brak logo

Dominum Tomasz Plebaniak

Warszawa

Opinie o Dominum Tomasz Plebaniak

123456 2009-12-26 22:58:13
Ja pracuje w Dominium okolo 1,5 roku i zaczyna mi sie nie podobac. A za co zostales zwolniony?
1
okradziony przez pizze dominium 2010-03-29 22:45:40
Praca za 700zl miesiecznie i traktowanie jak w(usunięte przez administratora)
Richard 2011-03-30 22:12:07
Cięcie, cięcie i jeszcze raz cięcie kosztów. Ta firma wymaga dając za mało...
Trzeba pracować prawie cały tydzień,. aby mieć jakąkolwiek wypłatę! (usunięte przez administratora)
anonim 2011-11-02 21:40:31
Zgadzam się z osobami które się tutaj wypowiedziały. Cały czas są cięcia, cięcia bo firma mało zrabia i są straty, szkoda, że nikt nie pomyśli o pracownikach o tym czego im potrzeba. co tam pracownik niech pracuje za marne grosze po 12 godzin dziennie, ale ważne żeby pan prezes miała kasę w kieszeni.
anonim 2011-12-07 14:00:04
Witam wszystkich!
I z góry zaznaczam, że nie mam zamiaru tu nikogo bronić ale widzę tylko narzekania i biadolenie a przecież to nie jest przymusowy (usunięte przez administratora) i każdy komu się nie podobają warunki pracy i płacy może się zatrudnić w innej firmie gdzie na pewno jest dużo lepiej, pracować można dużo krócej a na umowie napiszą nam więcej niż faktycznie zarabiamy,
pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań idealnej pracy.
żyła 2012-02-16 16:55:09
klient 2012-11-30 14:15:06
A w pizzeriach syf i śmierdzi spalenizną!!!
anonim 2013-01-26 23:56:01
Uwaga na szefa tej firmy, bo nikomu nie wybacza, a sposoby ma włoskie.
pracownik 2014-04-08 00:00:37
Kazdy kto pracuje w Dominium wie o tym doskonale, ze to nie Pan Tomek jest glownym winowajca tego co teraz dzieje, tylko osoby bezposrednio Mu podlegle, tzn. "dyrektorzy" ds. takich i owakich. Trzeba na "gorze" pomyslec troche co tu zrobic zeby firma miala zyski z sali, z wyjazdow, a nie tylko kurczowo trzymac sie stolkow.Wymysla "gora" rozne zeczy zeby tylko Pan Prezes widzial ze cos sie dzieje, a tak naprawde to Oni nic nie robia, tylko przyjezdzaja do restauracji i spraawdzaja czy jest na gornych polkach kurz, to jest naprawde zenada.Poza tym wielkie brawa dla marketingu, jak szly ulotki to byly i wyjazdy, wiec sie trzeba zastanowic czy lepiej ladowac pieniadze w reklamy telewizyjne (za ogromne pieniadze) czy wrocic do starego schematu.
pracownik 2014-04-08 00:06:03
Mialo byc ze "nie glownym winowajca jest Pan Tomek", przepraszam za blad
1
Nikodem 2014-06-06 15:45:35
W ogóle to w temacie jest literówka, jest napisane Dominum, a nie dominium, a Tomasz Plebaniak założył cała sieć z tego co wiem.
sw 2014-11-18 21:11:21
Ludzie nie macie pojęcia o czym piszecie niektórzy, jaka franczyza śmiech:) Wiadomo,że chodzi tylko o kasę...to tyle na razie. Przyszli pracownicy nie ładujcie się w to.
opinia 2015-01-10 12:09:22
amigo-mok@o2.pl 2015-02-25 16:01:00
Szanowny Panie Plebaniak!! Juz od dawna nosziłam sie do Pan napisac. Co sie dzieje u Pan w lokalu w Warszawie ul Zgody.W tym lokalu i po za lokalem dzieja sie sceny.Pracownik jadacy z pizza pobił klijeta.Wstyd i hanba.A pracownik dalej pracuje. Kogo Pan zatrudnia?? A wogóle to Pan o tym wie!Sa na Zgody prcownicy, bardzo wartosciowi,szkoda tylko ze bije to w nich.Mysle ze Pan cos zrobi z tym.
pajac 2015-03-04 08:54:01
Pan(usunięte przez administratora)to Pajac nie szanuje swoich pracowników Dominium wyzyskuje ludzi pracuje się tam po 14 godzin na śmieciowych umowach za 5 zl/ godzine, gfzie jest PIP i US powinni dobrać się tym dyrektorkom fikcyjnym do tyłka.
maja 2016-05-15 10:23:09
No pewnie wpadki to oni mieli swego czasu @pani k wiadomo zdarza się to każdej pizzerii ale teraz jak dla mnie to mają dobrą markę i najlepszą pizzę ze wszystkich sieciówek
Zostaw swoją opinię o Dominum Tomasz Plebaniak - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominum Tomasz Plebaniak