brak logo

Bluecollar ApS

Odense

Opinie o Bluecollar ApS

montert 2011-08-03 11:16:22
Witam i ostrzegam przed firmą Bluecollar ApS pojedziesz za byle jakie pieniądze i za wszystko płacisz sam i jesteś zdany tylko na siebie jeśli będziesz słyszał że wysyłają cię do Hobro to od razu ucieczka ,jest tam [usunięte przez admina] dosłownie ryjesz jak dzik 8 g i do domku ,poza tym firma nie oddaje ferie penger a koordynator mydli oczxy ludziom i z nikąd pomocy trzymajmy się zdala od tej firmy .
1
anonim 2011-08-31 16:15:51
montert napisz do mnie na : weronika3002@o2.pl , chciałem coś się dowiedzieć więcej o bluecollar aps i pracy w Hobro, dzieki z góry i pozdr
spawacz 2011-12-04 22:15:34
oj nędza pracowałem od poniedziałku podziękowali mi w środę od tak ,nie normalna firma praca w ds hobro syf jakich mało potrącili mi za tydzień mieszkania zjazd na własny koszt jestem 1500zł w plecy [usunięte przez admina]jakieś nie firma, jeszcze jedno rekrutacja jest prowadzona w szczecinie przez firmę jobs suplay gorąco odradzam jeśli nie chcesz popłynąc na kasę
2
zdzichu 2011-12-05 10:11:12
tak myślałem, dzwonią do mnie z tego Szczecina i do innych też spawaczy i nie mogą jelenia znalezć bo każdy jak pojedzie to zaraz wraca, jak jeszcze raz do mnie zadzwonią to im powiem to co myślę
robert 2011-12-06 13:10:04
ta firma jest jakas nie normalna tez popracowalem do piatku same straty ponioslem a stawka w tej firmie jest jak dla niewykwalifikowanych zamiataczy podjade do tego Szczecina i [usunięte przez admina]
1
jobsupply 2013-05-03 13:58:42

jesli ktos uwaza ze nie otrzymal naleznego mu feriepenge proszony jest o kontakt z biurem w Odense pn-pt 08.00-16.00 pod tel 0045 702 35 702.
anonim 2013-06-27 00:29:54
spawacz jakiego typu nieścisłości występują w firmie Bluecollar Aps? czy pracownik nie może oczekiwać żadnej pomocy ze strony szefa?
1
super gosc 2014-01-27 14:13:15
witam.nie wyjezdzajcie do pracy do hobro przez bluecollar.za znalezienie przez nich kwatery dla pracownika pobieraja sobie kase 500 koron. za wszystko musicie im placic.zero pomocy z ich strony.na drugiej zmianie koles chodzi z kartka i zapisuje kto ile zrobil. jesli bedziesz malo robil to cie wyrzuca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kordynatorzy zawsze mowia ze jest duzo pracy a co do czego dochodzilo to w piatek dzwonili do ludzi i mowili ze pracuja ostatni dzien. pracuja tam donosiciele ktorzy lubia dziobac szefowej. jesli chcesz pracowac w cyrku to jedz
2
Zapałek 2014-02-19 14:16:05
Jeżeli to prawda to taki pośrednik pracy nie nadaje się do niczego i nie warto podejmować współpracy z bluecollar. Ciekawe ile ludzie jeszcze musi się przewalić, żeby zaczęli ich normalniej traktować.
2
gość 2014-04-01 21:20:03
dodam od siebie, że nie w każdej firmie płacą dodatki popołudniowe/nocne i nadgodziny jak by się należało wg Duńskiego prawa
1
Zan 2014-04-11 21:25:54
Minimalna stawka placy to 146 DDK a nie wasze 125+ dodatek
2
Waser 2014-05-08 04:23:10
Na pewno również i w Danii znajdzie się paru cwaniaków, którzy zawsze będą chcieli coś dla siebie wziąć. Zawsze warto uważać, bo nie wiadomo gdzie i kiedy w kimś obudzi się Polak.
konik 2014-05-14 13:08:57
pracowałem w jobsuplly i było ok.Jak wam nie odpowiada pośrednik to zdobądz kontrakt na własną rekę i zobaczymy czy wam się uda.Musicie jakiś czas posiedzieć w dani żeby sobie dać rady ze wszystkim np.urzędy.U pośrednika macie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to po co wam wyjazd,pracujcie w polsce.Osobiście byłem 4 lata w DANI i było ok.Jak ktoś nie potrafi pracować w polsce to tym bardziej za granicą .POZDRO
Wiktorbielawa 2014-05-15 20:07:42
Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń
Bonz 2014-05-16 10:07:33
Może niektórzy mają złe doświadczenia we współpracy... ale jeżeli ta pani jest w porządku to nie wiem gdzie leży prawda.
Zibi 2014-05-30 20:58:38
Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK)
Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo
Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity
1
Bonz 2014-06-10 08:38:03
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
pedzel 2014-06-18 12:58:34
Kocham tą prace:)
help 2014-06-23 21:15:05
Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?
help 2014-06-23 21:17:07
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???
1
worker 2014-07-08 19:57:17
Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!
1
spawacz 2014-07-10 18:08:40
a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili
1
mosjoen 2014-09-17 19:36:16
pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok
zobaczymy czy wyplaca reszte
Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno
dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr
1
Kryl 2014-09-23 09:41:02
Trochę dziwi mnie takie zachowanie firmy, która przecież ma duńskie korzenie i wydaje się, że powinna mieć dobre, sprawiedliwe podejście do pracowników i wszystkich należnych świadczeń w stosunku do nich. W innym przypadku nawet nie ma co myśleć o stworzeniu stałego dobrze współpracującego składu w firmie.
1
atak spawacza 2014-11-05 19:23:17
zastanawiałem się nad wysłaniem papierów do Bluecollar ApS ale brak strony internetowej po polsku znacznie dyskredytuje firmę w moich oczach. po ostatnich wpisach widze że warto się starać o pracę u nich bo finansowo bardzo się to opłaca. spawałem już kiedyś łyżki do koparek w polsce to poradzę sobie też w Danii
Miron 2014-11-06 12:38:20
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ??
Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki
Stig 2014-11-20 09:56:11
Kolego Miron, Najłatwiej byłoby Ci chyba zadzwonić do firmy albo umówić się z nimi i osobiście się dowiedzieć. Chyba tajemnicą nie jest fakt, że umiejętność spawacza w dzisiejszych czasach jest na wagę złota. Dlatego zarobki podejrzewam, że są daleko zadowalające, o ile liczą się poważnie z pracownikami.
adaś 2014-12-02 20:56:26
próbuj , haha - desperatów tam potrzebują
1
Jaro 2014-12-04 06:03:47
bluecollar dwa słowa(usunięte przez administratora)nie polecam
1
BlueCollar 2015-02-04 17:23:54
Szanowna pani "Moniko". Chcielibysmy bardzo powaznie przedyskutowac z pania postawione na portalu zarzuty. Mamy watpliwosci czy pani jest swiadoma ze piesze Pani o firmie BlueCollar ApS a nie o innej firmie. Jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic swoje opinie. Jednak nieprawdziwe opinie , oszczerstwa i bezpodstawne niszczenie czyjegos imienia jest niezgodne z prawem. Pani odczucia to jedna rzecz a konkretne oszczerstwa na temat firmy BlueCollar to zupelnie cos innego. Napisala pani wyraznie ze firma BlueCollar zmienia regularnie co rok nazwe i wlasciciela. To jest bardzo powazny zarzut do ktorego bedzie musiala sie pani ustosunkowac. Firma BlueCollar istnieje od kwietnia 2009 roku i od tego czasu nazywa sie BlueCollar i przez prawie 6 lat istnienia na rynku ma tylko jednego wlasciciela. Te informacje moze kazdy spawdzic bo jest to dostepne w dunskim rejestrze firm. Dlatego moje pytanie do pani jest :czy pani nadal podtrzymuje swoja opinie ze pracowala pani dla firmy BlueCollar czy nastapila tutaj pomykla? Co do braku wyplaconych pieniedzy to rowniez bardzo powazne oskarzenie. Ja zalecam pani kontakt z pani bylym pracodawca co do braku wyplaty. oczekujemy na pani odpowiedz co do poprawnej informacji. Jetesmy w kontakcie z dunskim adwokatem ktory przeprowadzil dzsiaj rozmowe z administratorem portalu na temat lamania zasad co do wyrazania opini i zadecydowalismy ze nie pozostawimy tej sprawy bez wyjasnienia. Cenimy sobie szczerosc i respektujemy ze kazdy z pracownikow moze miec rozne odczucia co do wykonywanej pracy i naszej firmy. Jednak nie pozwolimy na oszczerstwa ktore nigdy nie mialy miejsca.Odnosnie Pani odczucia ze byla pani traktowana jak maszyna do pracy prosimy takze o informacje u jakiego z naszych klijentow wykonywala pani prace. Interesuje nas jak nasi klijenci taktuja naszych pracownikow i jesli sytuacja zlego traktowania miala miejsce chcielibysmy interweniowac. czekamy na Pani wyjasnienie.
1
Irek 2015-03-04 13:45:31
jako firma jest ok załatwia wszystko za pracownika zero problemów, problemy zaczęły sie dopiero gdy przeszedłem bezpośrednio do farmera w danii nie płacił na czas oszukiwał na wypłatach nie chciał dawać i nigdy nie dał żadnego kwitku rozliczeniowego z wypłaty farmer nazywa się Stiven Scherluk pracowałem tam około 7 miesięcy i ciągłe problemy z pieniędzmi nigdy nie zgadzajcie się na bezpośrednią pracę u niego bo gdy podlegałem pod firme nie pod farmera było ok jak dla mnie ta firma jest ok interesują się człowiekiem pomagają jak tylko mogą jest dobrze ale nie pracujcie bezpośrednio u tego farmera wogole nie pracujcie u niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniak i nic poza tym ocena dla firmy jak dla mnie jest na 6
Pracownik blue collar 2015-03-15 10:41:53
No nie wydaje mi sie ze Blue Collar to normalna firma.Niby tam prace zalatwiaja ale to z regóły na miesiac do trzech z fatalnymi warunkami mieszkalnymi bez lodówki i prysznica,Poza tym przed podpoisaniem umowy nik nie mowi o tak zwanych ukrytych opłatach i kosztach związanych np z załatwieniem przez nich karty podatkowej w cenie uwaga 300 koron,moim zdaniem to jakis żart,albo kosztach pośrednictwa w znalezieniu tego obskurnego lokum w cenie uwaga 500 koron i o wszystkim dowiadujesz sie dopiero jak podpisałes z nimi umowe,przy tym najlepsze jest to ze jak skonczysz ten od 1 do 3 miesieczny kontrakt to znowu musisz płacic te opłaty.
1
pracownik 2015-05-04 13:22:06
szczera prawda zgadzam sie z wypowiedzia
1
kaja 2015-07-07 18:53:43
mnie wcale nie dziwi fakt, że w firmie liczą się pieniądze, z tego co wiem to w kazdej firmie raczje chodzi o to, żeby jak najwięcej zyskać, druga sprawa czy jest to kosztem pracownika czy nie. Jeśli faktycznie jest tak jak mówią, ze umowy o prace, a średnia to 2 tys złotych to nie widze przeciwskazań żadnych do zatrudnienia.
osram 2015-07-27 16:02:45
Macie rację banda złodziei,właśnie wróciłem z wojażu pod szyldem tej firemki,masakra oszukują na godzinach,nie chcą zwracać depozytów za mieszkanie,jedno niby biuro a pod telefonem każda z nich,same gwiazdy,najlepsza Mila wiecznie zaspana i ona nic nie wie o co biega,,żenada trzeba coś z nimi zrobić,kradną i oszukują nas Polakó,razem z kolegą mamy problem z odzyskaniem depozytu za mieszkanie,oprócz tego rąbnęły nas na godzinach,jesteśmy już w Polszy wydzwaniamy do nich i tak już od jakiś 4 tygodni nie możemy odzyskać pieniążków,są na tyle bezczelne i zadufane w sobie że wydaje im się że nie są do ruszenia,ale kolega ma dojście i już robi z nimi porządek,sprawa ujrzy tło w prasie i telewizji,oprócz tego mamy nagrania rozmów z nimi,co telefon inna osoba i nic nie wiedzą,zwodzą że już będą wypłacone pieniążki i echo masakra parę larw i tyle marasu,nie polecam tej firmy nikomu,występują pod różnymi nazwami,Bluecollar,jobsuply itp.,zmieniają cały czas nazwę bo robią to co robią,wredne babska,pani magda pani mila i reszta,,,,nie dajcie się tym szm,,,,,om,bo tyle można o nich napisać,szm,,,ty.
Freed 2015-07-28 23:23:08
Banda zlodzieji pracowaliśmy tam jaki czas i do dziś kasy nie ma trzeba wyslac umowę i feislipy do odpowiedniego urzędu w dani żeby odzyskac Nasze zarobione Pieniadze firma myśli ze jest nietykalna bo siedza tam a w Polsce maja agencje kora szuka im frajerow do roboty kto pracowal a kasy nie odzyskal zapraszam mam znajomego z dunskim jezykiem papiery do sadu w dani się ZLODZIEJE NAUCZA
1
osram 2015-07-30 15:55:19
Witam nawiązując do tej szmaciarskiej firmy oraz gwiazd na szczycie typu Pani Mila wiecznie zaj...ana,kadrowa która jak by mogła to by oddychała co 2 gi oddech,oraz szefowa bandy zamieszania Wielka Pani Magda której słowa ograniczają sie jedynie do tego typu,Nie ubijaj pan mi tu piany,ogólne dno i chamstwo,ograniczenie w myśleniu,ale niedługo to potrwa chłopaki złożyli pozew zbiorowy przeciwko nim i nawet w Danii nie uciekną przed Temidą,nic dodać nic ująć na temat tej firmy,3 szm....ty i chajl live....
bakuś 2015-08-20 21:52:46
Może jeszcze jakiś czas temu w firmie było rzeczywiście miło pracować, ale te czasy chyba już bezpowrotnie minęły i ciężko będzie do nich wrócić. Nie zgodzę się jednak z opiniami powyżej jakoby było aż tak źle. z dużą przesadą pisał zarówno @freed jak i @osram. Moim zdaniem bluecollar jeszcze może wrocić na dobrą ścieżkę
1
jacek 2015-09-17 14:44:13
Firma masakra.krzywy domek to już koszmar.maja d. Tępa kurwa. Mila jeszcze większy tępy lachociąg no i magdalena b.szefowa. Złodziej. Kontakt tylko mailowy a najlepiej to sie zamknijcie i zapierdalajcie.NIE RÓBCIE TAM LUDZIE. Wszystkie opłaty których niby nie ma-SĄ. Podatek 8%. ??????? Nie ma.tzn.w ogóle jest...37%. Tyle.
anonim 2015-10-08 13:26:42
Popieram Tepaki i złodziejki i otaczają się konfidentami Przemysław Teska który wali z dupy jak indianij z łuku
anonim 2015-10-08 13:26:43
Popieram Tepaki i złodziejki i otaczają się konfidentami Przemysław Teska który wali z dupy jak indianij z łuku
Oskar 2016-02-11 13:00:08
Masz coś z głową Kaja? W Danii za taką pracę wraz z dodatkami należy Ci się ponad 160 kr za h, więc za 7,5h pracy dziennie bez weekendów należy Ci się min. (27 000 kr) 14 tys zł brutto. Nadgodziny i weekendy to 150% i 200% stawki, więc... sama sobie odpowiedz :) nie dajcie się ruchać!
Ut 2016-02-17 20:09:03
14 tysięcy złotych za miesiąc w tej pracy, ja to dobrze rozumiem? Zresztą przeciez podpisuje się umowe normalnie i trzeba ją po prostu czytać czyż nie?
Michał 2016-04-01 16:32:12
W jakich branżach oni jeszcze rekrutują ???
Tam na stronie jest kontakt do 15 osób więc musi to być potężna firma.
hd 2016-04-08 08:12:12
Też spoglądałem na tę stronkę rzeczywiście cała ekipa jest wymieniona przy polskiej rekrutacji jest jakaś Sandra Marczuk jest tam podany kontakt..wiem, że nie szukają teraz pracowników ale do niej warto cv przesłać
2
tomek 2016-05-11 18:11:27
w dzisiejszych czasach agencje zatrudnienia maja przyszłość @hd
były pracownik 2016-05-27 17:17:49
unikac ! nie odprowadzają składek!!! po powrocie do pl starałem sie o zasiłek. z przepracowanych 2 lat odprowadzono tylko półroczne składki....własnie po 4 miesiacach czekania dostałem potwierdzenie z Danii które przyszło do urzędu pracy.... mają pod sobą koło 300 osób, tym sposobem zarabiają ogromne pieniadze a mało kto potem walczy o to. bandyci
1
pracownik 2016-05-29 22:13:28
Pytane do ciebie były pracowniku, jak sprawdzić czy rzeczywiście składki są odprowadzane czy też nie ? Sprawdzę to w urzędzie pracy w pl?
danio7819 2016-06-23 18:48:07
pracował ktoś przy zbijaniu palet przez bluecollar może prosze o opinie:)
mirek 2016-07-01 14:34:16
Jedno jest pewne, że jak podpiszez z nimi umowe to masz stałą i legalną pracę, wiadomo, że to agencja pracy ale jednaka na pewien okres zatrudniają cię i masz normalna umowę, skłądki odprowadzane i inne socjale. Pozniej mozesz zawsze ubiegac sie o jakis zasiłek
Zostaw swoją opinię o Bluecollar ApS - Odense
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS