Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bluecollar ApS

Pracowałeś w firmie Bluecollar ApS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
super gosc - 2014-01-27 14:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.nie wyjezdzajcie do pracy do hobro przez bluecollar.za znalezienie przez nich kwatery dla pracownika pobieraja sobie kase 500 koron. za wszystko musicie im placic.zero pomocy z ich strony.na drugiej zmianie koles chodzi z kartka i zapisuje kto ile zrobil. jesli bedziesz malo robil to cie wyrzuca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kordynatorzy zawsze mowia ze jest duzo pracy a co do czego dochodzilo to w piatek dzwonili do ludzi i mowili ze pracuja ostatni dzien. pracuja tam donosiciele ktorzy lubia dziobac szefowej. jesli chcesz pracowac w cyrku to jedz
zdjecie uzytkownika
Zapałek - 2014-02-19 14:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli to prawda to taki pośrednik pracy nie nadaje się do niczego i nie warto podejmować współpracy z bluecollar. Ciekawe ile ludzie jeszcze musi się przewalić, żeby zaczęli ich normalniej traktować.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-01 21:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam od siebie, że nie w każdej firmie płacą dodatki popołudniowe/nocne i nadgodziny jak by się należało wg Duńskiego prawa
zdjecie uzytkownika
Zan - 2014-04-11 21:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minimalna stawka placy to 146 DDK a nie wasze 125+ dodatek
zdjecie uzytkownika
Waser - 2014-05-08 04:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno również i w Danii znajdzie się paru cwaniaków, którzy zawsze będą chcieli coś dla siebie wziąć. Zawsze warto uważać, bo nie wiadomo gdzie i kiedy w kimś obudzi się Polak.
zdjecie uzytkownika
konik - 2014-05-14 13:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w jobsuplly i było ok.Jak wam nie odpowiada pośrednik to zdobądz kontrakt na własną rekę i zobaczymy czy wam się uda.Musicie jakiś czas posiedzieć w dani żeby sobie dać rady ze wszystkim np.urzędy.U pośrednika macie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to po co wam wyjazd,pracujcie w polsce.Osobiście byłem 4 lata w DANI i było ok.Jak ktoś nie potrafi pracować w polsce to tym bardziej za granicą .POZDRO
zdjecie uzytkownika
Wiktorbielawa - 2014-05-15 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-05-16 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niektórzy mają złe doświadczenia we współpracy... ale jeżeli ta pani jest w porządku to nie wiem gdzie leży prawda.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-05-30 20:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK)
Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo
Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity
zdjecie uzytkownika
Bonz - 2014-06-10 08:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
zdjecie uzytkownika
pedzel - 2014-06-18 12:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham tą prace:)
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonz - 2014-06-10 08:38:03]:
Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?
zdjecie uzytkownika
help - 2014-06-23 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty.
Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-10 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-24 09:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem o firmie tej tylko tyle ,,dno i patologia,,
zdjecie uzytkownika
dziki gdansk - 2014-07-26 16:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kase wakacyjna za tamten rok wyplacili wam?ja im papiery odeslalem w czerwcu i cisza.ale znam jednego co dostal ale sie nawydywanial jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widocznie tu tak jest jak sie nie upomnisz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyladowal,nie polecam tych rabusi nikomu
zdjecie uzytkownika
krytyk spawacz - 2014-09-17 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
złodzieje...nie jednemu co już nie pracuje a pracował w tamtym roku nie oddadzą jak się nie będziesz się upominał (chociaż i tak to może nic nie dać bo będą kłamać) co roku tak robią i mają Twoje czysto odłożone z pensji pieniądze z uśmiechem na twarzy jak to fajnie wystrzelić polaczka na kilka tysięcy zł.
dno i patologia popieram komentarz wyżej
zdjecie uzytkownika
mosjoen - 2014-09-17 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montert - 2011-08-03 11:16:22]:
pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok
zobaczymy czy wyplaca reszte
Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno
dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr
zdjecie uzytkownika
Kryl - 2014-09-23 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę dziwi mnie takie zachowanie firmy, która przecież ma duńskie korzenie i wydaje się, że powinna mieć dobre, sprawiedliwe podejście do pracowników i wszystkich należnych świadczeń w stosunku do nich. W innym przypadku nawet nie ma co myśleć o stworzeniu stałego dobrze współpracującego składu w firmie.
zdjecie uzytkownika
flocken - 2014-10-09 19:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na koniec problem z kasą . Żadnych nadgodzin , pracujesz na czas łyżka spawanie 20 min - 7 min na szlifowanie , jedną , trzy zrobisz , pięć w tym czasie , a co potem . Korki i dziad przyjdą i mierzą Ci czas , nie wyrabiasz się i zjazd . Ludziska pracują po 5 dni i ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja wytrzymałem 6 tygodni i sam zjechałem - 37 h 1600 zł na rękę za tydzień haha
zdjecie uzytkownika
flocken - 2014-10-22 15:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam im sprawę sądową - jest ktoś chętny ?
zdjecie uzytkownika
atak spawacza - 2014-11-05 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiałem się nad wysłaniem papierów do Bluecollar ApS ale brak strony internetowej po polsku znacznie dyskredytuje firmę w moich oczach. po ostatnich wpisach widze że warto się starać o pracę u nich bo finansowo bardzo się to opłaca. spawałem już kiedyś łyżki do koparek w polsce to poradzę sobie też w Danii
zdjecie uzytkownika
Miron - 2014-11-06 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ??
Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki
zdjecie uzytkownika
Stig - 2014-11-20 09:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Miron, Najłatwiej byłoby Ci chyba zadzwonić do firmy albo umówić się z nimi i osobiście się dowiedzieć. Chyba tajemnicą nie jest fakt, że umiejętność spawacza w dzisiejszych czasach jest na wagę złota. Dlatego zarobki podejrzewam, że są daleko zadowalające, o ile liczą się poważnie z pracownikami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x