brak logo

Paged Sklejka

Morąg

Opinie o Paged Sklejka

xx 2015-05-28 22:59
jestem kawalerem takie sprawy to nie mój problem ale jak masz kredyt starą i dzieci na głowie to napierdalaj w tym śmietniku jak idiota bo najwyrazniej na więcej cię nie stać
fafik 2015-09-12 17:25
odradzam pracę w tym łagrze stracisz czas i zdrowie g...o zarobisz i niczego się nie nauczysz praca w takim zamkniętym zakładzie to marnowanie życia i dorabianie śmieci z pagedu radzę omijać sklejke w piszu z daleka
8
pracownik 2015-09-14 18:23
Pracuję od 4 m w sklejce , zarobki 1500-1600 na rękę .Szału nie ma mi tam nie jest ciężko może podniosą stawkę , tam gdzie ja pracuję maszyny są już stare i co chwila coś w którejś siada , przyjezdza mechanik naprawia i tydzień wytrzyma , ludzie pracuję tam bo w Piszu nie ma pracy , jeżeli w sklejce zarobie 1600 za 8 h dziennie jak chce przyjde dodatkowa sobote dostane 100 , u prywaciarza w Piszu dostaniesz 2000 zl tylko robisz po 10 h czasem 11 h i cieżej , w sklejce masz robotę nad dachem wyrobisz 8 h idziesz do domu , a jak ktoś nie jest mgr. doktorem i chciałby zarabiać kokosy , to nie tędy droga w sklejce jest pewnie około 1tyś pracowników a bezrobocie na mazurach wielkie było nie było jest praca trzeba się cieszyć z tego co się ma , ja tam wole pracować w sklejce i mieć pieniądze .
5
mechanik 2015-11-18 03:15
Pracuję w Paged morąg.Proszę państwa system upadł układy zostały.To bardzo proste.Proszę związki zawodowe by weszły na nasz zakład ale bez kopert i zobaczyły warunki pracy i płacy w Morągu.Fakt nie ma roboty.Ale czy mamy na czołach wypisane ,,koń pociągowy,,??Dalej nie wiem jak w piszu ale u nas zwolnienie L4 jednoznaczne ze zwolnieniem.Nasza pani kadrowa ....kochana kobieta.Uprzedza o tym fakcie przy przyjmowaniu do pracy.Wiadomo po co dyrektorem został pan Cza...Płaca za 12 zł na godzinę w warunkach Chińskich.Pan od BHP twierdzi że jest wszystko ok?hmm .po to tyle zarabia by było ok.A pracownik umrze szybciej ale nie przez sklejkę...:).Gdzie inspektor pracy??Jak się pojawia długo siedzi w biurze..Potem wychodzi w ahah i ehah z wielką kopertą.No pani minister zlitujcie sie w końcu.Co może szarak?a skoro Pis dostał szanse może...podkreślam może,rozwali kliki chociaż troszeczkę.A gdzie obiecane przez Junkera wyrównanie stawek godzinowych w całej UNI?No po co my w niej jesteśmy jak niemiec zarabia od ........6,5 euro a my od 4zł????Napisane wiele co do realizacji ostanie jak za Wałęsy..Cieszta sie że robita,,bo o take polskie walczyłem..
5
janko 2015-11-18 03:24
Ja do tego pana co tak każe za granice jechać i że żona serwisu potrzebuje!!Chłopie w którym pokoju w Pagedzie siedzisz??Znam lekarstwo na zjechany język od lizania nie powiem czego...Przynajmniej nie obrażaj tych co pojechali deczko się dorobić by ich na mieszkania było stać i rodziny zostawiali??Jak żeś sie dopchał do fotela to go pilnuj.I zagogluj sobie,,homo homini lupus polacus,,I weź to do serca.Pozdrawiam
5
lalala 2016-02-04 16:21
Nie polecam zakładu Pracy Paged Sklejka w Morągu. A Pani kadrowa przyjmuje do Pracy ludzi od humorku. Bardzo nie mila Pani. Kto pójdzie sam się przekona ;).
6
janek 2016-02-16 15:55
Praca w sklejca najlepsiejsza na świecie:).Zarobki jak u Geatza w Microsofcie.Socjalne że można w kapciach po hali biegać..Zajefajne łazienki:).Co do kadrowej nie spotkałem lepszej kadrowej w Polsce:).Więc zapraszamy do nas.Dla każdego robota się znajdzie o więcej nie proście:)AAA zapomniał bym nie przyjmuje się osób chorowitych:)z nałogami i z humorkami.Nasza maxyma na dzień ,,Haruj i Milcz nie prosząc o płace.,,,Pozdrawiam kierownika warsztatów.
4
globis 2016-05-19 09:43
powiedzcie kto jest teraz szefem HR
pracownik 2016-06-03 16:46
sam jestes niemota tłuku
Beata 2016-06-06 06:07
I co przyniesie nowy dzień po piątkowych zmianach w Piszu i Morągu?!
2
odd 2016-06-06 13:01
NOWY PAN ZACZNIE POWIELAĆ STAREGO PREZES W DRODZE PRÓB I BŁĘDÓW A MOŻE SIĘ UDA ALBO NIE.KIEROWNICTWO I CAŁA KLIKA ZOSTANIE TAKA SAMA I ROBOLE JAK CIERPIELI TO I TAK BĘDĄ CIERPIEĆ .DO PRACY NIKT NIE BĘDZIE SZEDŁ BO WIEDZĄ JAK TU JEST NA DODATEK JESZCZE TRZEBA SIĘ DOSTAĆ ALE JEST KADROWA KTÓRA PRZYJMUJĘ WEDŁUG WŁASNYCH HUMORÓW.FIRMA TO NIE FIRMA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CHCĄ ROBIĆ SKLEJKĘ A DOSTAJĄ ŚRODKI Z KTÓRYCH MAJĄ ZROBIĆ TRÓJKĘ ALBO KOSZULĘ NA FOLIĘ I NA KONIEC ZMIANY MÓWI MAJSTER MAŁO JAK TAM DZIURA DZIURĘ POGANIA
4
Pracownik-Morag 2016-06-07 10:25
Zgadzam sie! To fikcja a nie firma, dziadostwo jakich malo. A te pozal sie boze majstry to sieroty ktorzy niedosc ze nie maja pojecia to sie do niczego nie nadaja. Tak jak dziura na dziurze to zlodziej na zlodzieju tu siedzi i pilnuje cieplych posadek
9
odd 2016-06-07 16:54
Dobrego mamy też technologa z zamiłowania fotograf bo chodzi i robi zdjęcia.Po co?Nie wiem? Czemu nie zrobi zdjęcia pana od BHP na tle zadymionej starej hali!!!!!!!!! Zgodnie wszystko z przepisami jest?Tyle lat i nikt nic nie robi z tym.A jak ktoś założy swoje ciuchy prywatne bo w tamtych się kisi to afera i od razu karać ! Technologa i bhpowca na produkcję do klejów albo na prasy niech zobaczą jak się robi wtedy by zdjęć nie robili i zaczeli by robić coś żeby było lepiej łatwiej.Jednak ciężko wysilić te szare komórki (jeżeli mają).
12
(-_-) 2016-06-21 02:10
Dajcie ludziom podwyżkę a nie za drobne kazecie robic;/
5
add 2016-06-30 15:03
Najlepiej robić za grosze i dużo metrów .Dobrze się piszę jak ma się dobrą posadkę ale jak kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez przerwy z śniadaniowej z kanapką w zębach.Ja tak robię żeby sztuki wyrobić i co najgorsze nie wyrabiam normy bo mamy takie wysokie że nie idzię tego zrobić. PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA!!!!!!!!!!
5
add 2016-07-02 17:39
Nie nie.Zaczyna się zmieniać .Ludzie wola wyjechać gdzieś dalej do pracy lub pracować na miejscu za nie wiele mniejsze pieniądze ale w bardziej znośniejszych warunkach .Ludzie zaczynają uświadamiać sobie że nie są tanią siłą roboczą znają własną wartość którą trzeba dobrze opłacić żeby mieć dobrego pracownika i wydajnego .@ghgvh PO PROSTU!!!!!!!
1
add 2016-07-03 11:42
Własnie jak się ma odpowiednie wykształcenie i znajomości i chyba bardziej znajomości .
1
Ja 2016-07-06 22:52
Typowy obóz pracy najniższa krajowa ludzie są zastraszanie na stanowisku pracy nie może nic być (żadnego picia,toreb itp)zero urlopu wypoczynkowego.
10
Anonymous 2016-09-06 13:04
Przepracowałem w fabryce w Morągu niecały rok na stanowisku szeregowej mrówki. Płaca jest... wyższa od minimalnej krajowej, na umowę o pracę, bez kombinowania ze śmieciowymi umowami zlecenie i innymi. Pracownikowi przypada trochę powyżej jednego dnia urlopu na miesiąc. Z czasem (po przepracowaniu roku) wynagrodzenie miało rosnąć chyba do równowartości ok. 15 złotych brutto za godzinę. Ja zarabiałem pod koniec ok. 1700 złotych netto miesięcznie. Warunki są ciężkie. Pracownik jest jak element maszyny, ma chodzić cały czas i nie może się zepsuć. Zepsute trybiki się wymienia, a nie naprawia. Dodatkowym środkiem motywacyjnym jest umowa na prowizję zamiast stawki godzinowej, by subtelnie nakłonić pracownika do wyrabiania wyśrubowanych "norm", które w istocie bliższe są maksimum jego fizycznych możliwości. Harmonogram pracy to cztery dni pierwszej (wczesnoporannej) zmiany, 48h przerwy, cztery dni drugiej, 48h, i cztery dni trzeciej, 48h. Jedynymi dniami wolnymi od pracy są okolice Wielkanocy, Bożego Narodzenia i Nowego Roku.

Teraz podzielę się z wami moimi wrażeniami i doświadczeniami. Na początku uczyłem się od osób o dłuższym stażu pracy. Kobiety - ponad połowa pracowników fizycznych w tym zakładzie to kobiety - były na mnie zdenerwowane, gdy pracowałem poniżej normy, piekliły się, że przeze mnie wszyscy dostaniemy mniej pieniędzy (pracowaliśmy na akord). Nieprzyjemna atmosfera. Robiłem tam w roku 2015, gdy finalizowano konstrukcję nowej hali fabrycznej z nowszymi, trochę bardziej zaawansowanymi technologicznie i większymi maszynami. Przeniesiono mnie tam. Warunki pracy były nieco lepsze, niż w źle wentylowanej i gorącej starej hali. Natomiast hałas jest nieustanny i nieznośny niezależnie od miejsca. Od czasu zakończenia budowy nowej hali, szum maszyn słychać w promieniu paru kilometrów od fabryki. Praca na trzy zmiany jest na dłuższą metę wyniszczająca i sprawiała, że pod koniec mojego okresu zatrudnienia czułem się wiecznie wyczerpany. (Był to jeden z głównych powodów mojego odejścia.) W okresie mojej pracy organizowano chyba dwa wyjazdy pracownicze (do Czech i gdzieś jeszcze), ale nie miałem ochotę na nie jechać, więc nie opowiem wam, jak wyglądają. Kilka razy byłem zmuszony brać dzień urlopu, ponieważ maszyna na starej hali, którą obsługiwałem, psuła się i jej naprawa zajmowała wiele godzin. Była bardzo stara. Znaczna część pracowników to osoby starsze i w średnim wieku, weterani. Niektórzy mają braki w uzębieniu, przynajmniej jedna osoba sprawiała wrażenie prawie niepiśmiennej. Parę młodszych osób jest na stanowisku brygadzisty i pracuje na nowej hali. Przez fabrykę przewinęło się za mojego czasu sporo młodziaków, ale szybko zrezygnowali.

To prawda, że Morąg znajduje się w jednym z najuboższych, najsłabiej rozwiniętych województw w Polsce i miejsca pracy odzwierciedlają ten stan. Jeśli nie posiadacie nawet średniego wykształcenia, dysponujecie tylko podstawowymi umiejętnościami i chcecie po prostu przeżyć, być może jest to miejsce dla was, przynajmniej na jakiś czas. Nauczycie się wartości ciężkiej, uczciwej pracy, ale też poczujecie, czym jest wyzysk najsłabszych i najgorzej wykształconych. Do wszystkich pozostałych rozważających podjęcie pracy na stanowisku szeregowego pracownika ("pomocy w produkcji drzewnej"): miejcie na uwadze, że postępujący rozwój technologiczny od zawsze zmierza w produkcji masowej do zastąpnienia człowieka maszyną. Maszyna jest niewolnikiem doskonałym, nie posiada żadnych praw i może pracować na okrągło. W dłuższej perspektywie praca w fabryce jest ślepym zaułkiem. Nie posiądziecie prawie żadnych umiejętności, które przydadzą wam się gdzieś indziej. Jeśli macie taką możliwość, zastanówcie się nad przeprowadzką.

Ach, no i pani pracująca w biurze kadr jest trochę niesympatyczna. Nie wolno o tym zapomnieć.
11
add 2016-09-18 16:53
Zgadzam się z Anonymous nic dodać nic ująć.Mają teraz ukraińców zatrudniać bo polacy już też nie chcą robić w tym syfie.Pracuję w tym syfię długo i łapy mnie bolą że nie wiem gdzie je włożyć po pracy takie mamy nowoczesne maszyny .Mam umowę na stałe ale żona mi mówi żebym zmienił prace bo ty się tam wykończysz.Chodż zarabiam nie żle ale mam już dość .Dzieci mam małe i chciałbym zobaczyć jak dorastają bo jak tak dalej pójdzie wyląduje na wózku inwalidzkim lub w piachu.W tej firmie tak się kończy.Chyba że jesteś kierownikiem technologiem oraz zajmujesz wyższe stanowisko od tych które nie zostało wymienione wcześniej bo robol to jest jak część zamienna zepsuję się i wymieniasz ją na nową!!!
5
bogudziekiniepracownik 2016-10-20 18:54
Całe szczęście tam nie pracuję. Miałem tylko i aż styczność z niemiłą panią z Kadr. Całkowity brak kultury. Jeśli jej postawa jest taka jak cała firma, to współczuję wszystkim pracownikom...żenada
10
kris 2016-11-01 06:05
Współczuję ludziom pracującym w tym syfie i nie polecam tego śmietnika lepiej ulice zamiatac nikt kto ma trochę rozumu nie podejmie pracy w paged syf pisz
6
janko 2016-12-16 20:40
Właściwie zwalniają już się powoli mechanicy z zakładu.Tu tylko kierownicy i dyrektorzy za bycie kapo mają krocie.Zwykły mechanik jest tam zerem..Ściągają ukraińców i straszą ze powywalają tak zwanych polaczków jak to prezes nazwał morążan.Jaki był Czarnocki taki był ale coś się działo..a teraz??Tu potrzeba Inspektora z pisu nie tych co przyjeżdżają za koperty.Ludzie nic się nie zmieni puki są fatalne warunki w getcie Morąskim.
4
janko 2017-01-01 11:27
No właśnie podobno jakiś darmozjad doszedł jako mistrz warsztatów..Hehe a co on ma mieć bat i jeszcze bardziej poganiać dyżurnych którzy ratują maszyny dosłownie bez części zamiennych z narażaniem życia na co dzień bo maszynę zatrzymać ostudzić to praktycznie można ją wyłączyć ze zmiany ale przecież metry..Kierowników dyrektorów paged ma multum fachowców już coraz mniej.Przyjmują każdego byle by statystyka była.Bo elektryk po technikum informatycznym no soryy albo po ZSZ bez pojęcia o przepływie prądu:).Pani kadrowa ta sama od zawsze ten sam ból chorujesz jesteś zwolniony.chcesz podwyżkę no bez jaj nie w tej firmie chyba ze masz plecy lub zostajesz mistrzem lub kolejnym darmozjadem kierownikiem.Nowy prezes.hmmm nowe układy.kto sie kłania ma...Uciekajcie od Pagedu jak tylko możecie.to nie jest zakład pracy.no i popatrzcie ile zarabia się na warsztatach:)
5
niko 2017-01-09 12:05
a powiesz ile tam na warsztatach się zarabia??bo mam chęć sie zatrudnić jako mechanik
xxx 2017-02-21 19:09
Kołchoz jakich mało a szczególnie na magazynie wyrobów gotowych.Kierownictwo karze ludziom przychodzić do pracy w sobotę oraz niedzielę mimo że pracują od poniedziałku do piątku nic nie oddając w zamian.Jak jest remanent to karzą pracownikom chować lub wywozić do zniszczenia towar który nie zgadza się ze stanami magazynowymi bo wolą siedzieć w ciepłym biurze i czytać gazetkę zamiast uczciwie pracować.Jeden z wózkowych non stop jeździ nachlany,jeszcze raz powtarzam kołchoz jakich mało.
4
Aleschia 2017-02-22 20:37
Fascynujące miejsce pracy za darmo dosłownie. Na wydziale ws1 jest takie stanowisko gdzie płacą tylko za część wykonywanej pracy, błędnie sformuowana umowa prowizyjna.Kierownik ma wywalone bo czemu niby ma się pozbyć DARMOWEJ siły roboczej. I jeszcze jeden absurd jedna brygada jedno stanowisko i obowiązki a umowy już nie , część osób z płacą prowizyjną a reszta z płacą dniówkową. Geniusz kierownik i szanowny dyrektor nie widzą absurdu. Trzymajcie się od tego syfu z daleka, rada pracownika z26_letnim stażem.
2
sflustrowany pracownik 2017-03-06 12:57
Pracuje w tym zakładzie jakiś czas. Widzę zmiany, które nie są na lepsze. Zatrudniają nowych dyrektorów, którzy wymyślają coraz większe głupoty. Zatrudniając sie tu po skończonej pracy sie ogarnialo a teraz na kilku maszynach wymyślają sprzątania po innej zmianie i po sobie. A sam kierownik przeciez twierdzi ze za sprzatanie nie placi. Normy sa masakryczne a materiał do bani. Czy oni aż tak chca pozbyć sie pracowników? Ludzie odchodzą bo wola szukac czwgos normalniejszego. Moze najwyzsza pora docenić pracowników a nie ich tracic
2
Aaa 2017-03-07 16:06
( usunięte przez administratora ) zmień pracę jak ci nieodpowiada
Alicja 2017-03-08 13:14
Pojawiły się nowe ogłoszenia. Znajdziecie je na stronie firmy http://www.sklejkapisz.pl/Firma/Praca ;)
pracownik 2017-03-08 23:23
Nowy prezes nowe zmiany ale żeby kobietom nic nie podarować w ich święto? Wieksza czesc pracowników to są kobiety. Ladnie im prezes dziękuję. Ani glupiej czekolady ani podwyżki. Kobiety uciekajcie z tego zakładu. W ogóle was nie doceniaja
2
załamka 2017-03-12 19:47
Nie ma ani podwyżek ani doceniania. Sa tylko ostrzeżenia ze powodują kleje i film choroby różnego typu w tym raka. To ja sie pytam a gdzie płacone jest szkodliwe? No skoro sa tablice ostrzegawcze to czemu nie jest płacone szkodliwego? Eh coraz gorzej w tej firmie
3
hehe 2017-03-15 16:12
Hehe jednak w pn dostaly laseczki czekoladki. Merci za 32 zl. No nie no grunt ze dostaly cokolwiek hehe
1
Alicja 2017-03-20 14:31
A z czego jesteście najbardziej zadowoleni pracując w Paged Sklejka?
PRACUŚ 2017-04-20 09:18
z wypłaty !!! się pracuje to się ma !!!
2
eh 2017-04-27 13:25
Czwartek godzina 13.15. Stoję pod magazynem jak debil. Nie jestem sam. Ale co tam stoję i czekam aż facet przyjdzie i da mi ubrania robocze. 13.40 dalej go nie ma. Sprawdzam godzinę datę dzień. No czwartek od 13 powinno być otwarte. Zgłaszam to dyrektorowi ( usunięte przez administratora )
joszin 2017-04-27 17:35
Nowa oferta pracy od 16 do 18 zł. hehe przecież my mamy tyle po 4 latach roboty tu?Czyli trzeba się zwolnić i znów zatrudnić dostanę 18 bo inaczej się nie dostanie?Oszukują wszystkich a sami zarabiają w biurze krocie.Brak wszystkiego.Uciekają stąd aż kurz idzie.A oni nadal szukają .Porażka socjalna.i 12 dyrektorów.Smiechu warte.i nikt nie ma kontroli.Ludzie charują za małe pieniądze i w warunkach polowych.
5
xxx 2017-05-09 12:40
Ten komentarz jest zgłoszony na policję a administratorow prosze o usunięcie go.
1
Dobra Zmiana 2017-05-11 11:27
Świetne pytanie! Ja to chyba tylko z tego, że mam ubaw przez całe 8 godzin. Wszystko mnie tu bawi. Temperatura powietrza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista, klawy mistrz i dziurawy materiał! Do przerwy uśmiecham się serdecznie a tuz po niej rżę jak kobyła bo koniec bliski! Czasem płaczę.Płaczę każdego 10 dnia miesiąca kiedy stwierdzam że mój trud w tych polowych warunkach nie został doceniony :(
5
Dobra Zmiana 2017-05-11 11:32
jaki komentarz? który komentarz?? zgłoszony na policję?
Xyz 2017-05-11 21:23
A któż to straszył zgłoszeniami na policję?Może zamiast tego warto przeanalizować wpisy.Z perspektywy szeregowego pracownika z wieloletnim stażem jest w nich dużo racji.Kierownictwo ma w poważaniu problemy z organizacją pracy, łamanie praw pracowniczych pomija się milczeniem ostatecznie co im zrobi pojedynczy pracownik.
2
Alicja 2017-05-12 09:01
@Xyz według Ciebie w Paged Sklejka można spotkać się z łamaniem praw pracowniczych. Co masz konkretnie na myśli? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja, a może byłeś takiej świadkiem? Czekamy na Twoją opinię.
1
Lolek 2017-05-14 04:11
Szkoda pisania o firmie PAGED.nic to nie zmieni chyba że zaprosimy pana Ziobro na rekonesans:)Puki co to mordownia.i jeśli skasuje administrator tą wypowiedź nie zdziwię się.Małe miasteczko wielki interes.Żadne zarobki wielkie wymagania zastraszanie ludzi,itd,itp,
2
Xyz 2017-05-15 21:49
Wykonywanie części pracy za darmo nie jest łamaniem praw precowniczych?
Xyz 2017-05-15 23:14
Jeśli jesteś szeregowym pracownikiem to pewnie wiesz, że większość stanowisk dostaje materiał wysortowan, ale jest stanowisko które musi sobie samo wysortować materiał. Zaznaczam , że za sortowanie nam nie płacą.Norma w tym układzie nie jest mała, zdarza się tak, że środków i oflisów jest więcej niż tego za co nam płacą.Swego czasu kierownik powiedział,że nie mogą nsm płacić za wsxystko co bierzemy do ręki bo będziemy wypisywać głupoty. Czyżby nie umieli policzyć ile materiału pobrali i ile zostało przerobione?
add 2017-05-16 11:27
Zamiast dokładać do żeby pracownicy nie uciekali to tu nie.Jak zrobisz więcej to zaraz szukają żeby obciąć.Moja rada robić normę i nie więcej bo za parę miesięcy i tak będzie wyższa norma jak pokażesz że można.Aż dojdzie do takiej normy że nie będziesz wstanie jej wyrobić .Będziesz zarabiał grosze tak czy siak trochę powyżej najniżej krajowej lub najniższą krajową
1
add 2017-05-16 11:28
Zamiast dokładać do żeby pracownicy nie uciekali to tu nie.Jak zrobisz więcej to zaraz szukają żeby obciąć.Moja rada robić normę i nie więcej bo za parę miesięcy i tak będzie wyższa norma jak pokażesz że można.Aż dojdzie do takiej normy że nie będziesz wstanie jej wyrobić .Będziesz zarabiał grosze tak czy siak trochę powyżej najniżej krajowej lub najniższą krajową
1
Joanna 2017-05-22 20:52
Trzeba by zapytac po co ponad 12 dyrektorów w sklejce?Na co mistrzów tylu?Po co laborantów tonę?Na co ludzie od zwiększania wydajności?Wszystko to ty pracowniku utrzymujesz.Więc nie proś o podwyżki nie proś o chorobowe nie proś o socjalne tylko tyraj z godnością....To ci przysługuje i gwarantuje dyrekcja zakładu.A żale można sobie w domu żonie po wypłacie poopowiadać.Warsztaty w stanie agonalnym.Nie szanują swoich pracowników jak dla mnie geniuszy bo naprawiają maszyny bez części w pośpiechu na dwie hale więc wróżki proszę zatrudniać prezesie.Pogarda dla pracownika rośnie szybciej niż prowizja.Ukraińcy mają lepsze warunki niż polak...no kuśwa czy ktoś ma tu jakiś układ??Ja już odeszłam z tej firmy do innej i mogę śmiało opisać nawet PIP wszystko co dzieje się na halach.:)
1
miałek 2017-05-22 21:07
Bo pan prezes kolega Jacykowa to co się dziwisz??
1
zięć 2017-05-22 21:09
O pan dyrektor B?czy L.?A może pani kadrowa się wypowiada??
1
Zostaw swoją opinię o Paged Sklejka - Morąg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Sklejka