brak logo

N.M.A. CONCORDE SP ZOO

Włocławek

Opinie o N.M.A. CONCORDE SP ZOO

weronika 2011-08-03 16:06:56
Ludzie. Wiem że swojego Szefa trzeba chwalić jak się u niego pracuje. Ja też miałam "przyjemność" pracować w tej Firmie. Ten Szef to jest cudowny jak się na wszystko zgadzasz, jesteś dyspozycyjnym pracownikiem i nie masz życia prywatnego bo pracując u nich sklep i firma to cały twój świat. Nie zaprzeczajcie bo sam a to przeżyłam!!! Szef wymaga szacunku a sam słabo rozumie pojęcie tego słowa!
Natala 2011-08-03 16:12:13
a co się ma nie zgadzać??popieram wszystkie negatywne opinie w 100% skoro tam pracujecie to chyba wiecie o czym piszą ludzie? zgadzam się a z takim pracodawcą bym nie chciała współpracować.
occisor 2012-03-05 17:56:08
\\\'Szef wymaga szacunku a sam słabo rozumie pojęcie tego słowa! \\\' a jak ma rozumieć jak ten [usunięte przez moderatora] ledwie mówi po polsku i razem z tą żonką umieją tylko [usunięte przez moderatora] ludzi nic ale to nic więcej niż [usunięte przez moderatora]!
Jolka 2012-03-06 09:59:58
Zgadzam się kimkolwiek jesteś!!! Miałam \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"przyjemność\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" z nimi współpracować i wiele razy z nerwów ten człowiek doprowadzał do łez. On potrafi ubliżyć i obrazić człowieka, zgrywając przy tym inteligenta i wielkiego pana. Szkoda że w zasobie jego słów nie występuje słowo: PRZEPRASZAM i POPROSZĘ!!!!!!!!!!!!!
ja 2012-08-30 18:52:40
Jolka - 2012-03-06 09:59:58

Zgadzam się kimkolwiek jesteś!!! Miałam \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"przyjemność\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" z nimi współpracować i wiele razy z nerwów ten człowiek doprowadzał do łez. On potrafi ubliżyć i obrazić człowieka, zgrywając przy tym inteligenta i wielkiego pana. Szkoda że w zasobie jego słów nie występuje słowo: PRZEPRASZAM i POPROSZĘ!!!!!!!!!!!!!
Masz racje potrzebuja oni do pracy brudasow a my jednak Polacy w tej firie nie smigamy jetes git trzymaj sie popieram
zibi 2012-09-14 06:38:36
zgadzam sie ! ten [usunięte przez moderatora] to zwykly czarny smiec ktory [usunięte przez moderatora] ludzi!!! Moja znajoma ktora pracowala u niego od kwietnia tego roku, do konca sierpnia otrzymala od niego 200 zl, na bilet do domu, i... obietnice ze wysle jej kase, niestety tak sie nie stalo! pomimo tel. do tego palanta on ja ignoruje i po pewnym czasie na odebrany raz chyba przypadkowo tel, powiedzial zeby dala sobie spokoj z telefonowaniem do niego, gdyz najzwyczajniej w swiecie pieniedzy nie otrzyma gdyz ... nie jest nic winny...!!! Ludzie nie jestem rasista ale po [usunięte przez moderatora] zachowaniu tego [usunięte przez moderatora] bylbym w stanie wstapic do ku klux klanu aby sie go pozbyc!!!
kolo 2012-11-28 10:51:03
Witam ludziska ,ja kiedyś pracowałem w tej firmie i nie złą kasę można było zarobić ,ale warunek ,szef miał fioła na punkcie uczciwości i tempa praca .Ale widać jak się wam nie chiało robić ,albo kombinować to takie efekty .On dawał szansę wszystkim nawet ludzi z największego dna ,ale to było bydło .Dlatego nie szło dłużej wytrzymac z bandą alkoholików i złodziei ,za nich trzeba było się tłumaczyć.Uważam go za spoko bo wiele się nuczyłem ,przynamniej był sprawiedliwy w ocenie i wynagrozeniu.A co do smolucha to jedeny szef który móg da przykład innym jak się pracuje a nie typowy krawaciarz siedzący za biurkiem.Wiwa tolerancja .
afrykadzika 2013-01-25 10:49:22
Zgadzam się z przedmówcami !!! Ten gościu to [usunięte przez moderatora]. Moja dziewczyna prowadziła mu jeden ze sklepów na zasadzie franczyzy i skończyło się tak, że wpadła przez niego w depresje i straciła masę pieniędzy.
Ale sprawiedliwość jednak istnieje, bo podobno prowadzona jest wobec niego sprawa o [usunięte przez moderatora] i się mu już do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrali. A ten jego towar to wielki bubel, bo ludzie za pieniądze mu podrabiali zastrzeżone znaki towarowe !!!
Niech go szlag trafi !!!!
kolo 2013-01-30 11:30:40
Witam ,na franczyzie nie można stracić ,to raczej stracił kolo ,który dał twojej dziewczynie franczyzę i kto tu jest oszustem ,szukaj drugiego takiego głupka ,który daje lokal towar za friko a we jeszcze go skubiecie i i zero odpowiedzialności ? trochę pokory i zanim się coś napisze to warto przemyśleć czy warto?
zocha 2014-12-22 19:56:50
Chyba już nikt tam nie pracuje.
harry 2015-02-19 03:14:31
Nikt nic nie wie? Jak sprawdzałem to N.M.A. CONCORDE jest wpisywana w krajowe rejestry sadowe jako podmiot aktywny, ale kiedyś z ich nazwą wiązało się wiele stron, które polecały ceramikę, czy porcelanę od nich, a teraz cisza. Trochę mnie to niepokoi, to wolę dopytac, czy aby na sto procent funkcjonują?
pati 2015-03-18 13:18:19
wiem ze na Kopernika w Toruniu mają sklep ale co dalej to nie wiadomo
pati 2015-11-05 13:45:11
pracowałam w sklepoach paru firmy concorde ale jesli ktos myśli ze będzie tylko podawał towar i sprzedawał to nie ma takiej obcij.pracowałam u nich pare lat ale umowy tylko śmieciowe choć kase dobrą mozna zarobic ale trzeba byc do dyspozycji 24 h zycia prywatnego brak.
Starowina 2016-05-15 12:50:48
N.M.A. CONCORDE SP ZOO ma się coraz lepiej, bardzo fajna firma, która zapewnia umowę o pracę od pierwszego dnia, warto zwracać na to uwagę, bo jak wiadomo jest to jedna z ważniejszych rzeczy, polecam.
Zostaw swoją opinię o N.M.A. CONCORDE SP ZOO - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie N.M.A. CONCORDE SP ZOO