brak logo

Instytut Badawczy Norstat

Radom

Opinie o Instytut Badawczy Norstat

monika 2016-06-29 16:16
post napisala supervisorka nie ankieterka
1
hatersgonnahate 2016-06-30 10:05
wow post sprzed ponad 5 lat a ty wiesz kto go napisał? szacun! :D a liczby w totka jakie beda? serio tak ciezko niektorym uwierzyc w to, ze w norstacie pracuja normalne osoby z normalnym podejsciem do pracy? :D
4
. 2016-07-05 08:54
Kasiu, nie masz pojęcia co to normalne podejście do pracy :-)
4
gom 2016-07-06 17:48
mozesz skladac cv bo z tego co wiem przyjmuja je caly czas. ale czasem trzeba dlugo czekac, do mnie zadzownili po ponad 2 miesiacach
1
gal 2016-07-08 11:23
Praca byłaby fajna, gdyby atmosfera byla lepsza. Niestety supervisorka jest beznadziejna, stwarza napieta atmofere, jest raczej nieugodowa i czepialska, mimo ze wszystko mówi z nieszczerym uśmiechem Nie polecam
3
gal 2016-07-12 12:14
he he he:) albo bardzo lubisz Kasie, albo nią jesteś. Nie ma rotacji? serio????? chcą zadbać o kadrę? Ankieterów ma się w tyłkach.
3
m. 2016-07-12 16:59
ja tam pracuję już trzeci rok i nie narzekam. ostatnio polecalam kolezankom, dwie zostaly przyjete i tez sa zadowolone z pracy. tylko mogloby byc wiecej godzin bo czasem malo ich sie uzbiera w ciagu miesiaca.
2
ankieterka norstatu 2016-09-01 15:33
Niech ktoś w koncu zajmie sie panią supervisor i ją zwolni! Że ten człowiek jest jeszcze na tym stanowisku to szok. Żeby kierować ludzmi trzeba mieć predyspozycje.
4
ankieterka 2016-09-05 10:06
Z predyspozycjami do bycia wredną, nieugodową, niekompromisową, wywyższającą się i długo by wymieniać. Ciekawe dlaczego nikt jej lubi? I wszystkie sprawy ankieterzy wolą załatwiać z pozostałą 2 supervisorami. Z resztą doskonale wiemy, kto pisze te komentarze.
3
nick 2016-09-13 12:10
Bonusy, nie premie. Zależy od efektywności, czyli wykonanych ankiet.
kasia 2016-10-11 10:19
Widzę , że jedynie dobrze wychodzi supervisorom zglaszanie komentarzy do usunięcia, ale usunąc niewlasciwego człowieka to juz trudniej. pani supervisor zdecydowane trafila tam przez przypadek. A menager zapomnial ze pełni te funkcje i nieoficjalnie oddal ja supervisorce. Jedno wielkie nieporozumienie z tym norstatem.
2
kasia 2016-10-14 09:46
Serio? po to jest na strona, żeby wyrazić swoją opinie, negatywna również. Uważam, że nie nadajesz na to stanowisko. Nie podoba Ci się, że ktoś tak uważa i zgłaszasz. Mam nadzieję, że ktoś w końcu zrobi tam porządek
1
norstat 2016-10-17 14:55
Bynajmniej oszczercze, a tym bardziej wulgarne. Z resztą wystarczy zapytać o opinię nas- ankieterów :-)
1
Ef 2016-10-17 23:02
Jak to nie? Przeciez caly czas oglaszaja sie ze szukaja ankieterow, nas tez pytali czy mamy kogos do polecenia i co troche ktos nowy do pracy przychodzi. Mysle ze mozna skladac cv bo przyjmuja caly czas ludzi
1
norstatowicz 2016-10-26 12:02
Nie musieliby szukać ankieterów, gdyby Pani Supervisor tam nie było. Nie przychodzi się do pracy z ochotą, jak się ma takiego przełożonego. Od lat piszemy w ankietach corocznych, co nam nie odpowiada a i tak nikt nic z tym nie robi. Po co w ogóle te ankiety? Chętniej chodziłoby się do pracy, gdyby supervisor był zwyczajnie ludzki a nie wywyższający się. Wystarczy, że ma się odmienne zdanie niż Pani supervisor, a nie ma co liczyć na poranną sesje. Nigdy nie była kompromisowa. Nie trzeba być Sherlockiem, aby wiedzieć, że dobry pracownik, to pracownik, który w firmie czuje się dobrze i z ochotą do niej przychodzi, a ogromną rolę pełni w tej kwestii atmosfera. Krótko mówiąc, atmosfera w pracy na zmianie supervisorki jest zła.
2
N 2016-10-26 17:57
atmosfera na zmianie supervisorki jest zła? ja mam wrażenie że właśnie tylko ona pilnuje pożądku na swoich zmianach. złej atmosfery nie odczuwam wcale a cała trójka jest sympatyczna i zawsze można się do nich zwrócić - tak, do pani supervisor też (przetestowane na sobie więc wiem co mówię). chyba bardzo jej nie lubisz, że prubujesz wbijać jej szpilkę - może Cię zwolniła i dlatego?
2
pracownik 2016-10-27 12:18
Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu. Nikt mnie nie zwolnił. I ŻADEN ankieter nie napisałby czegoś takiego, chyba, że pracuje krótko i wierzy ślepo w nieszczere uśmiechy Supervisorki. Chłopaki pilnują porządku a przy okazji są życzliwi. Z jakiegoś powodu nikt się nie skarży na nich. Byłoby fajnie, gdybyśmy mogli się wypowiedzieć na temat atmosfery i osób nadzorujących naszą pracę. Może jakaś ankieta? Ale nie szablonowa, jak co roku, która zdaje się na nic. Chętnie się wypowiemy na ten konkretny temat, w nadziei, że ktoś w końcu zareaguje.
1
N 2016-10-27 12:38
Myślisz że ktoś zwolni supervisora bo jedna niezadowolona osoba sie skarży że nie lubi supervisorki? Firmy tak nie działają, pracowałam w kilku na słuchawce i tam to dopiero było narzekanie na przełożonych. Teraz pracuje w Norstacie i nie mam na co narzekać. Jest fajnie, wszyscy są pomocni i jak czegoś nie wiem to zawsze udzielą informacji. Nikt mnie tam nigdy nie potraktował źle
2
Do N 2016-10-28 10:40
Dlatego proponuję ankietę i wyjdzie czy rzeczywiście jedna osoba! Też zdarzyło mi się pracować gdzie indziej i również byli różni przełożeni. Ale tutaj- brak słów. Mam 100% pewność, że nie pisze tego żaden z ankieterów.
2
xoxo 2016-10-28 10:59
niech ktoś przeczyta poprzednie ankiety, a mamy nadzeje ze nowy przełożony zareaguje w jakikolwiek sposob i chociaz nas zwykłych ankieterow zapyta
3
bzzzzz 2016-11-22 13:33
beznadziejna praca, beznadziejna atmosfera
3
nor 2016-12-12 16:47
buahahahahhahahahaha
2
rudy 2017-01-10 21:31
JAKIEGO RODZAJU ANKIETY ROBICIE????
ankieterka 2017-01-26 13:19
Kto wybał nową manager? Zdania nie złoży bez wulgaryzmu, nieważne czy prowadzi szkolenie z rówieśnikami czy osobami trochszkę starszymi. Rzucanie mięsem to jej gówna cecha, nie ma zadnego szacunku do osób, z którymi rozmawia... ktoś tu poniósł porażkę z wyborem. Osoba reprezentująca firmę ma słownictwo rodem z rynsztoku.
6
zszokowana 2017-01-27 00:59
Nowa menager to jakies nieporozumienie . Jak mozna bylo wybrac na to stanowisko kogos tak chamskiego. Porownajcie ja do poprzednika az nie wypada tego robic. Jaki byl taki byl ale zawsze kulturalny a tu zwykly cham siedzi i bluzni a jak sie do nas zwraca to tak samo wulgaryzmy i chamski ton i to jeszcze kobieta. czy osoba rekrutujaca ma klapki na oczach czy nie wiadomo co. przeciez ta decyzja jest zalosna niech ktos wyjasni na jakiej podstawie zostala wybrana jakie ma kompetencje no bo chyba kryterium to nie bylo bycie chamskim jesli tak to wtedy bym zrozumiala. prawda jest taka ze nowy szef norststu nie wie sam co robi a na poczatku wydawal sie ok a okazuje sie ze jest pomylką bo projektow co raz mniej a decyzja o nowym menagerze podsumowuje jego kmpetencje
6
tez zszokowana 2017-01-27 12:39
kompetencji nie ma zadnych. rownie dobrze ktokolwiek z nas moglby byc teraz na tym stanowisku co ona. tez nie rozumiem tego wyboru. ta dziewczyna nic soba nie reprezentuje, juz lepiej isc do supervisorow o cos pytac niz do niej bo co ona moze wiedziec? porazka i tyle. nikt nie moze pojac skad ona sie tam wziela jako manager.
8
również 2017-01-27 16:38
I droga PANI MANAGER- nie włanczamy tylko włączamy, nie przelanczamy, tylko przełączamy i nie wziąść tylko wziąć. Uszy bolą od słychania nie tylko przekleństw, pozdrawiam ;)
4
B 2017-01-27 17:14
managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne
3
B 2017-01-27 17:18
managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne
3
B 2017-01-27 17:20
managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne
2
byla ankieterka 2017-01-28 15:21
pamietam ja jeszcze za czasów kiedy byla ankieterka, wulgarny patus i tyle w temacie. pozdrawiam
3
Norstat 2017-02-03 11:43
niech ktoś ją zabierze, porażka!!!!!!!!!!!!!
2
dawny ankieter 2017-02-12 14:49
Ta nowa menadżerka to przyszła za Kasię? Jak ma na imię? Ciekawi mnie kto to. :D
Ank 2017-02-12 17:59
Kasia caly czas pracuje, ona jest za Grzeska. Wioleta - okulary i czarne dlugie wlosy. Dramatyczny wybor swoja droga, nowy szef norstatu sie nie popisal.
dawny ankieter 2017-02-16 12:59
Domyślałem się, że to może być ona. Aczkolwiek kiedyś nie była aż tak straszna.
Sfrustrowana 2017-02-16 14:44
Co tu sie odwala! Dlaczego firma norstat polska zajmuje sie sprzedawaniem to podobno mialy byc ankiety! Kto zatrudnil tego szefa to jakas porazka. Wielki pan z warszawy obiecywal tyle ja mu wierzylam a on co tragedia!!! Ani dnia dluzej tam nie popracuje. Ciesze sie ze odeszlam
2
byly pracownik 2017-02-19 11:29
serio? a co sprzedaja?
1
ja 2017-02-21 11:18
Dno i kilka metrów mułu. Poziom tej firemki spada z dnia na dzień. Nie chodzi o sympatie i antypatie do przełozonych. Wystarczy posłuchać Wiolki. I teraz znowu nikt nie zareaguje, bo po co?
3
Aaa 2017-05-17 23:09
Najgorszy falszywiec z "dowodzacych" to Grigori! Takich ludzi to chyba z lapanki biora. Jacy szkoleniowcy- pracownicy, taka jakosc swiadczonych przez firme uslug.
Lidia 2017-08-08 08:44
@Aaa przypominam, że na forum obowiązuje regulamin, z którym trzeba się zapoznać, przed publikowanie posta: http://www.gowork.pl/regulamin i forum służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników i to w obraźliwy sposób. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.
4
Konsultant 2017-08-10 16:23
Sytuacja wygląda następująco: jak chcesz iść do pracy, gdzie pracownika ma się za nikogo, gdzie firmą dowodzi podlotek, bez wiedzy i umiejętności założenia wypowiedzi bez epitetów, gdzie druga Pani kieruje się sympatią i antypatią przy potwierdzaniu zmian, gdzie dorosłego człowieka traktuje się jak przedszkolaka. Aplikuj!
3
Lidia 2017-09-11 11:29
@Konsultant a Ty jeszcze pracujesz w Instytucie Badawczym Norstat? Czyli w firmie ważniejsza jest atmosfera niż umiejętności? Nie było możliwości pokazania swoich umiejętności i na przykład awansu?
2
Zainteresowana 2017-10-04 10:47
Jak jest teraz w Norstat? Czy warto iść do pracy tam? Jaka atmosfera?
Pracownik N. 2017-10-06 15:53
Przyjęcia są, projekty są, czasem monotonia, a jeśli chodzi o kontakty interpersonalne, to uśmiech - nie zgryz. ;)
4
foreveralone. 2017-10-12 23:09
To cofnij się miesiąc wstecz gdy roboty nie było, zaraz się badania skończą i znowu nie będzie pracy. Dziewczyna po kilku miesiącach supervaisorka? Kabarety jest więcej osób pracujących tam z większym doświadczeniem i to oni powinni ubiegać się o tą posadę a nie ona dostaje od tak.. Dno.
1
Ola 2017-10-14 13:26
Jak jest teraz w Norstat? Czy warto iść do pracy tam? Jaka atmosfera?
..... 2017-10-14 19:38
Tak jak jest napisane wyżej koleżanko.
Kik 2017-10-15 22:03
A kto teraz tam pracuje z z supervis...? Bo podobno też zmiany. ?
Zainteresowanapracą. 2017-10-20 13:27
Witam. Jak tam aktualnie atmosfera, zarobki, praca? Widziałam ogłoszenie i się zastanawiam czy warto? Wypłaty są miesięczne czy tygodniowe? Bo w poprzedniej firmie miałam tygodniówki i to było dziwne w sumie.
Pracownik Norstat 2017-10-20 16:20
Hej, stawka jak wszędzie 13 zł za godzine + bonusy, pensja raz w miesiącu na konto do 15go. A atmosfera ok.
Zostaw swoją opinię o Instytut Badawczy Norstat - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Badawczy Norstat