logo MANDS

MANDS

Wrocław

Opinie o MANDS

ankieter 2009-11-04 10:16
Jak długo będę czekał na swoje wynagrodzenie? czy to takie dziwne, że chcę zapłaty za swoją prace? w firmie MANDS to dziwne...
orelcio 2009-11-06 11:48
MANDS - balagan i zla organizacja. Nie traktuja w tej firmie pracownikow i kontrahentow powaznie. Odszedlem z tej firmy. I tyle w temacie.
teleankieter 2009-11-22 08:54
pracuje na telefonie w mandsie,miła atmosfera,wypłaty są tak jak mają być i w terminach wyznaczonych, jestem zadowolona. skoro wam coś nie pasuje to zapraszam na kase do tesco. Tam macie regularnie raz na miesiąc wypłaty 6,50brutto.powodzenia
1
ppp 2009-11-24 17:40
Jelenia Góra czy Wrocław?
zrezygnowana 2009-12-03 16:55
również podpisuję się pod wypowiedziami co chodzi o panią kierownik z jeleniej góry.(usunięte przez moderatora). gdzie szef ją wynalazł. poprzednie panie kierowniczki były bardzo dobre chętnie pomagały były wyrozumiałe atmosfera była domowa .tez odeszłam nie mogłam znieś jej zachowań
Ankieter 2009-12-07 17:19
to jest chyba najlepsza praca dorywcza jaka mialam, spokoj, cisza, dobra atmosfera, luźny grafik,urozmaicenie-raz na telefonach, raz na papierze, pieniądze na czas, oczywiście są lekkie poślizgi, ale ze względów dla mnie oczywistych. Nie rozumiem wypowiedzi tych wszystkich osob. Chyba nigdy nie mialy doczynienia z prawdziwa, ciezka praca. Zaznaczam ze nie pracuję tam od tygodnia czy od miesiaca tylko znacznie dlużej.


vasara 2009-12-23 01:25
Pracowalam tam prawie przez pol roku na telefonach, i naprawde nie mam wielkich zastrzezen co do tej firmy, placa w pore, atmosfera mila, z wyjatkiem jednej dziewczyny z kadry kierowniczej, nie umie siebie prowadzic i jest bardzo nie mila, a na imie(usunięte przez administratora) Natomiast inna koordytorka od zmiay porannej jest bardzo fajna
jelenia 2009-12-29 21:46
Tak jak napisano kilka wiadomości wyżej, ankieterzy odchodzą z Jeleniej Góry przez nową panią Menażer - która sama nie wie czego oczekiwać od zespołu ludzi - wydawała się dobrze wykształcona lecz jak widać tytuły to nie wszystko. (usunięte przez administratora) Opinia w mieście o tej firmie już jest kiepska - szkoda bo była to dobra alternatywa do tesco... Pozdrawiam starą załogę która była od początku w JG - a szczególnie wspaniałą kadrę!
Jelenia Góra 2010-05-18 18:44
hmm, nie rozumiem czemu tyle skarg..
wczesniej w mandsie, przed Justyna bylo ok, tylko troche za duzo chaosu, teraz jest ok i mniej chaosu, wypłaty regularnie zarówno za biuro jak i za teren, z szefostwem można normalnie pogadać,regulować godziny pracy, a jak ktos zamiast tego woli pipkać na kasie za 2 zł mniej za godzine i to na nockach jeszcze, to nikt nie zmusza do pracy tutaj:)
podsumowując: żadnych problemów tu jeszcze nie miałem, a pracuje juz długo, idealna praca, żeby dorobić, np dla studenta, przy czym zaznaczam, że mogę mówić tylko o Jeleniej Górze:)
213w 2010-05-27 22:44
...dobrze wiedziałaś że brakuje nam 20 wywiadów z którymi walczylismy wszyscy, wiem ze bylismy zmeczeni ale pozostawienie tylko chetnych 4 osob spowodowałoby prace przez kolejne 4 godziny..mysle ze szef dobrze zrobił iz wszydtkich nas poprosił abysmy zostali te 45 minut i razem wszyscy skonczyli..
ja w mandsie pracuje juz od 3 lat i naprawde nie mam zastrzezen ani z kasa ani z przelozonymi (czasami jest nerwowka ale to tak jak wszedzie)
polecam
jelenia 2010-06-07 13:01
w jeleniej dalej działa mands? czy zamkneli?
1
ona 2010-06-19 18:57
Ja pracowałam w maju 2010r. i pieniądze dostawałam codziennie i to w dodatku było 10 zł na h na rękę
a 2010-09-02 13:32
W firmie pracuję przez dobre kilka lat. Nigdy nie było sytuacji, że nie dostałam wynagrodzenia!!! Zawsze wszystko jest płacone w terminie!!! Miła atmosfera, czas pracy dostosowany do potrzeb! Wysokie stawki! A jeśli ktoś twierdzi, że nie dostał pieniędzy, były potrącenia itd to niech najpierw oceni rzetelność swojej pracy, a dopiero firme! Gorąco polecam!
bezstronny 2010-10-27 22:16
czyżby koniec problemów osobistych....i znów aktywnośc w szkalowaniu...
Krycha 2010-11-07 10:05
A więc co się dzieje w tej firmie? warto iść pracować? czy tak jak większość komentarzy wskazuje, że to tylko (usunięte przez administratora)!?
Tylko Śląsk! 2010-12-16 22:42
Niszczą mnie wasze opinie na temat tej firmy. Przecież przed każdym projektem jesteście informowani, że wypłata będzie po 2 miesiącach więc sami się decydujecie na taka opcje. Pracuję jakiś czas w tej firmie i nigdy nie było poślizgu w wypłacie, nawet jednego dnia. Bardzo fajne stawki za badania, elastyczny czas pracy, ludzkie terminy. Wszystko naprawde na odpowiednim poziomie. I szczerze polecam!
ja 2011-02-12 06:57
pracowałam przez pół roku we wroc na telefonach, nigdy nie miałam problemu z wypłatą, ludzie spoko, atmosfera zajebista, kaski tylko było mało bo niska stawka. ale tak to wszystko spoko. pozdrawiam
no name 2011-02-28 12:55
Jest spoko.
True 2011-06-28 13:23
True true Dżej dżej to prawda :D Pozdrawiam
ja88 2011-07-07 18:07
Mam pytanie, czy firma poważnie tak prosperuje? Czy mają problemy z wypłatami? Proszę o pomoc i odpowiedź. Może pracował ktoś w ostatnim czasie? Chodzi mi o oddział w Jeleniej Górze
jołki połki 2012-04-16 17:21
a tam pier****cie. nic z tych rzeczy nie ma miejsca, przynajmniej w Jeleniej, pracuje już prawie 3 lata.
kama 2012-11-08 12:38
Pracowałam już w różnych firmach zajmujących się badaniami i muszę stwierdzić, że MANDS był najlepszy, najbardziej profesjonalny. Bardzo przyjemna atmosfera, koordynatorka CATI zna się na rzeczy (co wcale nie jest takie oczywiste, patrząc na moje doświadczenia). Wypłaty w terminie, a to, że są późno zależy od specyfiki branży, zawsze tak jest. Jedyny minus to przestoje w badaniach, ale to również uzależnione jest od owej specyfiki. CATI to dobra opcja pracy dla tych, którzy muszą mieć elastyczny grafik, osobom zainteresowanym badaniami rynku i opinii - polecam tylko MANDS (jeśli chodzi o Wrocław).
nikt 2013-02-25 15:21
a jak Pani Małgorzata Szybowska? jakie ma podejsci do ankieterow??
Clov 2013-11-26 17:42
wypłaty są miesiąc po skończonym projekcie do 15 i do 30 - zawsze. (usunięte przez administratora) już rok nie ma, koordynatorzy traktują pracowników po partnersku i poza brakiem ciągłości w pracy ( potrafi jej pół roku nie być ) to pracuje tu już trochę i jest naprawdę w porządku :)
rex 2014-05-07 20:45
Ja w ogóle zapytam, czy istnieje jakakolwiek szansa, żeby sie do nich załapać, bo skoro mają takie przerwy to może w ogóle nie myślą o zatrudnianiu nowy do Mands.
hop 2014-08-04 14:48
Wrocław. Na plus: bardzo przyjemna atmosfera, bez żadnej spiny i kontroli. Konkretna szefowa, możliwość dostosowania grafiku do własnej dyspozycjności, możliwość pracy w tygodniu i dodatkowo w weekend za większą stawkę, wypłaty w terminie. Są przerwy, jest balkon, aby dotlenić się czy zapalić, kuchnia z mikrofalówką i lodówką. Wypłaty zawsze w terminie, o sposobie płacenia byliśmy uprzedzani już na pierwszej rozmowie, bez owijania w bawełnę i ukrywania warunków, jak to bywa w innych firmach (płatność 15 i 30 każdego miesiąca, 30 dni po zakończeniu badania).

Na minus: bywa, że mają mało zleceń i zdarzają się krótkie przerwy. Komputery były ostatnio wymienione, ale telefony były wciąż stare, kiedy odchodziłam (wybieranie nr sposobem tradycyjnym), choć była mowa o przeprowadzeniu modernizacji. Problemy z bazami danych, niejednokrotnie trzeba szukać numerów samemu w internecie.

Ogólnie polecam, jako pracę tymczasową/dorywczą.
hop 2014-08-04 14:50
rufi, jest to umowa o dzieło.
Monia 2014-08-19 18:31
Na czym to polega?Firma Mands poszukuje chętnych do realizacji badan terenowych - kontrola gazetek reklamowych. takie ogłoszenie na jeleniej dali.Może coś więcej opowiecie:)
3
Olga 2014-09-03 17:38
Współpracuję z Mands przy kontroli gazetek reklamowych od 7 miesięcy i mogę śmiało polecić tę firmę. Trafiłam na tę pracę z ogłoszenia, troszkę się obawiałam na początku bo jest to praca zdalna ale patrząc na wysokość przelewów wiem, że warto było podjąć się współpracy :) Wiadomo, wymagania mają jak w każdej pracy, sprawdzają też uczciwość kontrolerów ale jak ktoś jest rzetelny i szanuje pracę to na bardzo dobre wynagrodzenie wypłacane TERMINOWO!!! może liczyć :) Pracuję dla Mands w czwartki i piątki czyli 8 dni w miesiącu i mam bardzo dobre pieniążki!!! Polecam!!!
1
Olga 2014-09-03 17:43
Poszukują osób do sprawdzania jakości dystrybucji, możesz śmiało aplikować bo to sprawdzona firma i dobrze płaci :)
Janusz 2014-09-03 17:56
zgadzam się z opinia powyżej, trzeci miesiac dorabiam w Mands 4 dni/miesiac i dostaje polowe krajowej na rękę a i wyplaty bez upominania się
1
Anna 2014-09-08 12:33
Polecam tego pracodawcę. Pracuję przy kontroli gazetek reklamowych 4 razy w miesiącu. To idealna praca dodatkowa, wymagają uczciwości i uczciwie płaca.
1
Halina 2014-10-09 15:23
Jestem studentką i realizuje kontrole, MANDS to uczciwa firma.
Mardok 2014-10-10 15:59
Pracowałem 4 miesiące teraz moja siostra robi kontrole w zastępstwo instytut mands płaci na czas i idzie się dogadać.
kandi 2014-10-22 17:46
pracuję tu jako kontroler ale wiem że teleankieterów też przyjmują, nie spotkałam się aby ktoś był niezadowolony, plusem są elastyczne godziny i terminowe wypłaty
kandi 2014-11-28 16:58
hej;) tak, dużo studentów w zasadzie to młody zespół, godziny elastyczne odnośnie stawek to różne są w zależności jaki dział.W soboty i niedziele też działa dział słuchawek więc dopasujesz sobie grafik. Najlepiej wyślij CV albo sam podrzuć jak jesteś z Wro to może szybciej je rozpatrzą:)
kandi 2014-11-28 17:04
Nikodem już Ci odpowiadam:) moja współpraca teraz się rozszerzyła, jestem zadowolona bo zaczynałam od samych kontroli a mam już kolejne zlecenia, wiadomo więcej $ zarabiam to też znajomych wkręciłam bo warto :) kontrole wykonujesz w przeciągu 8 godzin max i masz na to 2 dni więc dopasujesz sobie do grafiku na uczelni. A co do terminowych wypłat to wiem, że to nie powód ale dla porównania czekam już pół roku na wypłatę z poprzedniej firmy a tu mam co miesiąc tego samego dnia więc dla mnie to plus
Aga 2015-01-07 15:18
Mozecie mniej wiecej okreslic jakie sa to pieniadze przy kontrolach?
1
Puc 2015-02-21 13:19
Firma siedzi w branży ankieterskiej - a dokładnie zajmują się badaniami rynku i opinii. Podejrzewam, że mają sporo zleceń od dużych firm, ponieważ bardzo często opinia klienta jest wyznacznikiem do dalszego funkcjonowania danej firmy i tworzenie biznes planów. Powiedzcie mi chociaż czy można u nich dobrze zarobić?
Marko 2015-02-26 15:58
o widać ostani post to definitywny PR Mands a nie szukającego pracy. Minus dla admina
nicki 2015-03-09 22:32
hey, jak teraz wygląda ogólnie praca w MANDS we Wrocławiu ? nie powiem, zastrzyk gotówki by się przydał, a i możliwość zdobycia doświadczenia też jest plusem ;)
nata 2015-03-27 19:47
a czy mogłabyś mniej wiecej powiedziec ile takich ankiet w tyg robisz? i za miesiac masz najnizsza krajową czy jest lepiej|?:)
Kaśka 2015-06-10 15:45
Witam. Ja śmiało polecam tą firmę. Wypłaty na czas bez żadnych problemów. Praca 8 dni w miesiącu a wypłaty dobijają do 2000 zł ;) Jestem bardzo zadowolona i jako ankieter zwiedziłam prawie cały Śląsk ;D za bilety autobusowe i paliwo oddają pieniądze. Super firma ;)
Zainteresowany 2016-03-18 18:53
Ktoś kto pracował jako Kontrolera dystrybucji materiałów reklamowych niech odezwie się na maila gdyż sam jestem zainteresowany taką pracą. pantryx1993@gmail.com
3
iwona 2016-04-01 11:11
Czy mogłabyś się do mnie odezwać na emaila: dollydog@wp.pl chciałam się zapytać czegos więcej na temat pracy kontrolera bo mam zacząć
iwon 2016-04-01 11:16
Kasiu i ktokolwiek kto pracował jako kontroler może się do mnie odezwać doolydog@wp.pl dziekuję
Anettta 2016-07-08 07:34
Pracuje ktoś na chwilę obecną w Mands? Pytam bo jestem studentką i chcę rozpocząć pracę tam jako teleankieter, pozdrawiam ;)
bum 2016-07-08 13:21
no to na stronie internetowej masz zakładkę kariera u nich i formularz kontaktowy odnośnie pracy, natomiast wiadomo że na teleankietera to nie będzie jakichś wielkich wymagań więc spokojnieie powinnas się dostać, pozostaje tylko kwestia elastycznego grafiku
chcesz wyleczyć trądzik??? 2017-03-02 22:44
śnieg,deszcz, mróz na co się zgodziłeś robisz bo straszą karą za 1000 zł tak tam jest, samochód Ci się rozwalił, pożycz od kolegi, brata, mamy musisz to zrobić. Nie zapłacą Ci. Praca od kąt wprowadzili tablety
z wcześniejszego czasu poświęconego na ankiety 4/6 h z pisaniem raportu ręcznie, teraz od 10/12 h. Przy tej samej stawce.
Alicja 2017-03-16 11:55
@chcesz wyleczyć trądzik??? pracujesz nadal w MANDS?
Zostaw swoją opinię o MANDS - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MANDS