Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bluecollar ApS

Pracowałeś w firmie Bluecollar ApS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiktorbielawa - 2014-05-15 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-05-16 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niektórzy mają złe doświadczenia we współpracy... ale jeżeli ta pani jest w porządku to nie wiem gdzie leży prawda.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-05-30 20:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK)
Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo
Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-06-10 08:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
zdjecie uzytkownika
pedzel - 2014-06-18 12:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham tą prace:)
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonz - 2014-06-10 08:38:03]:
Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-10 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili
zdjecie uzytkownika
mosjoen - 2014-09-17 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok
zobaczymy czy wyplaca reszte
Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno
dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr
zdjecie uzytkownika
Kryl - 2014-09-23 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę dziwi mnie takie zachowanie firmy, która przecież ma duńskie korzenie i wydaje się, że powinna mieć dobre, sprawiedliwe podejście do pracowników i wszystkich należnych świadczeń w stosunku do nich. W innym przypadku nawet nie ma co myśleć o stworzeniu stałego dobrze współpracującego składu w firmie.
zdjecie uzytkownika
atak spawacza - 2014-11-05 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiałem się nad wysłaniem papierów do Bluecollar ApS ale brak strony internetowej po polsku znacznie dyskredytuje firmę w moich oczach. po ostatnich wpisach widze że warto się starać o pracę u nich bo finansowo bardzo się to opłaca. spawałem już kiedyś łyżki do koparek w polsce to poradzę sobie też w Danii
zdjecie uzytkownika
Miron - 2014-11-06 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ??
Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki
zdjecie uzytkownika
Stig - 2014-11-20 09:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Miron, Najłatwiej byłoby Ci chyba zadzwonić do firmy albo umówić się z nimi i osobiście się dowiedzieć. Chyba tajemnicą nie jest fakt, że umiejętność spawacza w dzisiejszych czasach jest na wagę złota. Dlatego zarobki podejrzewam, że są daleko zadowalające, o ile liczą się poważnie z pracownikami.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-12-02 20:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
próbuj , haha - desperatów tam potrzebują
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-12-04 06:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapałek - 2014-02-19 14:16:05]:
bluecollar dwa słowa(usunięte przez administratora)nie polecam
zdjecie uzytkownika
BlueCollar - 2015-02-04 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Waser - 2014-05-08 04:23:10]:
Szanowna pani "Moniko". Chcielibysmy bardzo powaznie przedyskutowac z pania postawione na portalu zarzuty. Mamy watpliwosci czy pani jest swiadoma ze piesze Pani o firmie BlueCollar ApS a nie o innej firmie. Jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic swoje opinie. Jednak nieprawdziwe opinie , oszczerstwa i bezpodstawne niszczenie czyjegos imienia jest niezgodne z prawem. Pani odczucia to jedna rzecz a konkretne oszczerstwa na temat firmy BlueCollar to zupelnie cos innego. Napisala pani wyraznie ze firma BlueCollar zmienia regularnie co rok nazwe i wlasciciela. To jest bardzo powazny zarzut do ktorego bedzie musiala sie pani ustosunkowac. Firma BlueCollar istnieje od kwietnia 2009 roku i od tego czasu nazywa sie BlueCollar i przez prawie 6 lat istnienia na rynku ma tylko jednego wlasciciela. Te informacje moze kazdy spawdzic bo jest to dostepne w dunskim rejestrze firm. Dlatego moje pytanie do pani jest :czy pani nadal podtrzymuje swoja opinie ze pracowala pani dla firmy BlueCollar czy nastapila tutaj pomykla? Co do braku wyplaconych pieniedzy to rowniez bardzo powazne oskarzenie. Ja zalecam pani kontakt z pani bylym pracodawca co do braku wyplaty. oczekujemy na pani odpowiedz co do poprawnej informacji. Jetesmy w kontakcie z dunskim adwokatem ktory przeprowadzil dzsiaj rozmowe z administratorem portalu na temat lamania zasad co do wyrazania opini i zadecydowalismy ze nie pozostawimy tej sprawy bez wyjasnienia. Cenimy sobie szczerosc i respektujemy ze kazdy z pracownikow moze miec rozne odczucia co do wykonywanej pracy i naszej firmy. Jednak nie pozwolimy na oszczerstwa ktore nigdy nie mialy miejsca.Odnosnie Pani odczucia ze byla pani traktowana jak maszyna do pracy prosimy takze o informacje u jakiego z naszych klijentow wykonywala pani prace. Interesuje nas jak nasi klijenci taktuja naszych pracownikow i jesli sytuacja zlego traktowania miala miejsce chcielibysmy interweniowac. czekamy na Pani wyjasnienie.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-03-04 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako firma jest ok załatwia wszystko za pracownika zero problemów, problemy zaczęły sie dopiero gdy przeszedłem bezpośrednio do farmera w danii nie płacił na czas oszukiwał na wypłatach nie chciał dawać i nigdy nie dał żadnego kwitku rozliczeniowego z wypłaty farmer nazywa się Stiven Scherluk pracowałem tam około 7 miesięcy i ciągłe problemy z pieniędzmi nigdy nie zgadzajcie się na bezpośrednią pracę u niego bo gdy podlegałem pod firme nie pod farmera było ok jak dla mnie ta firma jest ok interesują się człowiekiem pomagają jak tylko mogą jest dobrze ale nie pracujcie bezpośrednio u tego farmera wogole nie pracujcie u niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniak i nic poza tym ocena dla firmy jak dla mnie jest na 6
zdjecie uzytkownika
Pracownik blue collar - 2015-03-15 10:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wydaje mi sie ze Blue Collar to normalna firma.Niby tam prace zalatwiaja ale to z regóły na miesiac do trzech z fatalnymi warunkami mieszkalnymi bez lodówki i prysznica,Poza tym przed podpoisaniem umowy nik nie mowi o tak zwanych ukrytych opłatach i kosztach związanych np z załatwieniem przez nich karty podatkowej w cenie uwaga 300 koron,moim zdaniem to jakis żart,albo kosztach pośrednictwa w znalezieniu tego obskurnego lokum w cenie uwaga 500 koron i o wszystkim dowiadujesz sie dopiero jak podpisałes z nimi umowe,przy tym najlepsze jest to ze jak skonczysz ten od 1 do 3 miesieczny kontrakt to znowu musisz płacic te opłaty.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-04 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-04 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczera prawda zgadzam sie z wypowiedzia
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-07-07 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie wcale nie dziwi fakt, że w firmie liczą się pieniądze, z tego co wiem to w kazdej firmie raczje chodzi o to, żeby jak najwięcej zyskać, druga sprawa czy jest to kosztem pracownika czy nie. Jeśli faktycznie jest tak jak mówią, ze umowy o prace, a średnia to 2 tys złotych to nie widze przeciwskazań żadnych do zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
osram - 2015-07-27 16:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację banda złodziei,właśnie wróciłem z wojażu pod szyldem tej firemki,masakra oszukują na godzinach,nie chcą zwracać depozytów za mieszkanie,jedno niby biuro a pod telefonem każda z nich,same gwiazdy,najlepsza Mila wiecznie zaspana i ona nic nie wie o co biega,,żenada trzeba coś z nimi zrobić,kradną i oszukują nas Polakó,razem z kolegą mamy problem z odzyskaniem depozytu za mieszkanie,oprócz tego rąbnęły nas na godzinach,jesteśmy już w Polszy wydzwaniamy do nich i tak już od jakiś 4 tygodni nie możemy odzyskać pieniążków,są na tyle bezczelne i zadufane w sobie że wydaje im się że nie są do ruszenia,ale kolega ma dojście i już robi z nimi porządek,sprawa ujrzy tło w prasie i telewizji,oprócz tego mamy nagrania rozmów z nimi,co telefon inna osoba i nic nie wiedzą,zwodzą że już będą wypłacone pieniążki i echo masakra parę larw i tyle marasu,nie polecam tej firmy nikomu,występują pod różnymi nazwami,Bluecollar,jobsuply itp.,zmieniają cały czas nazwę bo robią to co robią,wredne babska,pani magda pani mila i reszta,,,,nie dajcie się tym szm,,,,,om,bo tyle można o nich napisać,szm,,,ty.
zdjecie uzytkownika
Freed - 2015-07-28 23:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda zlodzieji pracowaliśmy tam jaki czas i do dziś kasy nie ma trzeba wyslac umowę i feislipy do odpowiedniego urzędu w dani żeby odzyskac Nasze zarobione Pieniadze firma myśli ze jest nietykalna bo siedza tam a w Polsce maja agencje kora szuka im frajerow do roboty kto pracowal a kasy nie odzyskal zapraszam mam znajomego z dunskim jezykiem papiery do sadu w dani się ZLODZIEJE NAUCZA
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 15:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
osram - 2015-07-30 15:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Freed - 2015-07-28 23:23:08]:
Witam nawiązując do tej szmaciarskiej firmy oraz gwiazd na szczycie typu Pani Mila wiecznie zaj...ana,kadrowa która jak by mogła to by oddychała co 2 gi oddech,oraz szefowa bandy zamieszania Wielka Pani Magda której słowa ograniczają sie jedynie do tego typu,Nie ubijaj pan mi tu piany,ogólne dno i chamstwo,ograniczenie w myśleniu,ale niedługo to potrwa chłopaki złożyli pozew zbiorowy przeciwko nim i nawet w Danii nie uciekną przed Temidą,nic dodać nic ująć na temat tej firmy,3 szm....ty i chajl live....
zdjecie uzytkownika
bakuś - 2015-08-20 21:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jeszcze jakiś czas temu w firmie było rzeczywiście miło pracować, ale te czasy chyba już bezpowrotnie minęły i ciężko będzie do nich wrócić. Nie zgodzę się jednak z opiniami powyżej jakoby było aż tak źle. z dużą przesadą pisał zarówno @freed jak i @osram. Moim zdaniem bluecollar jeszcze może wrocić na dobrą ścieżkę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bluecollar ApS?
Zadaj pytanie
alert