logo Toyota

Toyota

Pruszków

Opinie o Toyota

deco 2009-08-03 16:37:00
panowie jak tam serwis Idzie zarobic ?
aqw 2011-06-17 08:56:20
Słowotwórstwo
roberto 2011-11-17 15:47:14
Byłem w zeszłym tyg u nich na rozmowie na PH mają się odezwać w przyszłym , nie spytałem tylko jakich samochodów używają PH i na jakich warunkach?! Masz może takie informacje??
znawca firmy 2011-11-17 18:07:46
Kamazy mają służbowe, ale tankujesz za swoje ;-)
Sasza 2011-12-20 20:52:23
Roberto udało ci sie dostać do Pracy?? Jeżeli mógłbym cię prosić o jakieś info a maila sasza0@wp.pl
ktoś 2012-01-12 18:17:58
widać portal/wortal służy do wystawiania opini wyłacznie o pracodawcach którzy sobie tego życzą :-) Taka ściema dla naiwnych dobrze zindeksowana w google. Szukasz opini o pracodawcy? GoWork - tylko my mamy starannie moderowane opinie. Jesli zas chodzi o TMHPL - powodzenia hihi - w przeciągu kilku miesięcy odeszła połowa PH, ciekawe dlaczego?
buz 2012-01-13 22:05:43
hehe, polowa? wez gosciu wyluzuj i naucz sie liczyc do polowy., tam juz nie ma prawie nikogo kto ma pojecie o sprzedazy,
pitt 2012-01-24 19:22:13
Witam... Jakie warunki panują w serwisie tmhp? Nadgodziny , premie itd?
PH 2012-02-06 20:03:04
Gościu jestem tam od paru chwil i troche mnie obrażasz. Może nie jest łatwo ale nikt nie powiedział ze tak będzie
Marek 2013-08-10 19:38:14
Szkoda zachodu,nie polecam :-(
Marek 2013-08-15 17:45:27
Stawki Wschodnie a wymagania Zachodnie.Słowotwórstwo!
Krzycho 2013-09-12 22:49:21
Podstawa serwisant to jakies 4 tysie, a z bonusem to moze byc jeszcze dodatkowo srednio ze dwa.
Krzycho 2013-09-12 22:50:57
Mowie oczywiscie o kasie brutto
1
Marek 2013-12-02 22:31:16
Te bzdury wypisuje napewno podstawiony ktoś z tej firmy.Ale się usmialem .Ciekawe dlaczego jest tam taka rotacja i ciągle przyjmują nowych pracowników.Gdyby było dobrze to nikt by się nie zwalniał !!!

1
olo 2013-12-08 22:06:01
szkoda zaprzątać sobie głowy tą firmą, (usunięte przez administratora) wtedy masz raj na ziemi, możesz być totalnym(usunięte przez administratora) ale nikomu to nie przeszkadza. przedstawiciele jeżdżą rozklekotanymi Yarsami(usunięte przez administratora)
4
olo 2014-01-30 11:59:14
TMHPL - po prostu RODZINNA firma.
1
Krzysiek 2014-05-13 20:44:05
Jeśli chcecie pracować w tej rodzinnej firmie, gdzie wszyscy olewają serwisantów to proponuję to co Wam obiecują mieć napisane na umowie przedwstępnej Musicie mieć jakiś dokument! Gdy zwolnicie się z waszej poprzedniej pracy może okazać się wielkim zaskoczeniem że warunki finansowe które proponowali są bardzo zaniżone!!!Najlepiej omijać tą firmę dalekim łukiem dopóki cała kadra menadżerska nie nauczy się szacunku do ludzi,zwłaszcza tych co na nich pracują...
Jan 2014-05-20 20:14:48
Dzięki za podpowiedz :-) Właśnie chciałem składać papiery do Toyoty na serwisanta. Raczej sobie odpuszczę tą firmę :-( Mam jeszcze inne propozycje i raczej je wezmę pod uwagę!!!
handlowiec 2014-05-23 17:41:21
Pracuje u konkurencji i mam mozliwosc przeniesienia sie jakie tam sa warunki ?
1
Jan 2014-05-26 20:17:20
Kolego masz napisane wypowiedzi więc czego chcesz więcej.
1
handlowiec 2014-06-05 09:28:46
Mam propozycje przejcia do Działu Handlowego jakies opinie na temat działu ?
1
bolo 2014-07-02 21:33:07
nie warto, jedyną wartością jaka tu pozostała to marka Toyota, dopóki nie odejdą sługusy poprzedniego dyrektora brak perspektyw
1
nu pogadi 2014-12-19 15:13:04
Ciekawa sprawa bo firma Toyota poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa. Opis stanowiska:   przeprowadzanie napraw/ przeglądów pojazdów samochodowych (marki Toyota) kontrolo...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5729107?keywords=&region=
vinci 2015-02-11 21:27:36
Zatrudniają na 3 miesiące, a potem mówią tobie do widzenia. Obiecują że po trzech miesiącach będziesz zarabiał ok 3 tys. a na początek dostajesz minimalną krajową 1750zł. Mówią ze stawiają na młodych ale to nieprawda zatrudniają kolegów albo którzy muszą do pracować do emerytury, a młodymi się wysługują
i zwalniają pod byle pretekstem.
1
marek zegarek 2016-04-24 19:48:17
a gdzie wcześniejsze wpisy opisujące całą prawdę o Toyocie w Jaktorowie czyżby była prośba do administratora o wykasowanie??????????
1
Olaf 2016-04-26 23:09:00
kolego,a co dokladnie sie dzieje w toyocie w jaktorowie? Ktos podpowiedzial mi ze tam jest dobrze i fajna atmosfera z ludzmi niedlugo konczy mi sie okres probny w obecnej robocie i chcialem isc do toyoty w jaktorowie. jestem z zyrardowa wiec mialby nie daleko
to warto tam isc czy nie? jak atmosfera w magazynie, w biurze, z ludzmi? podpowiedz mi
stop 2016-05-10 23:05:58
To skoro można liczyć u nich na odpowiednie premie do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o dobre stawki jest dość trudno, a tak to pewnie i wypłata jest u nich terminowa, czyż nie? Z góry dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Toyota - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toyota