Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bluecollar ApS

Pracowałeś w firmie Bluecollar ApS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konik - 2014-05-14 13:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w jobsuplly i było ok.Jak wam nie odpowiada pośrednik to zdobądz kontrakt na własną rekę i zobaczymy czy wam się uda.Musicie jakiś czas posiedzieć w dani żeby sobie dać rady ze wszystkim np.urzędy.U pośrednika macie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to po co wam wyjazd,pracujcie w polsce.Osobiście byłem 4 lata w DANI i było ok.Jak ktoś nie potrafi pracować w polsce to tym bardziej za granicą .POZDRO
zdjecie uzytkownika
Wiktorbielawa - 2014-05-15 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-05-16 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niektórzy mają złe doświadczenia we współpracy... ale jeżeli ta pani jest w porządku to nie wiem gdzie leży prawda.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-05-30 20:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK)
Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo
Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-06-10 08:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
zdjecie uzytkownika
pedzel - 2014-06-18 12:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham tą prace:)
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonz - 2014-06-10 08:38:03]:
Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-10 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-24 09:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem o firmie tej tylko tyle ,,dno i patologia,,
zdjecie uzytkownika
dziki gdansk - 2014-07-26 16:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy kase wakacyjna za tamten rok wyplacili wam?ja im papiery odeslalem w czerwcu i cisza.ale znam jednego co dostal ale sie nawydywanial jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widocznie tu tak jest jak sie nie upomnisz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyladowal,nie polecam tych rabusi nikomu
zdjecie uzytkownika
krytyk spawacz - 2014-09-17 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
złodzieje...nie jednemu co już nie pracuje a pracował w tamtym roku nie oddadzą jak się nie będziesz się upominał (chociaż i tak to może nic nie dać bo będą kłamać) co roku tak robią i mają Twoje czysto odłożone z pensji pieniądze z uśmiechem na twarzy jak to fajnie wystrzelić polaczka na kilka tysięcy zł.
dno i patologia popieram komentarz wyżej
zdjecie uzytkownika
mosjoen - 2014-09-17 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok
zobaczymy czy wyplaca reszte
Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno
dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr
zdjecie uzytkownika
Kryl - 2014-09-23 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę dziwi mnie takie zachowanie firmy, która przecież ma duńskie korzenie i wydaje się, że powinna mieć dobre, sprawiedliwe podejście do pracowników i wszystkich należnych świadczeń w stosunku do nich. W innym przypadku nawet nie ma co myśleć o stworzeniu stałego dobrze współpracującego składu w firmie.
zdjecie uzytkownika
flocken - 2014-10-09 19:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na koniec problem z kasą . Żadnych nadgodzin , pracujesz na czas łyżka spawanie 20 min - 7 min na szlifowanie , jedną , trzy zrobisz , pięć w tym czasie , a co potem . Korki i dziad przyjdą i mierzą Ci czas , nie wyrabiasz się i zjazd . Ludziska pracują po 5 dni i ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja wytrzymałem 6 tygodni i sam zjechałem - 37 h 1600 zł na rękę za tydzień haha
zdjecie uzytkownika
flocken - 2014-10-22 15:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam im sprawę sądową - jest ktoś chętny ?
zdjecie uzytkownika
atak spawacza - 2014-11-05 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiałem się nad wysłaniem papierów do Bluecollar ApS ale brak strony internetowej po polsku znacznie dyskredytuje firmę w moich oczach. po ostatnich wpisach widze że warto się starać o pracę u nich bo finansowo bardzo się to opłaca. spawałem już kiedyś łyżki do koparek w polsce to poradzę sobie też w Danii
zdjecie uzytkownika
Miron - 2014-11-06 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ??
Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki
zdjecie uzytkownika
Stig - 2014-11-20 09:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Miron, Najłatwiej byłoby Ci chyba zadzwonić do firmy albo umówić się z nimi i osobiście się dowiedzieć. Chyba tajemnicą nie jest fakt, że umiejętność spawacza w dzisiejszych czasach jest na wagę złota. Dlatego zarobki podejrzewam, że są daleko zadowalające, o ile liczą się poważnie z pracownikami.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-12-02 20:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
próbuj , haha - desperatów tam potrzebują
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-12-04 06:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapałek - 2014-02-19 14:16:05]:
bluecollar dwa słowa o firmie dno i patologia nie polecam
zdjecie uzytkownika
BlueCollar - 2015-02-04 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Waser - 2014-05-08 04:23:10]:
Szanowna pani "Moniko". Chcielibysmy bardzo powaznie przedyskutowac z pania postawione na portalu zarzuty. Mamy watpliwosci czy pani jest swiadoma ze piesze Pani o firmie BlueCollar ApS a nie o innej firmie. Jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic swoje opinie. Jednak nieprawdziwe opinie , oszczerstwa i bezpodstawne niszczenie czyjegos imienia jest niezgodne z prawem. Pani odczucia to jedna rzecz a konkretne oszczerstwa na temat firmy BlueCollar to zupelnie cos innego. Napisala pani wyraznie ze firma BlueCollar zmienia regularnie co rok nazwe i wlasciciela. To jest bardzo powazny zarzut do ktorego bedzie musiala sie pani ustosunkowac. Firma BlueCollar istnieje od kwietnia 2009 roku i od tego czasu nazywa sie BlueCollar i przez prawie 6 lat istnienia na rynku ma tylko jednego wlasciciela. Te informacje moze kazdy spawdzic bo jest to dostepne w dunskim rejestrze firm. Dlatego moje pytanie do pani jest :czy pani nadal podtrzymuje swoja opinie ze pracowala pani dla firmy BlueCollar czy nastapila tutaj pomykla? Co do braku wyplaconych pieniedzy to rowniez bardzo powazne oskarzenie. Ja zalecam pani kontakt z pani bylym pracodawca co do braku wyplaty. oczekujemy na pani odpowiedz co do poprawnej informacji. Jetesmy w kontakcie z dunskim adwokatem ktory przeprowadzil dzsiaj rozmowe z administratorem portalu na temat lamania zasad co do wyrazania opini i zadecydowalismy ze nie pozostawimy tej sprawy bez wyjasnienia. Cenimy sobie szczerosc i respektujemy ze kazdy z pracownikow moze miec rozne odczucia co do wykonywanej pracy i naszej firmy. Jednak nie pozwolimy na oszczerstwa ktore nigdy nie mialy miejsca.Odnosnie Pani odczucia ze byla pani traktowana jak maszyna do pracy prosimy takze o informacje u jakiego z naszych klijentow wykonywala pani prace. Interesuje nas jak nasi klijenci taktuja naszych pracownikow i jesli sytuacja zlego traktowania miala miejsce chcielibysmy interweniowac. czekamy na Pani wyjasnienie.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-03-04 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako firma jest ok załatwia wszystko za pracownika zero problemów, problemy zaczęły sie dopiero gdy przeszedłem bezpośrednio do farmera w danii nie płacił na czas oszukiwał na wypłatach nie chciał dawać i nigdy nie dał żadnego kwitku rozliczeniowego z wypłaty farmer nazywa się Stiven Scherluk pracowałem tam około 7 miesięcy i ciągłe problemy z pieniędzmi nigdy nie zgadzajcie się na bezpośrednią pracę u niego bo gdy podlegałem pod firme nie pod farmera było ok jak dla mnie ta firma jest ok interesują się człowiekiem pomagają jak tylko mogą jest dobrze ale nie pracujcie bezpośrednio u tego farmera wogole nie pracujcie u niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniak i nic poza tym ocena dla firmy jak dla mnie jest na 6
zdjecie uzytkownika
Pracownik blue collar - 2015-03-15 10:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wydaje mi sie ze Blue Collar to normalna firma.Niby tam prace zalatwiaja ale to z regóły na miesiac do trzech z fatalnymi warunkami mieszkalnymi bez lodówki i prysznica,Poza tym przed podpoisaniem umowy nik nie mowi o tak zwanych ukrytych opłatach i kosztach związanych np z załatwieniem przez nich karty podatkowej w cenie uwaga 300 koron,moim zdaniem to jakis żart,albo kosztach pośrednictwa w znalezieniu tego obskurnego lokum w cenie uwaga 500 koron i o wszystkim dowiadujesz sie dopiero jak podpisałes z nimi umowe,przy tym najlepsze jest to ze jak skonczysz ten od 1 do 3 miesieczny kontrakt to znowu musisz płacic te opłaty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bluecollar ApS?
Zadaj pytanie