brak logo

Instytut Badawczy Norstat

Radom

Opinie o Instytut Badawczy Norstat

anonim 2010-03-29 22:46:52
jak na tak nieskomplikowana prace to nawet moze byc. ciezko nie jest, tylko nagadac sie trzeba. ale ludzie fajni i jakos leci :)
4
mpc 2010-05-10 22:48:04
jak jest duzo roznych ankiet to czas szybko leci, znalazlam tam sporo znajomych, superwisorzy usmiechnieci i pracuje sie milo.
3
ja 2010-05-31 21:50:15
jest spoko atmosferka no i fajnie ze praca na miejscu i juz nie trzeba jezdzic do wawy zeby zarobic
3
dzichu 2010-06-13 19:45:39
polecam prace tam, zwlaszcza na wakacje
3
Justyna 2010-06-15 18:52:57
Praca nudna jak flaki z olejem - Ciągłe powtarzanie panelu, czasem wpadnie coś nowego, ale to tylko uprzywilejowani robią, a cała reszta panel!!!! Co do efektywności to niestety niekompetentni superwizorzy nie potrafią niestety wytłumaczyć dlaczego jak taka a nie inna. Wg nich to system sam liczy, a oni nie mają wpływu ( (usunięte przez moderatora) prawda!!!!!!) sama słyszałam, że robią korekty jak im się podoba. Atmosfera też do bani, tylko zakazy, żadnej rozmowy, że ktoś nie może pracować np. w weekendy.
magda 2010-07-11 21:52:09
pracuje od ponad pol roku i jak dla mnie bezstresowo i milo. moge pracowac tylko w te dni ktore chce a to bylo dla mnie wazne przy szukaniu pracy
4
kaska21 2010-09-02 18:21:43
ja ma pytanko jak z praca w weekendy i w jakich godzinach ogolnie sie tam pracuje?
Anonim 2010-10-30 08:31:41
Ludzie jaka nerwowa atmosfera?:).Supervisorzy bardzo w porządku, miła atmosfera.Szkoda tylko, że tak rzadko można dostać pierwszą zmianę.

Polecam
4
jo 2010-11-08 19:47:47
przylaczam sie do polecajacych prace w norstat, przede wszystkim z powodu fajnej atmosfery w pracy i elastycznego grafiku
4
GalAnonim 2010-12-09 21:46:51
słaba praca, supervisorzy do (usunięte przez moderatora), każdy mówi co innego, jak nie mają ludzi to sie ciebie proszą żebyś przyszedł, a tak to mają cie w (usunięte przez moderatora), z łaski potwierdzają 2 dni w tygodniu, zarobki
słabe, grosze a wymagania nie wiadomo jakie, przewalają na efektywności
ankieterka 2011-01-03 22:39:25
Słuchaj oni w końcu wykonują swoją pracę i gdyby pozwalali na wszystko to nie byliby superwizorami...zresztą to jest praca a nie czas na pogawędki ze znajomymi tak jak nie którzy na to liczą, a już nie daj Boże że któryś z superwizorów zwróci za to uwagę. Zresztą bądźcie sprawiedliwi mamy naprawdę w porządku przełożonych spróbujcie pracy gdzie indziej i może wtedy poznacie wymagania przełożonych...w tym przypadku nie narzekajcie..zresztą jak komuś jest źle to po co dalej tu pracujesz?
4
anonim 2011-03-03 12:50:02
a ja jestem zadowolona i polecam ta prace :) nie za bardzo rozumiem ludzi krytykujacych, bo praca jest naprawde spoko i przelozeni tez. wiadomo ze wymagaja (jedni mniej a inni bardziej) ale w koncu po to przychodzi sie do pracy. takze ja polecam. a osoby krytykujace to pewnie te ktore zostaly zwolnione :)
4
mamma 2013-07-14 11:52:53
A kto jest teraz superwizorami?
axel 2013-07-30 00:12:39
zenek franek i gienek ;)
Agata 2013-10-28 15:50:34
Jakie sa warunki przyjecia i jakie sa zarobki i atmosfera?
8
ewelina 2013-11-08 21:12:47
prawocalam jakis czas temu - na poczatku masz rozmowe kwalifikacyjna, pare psortych pytan i jak sie w miare wypowiadasz to jestes przyjeta. sprawdzaja tez pisanie na klawiaturze. zarobki to jak wszedzie ale mozna miec bonusy. a atmosfera tez spoko, mlodzi ludzie, idzie sie dogadac
6
asd 2013-11-29 18:30:58
Jeżeli szuka ktos pracy żeby utrzymać za nią rodzine to raczej nie ten adres. Zależy wszystko od tego ile jest pracy, bywa, że pensja wynosi 300zł. Także, dla kogoś kto chce sobie tylko DOROBIĆ, polecam.
6
anonim22 2013-12-02 12:34:33
Kto to słyszal zeby przeprowadzac ankiete w niedziele?? Ludzie ogarnijcie sie ze to czas dla rodziny a nie wiszenie na sluchawkach.
5
xyz 2014-02-07 23:32:15
Praca malo powazna, taka dodatkowa. Brak konkretnych osob nadzorujacych, jacys improwizanci. Czasem doslownie brak, sa momenty, ze przez godzine oprocz ankieterow nie ma nikogo, troche to niepowazne.
xxyzz 2014-02-18 00:01:44
nie polecam sa osoby ktore maja uklady np. taka (usunięte przez administratora), non stop w pracy na pierwsze zmiany a inni siedza w domu. dzownia po gwiazde jakby byla niezastapiona nic tylko siedzi podsluchuje obgaduje to i pewnie donosi. "Szefowa" za to zjadla wszystkie rozumy (usunięte przez administratora) ma sie za nie wiadomo kogo
4
Brudzia 2014-06-06 00:55:21
Nie ma raczej żadnych układów. Osoby które są zazwyczaj na pierwszej zmianie są najbardziej dyspozycyjne i tyle. "Szefowa", rzeczywiście powinna stanowczo wyluzować.Miałam o niej dobrą opinię, ale po tym co zrobiła jednej osobie.DRAMAT. ,,Kobieto" ogarnij się, posłuchaj spokojnej muzyki i przede wszystkim WYLUZUJ;)
3
zośkamośka 2014-06-16 19:25:48
zacznijmy od tego, ze pracuje tam juz naprawde dlugo a nigdy nie doszly mnie nawet zadne sluchy zeby tam ktokolwiek na kogokolwiek krzyczal. wezcie troche wyluzujcie co po niektorzy, bo tylko wieczne narzekanie na wszystko nawet jak jest ok. i wieczna zazdrosc o kazdego a bo ten ma taki bonus a ten taki a ten tyle godzin a ja tylko tyle a ten robi fajny projekt a ja znow mam to samo. staraj sie, wykaż jakos to bedziesz bardziej doceniany. za marudzenie nie doceniaja nigdzie :P a jak pojdziecie do innej roboty to zobaczycie co to znaczy P R A C A. pozdro dla ogarnietych.
6
xyz 2014-08-04 22:55:25
Szefowa, hehe, jakie okreslenie, ludzie ogarnijcie sie!
1
jeliza 2015-01-08 20:00:40
z tego co wiem to narazie teraz już nie ma tam przyjęć do pracy. moja koleżanka pracuje od kilku miesięcy i jest zadowolona. kasę ma na czas, wielkie pieniądze to to nie są ale jak za dorywczą pracę po parę godzin w tygodniu to jest spoko.
3
tytanowy janusz 2015-01-10 10:12:59
pracowalem tam 2 tygodnie i sie zwinąlem, zarobki po odliczeniu kosztow dojazdu do pracy wychodzily mi okolo 400 - 500 zl miesiecznie, do tego praca bardzo nudna, monotonna, zdzierajaca gardlo
1
ewa 2015-01-19 10:42:03
jak to na słuchawce ;)
4
asia 2015-01-21 17:23:14
to raczej praca dorywcza, dla studentów - jak ktoś wyżej pisal rodziny z niej nie utrzymasz.
4
aska 2015-12-08 18:52:22
a gdzie wogole miesci sie ta firma na jakim osiedlu
justyna 2015-12-25 17:57:27
Na Żeromskiego dawny hotel Wiktoria blisko ZUS
monika 2016-06-29 16:16:42
post napisala supervisorka nie ankieterka
hatersgonnahate 2016-06-30 10:05:24
wow post sprzed ponad 5 lat a ty wiesz kto go napisał? szacun! :D a liczby w totka jakie beda? serio tak ciezko niektorym uwierzyc w to, ze w norstacie pracuja normalne osoby z normalnym podejsciem do pracy? :D
4
. 2016-07-05 08:54:09
Kasiu, nie masz pojęcia co to normalne podejście do pracy :-)
2
gom 2016-07-06 17:48:44
mozesz skladac cv bo z tego co wiem przyjmuja je caly czas. ale czasem trzeba dlugo czekac, do mnie zadzownili po ponad 2 miesiacach
1
gal 2016-07-08 11:23:43
Praca byłaby fajna, gdyby atmosfera byla lepsza. Niestety supervisorka jest beznadziejna, stwarza napieta atmofere, jest raczej nieugodowa i czepialska, mimo ze wszystko mówi z nieszczerym uśmiechem Nie polecam
1
gal 2016-07-12 12:14:54
he he he:) albo bardzo lubisz Kasie, albo nią jesteś. Nie ma rotacji? serio????? chcą zadbać o kadrę? Ankieterów ma się w tyłkach.
3
m. 2016-07-12 16:59:43
ja tam pracuję już trzeci rok i nie narzekam. ostatnio polecalam kolezankom, dwie zostaly przyjete i tez sa zadowolone z pracy. tylko mogloby byc wiecej godzin bo czasem malo ich sie uzbiera w ciagu miesiaca.
2
ankieterka norstatu 2016-09-01 15:33:23
Niech ktoś w koncu zajmie sie panią supervisor i ją zwolni! Że ten człowiek jest jeszcze na tym stanowisku to szok. Żeby kierować ludzmi trzeba mieć predyspozycje.
2
ankieterka 2016-09-05 10:06:40
Z predyspozycjami do bycia wredną, nieugodową, niekompromisową, wywyższającą się i długo by wymieniać. Ciekawe dlaczego nikt jej lubi? I wszystkie sprawy ankieterzy wolą załatwiać z pozostałą 2 supervisorami. Z resztą doskonale wiemy, kto pisze te komentarze.
1
nick 2016-09-13 12:10:44
Bonusy, nie premie. Zależy od efektywności, czyli wykonanych ankiet.
kasia 2016-10-11 10:19:18
Widzę , że jedynie dobrze wychodzi supervisorom zglaszanie komentarzy do usunięcia, ale usunąc niewlasciwego człowieka to juz trudniej. pani supervisor zdecydowane trafila tam przez przypadek. A menager zapomnial ze pełni te funkcje i nieoficjalnie oddal ja supervisorce. Jedno wielkie nieporozumienie z tym norstatem.
1
kasia 2016-10-14 09:46:56
Serio? po to jest na strona, żeby wyrazić swoją opinie, negatywna również. Uważam, że nie nadajesz na to stanowisko. Nie podoba Ci się, że ktoś tak uważa i zgłaszasz. Mam nadzieję, że ktoś w końcu zrobi tam porządek
1
norstat 2016-10-17 14:55:34
Bynajmniej oszczercze, a tym bardziej wulgarne. Z resztą wystarczy zapytać o opinię nas- ankieterów :-)
1
Ef 2016-10-17 23:02:12
Jak to nie? Przeciez caly czas oglaszaja sie ze szukaja ankieterow, nas tez pytali czy mamy kogos do polecenia i co troche ktos nowy do pracy przychodzi. Mysle ze mozna skladac cv bo przyjmuja caly czas ludzi
1
norstatowicz 2016-10-26 12:02:45
Nie musieliby szukać ankieterów, gdyby Pani Supervisor tam nie było. Nie przychodzi się do pracy z ochotą, jak się ma takiego przełożonego. Od lat piszemy w ankietach corocznych, co nam nie odpowiada a i tak nikt nic z tym nie robi. Po co w ogóle te ankiety? Chętniej chodziłoby się do pracy, gdyby supervisor był zwyczajnie ludzki a nie wywyższający się. Wystarczy, że ma się odmienne zdanie niż Pani supervisor, a nie ma co liczyć na poranną sesje. Nigdy nie była kompromisowa. Nie trzeba być Sherlockiem, aby wiedzieć, że dobry pracownik, to pracownik, który w firmie czuje się dobrze i z ochotą do niej przychodzi, a ogromną rolę pełni w tej kwestii atmosfera. Krótko mówiąc, atmosfera w pracy na zmianie supervisorki jest zła.
N 2016-10-26 17:57:54
atmosfera na zmianie supervisorki jest zła? ja mam wrażenie że właśnie tylko ona pilnuje pożądku na swoich zmianach. złej atmosfery nie odczuwam wcale a cała trójka jest sympatyczna i zawsze można się do nich zwrócić - tak, do pani supervisor też (przetestowane na sobie więc wiem co mówię). chyba bardzo jej nie lubisz, że prubujesz wbijać jej szpilkę - może Cię zwolniła i dlatego?
pracownik 2016-10-27 12:18:39
Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu. Nikt mnie nie zwolnił. I ŻADEN ankieter nie napisałby czegoś takiego, chyba, że pracuje krótko i wierzy ślepo w nieszczere uśmiechy Supervisorki. Chłopaki pilnują porządku a przy okazji są życzliwi. Z jakiegoś powodu nikt się nie skarży na nich. Byłoby fajnie, gdybyśmy mogli się wypowiedzieć na temat atmosfery i osób nadzorujących naszą pracę. Może jakaś ankieta? Ale nie szablonowa, jak co roku, która zdaje się na nic. Chętnie się wypowiemy na ten konkretny temat, w nadziei, że ktoś w końcu zareaguje.
1
N 2016-10-27 12:38:05
Myślisz że ktoś zwolni supervisora bo jedna niezadowolona osoba sie skarży że nie lubi supervisorki? Firmy tak nie działają, pracowałam w kilku na słuchawce i tam to dopiero było narzekanie na przełożonych. Teraz pracuje w Norstacie i nie mam na co narzekać. Jest fajnie, wszyscy są pomocni i jak czegoś nie wiem to zawsze udzielą informacji. Nikt mnie tam nigdy nie potraktował źle
Do N 2016-10-28 10:40:50
Dlatego proponuję ankietę i wyjdzie czy rzeczywiście jedna osoba! Też zdarzyło mi się pracować gdzie indziej i również byli różni przełożeni. Ale tutaj- brak słów. Mam 100% pewność, że nie pisze tego żaden z ankieterów.
xoxo 2016-10-28 10:59:21
niech ktoś przeczyta poprzednie ankiety, a mamy nadzeje ze nowy przełożony zareaguje w jakikolwiek sposob i chociaz nas zwykłych ankieterow zapyta
1
bzzzzz 2016-11-22 13:33:47
beznadziejna praca, beznadziejna atmosfera
3
Zostaw swoją opinię o Instytut Badawczy Norstat - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Badawczy Norstat