brak logo

IMPACT INTERIM NV.BELGIA

Hasselt

Opinie o IMPACT INTERIM NV.BELGIA

ajajajajaj 2009-10-07 12:25:32
ludzie błagam nie ta firma [usunięte przez administratora] Ale myślę że życie jej dokopie tak że się nie podniesie trafi na polaka który nie będzie się oglądał że to kobieta.Miałem okazje tam pracować i co biorą kałcję którą mają wrócić,i czekają na twój zjazd do polski żeby cię olać i nie wypłacić kasy a jak już znają twój numer to zapomni o tym byś się dodzwonił.[usunięte przez administratora]
ja 2010-02-23 10:45:10
to prawda( usunięte przez administratora )też tam byłem i pracowałem dla nich i to samo stwierdzam jak mają potrzebę to wiedza jak się odnosić do człowieka to wszystko tak pięknie wygląda na początku a potem pokazują jacy są naprawdę, moja rada zanim ( usunięte przez administratora )
1
hehe 2010-03-30 22:25:32
bylem w belgii i pracowalem dla impactu. znam przypadek goscia ktory dostal skuter i dojezdzal nim 45 km do pracy . proponowanie roweru to standard. ( usunięte przez administratora )albo nawet powiedza ci ze juz szukaja kogos na twoje miejsce. ogolnie zaluje ze zwolnilem sie po pol roku, a nie predzej... choc wierzcie mi, sa polacy ktorzy akceptuja takie traktowanie ludzi i nawet sobie chwala, bo w euro im placa :)
anonim 2010-04-26 21:02:14
( usunięte przez administratora ) nie jest niczemu winny to tylko wina impactu belgowie zazwyczaj byli zadowoleni z pracy polakow wiec nie mieszajmy w to firm do ktorych deleguje ( usunięte przez administratora )
Gosciu 2010-05-28 05:31:57
ja akurat dla (usunięte przez administratora) nie pracowalem wiec nie wiem jaka tam byla sytuacja, ale sadzac po moich doswiadczeniach z impactem i firma w ktorej wykonywalem prace doszlem do wniosku, ze po tylu skargach na impact wysluchanych przez szefa, to jesli ten szef bylby naprawde w porzadku to albo zmienilby posrednika pracy - czyli impact, albo podpisalby umowe bezposrednio ze mna i moimi wspolpracownikami. wlasciwie to wydaje mi sie ze goscie z firmy dla ktorej wykonywalismy prace tez mieli interes w tym ze to impact byl naszym zwierzchnikiem i ze tak nas traktowal (nie bylo szans na podwyzke, o wolne bardzo trudno, itp itd) a impact poprostu wykonywal brudna robote dla pracodawcy, ktory mogl sie usmiechac i mowic ze wszystko zalatwi i ze on o niczym nie wiedzial :) tylko mijaly miesiace a dalej nic sie nie zmienialo.
xxx 2010-12-07 19:41:34
Czy pracowałęś przypadkiem dla firmy Van Heyghen Staal
Industriezone Durmakker
anonim 2010-12-08 17:04:56
nie nie dla Van Heyghen Staal
Industriezone Durmakker .....
anonim 2010-12-10 15:29:21
Witam wszystkich.Mam jedno male ptanko czy moze ktos pracowal jako spawacz przez Impact � Interim?Jezeli tak to prosze o opinie.Widze ze sa to niepowazni ludzie,jednak jestem w trudnej sytuacji i skorzystam z ich ofety(usunięte przez administratora)
ifc 2011-04-21 12:44:04
Witam, wlasie dostalem 2 juz telefon od tej firmy w sprawie pracy jako metrolog w firmie dana w bruge. tak jak czytam o tym posredniku to zastanawiam sie czy wogole dobrze ze skladalem tam swoja oferte do pracy.
oferuja mi ok 14euro brutto czyli jakies10,5euro na czysto/h - 60euro za mieszkanie(akurat jest tam znajomy i z tego co wiem to jest nie najgorsze)+ kilometrowke za dojazdy+ wiem tez ze pierwsza umowa na m-c, a docelowo na 0,5roku.
Moje pytanie jest czy znacie jakas konkurencje dla tej firmy, jezeli oni maja taka opinie (usunięte przez administratora) to moze jest jakas inna pozadna ktora na normalnych warunkach zatrudnia?
2
anonim 2011-05-31 23:34:08
Co do Interimu ja nie mam zadnych zastrzeżeń, patrzą na komentarze powyżej aż się zdziwiłam.. Jedyną wadą było to że w tamtym roku dali mnie do firmy gdzie przepracowałam \'szalone\' 3 dni i na tym koniec bo nie było godzin. Ze względu, że byłam w Belgii u rodziny więc na \'gwałt\' pracy nie potrzebowałam i jakoś to przełknełam. Ale na zarobek nie narzekam-za te 3 dni dostałam bez problemu ponad 6 stów (na zł). Pracownicy bardzo mili. Pozdrawiam:)
anonim 2011-08-31 23:45:31
Ja tam nie narzekam, placa regularnie, dostaje tez bony zywnosciowe. Narazie minelo pol roku i poki co nie mialem jeszcze zadnych problemow z Impactem.
Spawacz 2011-10-11 21:59:59
Ludzie, co wy piszecie! Juz mija rok jak pracuje przez Impact i wogole nie rozumiem o co wam chodzi. To jedyna firma ktora regularnie placi, wszystko jest legalne, w razie czego zawsze pomagaja.
anonim 2011-10-15 11:06:17
Spawacz - 2011-10-11 21:59:59

Ludzie, co wy piszecie! Juz mija rok jak pracuje przez Impact i wogole nie rozumiem o co wam chodzi. To jedyna firma ktora regularnie placi, wszystko jest legalne, w razie czego zawsze pomagaja.

:) dobre
1
bentlej188 2011-12-09 19:05:34
witam dostałem propozycje do pracy z tej firmy w servisie SAAB i to co widze to nie ..warto jechać czy ktoś mógłby się ze mną zkontaktować kto pracuje dla nich w branży samochodowej jako lakiernik lub blacharz bo mie...wiem co mam teraz uczynić mam być w Belgi 2 stycznia
ktoś super łoś 2012-02-12 06:00:41
pracuje w impact interim pół roku i nie mam żadnych zastrzeżeń pieniądze są na czas, nie opłaca się robić nadgodziny chyba że się dogadasz z pracodawcą u którego wykonujesz prace że by ci płacił do ręki bez pośrednictwa impactu.
jak długo pracowałeś do impactu 2012-02-26 19:55:25
Co więcej możesz mi napisać o tej firmie proszę osoby które pracowały do impactu o krótki opis co sądzicie o tej firmie(usunięte przez administratora)
JollyRoger 2012-03-04 22:32:39
Tak naprawde Impact to jedna z najwiekszych i najpowazniejszych firm zatrudniajacych Polakow w Belgii. Na poczatku tez mialem watpliwosci po przeczytaniu komentarzy na forum, ale okazalo sie ze to bajki wyssane z palce, pisane przez niewykwalifikowanych (usunięte przez administratora). Od stycznie pracuje jako operator CNC w znanej firmie, szefostwo w porzadku, mieszkanie OK, Impact placi regularnie i pomaga w zalatwieniu wszystkich innych formalnosci. O Impakcie zlego slowa nie mozna powiedziec.
anonim 2012-04-22 12:53:12
Proponuje wiecej szacunku dla Polakow pracujacych i tych ktorzy pracowali w tej firmie.
jacekpk 2012-05-30 10:10:05
Byłem już trzykrotnie w Belgii, dzięki tej firmie i nie mogę złego słowa powiedzieć, oprócz paru małych zgrzytów, jak to w rodzinie bywa, wystawiam ocenę celującą.
Mariusz S 2012-11-09 17:20:20
Przepraszam - do wypowiedzi powyżej naucz się czytać ze zrozumieniem, jak nie umiesz to ja nic na to nie poradzę, jak pisałem ja nie pracowałem 3 miesiące ale 3,5 roku i z okolic północnego limburga wszyscy wiedzą kim jestem - mniej więcej - więc przestań (usunięte przez administratora) że masz jakieś majaki to nie jest mój problem proponuję popracować przez agencję w UK zobaczysz jak się ludzi za (usunięte przez administratora) robi - nie pisałem że wszystko było idealnie ale bez przesady a może po prostu zadzwoń i spytaj o twoją kaucję.
2
ja 2012-11-11 11:29:38
JAK BEDE MIAL CZAS TO NAPISZE DO CIEBIE I NA FORUM KIM JEST FIRMA IMPACT.PO ZWOLNIENIU SIE PRACUJE W NIEMCZECH.PRACOWALEM W IMPACT DLA KILKU FIRM.(usunięte przez administratora)
2
Konrad - UK 2013-02-11 19:59:28
W 2011 pracowałem dla Impactu w firmie Vanderhoydonks, ale pożal się Boże.
Najpierw wysłali mi kontrakt e-mailem w dniu wyjazdu z UK do Belgii. Okazało się, że to nie roczny tylko 5 tygodni. Na miejscu nic nie było wiadomo, zlewka totalna. W końcu trzeba było samemu iść po odcinki z wypłat.(usunięte przez administratora) - no cóż bez komentarzy. Najlepszy numer był taki, że zadzwonili do mnie w dniu zakończenia kontraktu i powiedzieli pana kontrakt nie został przedłużony. Ani słowa wyjaśnienia, jak, dlaczego itd. Zebrał graty i wróciłem do UK. Wypłaty jak dla elektryków pożal się Boże. Kolega dzwonił w sprawie zepsutego piekarnika w mieszkaniu, a oni oddzwaniali do drugiego, że czajnik to wasze prywatne urządzenie. Wszystko robią na ostatnią godzinę, żeby trzymać jak najdłużej w niepewności i ludzie jechali tam w niepewne. Absolutnie odradzam każdemu kto ma choć odrobinkę szacunku o siebie by kiedykolwiek wchodził w jakiekolwiek układy z tymi ludźmi. najtragiczniejsze w tym było to, że ja wcale nie musiałem tam jechać.
1
stan 2013-11-28 15:08:24
jak oczekujesz jaccuzi w pookoju to sie zawiedziesz, ale kasa jest zazwyczaj na czas, mieszkanie moje bylo ok - 2 pokoje i 3 osoby. trzeba miec wlasne auto bo inaczej to lipa nie dostaniesz od nich transportu
stan 2013-12-23 09:41:03
nie no robota jest legalna jest podstawowe ubezpieczenie, szpitalne tylko trzeba dokupic jak ktos chce. z jezykiem to jest tak ze musisz sie dogadac w robocie, przynajmniej u mnie tak bylo, bez tego jest ciezko nie ma co ukrywac

1
Elektryk UR 2014-03-30 19:14:31
Pracowałem przez Impact.

Plusy i minusy:
+ wypłaty na czas;
+ załatwienie formalności związanych z legalnym zatrudnieniem 1);
- po przyjeździe brak mieszkania 2);
- brak podstawowych świadczeń typu pranie odzieży roboczej;
- mieszkanie marnego standardu 3);
- umowy tygodniowe (brak stabilności zatrudnienia);
- częste podwyżki czynszu 4);
- obietnice poprawy warunków życia bez pokrycia 5);
- bardzo brzydko obeszli się po zakończeniu kontraktu 6);
- nie załatwili formalności związanych z zakończeniem pracy poprzez Impact 7).

1) Formalności pozałatwiali, ale dopiero po interwencji szefa fabryki w której pracowałem (po jakimś miesiącu pracy niemal na czarno, bez ubezpieczeń, świadczeń itp).
2) Nie zdążyli załatwić. Czekał mnie nocleg w hotelu za który musiałem wyłożyć z własnej kieszeni (prawie połowa zabranych przeze mnie z kraju pieniędzy). Pieniądze zwrócili po interwencji szefa fabryki w której pracowałem.
3) po interwencji szefa fabryki zmienili nam mieszkanie na normalniejsze. Wcześniej jeden mały pokoik na dwie osoby w piwnicy (suterenie), kuchnia i łazienka wspólna dla wszystkich mieszkańców budynku (tak zwane studio).
4) jak na warunki opisane w punkcie 3) to myślę że i na czynszu na nas zarabiali.
5) gdyby nie szef fabryki w której pracowałem to nigdy by nam nic nie poprawili i dalej bym mieszkał w piwnicy. Wszystkie zmiany wychodzone u szefa fabryki, prośby i chodzenie do impactu całkowite fiasko, miesiące oczekiwań i nic. Olewka totalna. Czytaj: "Przyjechałeś do roboty więc nie narzekaj. Nie musisz mieszkać OK. Zajmij się lepiej robotą i żyj na chińskich zupkach z lidla".
6) W ostatnim dniu kontraktu byłem w pracy. Był to piątek a mieszkanie miałem opłacone do niedzieli. Po powrocie z pracy zastałem wszystkie moje rzeczy na ulicy a w drzwiach były wymienione zamki. Wszystkie rzeczy w tym dokumenty, laptop, tablet, ubrania, po prostu wszystko. Oczywiście nikt tego nie pilnował. Po prostu sobie na chodniku leżały w centrum miasta... Był to dla mnie wieli problem, bo przez te dwa dni nie miałem się gdzie podziać.
7) Do dziś mam nie zamknięte konto w ing.be, którego zamknięcie im zlecałem, prosiłem o jego likwidację, ba podpisałem wszystkie papiery z tym związane. Sam nie mogłem go zlikwidować, bo zostało one założone w innej miejscowości niż ta w której pracowałem a nie miałem możliwości by tam się udać (przecież rowerem tam nie pojadę)
3
zawiedziony 2014-04-08 19:38:49
shit nic wiecej!!!
3
pugi36 2014-11-06 09:41:22
Witam
Przymierzam sie do wyjazdu z tej firmy do Belgi jako monter mebli mdf / regipsiarz
proszę o świerze opinie na temat tej agencji!!! pozdrawiam
Griizly 2014-11-06 21:25:14
No cóż, mogę powiedzieć że pracuję w Belgii po przez impakt już sześć lat i jestem zadowolony, od roku co prawda mieszkam w wynajętym mieszkaniu o lepszym standardzie, no ale to trochę więcej kosztuje. Generalnie ze współpracy z Impaktem jestem bardzo zadowolony. Minęły pewne czasy, gdzie człowiek musiał się upominać o pewne rzeczy, ale to już historia i po za tym nie było tak tragicznie jak opisują ci niektórzy.
1
Higi m 2014-11-23 13:18:47
Gadacie głupoty .firma naprawdę spoko.bardzo mi pomogli pracowałem dla nich 2 lata.mieszkania fajne wypłata nigdy się nieopuzniala.Justyna i Jennifer bardzo fajne kobiety i jeżeli miałbym ofertę od nich to nawet się niezastanawiam i jadę .
Iwona 2014-12-03 23:39:51
Chciałam sie dowiedzieć coś na temat jak sie skontaktować z ta Justyna i Jennifer bo nie wiem nawet gdzie aplikować .czy konieczny jest język ?
ktos 2015-04-04 11:48:15
Nie polecam tam jechec belgowie elektrycy nie znaja nazw po angielsku rzeczy elektrycznych wykorzystujaja cie masz byc robotem to nie wina impactu tylko tych nieudacznikow elektrycy bez ang.nie radze nikomu tam jechac totolni idioci szkoda kasy i stresu jaki ci zaoferuja totalna porazka
tryb
cy
1
Griizly 2015-07-13 18:32:36
Jedziesz do Belgii to nie wymagaj ze wszyscy bieda znać angielski. To tak jak byś przyjechał z Anglii do polski i oburzył byś się, że nie możesz się dogadać i to nie tylko w pracy. Naucz się niderlandzkiego, cwaniaku. Po prostu robić soie nie chciało, nie mówią już o nauce języka.
Griizly 2015-07-13 18:41:00
W miarę komunikatywny angielski lub niemiecki, a o francuskim już nie wspomnę. Wszystko zależy od regionu. Choć Belgia nie większa od woj śląskiego to na południu mówią po francusku, na północnym zachodzie dogadasz się po angielsku, a na północnym wschodzie po niemiecku. I to cała prawda. Powodzenia
Darek 2016-04-12 00:22:58
Otrzymałem propozycję pracy od firmie IMPACT
Proszę o opinię na tema zakwaterowania,rozliczeń i samego podejścia firmy do pracowników.
grr 2016-05-27 15:06:29
Jest ok, w porownaniu do polski warunkow to niebo a ziema, kasa na czas, mieszkanie - standart podstawowy, czasem 2osobowe pokoje. Najwazniejsze zeby w firmie pokazac sie z dobrej strony przez pierwszych pare tyg, potem to juz leci
Griizlymisiek 2016-05-28 19:52:51
Sam fakt że pracuję dla tej firmy już osiem lat , świadczy o czymś, a mam już niespełna 62 lata. Dla zainteresowanych mogę podpowiedzieć: lepiej żebyś umiał coś robić, tu potrzeba fachowców a nie panienki do przyuczenia. Wówczas jesteś doceniany i mentalnie i finansowo. Powodzenia! Do odważnych świat należy.
nowy 2016-09-27 17:30:47
A może ktoś podpowie dla jakiej firmy Impact szuka elektrodrążaczy? Stawka 14-15€ brutto.
Czy oni na prawdę oferują rower i skuter by dojeżdżać do pracy, zimą też?
Nie bardzo mam zamiar brać auto z Polski.
I jeszcze pytanie jak liczyć netto? Podobno podatek to 31% ale dla osób posiadających rodzinę na utrzymaniu jest o wiele mniejszy, kilkanaście procent?
stary 2016-10-20 13:15:34
Oferta chyba nieaktualna, nikt nic nie wie, cisza.
Zostaw swoją opinię o IMPACT INTERIM NV.BELGIA - Hasselt
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPACT INTERIM NV.BELGIA