Neo Focus Forum

Kraków

Opinie o Neo Focus Forum

kosciany smok 2013-07-01 19:07:09
i jakie sa Twoje doswiadczenia ? Mysle ze nie popracujesz tam dluzej niz 3 m-ce.
bartosz 2013-07-03 12:34:32
No wiesz do życia potrzebuje jedzenia jednak. Jak będę mieć szczęście? To jak się nie ma szczęścia to ile się zarabia?
anonim 2013-07-08 12:21:12
To że wróci to jest akurat wiadome. Z tą umową o której piszesz że nie przedłuższy to podają wtedy jakiś powód?
mariusz 2013-07-09 15:28:32
Czy jest możliwość w takiej sytuacji kiedy mam klinetów i kontakty zabrać ze sobą tych klientów jeśli zostanę zwolniony?
NATKA 2013-07-11 13:43:59
Jednym słowem firma powinna lekko zmienić nazwę, aby być bardziej "dzisiejsza"
proponuje więc Focus Pokus oczywiscie od słynnego Hokus Pokus...
są jedynie słowne obietnice...
naprawde nie polecam, zmarnowany czas..
mariusz 2013-07-12 22:57:55
Nie no jasne ja rozumiem że każdy idą do pracy raczej nie spodziewa się takiego zachowania i traktowania ze strony pracodawcy
Jeremi 2013-07-16 10:58:32
Potwierdzam!!!!!!
NINA 2013-07-23 08:24:11
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE I POTWIERDZAM NIESTETY WSZYSTKIE NEGATYWNE KOMENTARZE.
anonim 2013-08-24 09:44:22
w focus forum zatrudniaja tez osoby z czesciowa niepelnosprawnoscia z grupa inwalidzka czy nie ma takiej mozliwosci
1
anonim 2013-09-02 22:14:26
To ile zarabia przedstawiciel handlowy w focus forum czy duzo pieniedzy moze miec z tej pracy dla firmy limitowany czas pracy jest???
anonim 2013-09-09 22:25:52
A jak na krakow to duzo sie zarabia ile w tej chwili jest najnizszej pensji w tej firmie jak dotad jaka najnizsza byla?
1
manto 2013-09-13 06:37:19
(usunięte przez administratora) Często sie zmieniaja ludzie na kierowniczych stanowiskach w forumie
2
anonim 2013-09-22 19:44:26
Nie wiecie przypadkiem czy można u nich wyleasingować wyspe na elektroniki? Zależy mi żeby to dobrze wyglądało,a nie stać mnie na kupno?
anonim 2013-09-23 11:32:02
A te ich wyroby to są najwyższej jakości? Wielu klientów ma focus forum ,czy byli oni zadowoleni? Jeśli pracowałes to na pewno wiesz możesz poopowiadać
1
nika 2013-09-24 15:14:55
anonim - 2013-09-23 11:32:02

A te ich wyroby to są najwyższej jakości?
Wielu klientów ma focus forum ,czy byli oni zadowoleni?
Jeśli pracowałes to na pewno wiesz możesz poopowiadać
Sam sobie odpowiedz, fakt ze inne podobne firmy już dawno się wyłożyły o czymś świadczy a FF jest tyle lat i jeszcze pewnie wiele będzie. Klienci, którzy zostali podebrani przez pewnego ''pana'' powoli wracają, mamy czasy jakie mamy wielu przedsiębiorców ma problemy z płynnością finansową tak jest też w focusie. Problematyczne jest to, że jak napisał Piotr nikt nie ma odwagi powiedzieć w cztery oczy co mu na wątrobie leży, żenujący jest fakt iż nikt nikogo na siłę nie trzyma, każdy może iść sobie swoją drogą. po co siedzą a po godzinach anonimowo rzygają żalami.
Filip 2013-09-25 15:18:25
Ciekawe tylko czemu tylu ludzi ,łącznie z pracującymi od początku odeszło ? Skoro firma jest taka super.
nika 2013-09-26 13:24:54
Filip - 2013-09-25 15:18:25

Ciekawe tylko czemu tylu ludzi ,łącznie z pracującymi od początku odeszło ? Skoro firma jest taka super.
jedni odeszli drudzy zostali, jest parę osób które są od samego początku a to już ładnych parę lat, co do tych którzy odeszli, wielu chciało wrócić ale już nie było dla nich miejsca, rotacja jest wszędzie.
Pracownik 2013-09-27 15:53:57
Raczej nieprawda dalej jest tak jak było (usunięte przez administratora) nie polecam ja i przynajmniej parę osób szuka czegoś lepszego. NIE POLECAM !!!
ania 2013-11-19 10:48:59
wyjazdy się kończą bo klienci się koncza!!!! na wskutek indolencji firmy,czesta fluktuacja pracowników w oczach klienta to wyrazny sygnał że jest coś nie hallo z firmą fokus forum
kasia 2014-02-07 20:22:12
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Pensje nigdy na czas. Atmosfera wiecznego napięcia, brak kasy dla dostawców i realizację zamówień. Masakra. W tej firmie można się dorobić wrzodów na żołądku i nic więcej. NIE POLECAM
nica 2014-03-01 23:57:52
Dokladnie z opoznieniem ale jednak sa w dodatku konkurencja sie wywalila a focus na zlosc wrogom caly czas jest i jeszcze dlugo bedzie
Raikki 2014-04-07 06:54:16
No nie wiem, niektórzy normalnie z tej pracy są w stanie się utrzymać, chociaż nie mam zielonego pojęcia jakie stawki może oferować Focus.
kot dominika 2014-04-15 20:39:09
oczywiscie w kwietniu zakow z taka grupa zatrudniaja
4
pracownik 2014-04-28 12:37:26
Co do opini to firma powinna zmienic nazwe na hocus focus bo takie cuda sie tam dzieja
nica 2014-05-31 20:43:12
Zmienil sobie focus siedzibe na swoja wlasna zeby nie mysiec nikomu placic za wynajem matolku. Dodatkowo idz po rozum do glowy i zastanow sie dlaczego tylu ludzi tam pracuje i to latami?
Były 2014-07-05 22:35:57
Cos sie pusto w Focusie robi...
Byly 2014-07-08 23:24:42
Nawet stara kadra sie wykruszyla juz.
2
NICA 2014-07-30 11:19:36
gadaj zdrów, nie ma to jak zawiść, na złość wrogom focus jest i będzie, mało tego ma się coraz lepiej, klienci wracają więć możecie już przestać wypisywać ciągle te same bzdury bo od pięciu lat tak piszecie!!!!!
1
ania2014 2014-09-03 13:20:28
chyba juz nie dlugo. Adres firmy zarejstrowany jest w miejscowosci...krzywaczka :) Tam chyba zlokalizowany jest..... skansen gdzie ta firma powinna juz dawno trafic
ania 2014 2014-09-03 13:23:05
Adres firmy zarejstrowany jest w miejscowosci...krzywaczka :) Tam chyba zlokalizowany jest..... skansen gdzie ta firma powinna juz dawno trafic
nica 2014-09-04 16:06:11
kiepskie masz info żałosna dziewczynko
gugugaga :-) 2014-09-06 11:53:43
są firmy (pisane przez małe "f") i Firmy (pisane przez duże "F")ta z pewnością zalicza sie do tej pierwszej grupy - firm... bałagan, chaos,reszta bez komentarza, ale w sumie żadna nowość - hello!!! to Polska :-)kto ma dość - odchodzi, komu mało - zostaje, a kto chce przeżyć przygodę z tą firmą zeby sie przekonać o czym tutaj mowa - przychodzi :-)
1
Mirabel 2014-10-18 14:19:17
W takim razie uzasadnione jest pytanie - w jaki sposób firma tyle czasu może istnieć najnormalniej w świecie pomimo kiepskiego zarządzania? Rozumiem, że można czasami coś przeoczyć ale notoryczne działanie jest raczej przegięciem. Focus Forum sprawia wrażenie firmy dobrze zorganizowanej, ale im dalej w las.....
1
Były 2014-10-31 22:49:48
Czyli jest jak było :)
lampa 2014-12-12 14:35:37
pisaliście jakiś czas temu o jakimś wniosku o upadłość, to znaczy że firma już nie funkcjonuje czy może przetrwała i są jakieś rekrutacje? ja jestem bardzo chętna do pracy każdej za prawie każdą kasę. mam największe doświadczenia w ntypowych pracach biurowych i administracyjnych,(usunięte przez administratora) znajdzie się coś fajnego dla mnie u nich?
aktualny pracownik 2015-02-21 11:18:23
Ja pracuje w tej firmie od ponad 10 lat. Ludzie, którzy ja tworzą są super.
1
były 2015-02-27 17:31:15
czy administrator gowork nie pracuje czasem w firmie neo focus forum? nie widzę żadnej innej opcji bo usuwa wszystkie posty które nie wychwalają firmy neo focus.
byly 2015-03-01 10:48:39
Ja czekam juz od tygodnia na oficjalna odpowiedz administatora o powod usuwania wpisow oczywiscie na infolinii nie potrafia tego wytlumaczyc i mowia ze maja 21 dni na odpowiedz
były 2015-03-05 21:42:55
widzę że chyba ostrzeżenia dla go work podziałały od tygodnia juz nie znikają żadne wpisy
Neo Focus Forum 2015-03-09 11:38:30
Prosimy o nie umieszczanie imiennych, nie potwierdzonych oskarżeń. Prośba ta jest zgodna z regulaminem gowork. Wszelkie tego typu wpisy mogą podlegać usunięciu. Portal nie jest miejscem w którym każdy, bezimienny człowiek może bez żadnych ograniczeń obrażać, wypisywać co chce, oraz uzywać do opisu nazwisk konkretnych osób.
ania 2015-03-11 11:37:00
wszyscy dodający komentarze powinni zwrócić uwagę , że jest to profil firmy Neo focus tak więc wypisywanie bzdur na temat upadłości nie powinno mieć miejsca sprawa nie dotyczy bowiem firmy na której profilu dodajecie opinie.
kotek 2015-03-11 19:14:47
Anuśka, tyś chyba z Ksiezyca spadla :). Spojrzyj chociaz na logo w lewym gornym rogu tej stronki i zastanow sie co piszesz.
1
Zewnętrzny dostawca 2015-03-22 20:22:10
Zdecydowanie nie polecam. Unikać.
1
Piotr B. 2015-04-15 15:42:35
ja cie NEO kurde co za zmiana :D jak widac ze strony znikly slodkie portrety wlasciciela i co 5 min zmieniajacych sie handlowców, oraz kontakt tylko mailowy, tak to zdecydowanie firma rozwojowa - nie polecam, (usunięte przez administratora) atmosfera fatalna, co chwila zmieniaja sie ludzie, nie polecam. Najlepsi i najwierniejsi pracownicy sie juz dawno wykruszyli.
1
Nowy pracownik 2015-04-15 21:45:02
Polecam natomiast firme(usunięte przez administratora)w Krakowie.Bardzo rzetelna firma, placa zawsze na czas. Tylko te same twarze i osoby cos mi przypominaja. Kto zgadnie co? :)
2
Nica 2015-04-28 00:14:16
Bardzo nam miło ze cały wolny czas poświęcacie na śledzenie tego co się dzieje z focusem
poszkodowany 2015-04-29 08:59:06
Mam nadzieję że dzięki takim wpisom zmiana nazwy spółki nie ułatwi im życia. Nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)
2
Ndo 2015-09-21 17:35:37
A czy ta firma nadal funkcjonuje?
Win 2015-10-13 17:41:33
Nie ma i nie bedzie ogloszen bo firma zniknęła z rynku
wido 2016-05-07 22:40:46
witam serdecznie, co do ofert pracy w neo focus to radziłbym raczej poszukać u kogoś będącego bliżej firmy informacji. Tak jest najłtawiej i najpewniej
Zostaw swoją opinię o Neo Focus Forum - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neo Focus Forum