logo Lebo Recruitment

Lebo Recruitment

Wejherowo

Opinie o Lebo Recruitment

faq 2015-06-18 08:27
firma Lebo jest agencją pracy która specjalizuje się w rekrutacjach dla branży hvac
fredi 2016-01-08 10:39
Dziękuję za sprawną rekrutację do nowego pracodawcy i do usłyszenie za 2- 3 lata czy kto to wie he he
Lorrelei 2016-06-01 13:12
jestem zadowolony z obsługi, to mała firma i moze dlatego mają czas na rozmowę o rodzinie, pracy itp, wskażą kierunek rozwoju zawodowego; dojrzali i doswiadczeni ludzie; ja np: wolę małe firmy bo one nie traktują cię jak setnej srubki na linii montażowej. Wiadomo ze zawsze mozna coś zrobic lepiej , sprawniej i odebrać telefon o 23:00:-), ale generalnie: polecam
1
miniek 2016-06-02 22:57
cześć! a co powiecie o pracy jako Kierownik Działu Jakości FMCG?
1
Tadeusz 2017-02-03 10:51
jestem zadowolony gdyż zmniniłem pracę dzięki tej firmie na lepszą mam nadzieje.
Lukasz 2017-02-03 10:59
Firma dająca bardzo duże możliwości rozwoju. Świetny i zgrany zespół konsultantów. Profesjonalne podejście do klientów i kandydatów.
Gregor 2017-02-18 11:55
Od dawna przymierzałem sie do złożenia w Lebo swojego cv. Wiedziałem, że to fajna firma ale jak poczytałem wpisy to myślę, że będzie trudno się dostać. Nigdzie nie ma ofert pracy bo ludzie tu pracujący mają dobrze.
Julita 2017-03-14 17:36
Lebo Recruitment jest wyspecjalizowaną firmą w rekrutacji osób na stanowiska specjalistyczne oraz kierownicze a działają od 10 lat w wielu krajach Europy.
Piotr 2017-03-20 15:08
jestem zadowolony z konsultanta Pawła rzeczowy i pomocny :-)
1
Iza 2017-03-26 10:45
W Lebo Recruitment pracuje już dość długo i aż miło jak się czyta opinie o firmie. Ta praca jest super .
1
Zostaw swoją opinię o Lebo Recruitment - Wejherowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lebo Recruitment