brak logo

ENKI SP Z O.O.

Toruń

Opinie o ENKI SP Z O.O.

anm 2015-07-21 14:12
Atmosfera pracy jest tragiczna, każdy na każdego kabluje. Zarobki też niezbyt duże, jak na zatrudnienie osoby z wieloletnim doświadczeniem. Zatrudniają tylko na kilka miesięcy a potem zwalniają, zawsze znajdą byle jaki powód.
Nie zapominając o tym, że tam pracują osoby głównie z rodziny i się tam trzymają, tak to ciągle jest rotacja na wszystkie stanowiska, niepoważne podejście.
2
mechanik monter 2015-10-11 13:04
przepracowałem tam ponad rok - TRAGEDIA obiecanki i na tym koniec tylko kolesiostwo szefów coś z tego ma
1
tenzły 2015-11-29 13:10
Dużo obiecują mało w tym prawdy. Coraz większe zakresy obowiązków a z ich strony zabezpieczenia w postaci lojalek i umów z pogranicza prawa i krzywdzących pracownika. Dziwne awanse, rozstrzał zarobków, podział na lepszych (zawsze w każdej sytuacji) i gorszych (czasami nie zależy od sytuacji- po prostu to "ta" osoba)
Można zmarnować sobie trochę życiorysu, nerwów, robić masę nadgodzin 12-16h(dzień pracy) i pracować wtedy kiedy wszyscy inni mają wolne po(święta itp.)
Dla zainteresowanych(osoba wypowiadająca się w superlatywach - podszywająca się pod rzekomego pracownika to prezes-ik):
(usunięte przez administratora)
4
LOL 2016-06-10 11:39
...jaki pracodawca, takie HR-y. plusika za pomocną opinię też sobie same dały?
1
tomek 2016-08-29 17:24
Ja jestem chętny praca w enki Kraków. Obecnie pracuje jako szlifierz -monter posiadam uprawnienia do cięcia palnikiem, podstawowe do spawania mag 135.
wesołek 2017-02-07 22:51
Dziwne z ENKI sp. z o.o. zrobiło się na tym forum enki sz z o.o. Toruń- mistrzostwo świata...tu chodzi ewidentnie o to krakowskie bagno!!!! Ale widzę że KTOŚ mocno popracował...jeśli jest tu jakiś moderator to niech to zmieni, tak jak pousuwano więcej ciekawych opinii...
2
on 2017-04-04 14:23
Jakieś opinie na temat stanowisk inżynierskich?
on 2017-04-04 14:24
mowa o Krakowie // inżynier projektu ... Praca jest na Igołomskiej?
yolo 2017-04-29 09:21
jak kolega wyżej,proszę o opinie na temat Enki z Krakowa na Igołomskiej
Adam 2017-08-15 20:02
Opinia dotyczy firmy Enki Kraków. Pracowałem w tej firmie na tyle długo że mogę się wypowiedzieć. Z roku na rok w firmie było coraz gorzej. Przyjmują masę ludzi do biura i przez to fizyczni mają coraz trudniej bo wiadomo muszą zarobić na wszystkich. W firmie panuje mocne kolesiostwo. Na dziale mechanicznym pracuje Daniel S. , bardzo się panoszy, mimo niklej wiedzy (jest tępy) uważa się za kierownika prac i pomiata ludźmi. Czuje się pewnie bo ma teścia i pół rodziny wysoko w tej śmieszniej firmie. Kierownik dzialu boi się chyba o posadę i przymyka na wdxystko oko. Klimat beznadziejny. Jadąc na wyjazd zagraniczny podsuwają do podpisania aneks do umowy ze zmianą miejsca pracy - tak aby firma nie musiała płacić pracownikowi diety. Odradzam kandydatom, ostatnimi miesiącami z firmy zwolniło się kilkunastu starych pracowników. Ludzi którzy w Enki byli od początku.
1
Zostaw swoją opinię o ENKI SP Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENKI SP Z O.O.