brak logo

IZOPOL

Lubań

Opinie o IZOPOL

anonim 2011-10-14 10:28:02
anonim - 2011-08-02 13:01:33

ta firma to ściema, chłopaki uważajcie, pensje ubogie( usunięte przez administratora )

zgadzam sie z przedmówcą pracuje za granica a szefostwo kapie wypłatami nie dosc ze w ratach to nigdy nie na czas trzeba sie rozgladac za NORMALNYM pracodawca
pracownik 2011-10-17 15:49:32
to prawda
( usunięte przez administratora )br /> dzis 17 dzien miesiaca, wyplaty maja byc 10-go a na koncie nic nie widac, do tego dodam ( usunięte przez administratora ), a o kazdy grosz trzeba sie prosić!
najwyzsza pora sie( usunięte przez administratora )br /> tu szkoda psuć sobie nerwy - tak szkoda!

NIE POLECAM!
mloda firma a opinie powyzsze i moja negatywne
Oreo 2011-11-02 17:19:33
kolego skoro dla ciebie pensja slaba to sie zwolnij stawke masz zawsze uzgodniona przed wyjazdem nie jak w innych firmach dowiadujesz sie na budowie lub po miesiacu. pracujesz za granica w tej firmie a narzekasz. Jakby ci bylo zle to bys nie pracowal. na wyplaty czasem trzeba poczekac ale zawsze jest wyplacana co do grosza. Ja pracuje i nie narzekam pozdrawiam.
do oreo 2011-11-18 20:06:36
taaaa pracujesz i nie narzekasz? nie znam w tej firmie nikogo takiego! no chyba że jestes szefem to możesz wydać taką opinie:) dla mnie bez rużnicy czy w kraju czy za granicą!
szykuje sie wam bum( usunięte przez administratora ) kwestia nie długiej ilości upływającego czasu, stawki w innych firmach sa wczesniej ustalane nie jestescie tu wyjatkiem no chyba ze w kwestii wyplat to jestescie fenomenem na rynku, dziś 18 a wyplaty ani widu ani słychu
laskowiak 2011-11-19 23:23:33
witam panowie dzisiaj 19 dzien miesiaca a na koncie ani widu ani slychu a ciekawe co z reszta pieniedzy ciekawe co bedzie na swieta czy bedzie bajka z lat poprzednich. brak pracy i pieniedzy. Sa duze ( usunięte przez administratora )
pracownik 2011-12-20 11:12:34
dlaczego znowu anonimowo prosze drogiego bylego pracownika,
zabraklo jaj zeby sie podpisac :-)))))
do Pani Marleny i Pana Krzysztofa 2012-06-21 12:12:26
Drodzy Państwo.
Nie wiem czy zauważacie ale sami obrażacie swoich pracowników. Czy tak wypada? To raz! Dwa obiecujecie złote góry a w rzeczywistości jest tak fatalnie w Państwa firmie że cięzko o tym tu pisać, zresztą to i tak nie ma sensu. Trzy: Usuwacie opinie tu zamieszczane te bardziej Was \"kolące\". Po co? Prawda WAS tak boli. Cztery: O każdego grosza musimy się prosić!!! To naturalne??? W jakim świecie my żyjemy. 5 i najważniejsze: Skoro nie potrafią Państwo prowadzić firmy to może by sie przebranżowić... może jakiś kiosk prowadzić przy zajezdni autobusowej. Ciśnienie skacze jak się o WAS myśli. A każdy kto zastanawia się nad zatrudnieniem tu niech zapyta KOGOKOLWIEK uwaga bo podkreślić należy: KOGOKOLWIEK - jak jest w rzeczywistości. Tyle. Znowu ale będą że wiadomość niepodpisana. Może i nie ale za to PRAWDZIWA!!! Zauważają Państwo iż nie ma jednego pozytywnego wpisu poza notatkami szefostwa. Dziwne prawda?
1
pracownik 2013-02-28 21:50:07
panie krzyśku zwalniać się nie musiałem bo pan mnie zwolnił i to bez powodu bo dużo dyskutowałem z czesiem co nie ma pojęcia o robocie [usunięte przez moderatora] i tyle
1
kuba niznik 2013-05-02 22:11:39
prosze o kontakt w sprawie moich pieniedzy zgubilem telefon mam [usunięte przez moderatora] ioby nie sprawdzily tutejsze opinie kuba i nr na viber do pani marleny ocena teraz nie ma znaczenia wystawie ja kiedy indziej
kubaniznik 2013-05-22 22:44:13
cizesc ostatni wpis ja dodawalem i obiecalem ze wystawie opinie
poniewaz pracowalem jakis czas w holandii dla ej firmy i mieli mi oddac jakies pieniadze za ten czas .no i oddali co do grosza jak sie umawialismy .musialem podjechac z rotterdamu do antwerpii ale ja mialem wpisane odbior kasy do reki w papierach i to jest to co moge napisac pani marlena super babka mila jak bedzie sposobnosc chetnie bym utrzmal kontakt pan krzysztof tez nic zlego mi nie zrobil trzeba zrozumiec ze firma chce wejsc na rynek i nie jrst to latwe dla osob z jezykiem obcym nieobeznanych z rynkiem dobra firma na start a z biegiem czasu czego zycze z calego serca i na dluzej .a pani pani marleno dobrych kontraktow i pieniedzy duzo do dzielenia sie z pracownikami a i odwagi bo pieniodze grube sie pani tam naleza i mysle ze nie nie trzeba nikomy nic placic zeby miec dobry kontakt
kuba niznik 2013-05-22 22:51:31
a i musze jeszcze dodac ze wiekszosc problemow jednak z polskimi firmami zwiazane jest jednak z biurokracja w polsce i tonami papierkow to byl najwiekszy problem w tym wszystkim
Pawel 2013-06-25 17:41:19
witam, dlaczego pytasz kolego? ja u nich robie i jak narazie wszystko gra, robota jest ok, jak ktos jest dobrym blacharzem to i tez dobra kaske dostanie ale najpierw trza sie wykazac, coby sie ostac bo zagraniczni zleceniodawcy majom wymagania.
ogolnie dobrze, klimaty z chlopakami dobre, zgrana paczka.
ale jak mowie trza sie znac na robocie.
zalamana zona 2013-06-25 18:01:52
dzien dobry, moj maz poszukuje pracy, juz wszedzie sie oglaszal, i teraz jest ciezko o prace.Ja jemu tlumacze ze jak juz prace znajdzie to niech ja szanuje.Napisalam za niego do tej Firmy CV, ale on o tym nie wiedzial, i sluchajcie kazali przyjechac na rozmowe, z tego co slyszalam szykuje im sie duzy kontrakt za granica na 4 lata.
podpytalam tu i tam i chyba sie zgadza.Boje sie tylko ze moj maz wszystko spieprzy i go wyrzuca, tak jak z innych firm, bo ciagle krecil i sie [usunięte przez moderatora], fachowiec wielki!
jak taki dobry to czemu nigdzie miejsca nie zagrzeje?
zawsze myslam ze to firmy sa winne teraz wiem, ze to on filozof, z kazdym zadziera a potem sie dziwi, na kazda firme zle mowil i oczernial a to koledzy zli a to szef zly a to brygadzista za duzo wymaga..
Ja sie juz teraz na nim poznalam mowil ze firmy nie wyplacily mu wyplat a to ze za malo a to ze za pozno ale to on przetanczyl za kazdym razem wyplate i do domu wracal goly.

:) 2013-06-25 20:47:59
pawelek a ile w zeszlym roku pracowales ? lub dwa lata temu alno w tym roku?styczen luty marzec kwieciec? hmm pomysl. praca jest 3-6 miesiecy i koniec tak bylo 2010 2011 2012 i w tym roku tez
Pawel 2013-06-26 10:10:13
:) - 2013-06-25 20:47:59

pawelek a ile w zeszlym roku pracowales ? lub dwa lata temu alno w tym roku?styczen luty marzec kwieciec? hmm pomysl. praca jest 3-6 miesiecy i koniec tak bylo 2010 2011 2012 i w tym roku tez
czlowieku w jakim swiecie ty zyjesz??
jaka firma zapewni ci robote do konca zycia?
jest jak jest trzeba sie cieszyc z tego co sie ma!
kazdy nazeka i psioczy w tej czy w innej robocie, taka natura montera! nie powiem ja tez tam czasem wieczorkiem z chlopakami ponazekam przy piwku bo trza sie z grupa intergrowac ha ha ale w gruncie rzeczy nie jest zle!
a co do ciebie kolego to widac ze nie robisz w tej firmie skoro niewiesz czy maja robote czy nie.
jeszcze w zimie kazdy z was do izopolu zapuka bo wtedy nerwegie i holandie sie pokoncza !
bedziecie psioczyc ale przyjdziecie tak i tak ha ha ha
nara ziomale! do zimy!
anonim 2013-08-21 21:49:08
ile kasy potrącają za mieszkanie poza polską? oni znajduję czy trzeba we własnym zakresie lokal znaleźć?
Znajomy2012K. 2014-01-11 19:46:38
Tej firmie IZOPOL to nie ma co narzekac trzeba robic jezli sie chce zarobic. Firma juz sobie doskonale radzi. Nie ma zadnych klopotow Firmie chyba ze ktos z Pracownikow ma to swojej winy nie odpowiadaja za to szefowie tylko biora to pod uwage np.( zmeczony, nachlany albo niechce ci sie robic) wiec szefestwo ma prawo wyzucic po chca wejsc spolke wyzej. A jezli chodzi o wyplate to nie ich wina byla to wina tych co firma IZOPOL przyjela na gieldzie prace oni opoznili wyplate dlatego tak sie stalo ale teraz juz maja pod kontrola. Nie ma co narzekac to dobra praca i dobrze platna. Moge im tylko pogratulowac ze udalo im sie zrobic dobry biznes. Daje opinie CELUJACA ! Pozdrawiam znajomy brygady 2012 w Belchatowie,
:) 2014-03-25 18:35:02
IzoSzwedPol
marionek 2014-11-09 12:03:29
Czy to prawda że Izopol ma zamiar otworzyć warsztat centralny w bełchatowie?
Byłbym zainteresowany pracą u nich.
1
scs2 2014-12-19 18:23:12
Cześć, wszystkich którzy szukają aktualnie pracy polecam nowe ogłoszenie firmy IZOPOL, moim zdaniem warto się zainteresować. Firma IZOPOL poszukuje monterów izolacji przemysłowej oraz blacharzy warsztatowych. Mile widziane osoby z doświ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5705152?keywords=&region=
zainteresowany:) 2015-01-13 13:01:05
Witam gdzie mialyby byc te przyjecia na elektrownie belchatow czy delegacja ???
1
globocnik 2015-03-21 20:54:12
dajcie sobie ludzie spokój z izopolem .jak chcecie mieć do czynienia ze zjebanym czesiem albo tym drugim przybłędom to gratuluje pomysłu.wyjedziecie za granicę Bełchatowa.Tam wyjeżdżają ci co chodzą na kolanach i podpierdalają,obiecanki cacanki .Jak są przyjęcia to obiecują złote karpie bo brakuje ludzi ,atraktują cię jak mięso armatnie.Tam żądzi czesiu głupek i stasiu przybłęda ktury włazi krzysiowi w dupe.Każdy (oprócz starych wyg )jest traktowany jak śmieć ,nie można się odezwać w żadnej sprawie,do nikogo.Dwuch majstrów którzy nie mają pojęcia o pracy którą ty wykonujesz,tylko szybko masz to zrobić.
wirtus 2016-05-11 19:02:15
rzeczywiście praca tutaj nie jest dla każdego. Niemniej moim zdaniem warto się przemęczyć raz czy drugi ucząc się roboty, bo perspektywy mają ciekawe .
Zostaw swoją opinię o IZOPOL - Lubań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IZOPOL