brak logo

Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn

Więcbork

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn

DAF 2015-05-01 05:38:35
Witam ja pracuje rok w tej firmie i nie jest zle kasa na czas , jezdze 4/1 . Pracowac trzeba bo przeciez za darmo nic nie ma auta w miare nowe w wiekszosci DAF 105 wiadomo czasem trzeba cos pokrecic np klocki za to mam dodatkowa kase .
Kolega pewnie plandeke podarl i szef mu kazal skleic i bardzo sie obrazil , w firmnie gdzie wczesniej pracowalem , to szef na moj koszt caly bok wymienil a bylo z 40cm rozpruta.
Siostra 2015-05-01 10:04:43
Żal mi was siostry to co piszecie jest żałosne i jakoś się nazywa !!! (usunięte przez administratora)
12345 2015-05-12 12:01:52
15 aut???heheh
Bolek 2015-11-29 10:58:21
kto tam 10 lat jezdzi? ukraincy? nikt tam tyle czasu nie wytrzymal. (usunięte przez administratora)
1
PRAWDA 2016-01-09 19:02:54
Należy pamiętać, że negatywna opinia, która zawiera konkretne zarzuty powinna być umocowana w dowodach. W innym wypadku nie możemy pozwolić, by dobre imię pracodawcy było szkalowane.
man 2016-02-12 13:41:04
Wie ktos moze czy szukaja kierowcow ? Podobno zwiekszyli tabor .Rozmawialem kiedys z kierowca na parkingu to zarobki przyzwoite i auta w miare nowe.
Józek 2016-03-08 21:44:51
Spróbować można to fakt,ale nie w tej firmie,nie róbcie sobie nadziei.(usunięte przez administratora)Stanowczo odradzam. Pozdrawiam
3
On 2016-08-20 07:45:19
Idźcie, spróbujcie, przekonajcie sie sami i zobaczycie. Ja byłem, spróbowałem, przekonalem sie i dziękuje.
On 2016-09-01 19:28:55
Pol- nie ma premiowania w tej firmie, jak coś z twojej winy pójdzie nie tak / awaria auta i idące za tym wysokie koszty naprawy, spóźnienia / to wówczas pójdzie to z Twojej kieszeni. Tak Cię właściciel doceni :)) Czy terminowa wypłata ? Tak
kierowca 2016-09-28 15:47:38
Jeżeli chodzi o transport to zaproponuje Chojnice, jest kilka b. dobrych firm, gdzie weekendy sa wolne, miedzynarodowy, 5 500zł netto, a tu? można pomarzyć :)
er 2016-09-30 16:23:08
@pol no nie nie szukają ale pzeciez zawsze trzeba po prostu sledzic storne intertowa ich nigdy nie wiadomo tak na prawde kiedy się cos nowego pojawi..
On 2016-11-05 16:56:51
Poprawiło sie coś u nich z płacą i traktowaniem ludzi ?
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn - Więcbork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa "BORDIEHN" Kornelia Sas-Bordiehn