brak logo

barlinek inwestycje

Barlinek

Opinie o barlinek inwestycje

kornik 2010-01-29 19:13:02
danhen 214 - 2010-01-27 22:42:23

gdzie są nasze pieniądze za to że nie chorowałem cały rok


ja tez jeszcze nie mam ale z nieoficjalnej informacji wiem ze mają byc z początkiem lutego
anonim 2010-02-23 15:16:34
jestem ciekaw co sie dzieje z naszymi pieniedzmi za "niechorowanie". Mialy byc wyplacane na poczatku lutego a tu nic, cisza. Rzekomo prezes nie podpisal, rzekomo nie ma pieniedzy, itd. Ale na nagrody i premie dla siebie to maja. Napiscie kiedy mozna sie spodziewac tej kasy bo chwilowo niema mnie w tym kolchozie i jestem do tylu z wiadomosciami. Dzieki.
anonim 2010-03-02 14:56:16
Jak to jest. Zwolnilem sie 1 marca, czy dostane ta nagrode (jak w koncu ja wyplaca)? Wykorzystalem juz caly urlop - dostane "wczasy pod grusza"? Bo juz niewiem. Dzieki za info.
anonim 2010-05-10 13:55:03
Gdzie wyplata ? Pani Ksiegowa.
anonim 2010-05-10 13:58:28
Przepraszam Panią! Jeszcze nie minela godzina 24.00 dnia 10 bm.
anonim 2010-05-10 15:25:26
A odsetki lecą za nie płacenie w terminie. Będzie Pani płacić księgowa, rachunki przyniosę
młody 2010-05-24 22:11:53
Dadzą 1200 zł i zadowoleni. Ludzie [usunięte przez moderatora] bo nie maja gdzie iść. A trzeba za coś jeść. Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi[usunięte przez moderatora]. A związki to nie wiem co wywalczyły. 40 zł do wypłaty. KOMPROMITACJA.
anonim 2010-07-29 08:44:36
anonim - 2010-05-10 13:58:28

Przepraszam Panią! Jeszcze nie minela godzina 24.00 dnia 10 bm.

dobrze, że pracownicy mogą przynajmniej w taki sposób pokazać swoje niezadowolenie. cały ten barlinek to żenada od samego poczatku
ciekawa 2010-11-30 12:32:51
Ale klimat chyba w firmie jest fajny,jak myslicie?Czasem jakaś imprezka,symaptyczniej tu niż w kielcach:)Tam tylko praca i praca,żadnego wytchnienia
realny 2010-12-01 13:33:10
Pewnie,że tak,jak ktoś wpadnie do nas na jedn dzień w tygodniu a cały czas go tu nie ma,to myśli,że tu tylko zabawy a to my cięzko pracujemy
gość/// 2010-12-16 17:34:11
a zapłacą za tą pracę w reklamacjach 1000zł na miesiąc, tak jak na produkcji??? czy trochę więcej :)
gosc 28 2010-12-18 13:20:14
a jak tam z bonami na swieta????juz ktos dostal????
aaaaaaaaaaaa 2011-01-18 17:49:23
jak tam .czy ktos wie czy jest nagroda roczna .i kiedy beda placic
1
anonim 2011-11-13 12:56:09
co sie stało że juz nikt nic nie pisze, czyżby sytuacja sie poprawiła czy juz wszyscy wrzucili na luz bo stwierdzili ze lepiej w tym zakładzie juz nie bedzie. Kryzys, kryzys i kryzys i nic więcej ciekawego tam nie usłyszycie. Pozdrawiam wszystkich pracowników barlinek inwestycje.
sołowow sprzedaje? 2012-01-29 21:58:27
to prawda ze własciciel sprzedaje barlinek koreańczykowi/?
pracownik 2012-03-09 19:58:59
Mam konto w PKO , przelew jest - później niż zwykle, ale jest.
lolek 2014-03-11 16:09:30
ta firma to smiech na sali ;) (usunięte przez administratora)
megi 2014-04-27 10:43:49
nikt już nie pisze bo opinie są kasowane.prawda i rzeczywistość boli.
pistoletwleb 2014-06-24 23:08:54
no nie chce sie pisac bo ręce opadają z tej bezsilności. Ludzie chcą pracować ale pracodawca chce na nich zaoszczędzić wprowadzając system czterobrygadowy na cały zakład... niewola i oszczędność na nadgodzinach... po premii tez mogą pojechać bo przeciez do 20 procent... związki gó...no zdziałają gadaniem, powinny wykorzystac okazje i wstawic sie za załogą na całość!
operatorka 2014-07-06 18:51:56
W tej chwili najważniesze dla "władzy " jest to ,żeby miotła wisiała na swoim miejscu .
Pracownica 2014-07-08 00:19:00
No dokładnie , miotła do zamiatania, a że maszyny porozpier.... to nikogo nie obchodzi . Pracować się nie da , na W1 takie porządki .
nicknick 2014-07-16 23:08:47
od czegos trzeba zaczac. Skoro stanowiska pracy są zaniedbane to i maszyny tez.
Nalezy zawsze zaczac od siebie
... 2014-07-19 19:10:56
Hmmmmm , a kto to taki koordynator ? Nikogo takiego nie widziałem .
1
...:) 2014-07-20 15:30:21
do nicknick
A co mam zacząć od siebie ? Sama maszynę naprawić może ? Nie ja jedna na niej pracuję , a pozatym jeżeli odrazu zgłaszamy ,że coś sie dzieje a ktoś ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To chyba nic dziwnego , że psuje sie dalej. Aż całkiem sie rozkraczy .... A jeżeli miotła stoi oparta o tablicę przez chwilę a na niej nie wisi to jest bałagan????
Paweł 2014-11-23 17:32:04
Widzę, że nikt niestety mi nie odpowiedział, czy nie wiecie, czy po prostu żaden z pracowników nie wchodzi tutaj na forum. może chociaż ktoś coś słyszał z trzeciej reki albo pracuje w innym dziale i jest w stanie polecić prace w barlinku? Z góry dziękuje za wszystkie informacje, dodam tez, że teraz zależy mi już trochę na czasie.
:) 2015-01-08 12:35:59
W barlinku rządzi stara pazerna klika pod.....czy nastawiona na własne cele. Potracili lojalnych sprzedawców ale najważniejsze, że dalej siedzą na stołkach bo z ich umiejętnościami to szczyt marzeń, nikt inny by ich nie trzymał tyle lat.
Hanna 2015-01-14 14:30:11
Witam,
Chciałam się zapytać, czy może ktoś tu na forum, jest zorientowany w inwestycjach Tbs-u w Barlinku, czy ktoś już mieszka w takim mieszkaniu i jak wyglądają czynsze w mieszkaniu 53M i inne opłaty. Jaka jest forma własności.? bo różnie się mówi, trochę informacji zdobyłam na http://tbs24.pl/aktualne-inwestycje/625-barlinek-barlineckie-tbs.html , ale może ktoś jest bardziej zorientowany. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje
XX 2015-02-06 14:35:39
Praca w biurowcu w Kielcach to po prostu żenada. Stres, odpowiedzialność, presja czasu,a pensja gorsza niż na kasie w Biedronce. Atmosfera też pozostawia wiele do życzenia.
4
freestyle 2015-02-17 23:22:13
ringo star. Pracownik produkcji postawiony gdziekolwiek, nawet na stanowisku operatorskim, będzie tam robił jak operator ale bez angażu i do tego kopany w (usunięte przez administratora)znam to z praktyki.... inwestują w maszyny i wadliwe linie ale na ludziach oszczędzają od zarania, nie dajmy się oszukać, bo nawet próbują szczuć na siebie ludzi, nie interesując się sprawami pracowniczymi, zostawiając ludzi samych sobie. wcześniej wspomniane angaże Barlinek Inwestycje to tylko fikcje... więc straci deska na jakości bo chce się Władcom oszczędności. Wkrótce sami stracą i to o wiele więcej, więc chytry 2 x traci, może i więcej...
3
były pracowik 2015-02-20 18:06:33
nie polecam
ja 2015-03-10 21:46:23
Pensja pracowników umysłowych jest po prostu śmieszna. To prawda, że w sklepie zarabia się więcej.
kobieta do ja 2015-03-15 18:56:41
Zapraszam na produkcję , tam zarabia się krocie po prostu !!!!
nny 2015-03-19 11:15:41
Czy jeszcze jest w szeregach waszych taki mały łysy gruby donosiciel r m ?? piłkarz z koziej wólki
3
nn 2015-03-22 11:51:53
kiedy maja płacic za nie chorowanie wie ktos
do kobieta 2015-03-31 20:28:05
Tylko żeby pracować na produkcji nie trzeba było spędzać wielu lat na studiach.
pracownica 2015-08-11 13:09:32
A dokładniej o kogo chodzi???
1
Mtr 2015-08-26 22:31:06
W4
ja 2015-08-30 13:31:23
A może W 1?
ja 2015-09-11 18:58:34
To jest firma inwestycyjna???????
ciekawy 2016-03-10 19:16:04
I jak tam w Barlinku? Coś się zmieniło?
ciekawy 2016-03-11 18:52:46
Z czym jest tak światowo?
pracownica 2016-03-11 20:18:49
Chryste Panie !!!!! Światowy poziom!!!! A czego niby????
bezroboty 2016-03-12 11:27:05
Jak to czego niewolnictwa i wyzysku.
deska 2016-03-24 22:06:57
Powiem tak, masa ludzi pracuje za grosze dla korporacji Barlinek SA której przedstawicielstwa i pośrednictwa pracy po całej Polsce są rozproszone... Do tego zatrudnia się ludzi z Ukrainy, którym z firmowych pieniędzy opłaca się dojazd, kwaterunek i wyżywienie, gdzie w to miejsce można było dać miejscowym i dojeżdżającym z pobliska pracownikom Polakom adekwatnie wyższe wynagrodzenie... Polaczek kopany w d.... i bieda w Barlinku w dalszym ciągu.
A związki zawodowe tyle lat walczą i wywalczyć nie mogą, bo są w rękach pracodawcy... to tylko przeciąganie w czasie i odwlekanie oraz trzymanie w nadziei pracowników, bo jest szansa.... jak co roku, a tymczasem, dalej tyrajcie za grosze, żednada!!!!
1
deska 2016-04-28 01:00:46
nie decydują się na pracę tutaj, bo dostać się tutaj, to jest pestka przez SSampro, a tych co tu pracują na stałe po kilkanaście lat gnębi się bo nie dają się wykorzystywać za to by pracowali w soboty za dniówkę w tygodniu oddawaną wg grafiku. To kpina niezgodne z prawami pracownika. Chcecie, wprowadźcie 4 brygady w całym barlinek inw. to będziecie mieli tylko Ukraińców i może paru niedobitków i przydupasów Polaków liderów - bo lepiej zarabiają lekko ponad 2 tysiaki, powodzenia
2
SS i PP 2016-06-23 14:48:38
Na produkcji wyzysk jak za średniowiecza, a w kielcach przepych, że się przelewa pasożytom żerującym od lat
xxccxx 2016-09-01 18:50:38
Chyba wszystkim nie podoba się ten beton, który zalega od lat i nikt już na nich patrzeć nie może, a co dopiero towar brać od nich ...............
xxccxx 2016-09-01 18:51:25
Chyba wszystkim nie podoba się ten beton, który zalega od lat i nikt już na nich patrzeć nie może, a co dopiero towar brać od nich ...............
bułka 2016-10-11 19:37:53
Po co te dyskusje?do roboty!szlachta właśnie wróciła z krynicy..hotel,alkohol,disco,wycieczki,konkursy....za to trzeba zapłacić!trzeba teraz podwinąć rękawy!i wio:-)
1
Krystian 2016-10-22 09:22:23
Witam, proszę o pomoc: duński pracodawca z Barlinaka INT TRANSPORT zatrudniał mnie bezposrednio w Danii a teraz dostałem PIta duńskiego do rozliczenia .....straszą tam jakimis karami ..czy jest ktoś w Barlinku kto moze mi pomóc ???
Zostaw swoją opinię o barlinek inwestycje - Barlinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie barlinek inwestycje