logo Delta Consulting

Delta Consulting

Wrocław

Opinie o Delta Consulting

ja 2011-12-28 00:00:29
zdecydowanie polecam ten sposób, mi nie chcieli wypłacić pieniędzy więc zapowiedziałam iż zgłoszę to firmie nad nimi.poskutkowało .pieniądze się znalazły w 5 minut. na drugi raz nie będę uprzedzać tylko to zrobię. innym ankieterom polecam ten sposób.
audytor 2012-05-21 16:56:31
NIE POLECAM NIE PŁACĄ
arkadooo 2012-05-27 18:44:57
Nie wiem dlaczego ktoś wymoderował post w którym były istotne informacje... Ja na swoje pieniądze musiałem czekać ponad rok i ledwo je odzyskałem... Praca w trudnej atmosferze za bardzo małe pieniądze - ODRADZAM!
Tak 2012-07-05 07:43:32
A teraz zmienili nazwę na Delta Research. Nowa nazwa, stary bajzel. Niestety. Nie polecam.
ANONIM 2012-07-17 23:26:07
PISZĘ NIESTETY JAKO ANONIM, TAK LEPIEJ, BO BADANIA, KTÓRE ROBIŁEM OD LUTEGO MAM NIEZAPŁACONE I TAK MI WYGLĄDA, ŻE MUSZĘ POŻEGNAĆ SIĘ Z KASĄ... PANI KOORDYNATOR ALBO NIE CHCE ROZMAWIAĆ, NIE ODBIERA TELEFONÓW, ALBO SIĘ OBRAŻA. TERAZ BYLI NA URLOPIE, WIĘC TYM BARDZIEJ NIE MAJĄ PIENIĘDZY.
ANONIM 2012-08-07 23:35:43
każdy moze pisać co chce - ale ja pracowalam tam i wiem ze jest ok jak sie dobrze pracuje . Mi tez nie wypłacili kasy w terminie do 8 tyg ale to było spowodowane całym badaniem ja zrobilem dobrze ale ktos X nie i byl syf - sciema i dlatego całosć do powtórki . jak ktos nie zna badan a zrobi cos raz w zyciu niech nie zabiera glosu .
Tomek 2012-08-07 23:42:11
anonimi - skoro wszystko było z waszej strony dpbrze zrealizowane to piszcie bez anonimowo - bo najłatwiej tak - nie nazywam sie .
zweryfikujmy to .
ja pracowalem i pracuje w wielu pracowniach BM i wszędzie jest tak samo.
anonim 2012-08-23 12:53:36
ciekawa sprawa, ze te dwie ostatnie "pozytywne" opinie o Delta Consulting zostały napisane prawie jednocześnie. ;) Pewnie sami sobie chcieli napisać ładną, pozytywną ocenę. Ale i tak wszyscy już wiedzą, że ta firma nie płaci ankieterom!
ja 2012-08-24 16:26:50
bardzo ciekawe że tobie płacą a całej ogromnej rzeszy ludzi skoro jestes taki mądry to powiedz jak to możliwe??????
anty DELTA 2012-11-22 17:29:32
[usunięte przez moderatora] mam kolejny problem przelew niby wyszedł ale jeszcze czekam powiedzieli że jutro ja jeszcze czekam . PRzekładają z dnia na dzień kase otrzymałem po 3 miesiącach. z daleka od nich !! Śmietnik we firmie.
Teresa 2012-11-23 11:18:09
Mam odczucie ,że te komentarze Mega niepozytywne pisze jedna i ta sama osoba.Anonimie podpisz się. Macie problemy to proszę sobue wykonać telefon do tej firmy-wcale nie prawda ,że nie można się dodzwonić-nie odbierają ale oddzawaniają .A poz atym są e-maile!!!
I dam sobie głoe uciąć ,że ten anonim to "swietnie"pracujący ankieter. Darujcie sobie to nie Faceg=book,gdzie możecie sobie pisać bzdety ale jeżeli już szarpiei się dobre imię jakiejś firmy to nie anonimami,bo na mnie takie anonimy nie robią wrażenia i powinny bgyć usuwane.
kaprysek246 2012-11-23 13:59:58
Strasznie żałuję, że dopiero teraz trafiłam na to forum, a trafiłam dlatego, że firma okazała się nierzetelna! Robią z ludzi idiotów! Naprawdę nie polecam, szkoda nerwów! Mam tylko nadzieję, że większość ich potencjalnych klientów szuka w internecie info o nich i się na nich nie zdecydują. Ankieterzy rezygnujcie z tej oszukańczej firmy!
ankieter- byly :)) 2012-11-27 10:59:05
Firma Delta Consulting jest NIERZETELNA, NIEUCZCIWA, NIESŁOWNA,….. i odradzam jakiejkolwiek współpracy. W jednym z postów przeczytałam, że są tel. E-maile..? TAK, ale nie dla tej firmy, nie raz zarzucono mi nie wysłanie e- maila a tel. Cóż – automatyczna sekretarka. Są wspaniali wtedy gdy potrzebują na już zrobienie audytu. Wtedy wydzwaniają, obiecują i przekonują jaka to fajna będzie współpraca. A potem????? Śmieszne, że takie firmy istnieją i naciągają kolejne osoby. Takich miejsc do opinii, powinno być więcej i bardziej dostępnych.
laydy gaga 2013-02-01 19:08:23
Masz Ci los-również żałuje że dopiero tu trafiłam na to forum-w życiu bym nie podjęła z nimi wspólpracy. Firma zmienila nazwę bo pewnie wie juz jakie ma opinie (do innych broniących tej firmy, chociaż osobiście wydaje mi się że dobre opinie piszą sami wlasciciele bo dobrej opini o tej firmie nie da rady napisać). Tą firmę powinni dawno zamknąć, zleceniodawy powinni im przestać dawać badania-taka jest prawda. To oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę administratora by tego nie usuwał niech ludzie znają prawdę) krórzy żerują na pracy innych i dorabiają się nie płacąc im! mimo że ludzie poświecają czas, robią badania rzetelnie, wydają na dojazd -wymyślają jakieś nieziemskie historie by nie zapłacić. Potem pisze się setki maili , odpisują na co 50 bo niby reszta nie doszła. Telefonów nie odbieraja jak dzwonisz po pieniądze, a jak dzwonisz z innego którego nie zna i niechcący odbierze-mówi że oddzwoni-oczywiście nie oddzwania. Ich tłumaczenia są wzięte z kosmosu-zero potwierdzenia tego przez firmę zleceniającą! sami sobie wymyślają jakies bzdury. I prawda jak robisz im badanie potrafią nękać i stresować co chwila-nie dadzą zrobić badania spokojnie, a potem jak do platności przychodzi to cisza...Stawki zaniżaja bo teraz już wiem jakie dostają od firmy gfk. Poprostu dorabiają się na nas naiwnych chcących zarobić. Obniżanie stawek jest bezprawne i jakby ktoś to zgłosił to musieliby oddać różnice którą wzieli sobie-przecież oni swój procent od badań i tak dostają i to jest ich zarobek a jeszcze ankieterów okradają i płacą przy dobrych wiatrach-po pół roku!!! po 50 mailach i telefonach w sprawie płatności. Mają taki bałagan że motaja się w tym co mówili, rozliczenia zawsze przysylaja tez źle-nie z takimi stawkami jak się umawiali. Ja przestrzegam przez tą firmą-nawet jeżeli teraz chce się ukryć pod nową nazwą bo wie jak jest. Dla mnie ta firma to żenada-wlascicielka jeszcze większa żenada-powinna iść na terapię i zmienić zawód bo do tego nie bardzo się nadaje! LUDZIE NIE BĄDZCIE GŁUPI, NIE DAJCIE SIĘ WYKORZYSTYWAĆ TEJ FIRMIE. I zastrzegam że komentarzy nie pisze jedna osoba-ja piszę tu pierwszy raz, niestety za późno odkryłam to forum!
ankieter..... 2013-02-04 19:34:47
moim zdaniem szkoda słów na ta firme.... bo naprawde nie płaca... niestety cigle sie czeka na kase....a w telefonie cisza ..UWAGA
Mario 2013-02-13 17:16:15
Zgadzam się! Niestety mogę powiedzieć o tej firmie wszystko co najgorsze...masakra...kiedy w końcu zamką ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który tam panuje i będą mieli pieniądze by pozapłacać badania robione kilka dobrych miesięcy temu?!!!!
ankieter 2013-03-04 13:44:03
Mam do Was pytanie-czy Wy macie umowy z tą firmą (na realizację badan) i czy dostaliście PIT?
ja nie dostałem i nie wiem czy mam czekać czy nie-a nie bardzo mam ochote gadac z wlascicielami bo o pieniądze musialaem walczyc kilka miesięcy :(
1
r 2013-08-07 20:00:37
Jak widac nie ma. Jaka firma takie opinie. Ja sie przylaczam-najbardziej beznadziejna firma jaka znam. NIE POLECAM !!!!
xxx 2013-08-09 19:42:35
jaja sobie robisz??? blahahaha na czas??? czlowieku czy czytales tu zeby ktos z tej firmy dostal kase na czas? pol roku,rok to minimum-podkreslam minimum i to przez tez czas bedziesz musial wykonac setki telefonow (ktorych nie odbiora) setki maili na ktore nie odpisza, potem wezwania do zaplaty-tez raczej zero odzewu, no i sprawa w sadzie i zgloszenie na policje-i wtedy czlowieku jest marna szansa ze po roku kase odzyskasz, a jak nie zrobisz tego co wyzej gwarantuje Ci ze kasy nie dostaniesz nigdy. Pozdrawiam naiwniakow ktorzy chca tam jeszcze pracowac-sa setki innych wyplacalnych firm. Poczytaj opinie innych bo niestety nikt tu nie sciemia i zrob co chcesz.
Brrr 2013-08-10 10:53:00
Tak. U nich nie ma zadnych umow! wszystko jest przekretem, malo tego ta Pani niczego sie nie boi (bynajmniej tak twierdzi, potrafi stosowac rozne gierki z Toba zeby nie zaplacic Ci nic) I zakrecic sprawe tak zeby bylo na jej korzysc jedyny dowod to jesli pracujesz u nich i masz wlasna dzialalnosc (a w wiekszosci z takimi osobami chce tylko pracowac bo karze wystawiac szybko fakture ,wrzuca to w koszty firmy a ludziom nie placi po pol roku i dluzej) a niezaplacona fv i zgoda na jej wystawienie to juz dowod do sadu...tylko ze odzyskiwanie pieniedzy przez sad to kolejna dluga droga.
Ewka 2013-08-10 13:47:02
A czy ktoś z was dzwonił do firmy ktora im zleca te badania ?Oni mogą o niczym nie wiedzieć
zigi 2013-08-10 15:32:04
Oooo ustawilem sobie obserwacje firmy DC bo bardzo interesuja mnie jej dalsze losy (tez polowe nerwow z nia zjadlem) i widze ze pojawiaja sie nowe komentarze w sprawie delty. Ja juz wyklolem ta firme (zleceniodawcow ktorzy jej daja badania tez-bo jak mozna wspolpracowac z kims takim to ja nie wiem). Zgadzam sie w 100% z opinia Brrr. Ta firma to gruba sprawa-nie dosc ze nie placa miesiacami to jeszcze placa jakies grosze bo nie wiadomo za co nagle pojawiaja sie mega potracenia-Pani wlascicielka twierdzi np.ze musiala poprawiac komentarze w badaniach (a skad ona moze wiedziec jak wygladalo badanie jak nie ona go robila-szok-wiec co to za badania gdzie ktos sobie dopisuje co chce tylko po to zeby ladnie brzmialo i co napewno nie jest zgodne z rzeczywistoscia. Realizacja wiec wola o pomste do nieba). Czy ktos dzwonil do zleceniodawcy? hmmm ja nie ale znam jednego ankietera co zadzwonil -chyba trafil na niewlasciwa osobe w tej firmie bo Pani Elzbieta dowiedziala sie o telefonie ze skarga szybciej niz zdazyl sie rozlaczyc. Chyba niezle konszachty tam maja. Potem podobno niezle sie odgrazala co zrobi jak ktokolwiek jeszcze zadzwoni na skarge, wiec ja sobie darowalem-bo po co dzwonic jak reka reke myje, ale wiem ze pewnego dnia im sie to skonczy.Ponoc zlo powraca a to i zli ludzie i zla firma. Rece opadaja i brak slow. Dobrze ze z nimi juz nie wspolpracuje , szukaja nowych naiwniakow bo caly czas widze ich ogloszenia. Jednym niezaplaca to drugich znajda i nabiora. Naprawde szkoda ze takie firmy na rynku istnieja i ktos chce z nimi wspolpracowac i to juz tyle lat-tylu ludzi nabranych a firma nadal sie dorabia nieplacac za dobrze zrobiona robote.
Ewka 2013-08-11 10:59:00
Opowiadacie dyrdymały .Pytam czy ktoś w was niezadowolonych kiedykolweik zadzwonił albo napisal pismo do GFK Polonia ,czy SMG w kazdej ztych firm ,bo przeciez to od nich biorą zlecenia na cała Polskę a dyrektor naczelny napewno o niczym nie wie.To,że mają kolesiów w jednym dziale . Robią tylko Tajemniczego Klienta i to w wielkich firmach a wy udajecie dudkow i pyszczycie tylko na tym portalu.Ja swoje uzyskalam bez pyszczenia .Co to znaczy ze nie ma maetody na takich?
Wystarczy przesłać kopie taich wpisów na Goworku. Ale pismem na ręce pana dyrektora
Mo 2013-08-12 13:00:44
Ewka to daj ten swój sposób do kogo konkretnie napisałaś bo ja kasy do dziś odzyskać nie mogę w ŻADEN powtarzam żaden sposób-został mi tylko sąd (a tu już jest troche gorzej bo moja fv mimo że mam zgodę od tej firmy na wystawienie to nie jest podpisana przez nich bo jestem z innego miasta i była wysłana mailem). A Pani Elżbieta śmieje mi się w twarz i ironicznie odpisuje na maile, telefonów nie odbiera. Ja do firmy napisałam i.... podziękowali mi za informację! ale za tym nic wiecej nie poszło,zero ich reakcji na to. Jak możesz to pomóż jakoś -daj maila (nawet na priv) do kogo Ty uderzyłaś z tym bo mi kasy wiszą sporo a zobacz ilu tu ludzi jest co również odzyskać ciężko zarobionego grosza nie mogą...Mnie to wcale nie bawi i nie uważam że ktoś tu dyrdymały pisze bo sama pieniędzy odzyskac nie moge :(bza każdym razem jak mysle o tej firmie to mi sie cisnienie podnosi!!!
Mo 2013-08-12 13:16:04
A i jeszcze jedno firma póki z nią wspólpracowałam to płaciła (po szantażach i setkach maili oczywiście) płacili gdy prosili o zrobienie kolejnego zlecenia bo Pani (usunięte przez administratora) płakała do słuchawki że nie ma nikogo innego zeby jej mógł zrobić a że pieniądze były mi potrzebne to sie na to zgadzałam. Mam niezapłacone ostatnie zlecenie (wtedy podwyższyła nawet stawkę za badanie bylebym tylko zrobiła-podpucha i oszustwo) nooo a gdy miała dosyć chorej atmosfery i błagania o swoje pieniądze zrezygnowałam z wspólpracy wiec do dziś mam niezapłacone. Jakie stawki? za ukrytego klienta płaciła mi 30zł,za trudny audyt nagrywany max 45zł.
1
skręcik 2013-08-12 19:43:13
Ja też 30-40zł a i śmieszne stawki za km bodajże 0,40 czy 0,50gr co nawet na benzynę nie stykało ale podobno gfk tak płaci, a ile jeszcze zamachu żeby potem dostać ten marny grosz. Po kilkunastomiesięcznej walce się udało ale też sposobem. Współpracy z tą firmą nie polecam nikomu.
Ewka 2013-08-13 00:32:13
Gdyby komuś bardzo zaleało to nic prostszego,jak skopiować te wpisy z Goworka i przesłać na ręce pani dyrektor Magdy Zimny z informacja,że powiadomi się Zarząd!!!
A tego się boją .
Oni mają tam znajomego kolesia od Tajemniczego Klienta i ten koleś im tylko chroni,tylko dyrekcja nic o tym nie wie.A ta cala pani ela juz była wzywana do GFki
Co ja mam wam tłumaczyć
Wystosowac pismo do OFBOR-u do rzecznika odpowiedzialności zawodowej ,co przygłupy jakieś jestescie
Wpisac w Google hasło OFBOR -Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej i może GFK-a zareaguje?
Xx 2013-08-13 10:26:48
Ewka od razu widac ze waleczna z Ciebie kobieta;) dzieki za pomoc napewno skorzystam! mam nadzieje ze inni tez.
Radzio 2013-08-13 11:31:06
Ewka racje masz, trzeba od razu uderzać wysoko a nie się patyczkować bo jak tu ktoś juz napisał Pani Ela ma w GFK swojego przyjaciela z którym tą popeline badaniową razem odwala , a on ją broni ,informuje o wszystkim i zwala wszystko na ankieterów. Tak być nie powinno! Ten Pan to jakiś Margański, Margalski czy jakoś tak-swoją drogą ciekawe co on z tego ma?! więc UWAGA do niego nie ma co dzwonić i pisać bo strata czasu. Duża firma, o wszystkim wiedzą a nic z tym nie robią, przecież to i ich opinia leci na tym wszystkim-może nawet najbardziej....
1
Ewka 2013-08-17 15:51:39
Nie pisac bzdetow do szeregowych pracowników tylko do Dyrektora z informacja,że powiadomi się prasę ...to dziala!!!
I Listaem Polecownym do rąk własnych a a nie emeile.
GFK to Magda Zimny
albo zarząd scisly. Nie jakis kierownik działu realizacji bo oni chca miec zrobione badanie a jak to mało ich interesuje
palka 2013-08-20 09:38:09
U mnie bylo widzi mi sie...tak o poprostu, do dzis nie wiem za co...
ANONIM 2013-08-20 18:12:48
Ja dostalem potracenie za nie wpisanie audytu w ciagu 24h-oczywiscie nie zrobilem tego ze swojej winy tylko dlatego ze nie dostalem loginu (mimo prosb) ale przy rozliczeniu pani ela o tym juz nie pamietala ze to z jej winy ,tylko ze audyt wpisany pare godzin po terminie. I tak zamiast 40zl, dostalem 25. Firmy wiec tez nie polecam-stawki duzo zanizone I jeszcze poobcinane,traktowanie ankietera-masakra.
henrych 2014-01-02 13:12:10
Potwierdzam i naprawdę nie polecam chyba, że przedpłata za wykonane zadanie
1
anonim xxx 2014-09-06 23:13:02
Glon ze względu na właścicielkę i jej charakter nie wiem czy jakakolwiek praca w tej firmie może być POWAŻNA! Poza tym firma Delta Consulting już od dawna nie istnieje, zmieniła nazwę i właściciela (wcześniej była na męża tej Pani) teraz zwie się Delta Research, ale bałagan, niepłacenie i problem z tą firmą pozostał, jakby się nie zwała. Ja bym się trzymała jak najdalej od takich pracodawców-bez względu na jakie stanowisko aplikujesz, ale każdy ma swój rozum.
1
xxx 2014-09-24 00:16:28
Zmiana nazwy firmy nastąpiła dawno,można to sprawdzić w CEIDG. Ta fima ma wiele przekrętów np.właścicielka ma zarejestrowaną fundację żeby nie płacić podatków itd.sama nie kryje tego i mówi o tym głośno, że dobrze się miga przed skarbówką -książkę by można było napisać o tym co to za gagatki ale szkoda czasu i nerwów. Pozdrawiam
2
Kasia 2014-09-24 11:35:43
No niby jak ona może "obejść" podatki zakladając Fundację,przecież to jakaś fundacja pomocy dzieciom? I co ma Fundacja do prowadzenia badań rynku?? No to ja się dziwię,że jeszcze nickt się tym nie zainteresowal,tylko macha ręką "a co mi tam..."
Rysiek 2014-09-24 11:52:43
...bo przebiegła i cwana to ryba jest...
3
xxx 2014-09-24 17:21:48
Ja nic z tym nie zrobię,Ty nic z tym nie zrobisz...wierzę w sprawiedliwość niebios i mam nadzieję że całe zło kiedyś jeszcze do tej baby wróci.
2
Teresa 2014-10-02 23:21:42
ALE WY TU BZDURY PISZECIE.Pracujcie uczciwie,to nikt sie nie będzie czepiał.Znam takich koło siebie ,napierniczą w wywiadach,potem trzeba po nich poprawiać,ale pierwsi stoją w kolejcie po pieniądze i jeszcze wypisuąją tu brednie.Nie wiecie,że psucie bezpodstawne wizerunku firmy to paragrafy??/Po Id komputera mozna dojśąć ,kto wypisuje te pie...Kto tu wymyślił jakąś fundację? Ja z tą firmą wspołpracuję od wielu lat-pracuję uczciwie anie byle jak. A tą fundacją XXX to chyba ci się pomieszało.Co nie masz odwagi się przedstawić?
kinia 2014-10-03 18:09:53
Sory a to Twoja firma ze ludzi z forum paragrafami straszysz? moze i sie trafiaja zadowoleni z wspolpracy ale jak widac jestes w jakims minimalnym odsetku. I mysle ze ludzie nie psuliby opinii bezpodstawnie. Mysle ze takie fora sa bardzo przydatne przed rozpoczeciem wspolpracy bo widac kogo trzeba sie wystrzegac zeby nie zostac oszukanym. A jak tu widac ludzie rozne doswiadczenia maja i warto sie nimi powymieniac. Ja akurat chcialam aplikowac na pracownika do tej firmy a nie na ankietera i slyszalam juz nienajlepsze opinie o tej firmie ale po przeczytaniu tego dalam sobie spokoj. Nie wierze ze ankieterzy tu klamia-gdyby wszystko bylo ok nie pisaliby tu bo i po co.
1
ARO 2014-11-07 18:37:00
Ta firma to jakaś masakra!!!!!
Monia 2014-11-11 23:42:07
Niestety muszę się zgodzić :( żenująca firma-brak kultury i szacunku do ankietera i wypłaty po pół roku z wielką łaską.
2
Natalia 2015-01-27 12:54:21
Racja firma zenujaca na maxa-najgorsza z najgorszych jakie w zyciu spotkalam-Monia z Twoja wypowiedzia zgadzam sie w 100% bo wlasnie tak jest. Wiem co mowie bo tez mialam niestety okazje doswiadczyc na swojej skorze wspolpracy z ta beznadziejna firma. Jak ktos ciekawy szczegolow wspolpracy a potem oczekiwania na platnosci i robienia wielkiej laski ze Ci zaplaca za Twoja prace po pol roku (po tysiacu upomnien) to zachecam do sprobowania wspolpacy lol.
1
koordynator 2015-01-31 11:57:56
NAPA-Wyglada na to ze chyba większość osob które wypowiadają się wyżej pracowala tam jako ankieterzy wiec poczytaj ich opinie. Firma ta nie nazywa się już Delta Consulting ,dawno temu z powodu złych opinii na swój temat zmienila nazwe na Delta Research. Niestety Delta Research tez zdazyla już się stać jedna z najgorszych firm tej branzy-glownie z uwagi na fakt bardzo opóźnionych platnosci (placa po min.pol roku, czasem po roku, czasem wcale mimo ze badania sa przyjęte) i niesympatycznych wlascicieli którzy nie szanują ankieterow. Jest tez na go worku w spisie firm ta firma pod nazwa Delta Research -jeśli jesteś zainteresowany wejdź i poczytaj swiezsze opinie. Ja jestem koordynatorem ,nie ankieterem ale miałam ze tak powiem przyjemność (bądź nieprzyjemność) wspolpracowac przez chwile z ta firma i również jej nie polecam. Jest wiele innych firm na rynku w których spokojnie można znaleźć tego typu prace za lepsze pieniądze i pracować z szacunkiem i docenieniem (bo nie jest to latwa praca).
3
Kowal 2015-03-21 19:52:36
Ktoś ich musiał nieźle wyrolować z tą stroną internetową. W ogóle chyba jest tu pewien problem bo ja znalazłem dwie strony Delta Consulting i to są dwie różne firmy, jedna ma stronę www we flashu, co jest nie praktyczne i denerwujące a druga ma amatorską stronę www którą gimnzjalista mógłby sam napisać. Niech coś ruszą w tym kierunku.
ankieter 2015-03-23 18:52:03
Przecież ta firma to nie żadna znana firma-TNS,CBOS,Ipsos,Obop,GFK Polonia czy SMG KRC-to posrednicy (zwykły koordynator jakich setki) ktory moze tylko pomarzyć o karierze wielkiego badacza i błagać ww firmy o wspołprace (anóż się skuszą jak Gfk). Jaka strona internetowa taka firma...więc nie wymagajcie zbyt wiele. Ja o tej firmie słowa dobrego nie powiem niestety-nie płacą ,oszukują o atmosferze współpracy nie wspominająć-tyle w temacie. Dziękuję za uwage.
3
To ja 2015-07-14 17:41:16
Wiele spraw jest do poprawienia??? chyba za wiele...Tez tam pracowalem I wiem co mowie. Ze nie bedzie popelniala zadnych bledow od samego poczatku? tylko o jakich poczatkach Ty mowisz? poczatki chyba byly dosc dawno o ile mi wiadomo. Problemy z platnosciami to nie bledy to swiadectwo braku powaznego traktowania ankieterow. Jak dla mnie firma ZENADA i na tym swoj komentarz zakoncze bo szkoda slow i nerwow.
1
Pamelo 2015-08-22 15:58:27
Delta to taka firma ktora potrafi ankietera do nerwicy doprowadzic. Jedyny sposob na otrzymanie platnosci to wojna z (chora psychicznie) wlascicielka. NIEPOLECAM! Dziekuje. Pozdrawiam
5
byla ankieterka 2016-05-15 22:17:54
Wyplacalni??? smiech na sali? To dlaczego tylu ludziom nie poplacili?! Dlaczego maja tak zle opinie? Stateczna firma-gratuluje fantazji i wyobrazni. No usmialam sie po pachy.Bylam ich ankieterka i mowie STANOWCZE NIE OSZUSTOM!
2
Zadyma 2016-07-07 23:20:39
Wypłacalni są, nie mam w ogóle powodów sądzić, aby jest inaczej, to tylko jedna opinia z tysiąca w dodatku kogoś kto tam nie pracuje, @koma mówi dobrze @byla ankieterka, zdecydowanie mówi dobrze, więc spokojnie.
Zostaw swoją opinię o Delta Consulting - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Consulting