logo MANDS

MANDS

Wrocław

Opinie o MANDS

ghjk 2009-11-02 19:03:27
Jak wyżej.
Tatra 2009-11-02 21:16:52
A ja nie kumam - o co tyle szumu? Wypłaty - przynajmniej na CATI - przychodzą, jak mają przychodzić. Że przy nowych zasadach trzeba na nie dłużej czekać, to niefajnie, ale to jeszcze nie powód, żeby robić taką zawieruchę.
ankieter 2009-11-04 10:16:29
Jak długo będę czekał na swoje wynagrodzenie? czy to takie dziwne, że chcę zapłaty za swoją prace? w firmie MANDS to dziwne...
orelcio 2009-11-06 11:48:06
MANDS - balagan i zla organizacja. Nie traktuja w tej firmie pracownikow i kontrahentow powaznie. Odszedlem z tej firmy. I tyle w temacie.
teleankieter 2009-11-22 08:54:51
pracuje na telefonie w mandsie,miła atmosfera,wypłaty są tak jak mają być i w terminach wyznaczonych, jestem zadowolona. skoro wam coś nie pasuje to zapraszam na kase do tesco. Tam macie regularnie raz na miesiąc wypłaty 6,50brutto.powodzenia
ppp 2009-11-24 17:40:55
Jelenia Góra czy Wrocław?
zrezygnowana 2009-12-03 16:55:38
również podpisuję się pod wypowiedziami co chodzi o panią kierownik z jeleniej góry.(usunięte przez moderatora). gdzie szef ją wynalazł. poprzednie panie kierowniczki były bardzo dobre chętnie pomagały były wyrozumiałe atmosfera była domowa .tez odeszłam nie mogłam znieś jej zachowań
Ankieter 2009-12-07 17:19:32
to jest chyba najlepsza praca dorywcza jaka mialam, spokoj, cisza, dobra atmosfera, luźny grafik,urozmaicenie-raz na telefonach, raz na papierze, pieniądze na czas, oczywiście są lekkie poślizgi, ale ze względów dla mnie oczywistych. Nie rozumiem wypowiedzi tych wszystkich osob. Chyba nigdy nie mialy doczynienia z prawdziwa, ciezka praca. Zaznaczam ze nie pracuję tam od tygodnia czy od miesiaca tylko znacznie dlużej.


vasara 2009-12-23 01:25:58
Pracowalam tam prawie przez pol roku na telefonach, i naprawde nie mam wielkich zastrzezen co do tej firmy, placa w pore, atmosfera mila, z wyjatkiem jednej dziewczyny z kadry kierowniczej, nie umie siebie prowadzic i jest bardzo nie mila, a na imie(usunięte przez administratora) Natomiast inna koordytorka od zmiay porannej jest bardzo fajna
jelenia 2009-12-29 21:46:12
Tak jak napisano kilka wiadomości wyżej, ankieterzy odchodzą z Jeleniej Góry przez nową panią Menażer - która sama nie wie czego oczekiwać od zespołu ludzi - wydawała się dobrze wykształcona lecz jak widać tytuły to nie wszystko. (usunięte przez administratora) Opinia w mieście o tej firmie już jest kiepska - szkoda bo była to dobra alternatywa do tesco... Pozdrawiam starą załogę która była od początku w JG - a szczególnie wspaniałą kadrę!
Jelenia Góra 2010-05-18 18:44:01
hmm, nie rozumiem czemu tyle skarg..
wczesniej w mandsie, przed Justyna bylo ok, tylko troche za duzo chaosu, teraz jest ok i mniej chaosu, wypłaty regularnie zarówno za biuro jak i za teren, z szefostwem można normalnie pogadać,regulować godziny pracy, a jak ktos zamiast tego woli pipkać na kasie za 2 zł mniej za godzine i to na nockach jeszcze, to nikt nie zmusza do pracy tutaj:)
podsumowując: żadnych problemów tu jeszcze nie miałem, a pracuje juz długo, idealna praca, żeby dorobić, np dla studenta, przy czym zaznaczam, że mogę mówić tylko o Jeleniej Górze:)
213w 2010-05-27 22:44:57
...dobrze wiedziałaś że brakuje nam 20 wywiadów z którymi walczylismy wszyscy, wiem ze bylismy zmeczeni ale pozostawienie tylko chetnych 4 osob spowodowałoby prace przez kolejne 4 godziny..mysle ze szef dobrze zrobił iz wszydtkich nas poprosił abysmy zostali te 45 minut i razem wszyscy skonczyli..
ja w mandsie pracuje juz od 3 lat i naprawde nie mam zastrzezen ani z kasa ani z przelozonymi (czasami jest nerwowka ale to tak jak wszedzie)
polecam
jelenia 2010-06-07 13:01:22
w jeleniej dalej działa mands? czy zamkneli?
ona 2010-06-19 18:57:09
Ja pracowałam w maju 2010r. i pieniądze dostawałam codziennie i to w dodatku było 10 zł na h na rękę
a 2010-09-02 13:32:50
W firmie pracuję przez dobre kilka lat. Nigdy nie było sytuacji, że nie dostałam wynagrodzenia!!! Zawsze wszystko jest płacone w terminie!!! Miła atmosfera, czas pracy dostosowany do potrzeb! Wysokie stawki! A jeśli ktoś twierdzi, że nie dostał pieniędzy, były potrącenia itd to niech najpierw oceni rzetelność swojej pracy, a dopiero firme! Gorąco polecam!
bezstronny 2010-10-27 22:16:31
czyżby koniec problemów osobistych....i znów aktywnośc w szkalowaniu...
Krycha 2010-11-07 10:05:16
A więc co się dzieje w tej firmie? warto iść pracować? czy tak jak większość komentarzy wskazuje, że to tylko (usunięte przez administratora)!?
Tylko Śląsk! 2010-12-16 22:42:09
Niszczą mnie wasze opinie na temat tej firmy. Przecież przed każdym projektem jesteście informowani, że wypłata będzie po 2 miesiącach więc sami się decydujecie na taka opcje. Pracuję jakiś czas w tej firmie i nigdy nie było poślizgu w wypłacie, nawet jednego dnia. Bardzo fajne stawki za badania, elastyczny czas pracy, ludzkie terminy. Wszystko naprawde na odpowiednim poziomie. I szczerze polecam!
ja 2011-02-12 06:57:49
pracowałam przez pół roku we wroc na telefonach, nigdy nie miałam problemu z wypłatą, ludzie spoko, atmosfera zajebista, kaski tylko było mało bo niska stawka. ale tak to wszystko spoko. pozdrawiam
no name 2011-02-28 12:55:50
Jest spoko.
True 2011-06-28 13:23:40
True true Dżej dżej to prawda :D Pozdrawiam
ja88 2011-07-07 18:07:54
Mam pytanie, czy firma poważnie tak prosperuje? Czy mają problemy z wypłatami? Proszę o pomoc i odpowiedź. Może pracował ktoś w ostatnim czasie? Chodzi mi o oddział w Jeleniej Górze
jołki połki 2012-04-16 17:21:36
a tam pier****cie. nic z tych rzeczy nie ma miejsca, przynajmniej w Jeleniej, pracuje już prawie 3 lata.
kama 2012-11-08 12:38:25
Pracowałam już w różnych firmach zajmujących się badaniami i muszę stwierdzić, że MANDS był najlepszy, najbardziej profesjonalny. Bardzo przyjemna atmosfera, koordynatorka CATI zna się na rzeczy (co wcale nie jest takie oczywiste, patrząc na moje doświadczenia). Wypłaty w terminie, a to, że są późno zależy od specyfiki branży, zawsze tak jest. Jedyny minus to przestoje w badaniach, ale to również uzależnione jest od owej specyfiki. CATI to dobra opcja pracy dla tych, którzy muszą mieć elastyczny grafik, osobom zainteresowanym badaniami rynku i opinii - polecam tylko MANDS (jeśli chodzi o Wrocław).
nikt 2013-02-25 15:21:56
a jak Pani Małgorzata Szybowska? jakie ma podejsci do ankieterow??
Clov 2013-11-26 17:42:39
wypłaty są miesiąc po skończonym projekcie do 15 i do 30 - zawsze. (usunięte przez administratora) już rok nie ma, koordynatorzy traktują pracowników po partnersku i poza brakiem ciągłości w pracy ( potrafi jej pół roku nie być ) to pracuje tu już trochę i jest naprawdę w porządku :)
rex 2014-05-07 20:45:54
Ja w ogóle zapytam, czy istnieje jakakolwiek szansa, żeby sie do nich załapać, bo skoro mają takie przerwy to może w ogóle nie myślą o zatrudnianiu nowy do Mands.
hop 2014-08-04 14:48:17
Wrocław. Na plus: bardzo przyjemna atmosfera, bez żadnej spiny i kontroli. Konkretna szefowa, możliwość dostosowania grafiku do własnej dyspozycjności, możliwość pracy w tygodniu i dodatkowo w weekend za większą stawkę, wypłaty w terminie. Są przerwy, jest balkon, aby dotlenić się czy zapalić, kuchnia z mikrofalówką i lodówką. Wypłaty zawsze w terminie, o sposobie płacenia byliśmy uprzedzani już na pierwszej rozmowie, bez owijania w bawełnę i ukrywania warunków, jak to bywa w innych firmach (płatność 15 i 30 każdego miesiąca, 30 dni po zakończeniu badania).

Na minus: bywa, że mają mało zleceń i zdarzają się krótkie przerwy. Komputery były ostatnio wymienione, ale telefony były wciąż stare, kiedy odchodziłam (wybieranie nr sposobem tradycyjnym), choć była mowa o przeprowadzeniu modernizacji. Problemy z bazami danych, niejednokrotnie trzeba szukać numerów samemu w internecie.

Ogólnie polecam, jako pracę tymczasową/dorywczą.
hop 2014-08-04 14:50:38
rufi, jest to umowa o dzieło.
Monia 2014-08-19 18:31:15
Na czym to polega?Firma Mands poszukuje chętnych do realizacji badan terenowych - kontrola gazetek reklamowych. takie ogłoszenie na jeleniej dali.Może coś więcej opowiecie:)
3
Olga 2014-09-03 17:38:15
Współpracuję z Mands przy kontroli gazetek reklamowych od 7 miesięcy i mogę śmiało polecić tę firmę. Trafiłam na tę pracę z ogłoszenia, troszkę się obawiałam na początku bo jest to praca zdalna ale patrząc na wysokość przelewów wiem, że warto było podjąć się współpracy :) Wiadomo, wymagania mają jak w każdej pracy, sprawdzają też uczciwość kontrolerów ale jak ktoś jest rzetelny i szanuje pracę to na bardzo dobre wynagrodzenie wypłacane TERMINOWO!!! może liczyć :) Pracuję dla Mands w czwartki i piątki czyli 8 dni w miesiącu i mam bardzo dobre pieniążki!!! Polecam!!!
Olga 2014-09-03 17:43:49
Poszukują osób do sprawdzania jakości dystrybucji, możesz śmiało aplikować bo to sprawdzona firma i dobrze płaci :)
Janusz 2014-09-03 17:56:42
zgadzam się z opinia powyżej, trzeci miesiac dorabiam w Mands 4 dni/miesiac i dostaje polowe krajowej na rękę a i wyplaty bez upominania się
1
Anna 2014-09-08 12:33:54
Polecam tego pracodawcę. Pracuję przy kontroli gazetek reklamowych 4 razy w miesiącu. To idealna praca dodatkowa, wymagają uczciwości i uczciwie płaca.
1
Halina 2014-10-09 15:23:32
Jestem studentką i realizuje kontrole, MANDS to uczciwa firma.
Mardok 2014-10-10 15:59:24
Pracowałem 4 miesiące teraz moja siostra robi kontrole w zastępstwo instytut mands płaci na czas i idzie się dogadać.
kandi 2014-10-22 17:46:30
pracuję tu jako kontroler ale wiem że teleankieterów też przyjmują, nie spotkałam się aby ktoś był niezadowolony, plusem są elastyczne godziny i terminowe wypłaty
kandi 2014-11-28 16:58:18
hej;) tak, dużo studentów w zasadzie to młody zespół, godziny elastyczne odnośnie stawek to różne są w zależności jaki dział.W soboty i niedziele też działa dział słuchawek więc dopasujesz sobie grafik. Najlepiej wyślij CV albo sam podrzuć jak jesteś z Wro to może szybciej je rozpatrzą:)
kandi 2014-11-28 17:04:56
Nikodem już Ci odpowiadam:) moja współpraca teraz się rozszerzyła, jestem zadowolona bo zaczynałam od samych kontroli a mam już kolejne zlecenia, wiadomo więcej $ zarabiam to też znajomych wkręciłam bo warto :) kontrole wykonujesz w przeciągu 8 godzin max i masz na to 2 dni więc dopasujesz sobie do grafiku na uczelni. A co do terminowych wypłat to wiem, że to nie powód ale dla porównania czekam już pół roku na wypłatę z poprzedniej firmy a tu mam co miesiąc tego samego dnia więc dla mnie to plus
Aga 2015-01-07 15:18:10
Mozecie mniej wiecej okreslic jakie sa to pieniadze przy kontrolach?
1
Puc 2015-02-21 13:19:01
Firma siedzi w branży ankieterskiej - a dokładnie zajmują się badaniami rynku i opinii. Podejrzewam, że mają sporo zleceń od dużych firm, ponieważ bardzo często opinia klienta jest wyznacznikiem do dalszego funkcjonowania danej firmy i tworzenie biznes planów. Powiedzcie mi chociaż czy można u nich dobrze zarobić?
Marko 2015-02-26 15:58:30
o widać ostani post to definitywny PR Mands a nie szukającego pracy. Minus dla admina
nicki 2015-03-09 22:32:26
hey, jak teraz wygląda ogólnie praca w MANDS we Wrocławiu ? nie powiem, zastrzyk gotówki by się przydał, a i możliwość zdobycia doświadczenia też jest plusem ;)
nata 2015-03-27 19:47:55
a czy mogłabyś mniej wiecej powiedziec ile takich ankiet w tyg robisz? i za miesiac masz najnizsza krajową czy jest lepiej|?:)
Kaśka 2015-06-10 15:45:31
Witam. Ja śmiało polecam tą firmę. Wypłaty na czas bez żadnych problemów. Praca 8 dni w miesiącu a wypłaty dobijają do 2000 zł ;) Jestem bardzo zadowolona i jako ankieter zwiedziłam prawie cały Śląsk ;D za bilety autobusowe i paliwo oddają pieniądze. Super firma ;)
Zainteresowany 2016-03-18 18:53:29
Ktoś kto pracował jako Kontrolera dystrybucji materiałów reklamowych niech odezwie się na maila gdyż sam jestem zainteresowany taką pracą. pantryx1993@gmail.com
2
iwona 2016-04-01 11:11:51
Czy mogłabyś się do mnie odezwać na emaila: dollydog@wp.pl chciałam się zapytać czegos więcej na temat pracy kontrolera bo mam zacząć
iwon 2016-04-01 11:16:08
Kasiu i ktokolwiek kto pracował jako kontroler może się do mnie odezwać doolydog@wp.pl dziekuję
Anettta 2016-07-08 07:34:37
Pracuje ktoś na chwilę obecną w Mands? Pytam bo jestem studentką i chcę rozpocząć pracę tam jako teleankieter, pozdrawiam ;)
bum 2016-07-08 13:21:06
no to na stronie internetowej masz zakładkę kariera u nich i formularz kontaktowy odnośnie pracy, natomiast wiadomo że na teleankietera to nie będzie jakichś wielkich wymagań więc spokojnieie powinnas się dostać, pozostaje tylko kwestia elastycznego grafiku
Zostaw swoją opinię o MANDS - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MANDS