brak logo

J&M Job Service

Kraków

Opinie o J&M Job Service

filip 2013-07-05 14:00:38
jesli ma ktos doswiadczenia z firma j&m jobservice prosze o opinie z gory dziekuje
1
MARYSIA 2014-08-08 22:51:09
Dlaczego nie ma zadnych opinii? Chcialabym podjac prace jako pokojowka przez ta agencje
1
bianka 2014-10-06 13:08:57
jesli ma ktos jakies informacje na temat tej firmy prosze podac
1
mirek 2015-03-02 21:02:41
a nastepna podejrzana sprawa to to że wogole nie ma opinii zadnych w internecie, przypadek? nie sadze
3
ona 2015-03-15 20:23:27
czy może po prostu wywalili cię, za chlanie i obijanie a teraz wyrzucasz na nich złości?
Monter paneli Anglia 2015-03-16 12:47:15
Wszystko sie zgadza. Na dodatek przerwa podczas pracy wynosiła 30 min i wygladało to tak ze wszyscy jedli na zewnatrz poniewaz nie było zorganizowanego miejsca gdzie mozna było w normalnych warunkach zjesc i odpoczac.(usunięte przez administratora) w wypadku gdzy cały dzien lało przerwa wynosiła godz zdazyło mi sie to moze 2 razy szło sie 15 min przez błoto przechodzac nasz budowe nastepnie budowe na której pracowali słowacy i dochodzilo sie do kontenera i zaparkowanych samochodów którymi dojezdzalismy do pracy dojscie do kontenera zajmowalo 15 min w jedna strone wiec faktyczna przerwa trwała również 30 min. kontener nie był podzielony na zadne ekipy które tam pracowały czyli kto pierwszy ten lepszy bo brakowalo miejsca wiec czesc ludzi poprostu siedziala w samochodach zaparkowanych kolo budowy.
3
monter 2015-03-17 11:55:05
Widze ze niektorym bardzo zalezy aby opinie nie pochlebne znikaly......
1
zorientowana 2015-03-17 22:57:17
po 12h pracy na wietrze i deszczu i podróży z miejsca noclegu do pracy 70km w jedna stronę(taka organizacja przez pośrednictwo) nikt nie ma siły na to o czym piszesz, siedzisz za biurkiem na Siemaszki i wypisujesz bzdury,
1
lemon 2015-03-29 13:41:56
nie wiem czy zdają państwo sobie sprawę ile wynosi minimalna pesja w szecji
a szczególnie w warunkach szkodliwych
sądzę że arbetsformedlingen powinien się wam przyjrzeć
Prawnik 2015-03-31 11:01:40
Przytaczam Art. 212. Kodeksu Karnego

Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Prawnik 2015-03-31 11:08:36
Przytaczam Art. 212. K.K.

Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Stary 2015-03-31 20:32:58
Te prawnik puknij się i nie zastraszaj innych bo to jest też karane Wystawiłeś tym postem świadectwo tej firemce lepsze od 100 negatywnych opinii (cnota krytyk się nie boi)
Juby 2015-04-01 14:21:48
A ja sobie popijam browca i mówię wam, że robota jest dla traktorów :-) he,he,he :-)
1
J. Kamczatka 2015-04-01 14:26:26
hyba ci sie fora pomyliły.
Walemar 2015-04-03 11:03:52
Przecież mają oferty. Co tu się dzieje ??? Co to za kanał jest ????
Werika R. 2015-04-03 11:55:42
To tutaj to jest pikuś. Zobacz se na inne firmy !
Hanna C. 2015-04-07 13:14:13
Ja pracowałam u nich czterokrotnie. Bardzo dobra agencja. Pieniądze dostawałam zawsze na czas i zgodnie z przepracowanymi godzinami. Polecam !
1
dzisiaj 2015-04-07 15:33:35
od "ja" nie rozpoczyna się zdania,poprawnie jest "Pracowałam... ale to co piszesz jest nie prawdą bo nie pracowałaś,
STANISŁAW 2015-04-09 13:47:21
Jeżdżę z Job Service od lat i mam na ich temat dobrą opinię. Praca przy krowach jest ciężka ale można za to przyzwoicie zarobić. Nie to co w Polsce.
Monter 2015-04-13 14:51:18
Bardzo dobre pośrednictwo. Nie biorą pieniędzy za znalezienie pracy. Pracowałem razem z synem i jestem z nich zadowolony.
dzisiaj 2015-04-13 19:06:57
pobieranie opłaty za pośredniczenie w znalezieniu pracy jest karalne,
M.K. 2015-04-17 12:02:56
BARDZO DOBRE POŚREDNICTWO.
Monter paneli Anglia 2015-04-17 14:56:08
hahha pieniadze moze i na czas ale obciete godziny pracy najpierw przy podpisywaniu nie ma 4 godz a przy wyplacie nastepne 3 i pol znikaja......
Monter paneli Anglia 2015-04-18 17:49:59
haha zaprazam wszystkie laski dzisiaj do mie na impreeeee....beeee
Szukąjaca pracy 2015-04-20 14:38:55
Prosze nie wypisywac bzdur na tym forum!
Pracownik tymczasowy 2015-04-22 12:51:34
Firma Job Service jest w porządku. Nie rozumiem po co ludzie wypisują takie bzdury w internecie.
Karol K. 2015-04-27 10:27:26
Bardzo dobra Agencja Pracy.Pozdrawiam.
Mirka 2015-05-06 15:58:35
Pracuję w Agencji J&M Job Service jako pokojówka od kilku miesięcy i jestem zadowolona ze współpracy. Wszystko jest zgodne z ustaleniami, które zostały mi przekazane jak zaczynałam pracę.
Małgorzata R. 2015-05-07 09:08:01
Firma Job Service jest ok.
Malgo 2015-06-02 17:43:46
Czy może wypowiedzieć się ktoś kto wyjechał do Niemiec i pracuje na stanowisku pokojówki? Jak ta praca wygląda? Jak z językiem? Z góry dziękuję za wszystkie wpisy.
anonim 2015-06-23 13:04:53
Firma moglaby byc w porzadku gdyby nie szefostwo ktore jest nieudolne i opryskiwe, nikt nie lubi pracowac w takej atmosferze. A komentarz Pana "prawnika" to typowa zagrywna zarzadu ktorzy odrazu skarza prawnikiem jak sie komus cos nie podoba i probuje wyrazic swoje zdanie. Jesli firma jest zla i zle traktuje ludzi to maja prawo to powiedziec
2
Zakonnik 2015-07-21 15:59:51
Z kolei w § 2 opisany został kontratyp dozwolonej krytyki:

Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut:

1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub

2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.
kasienka28l 2015-08-27 17:40:06
Witam czy ktoś wyjeżdża z ta firma w weekend 5.09.15 do pracy do sortowania ziemniaków pod Hannover?a może jakieś opinie, bo niewiele pisze na forum?proszę o kontakt kasienka259@wp.pl
1
gabi 2015-08-31 19:14:15
Ja też jestem zainteresowana pracą przy sortowaniu ziemniaków pod Hanowerem.Proszę o opinie grazynka452@o2.pl
Były pracownik 2015-11-23 12:20:31
Co jest z tą firmą ? biuro w krk zamknięte telefony milczą gdzie się można z nimi skontaktować ?
Marek 2015-12-05 13:37:21
firmy już nie ma !!!. Po prostu zniknęła z dnia na dzień. Wie ktoś co się stało?
martyna 2015-12-19 14:02:52
NIE POLECAM, JEDEN WIELKI SZWINDEL !!!! LUDZIE, SZUKAJCIE INNEJ ROBOTY
Pati 2015-12-20 21:23:04
A czy wie ktos cos wiecej o tm zamknieciu? czy oni faktycznie juz nie istenieja/
Krystian 2016-01-20 15:24:34
Firma nie zniknęła tylko połączyła się z drugą... (każdy pracownik dostał takową informację na meila lub kiedy się skontaktował z firmą)
kasia 2016-02-03 18:11:01
a z kim się połączyli? z jobsplusem?
2
Zostaw swoją opinię o J&M Job Service - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J&M Job Service