskazać namiar na ich oficjalną stronkę? bo jakoś nie wierzę żeby w dzisiejszych czasach dało się nie mieć strony internetowej...
mła 2015-03-30 05:53:52
Moim zdaniem SSL Healthcare Polska z siedzibą w Warszawie nie ma swojej strony internetowej. Chociaż to trochę dla mnie dziwne, że firma ze stolicy nie reklamuje się w inernecie, a jak już nawet o reklamę nie chodzi to przecież panuje pogląd że jak nie istniejesz w internecie to Cię nie ma. Dziwne że nic sobie z tego nie robią
techno 2016-05-20 22:28:38
Cześć Wam wszystkim. Na temat tej firmy dużo rozmawiałem ostatnio z ludźmi z nią powiązanymi. Przyznam szczerze że zdania były różne. Ja w nich wierzę.
Zostaw swoją opinię o SSL Healthcare Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SSL Healthcare Polska