brak logo

Hunter Douglas Fabrication Sp. z o.o.

Chludowo

Opinie o Hunter Douglas Fabrication Sp. z o.o.

admin 2015-08-04 22:01:19
Macie nowe informacje o Hunter Douglas Fabrication Sp. z o.o.? Jak pracuje się w poszczególnych działach, czy są dobre zarobki? Napiszcie w komentarzach.
13
oni 2016-11-18 16:21:50
O chwytach i zachowaniach owej pani wiedza wszyscy juz od dawna!! Zastanawia tylko fakt, ze do tej pory wszyscy na ten temat milcza???!!
9
Pracownik 2016-11-18 19:49:16
Eh jak widać zazdrosc ludzi nie zna granic. Koordynatorka ktora wywalczyla dla ludzi bonusy pracuje na linii obsługuje linie produkcyjna ale dla niektorych to za malo. Żal mi co po niektorych.
3
Produkcja 2016-11-18 20:17:54
Szkoda ze brak Ci odwagi zeby porozmawiac jak czlowiek a nie pisac na forum....
3
zuza 2016-11-18 20:45:41
Widac nie ma juz o czym i z kim rozmawiac !
Swoja droga to co? Koordynator jednego dzialu wywalczyl bonusy dla calego zakladu???? Wow widac ma wplyw lub powinna siedziec dwa stolki wyzej!
2
Gość 2016-11-18 20:59:16
Faktycznie, jest czego zazdrościć. Robić z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nierobów, a sobie przypisać wszystkie zasługi.
7
Misia 2016-11-18 21:48:12
Pensja w tej firmie szału nie robi. Trochę dziwny system godzin, nadgodzin i niedogodzin ... ale na to nie mamy wpływu. Jak ktoś chce to może startować bo pewnie szukają.
2
Motylek 2016-11-18 23:58:31
Nikt nikogo na sile nie trzyma....
2
11 2016-11-19 00:02:44
Robic z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sam nie raz slyszalem jak nadstawiala nad przelozonymi swoj tylek zeby nie bylo upomniem,zwolnien. Bronila i taka wdziecznosc.....
3
* 2016-11-19 07:33:25
Sam?. Slyszalem??
To pewnie jakis facet ktorych u nas malo, ba bardzo malo zeby nie powiedziec jeden na milion!!
Wiec pewnie jesli "slyszales" to tylko z opowiadan!
2
Pracownik 2016-11-19 11:50:45
Widze ze niektorym sie nudzi na zwolnieniu....
2
zupelnieobcy 2016-11-19 13:35:38
Forum sluzy do wydawania swojej opini o pracodawcy, ewentualnych uwagach, tych pozytywnych i negatywnych zarazem!
Wiadomo ze krytyke sie ciezko znosi i nikt z nas. tez tego by nie chcial by pisano o nas zle!!
Ale doszukiwanie sie lub domyslanie kto i co napisal nie ma najmniejszego sensu, czy w pracy czy na zwolnieniu czy na urlopie czy cholera wie gdzie tam jeszcze sie ktos znajduje!
Ludzie gadaja i beda gadac a od zawsze jest wiadome ze anonimowo jest latwiej.
Pozdrawiam pracownikow tej firmy i zycze wytrwalosci!
2
Stokrotka 2016-11-19 13:47:48
Nie pracuje tam już ponad rok . mam świetna prace, wiec nie martw się o mnie :-)
5
Córka Margaritty 2016-11-23 11:16:34
Ludzie jesteście nie poważni, jak można człowieka tak mieszać z błotem? Nie podobało wam sie? Ok-zakonczyliscie tam pracę i na tym zakonczyla sie wasza przygoda z Hunter Dauglas a co do W.K ona jest tylko człowiekiem, jest koordynatorem ma swoje zadania i musi sie z nich wywiazywać jak kazdy z nas. Praca dlla mnie jest w porządku a zarobki? Jak na taka prace która nie jest ciężka są ok.
Ps zastanowcie sie co piszecie bo nawet nie zdajecie sobie sprawy jak słowami można ranić człowieka. Opinia opinią ale z kulturą. Nie pozdrawiam
1
...... 2016-11-23 15:57:03
Wydaje mi sie ze opinie tych ludzi z nikąd się nie biorą. Poza tym nikt nikogo za darmo nie obraża. Jednak zaslepienie jest tak duże ze Ci biedni pracownicy nie mają szans na progres. Ręce opadają 21 wiek... O jakimkolwiek szacunku nie ma nowy. Jedno wielkie szyderstwo.
3
Lolka 2016-11-23 16:45:21
Właśnie opinie z nikąd się nie biorą . pracujesz w HD to pracuj dalej . nikt nie narzeka na prace a na panią koordynator !!! Wszyscy wiedzą jaka ona jest tylko każdemu zależy na pracy i nikt się nie odezwie !!
4
Gość 2016-11-24 21:46:42
Nie każdego przełożonego mierzy się jedną miarą. Ja osobiście mam przyjemność pracować na dziale, którym kieruje wyjątkową kobieta, wspaniała przełożona. Potrafi docenić pracę ludzi na swoim dziale. Zawsze można na nią liczyć. Panie koordynatorki to też wspaniałe koleżanki. Atmosfera na dziale jest bardzo miła. Zarobki mogłyby być wyższe. Szkoda, że ten dział nigdy nie jest brany pod uwagę jeśli chodzi o podwyżki czy jakiekolwiek nagrody. Pracownicy tego działu czują się niedocenieni.
5
Gość 2016-11-24 22:14:36
Po przeczytaniu swojego postu zauważyłam, iż popełniłam błąd w zdaniu . Panie liderki to też wspaniałe koleżanki :)
3
Dawnotemu 2016-11-25 02:14:26
Ja najlepiej wspominam vvb. Najlepszy dzial pod słońcem. Rb, hmmm w 100% zgadzam sie z powyzszymi postami.
2
gość 2016-11-26 15:48:09
muszę przyznać że zakład ten był kiedyś wymarzonym miejscem do pracy nazywał się faber zarobki były nie najgorsze a pracownik był szanowany i ten szacunek odwzajemniał teraz w nowym zakładzie z nazwą HD z roku na jest coraz gorzej zarobki najniższe w okolicy brak szacunku do pracownika ciągła rotacja bo albo nowi pracownicy odchodzą sami nie wytrzymując presji albo zostaje im podziękowane bo nie spełniają wymagań drogie kierownictwo jeżeli wróci szacunek i podniesiecie zarobki myślę ze nie będziecie musieli szukać dobrych pracowników z przysłowiową świecą a stała i zadowolona ekipa zaowocuje efektywnościom i jakościom produktów
10
zielony2101 2016-11-28 20:59:41
widzę że wiele negatywnych opinii o pani w.k. dziwnie znikło... przykre że tak się rozwiązuje problemy, czyli zamiatając je pod dywan...
5
Bozenka 2016-11-30 22:44:38
Zgodnie z zapowiedzią - zapewnie zostały usunięte przed administratora . NA prawdę szkoda , bo ludzie którzy pracują na dziale rolet są wporzadku . Zawsze jakoś osiągalismy między sobą kompromis. Szkoda , że przłożona nie widzi problemu i jako jedyne rozwiązanie uznała postraszenie ludzi kodeksami i usunięcie komentarzy ! Naprawdę ciężko pomoc ? Nie widac problemów ? Ludzie dalej mają być kukielkami w rękach koordynatorki. Szkoda . szkoda . szkoda . Bo praca naprawdę fajna . no ale skoro góra nie widzi problemu to pracownikom pozostaje mi życzyć stalowych nerwow :-)
6
Zostaw swoją opinię o Hunter Douglas Fabrication Sp. z o.o. - Chludowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunter Douglas Fabrication Sp. z o.o.