brak logo

TESCO CHEŁM

Gdańsk

Opinie o TESCO CHEŁM

KLIJENT 2009-07-14 22:11:16
TOTALNY BURDEL I SYF. PRACOWNICY OBSŁUGUJĄ Z WIELKĄ ŁASKĄ. JAK ZA KOMUNY ŻAŁOSNE!!!!
3
anonim 2009-08-24 16:12:50
KLIJENT - 2009-07-14 22:11:16

TOTALNY BURDEL I SYF. PRACOWNICY OBSŁUGUJĄ Z WIELKĄ ŁASKĄ. JAK ZA KOMUNY ŻAŁOSNE!!!!

a ciekawe jak Ty byś obłsugiwał jak byś codziennie słyszał jaki z Ciebie złodziej szmata kurwa i inne wspaniałe słowa...gdyby nie tacy klienci bysmy zachowywali sie całkiem inaczej..!! nie pieprz jak nie wiesz co to jest paraca w handlu! jestesmy traktowani jak biali murzyni przez klientow a jestesmy takimi samymi ludzmi jak Wy!
anonim 2009-08-31 13:53:18
Zgadzam się i z klientem, ale też z pracownikiem. Ogólnie rzecz biorąc jesteśmy narodem zestresowanym, dlatego niekulturalnym w obie strony. Tam gdzie ludzi docenia się za ich pracę jest uśmiech i cierpliwość. Dopóty w naszym pięknym kraju niepewne jest jutro - tak będzie !
W nowym Tesco myślę, panuje małe zamieszanko z cenami promocyjnymi, ale tak jest chyba wszędzie. Ogólnie przestronnie.
2
sprzedawczyni 2010-03-02 10:15:05
pracuje jako sprzedawczyni od ponad roku, mamy w pracy pewne standardy ktore sa bardzo przestrzegane( tzn dzien dobry, do widzenia, paragon, ile reszty) mam pogodne usposobienie, zawsze usmiechnieta i co z tego mam??? klienci rzucaja pieniadze, odzywaja sie niekulturalnie, jak ide na przerwe na ktora przeciez zasluguje to sa wielkie fochy, az sie nie chce chodzic do pracy
anonim 2011-07-10 00:45:10
anonim - 2009-08-31 13:53:18

Zgadzam się i z klientem, ale też z pracownikiem. Ogólnie rzecz biorąc jesteśmy narodem zestresowanym, dlatego niekulturalnym w obie strony. Tam gdzie ludzi docenia się za ich pracę jest uśmiech i cierpliwość. Dopóty w naszym pięknym kraju niepewne jest jutro - tak będzie !
W nowym Tesco myślę, panuje małe zamieszanko z cenami promocyjnymi, ale tak jest chyba wszędzie. Ogólnie przestronnie.

typowy oboz pracy, zero poszanowania pracownika, przez glabow kierownikow czesto po podstawowym wyksztalceniu!!!! Zenada!!!!
1
falling 2013-03-27 21:05:23
Pewnego razu miałem pracować w tesco na stażu, ale oni mnie wywalili,
bo podobno nie było opiekuna dla mnie, a ja mam już doświadczenie
w wykładanie towaru w sklepie. Po nich było widać, że nie są chętni
by mnie nauczyć obsługiwać kasę fiskalną, ale natomiast jak mają
kogoś do siebie zatrudnić to mają bardzo wielkie wymagania.Jesieną
ubiegłego roku była giełda w urzędzie pracy i mieli zatrudniać ludzi
do Tesko na kowale i dużo ludzi oddało swe CV a za 2 dni znowu była
oferta pracy do tego tesko, że poszukują ludzi do pracy. Po za tym
z tego co słyszałem to nie trzeba tam dużo zbroić, żeby wylecieć.
W takim razie więc Tesco bardziej jest za tym żeby wyrzycać ludzi,
a nie przyjmować. Dlatego możesz złożyc do nich CV, ale jak oni się
nie odezwą to nie wysilaj się, bo naprawde nie warto. Oni są bardzo
wybredni.Gdyby mnie pewien urząd nie skierował na inny staż to bym
nie miał żadnych pieniędzy i tych kierowników z tesco to nie obchodzi,
że nie mam własnych pieniędzy i nie mogę sobie pozwolić na kupienie
pewnych rzeczy.Im to głęboko zwisa i powiewa.I jak już mówiłem oni
nie są chętni, by kogoś czegoś nauczyć,jak oni nie mają takiej potrzeby. Pewnie nie chce im się, bo tak jest wygodnie i nie interesuje ich to, że ktoś nie będzie miał pracy bo ma niskie kwalifikacje i jest nie w pełni dyspozycyjny. Na przykład ja umiem wykładać towar i robić etykiety,ale nie znam obsługi kasy fiskalnej i nie mam uprawnień na wuzek widłowy.Tylko ciekawe jak mógł bym zdodyć doświadczenie na kasie, jeśli w urzedzie pracy na kurs trzeba bardzo długo czekać, a firmy chcą osobę nawet z doświadczeniem na kasie. I to nie tylko tyczy się tesco, ale innych firm. Teraz pracodawcy chcą osobe z doświadnieniem nawet 3 i 5 letnim i z umiejętnościami, nawet jako osoba sprzątająca. Oni mają kolosalne wymagana. To jest paranoja. Jeszcze troche, a niektórzy lubie będą spalina ulicach. Kiedyś było zupełnie inaczej. Każdy miał pracę, a jak ktośjej nie miał to na własne życzenie.Natomiast tesco dla klijenta nie jest takie złe to dobry sklep.
falling 2013-03-27 21:09:38
Miałem wtedy pracować w Tesco na Chełmie w Gdańsku.O nim mówiłem.
anonim 2013-09-16 17:41:58
Zatrudniają przez agencje pracy za marne grosze dają ci pseudo opiekuna która z łaską puści cię na przerwę oczywisćie jak się upomiesz po 5 godzinach pracy nie wspomne o traktowaniu pracowników nikomu nie polecam
PANI 2014-05-31 10:09:58
witam ! jestem stala klientka baru tesco w chelmie lubelskim i nawet mi sie tam podoba gdyby nie zachowanie pani lider ANNY taka niewysoka pani z pokreconymi lekko wlosami .widzialam jak bardzo ordynarnie i brzydko odzywa sie do swoich wspol pracowniczek a szczegolnie tych starszych .krzyczy do nich trzaska dzrwiami oraz rzucz tymi ich naczyniami tak ze az mozna sie zle poczuc w tej sytuacji.Nie wiem czy tak powinna wygladac praca gdy pani lider duzo mlodsza tak sie zachowuje w stosunku do swoich pracownikow.gdzie PROFESJONALIZM a moze ma przyzwolenie od kierownika?
1
:) 2015-01-09 11:59:56
Jeśli chodzi o Tesco i wykładanie tam towaru to zdecydowanie odradzam dział przemysłowy. Istny burdel. Najlepsze to są braki bo niby jak robisz serwis dla konkretnej firmy to jesteś od 22 - 6 rano albo kończysz szybciej, ale jak nie ma jakiegoś towaru w półce i nie możesz go znaleźć to kierowniczka by chciała żebyś siedział od 22 do póki go nie znajdziesz. Gdzie masz płacone za wyłożenie towaru, a nie jego szukanie. A po magazynie i rakach raczej skakać nie możesz. Sama kierowniczka też nie wie gdzie są braki i ma pretensje o to do serwisanta i jak nie znajdziesz wszystkich braków to zabierają ci serwis, bo ona ma taki kaprys. Oceniam na mierny bo pracownicy są spoko i zawsze pomogą, na kierowniczke działu nie ma co liczyć bo sama nie wie gdzie co jest na magazynie, a kiedy Ty zaczniesz powoli ogarniać gdzie co jest to pewnie stracisz serwis. A i bym zapomniał, serwis MUSI być robiony w nocy - nieważne czy jesteś chory, czy nie mogłeś przyjść w nocy i chcesz go odrobić rano.
tymonko 2015-02-19 16:29:04
no pewnie nawet jak nie masz większego doświadczenia to i tak Cię przyjma do pracy, wazne, zbeys umiał dobrze wydac reszte i poskanowac rózne produkty też w miare szybko, większej filozofii tutaj raczej nie ma jeśli chodzi o prace na kasie, wiem co mówie, bo ja mam doświadczenie. Ciekawi mnie to jakie warunki dają w tesco praconikom?
bobik 2015-02-28 22:25:49
MOBBING!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Marcin Cacuszko 2016-02-05 12:55:28
Tesco Gdańsk. Miałem przyjemność pracować tam za czasów Marka M. Taki w okularach 199 wzrostu. I w mojej ocenie takiego kłamcy jak szanowny pan M nie widziałem jak chodzie po ziemi. Facet jest po prostu głupkiem i tyle. Więżącym bywającym z reszto w pobliskim kościele. Co nie jest wadą ale świadczy o człowieku. Który otaczał się ludźmi, jak wszędzie oddanymi dla których to co mówi jest jedyna prawdą. I bardzo nie lubi innego zdania a jak się mówi prawdę to jest się nie wygodnym i złym. Lubił po porostu przy dupasów. Dopiero zmiana na innego śledzia wyczyściła tam układy i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na nowych oddanych nowemu szefowi. Generalnie praca jak się robi swoje i nie wchodzi się w konflikt z naczelnymi lizatorami to może być . Ale nie polecił bym jej nikomu bliskiemu : ) Niektórzy w tesco nie znoszą zmian i był lament, który jak w obecnej sytuacji w Polsce grupka przy władzy nazywa zamachem. A dla szeregowego pracownika obywatela nie zmienia się nic. Po prostu syf,
klient 2016-02-17 14:05:29
Skandaliczne traktowanie klientów, chcących opuścić halę,bez zrobienia zakupów, krzyk pracownika wobec innych klientów, wymuszanie wychodzenia innym wyjściem.
Połajanki, jak na pastwisku, tylko kija jeszcze brak!. Oznajmiam, że klient to nie bydło do przeganiania!. Kierownictwo winne tej sytuacji, że powoduje takie zachowania pracowników! Skandal!
ala 2016-02-17 19:12:11
Hej, jak wygląda praca w TESCO przy sprzedaży internetowej?
pozdrawiam
23 2016-05-20 14:31:19
tak, oni silnie w sprzedaż internetową wchodzą i dowód do domu, ale poza tym to wiadomo że jest ciężko ale bez paniki, jak to na sklepie bywa - pracy nie brakuje
Altec 2016-10-24 17:57:55
24.10.16 godz. 17.50 czynne dwie kasy.
Mają wywalone na klienta,może wreszcie zamkną ten pogiety przybytek
2
szczery2016 2016-11-10 16:59:53
Fajna sprzedaż internetowa jako piker ale nie zarobisz tam, dają tylko pół etatu, ale próbować możecie może to praca dla was
Zostaw swoją opinię o TESCO CHEŁM - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO CHEŁM