brak logo

Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn

Więcbork

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn

DAF 2015-05-01 05:38
Witam ja pracuje rok w tej firmie i nie jest zle kasa na czas , jezdze 4/1 . Pracowac trzeba bo przeciez za darmo nic nie ma auta w miare nowe w wiekszosci DAF 105 wiadomo czasem trzeba cos pokrecic np klocki za to mam dodatkowa kase .
Kolega pewnie plandeke podarl i szef mu kazal skleic i bardzo sie obrazil , w firmnie gdzie wczesniej pracowalem , to szef na moj koszt caly bok wymienil a bylo z 40cm rozpruta.
2
Siostra 2015-05-01 10:04
Żal mi was siostry to co piszecie jest żałosne i jakoś się nazywa !!! (usunięte przez administratora)
12345 2015-05-12 12:01
15 aut???heheh
Bolek 2015-11-29 10:58
kto tam 10 lat jezdzi? ukraincy? nikt tam tyle czasu nie wytrzymal. (usunięte przez administratora)
5
PRAWDA 2016-01-09 19:02
Należy pamiętać, że negatywna opinia, która zawiera konkretne zarzuty powinna być umocowana w dowodach. W innym wypadku nie możemy pozwolić, by dobre imię pracodawcy było szkalowane.
man 2016-02-12 13:41
Wie ktos moze czy szukaja kierowcow ? Podobno zwiekszyli tabor .Rozmawialem kiedys z kierowca na parkingu to zarobki przyzwoite i auta w miare nowe.
1
Józek 2016-03-08 21:44
Spróbować można to fakt,ale nie w tej firmie,nie róbcie sobie nadziei.(usunięte przez administratora)Stanowczo odradzam. Pozdrawiam
5
On 2016-08-20 07:45
Idźcie, spróbujcie, przekonajcie sie sami i zobaczycie. Ja byłem, spróbowałem, przekonalem sie i dziękuje.
2
On 2016-09-01 19:28
Pol- nie ma premiowania w tej firmie, jak coś z twojej winy pójdzie nie tak / awaria auta i idące za tym wysokie koszty naprawy, spóźnienia / to wówczas pójdzie to z Twojej kieszeni. Tak Cię właściciel doceni :)) Czy terminowa wypłata ? Tak
kierowca 2016-09-28 15:47
Jeżeli chodzi o transport to zaproponuje Chojnice, jest kilka b. dobrych firm, gdzie weekendy sa wolne, miedzynarodowy, 5 500zł netto, a tu? można pomarzyć :)
er 2016-09-30 16:23
@pol no nie nie szukają ale pzeciez zawsze trzeba po prostu sledzic storne intertowa ich nigdy nie wiadomo tak na prawde kiedy się cos nowego pojawi..
On 2016-11-05 16:56
Poprawiło sie coś u nich z płacą i traktowaniem ludzi ?
1
Gad 2016-12-16 21:26
hej
szukają kierowców ?
nie wiem czy tak do nich odzywać się
DAF 2016-12-18 11:35
benda 2 miejsca od nowego roku bo dokupili aut
Gad 2016-12-31 17:52
To super.
masz może emeil , bym podanie wysłał
Aneta 2017-04-06 11:16
Pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.
Aneta 2017-08-23 13:24
Brakuje aktualnych informacji dotyczących Bordiehnu. Czy potencjalni pracownicy mogą tutaj liczyć na jakieś zatrudnienie? Jeśli czytają to aktualni pracownicy dajcie znać innym, żeby wiedzieli czy mają tutaj czegoś szukać, czy nie.
Kris 2017-08-30 20:06
Zeby to czytali. Potencjalni pracownicy to najpierw musza znac jezyk polski a ram u Edka sama ukraina to niebardzo z nowymi komentarzami. Firma fajna magnes to podstawa jezdzilem przezylem i podziekowalem. Edek fajjny gosc duzo gadac lubi i narzekac na innych a przedewszystkim to lubi glupoty gadac i sie przechwalac. Francja po landzie i niemcy tak samo wyznacza trasy kturymi trzeba u niego jezdzic. Daf fsjne auto ale edzika to padlina jest pozdrawiam he he
1
Nikt 2017-08-30 20:20
Tak kolego masz racje Edmunt lubi gadac na swoj temat jaki on jest och i ach jaki platnik z niego jest fajny gosc do pogadania nie do wspolpracy wiem co mowie i kolega tez.. Ukraina i Bialorus u pana Edmunda. Jak jesres na podworku to jest fajnie a potem slyszysz RADZ SE SAm!! To nie jest nic fajnego na dalekiej francji gdzie na droge dostajesz 50e na koszty. Fajna firma niena co he he pozdrawiam szefostwo pania Kornalie i Edmunda
o 2017-08-30 22:56
O ja jezdze 3/1 ,sa ukraincy jak w wielu firmach , ale o magnesie nie slyszalem , ale z tego co wiem to daf od 2011r 105i 106 chyba nie jedzie na tym . Auta maja 5 lat 2012 najstarsze euro3 ,1 pod wanna (to padlina ? wiodzialem jak niekturzy jezdza ze po jednej trasie zderzaki i stopnie do wymiany a to wnia szefa ? pewnie tak bo oslow do pracy przyjol co nie potrafia jedzic tylko bzdury piac ) . Do tankowania i oplat mam 3 karty tak ze gotowka zbedna . Mi tu dobrze kasa tak jak mowil Ed tak placi auto mam swoje bez zamian robota ok , kolega tez tu pracuje
Aneta 2017-09-02 15:26
Czyli jak widać - opinie o pracy są tu mocno podzielone. @O a jak wygląda sam system pracy? Ile się jeździ, jak wpadają te zlecenia? Ile ma się wolnego podczas typowego miesiąca?
meeeeeda 2017-10-16 21:39
Witam jak tam sytuacja w firmie? bo zacząłem rozmyślać nad tą firmą widzę ,że opinie są różne. Mógłby ktoś się jeszcze wypowiedzieć? ile aut? gdzie jeżdżą? itp?
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn - Więcbork
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn