brak logo

TechniSat

Siemianice

Opinie o TechniSat

Serwisant 2014-10-20 07:20:59
Po części się z Tobą mogę zgodzić że byli tacy to im się należało ale to był jeden taki przypadek jeśli chodzi i serwisanta. Dla twojej świadomości to pracuję tam ale nie na dziale serwis.Jeśli chodzi o lello to wiem która to osoba, ale niech sobie pisze co chce ja wiem swoje. Dalsza rozmowa nie ma sensu i do niczego nie prowadzi.
mr nobody 2014-10-22 06:24:32
Bajeczki opowiadacie... Nie bede wchodzil w kwestie kierownictwa, bo tu nie trzeba byc filozofem, zeby sie domyslic, ze jesli chca sprowadzic fachowcow, to musza im zaplacic, a na to kasy nie ma. Nie trzeba byc tez filozofem i medrcem, zeby widziec, ze sa FACHOWCY i WYMIENIACZE. Ale tu akurat w zarobkach dzieki temu jest spory rozstrzal. Fachowcy zarabiaja jak na mozliwosci firmy duzo wiecej niz wymieniacze. Widelki sa szerokie. I nie mowcie mi prosze jak to jest zle u was, bo to akurat widac. Wystarczy popatrzec na was w ciagu dnia i widac, kto pracuje - komu zalezy i kto zarabia, a kto jest leserem siedzacym z telefonem w reku i narzekajacym jak to jest zle. No nie ma co sie oszukiwac panowie. Sa ci, ktorzy wymieniaja i maja mala podstawe, przez co i nadgodzinowa kasa nie jest specjalnie wielka, ale sa tacy, ktorzy cisnac nadgodziny w trzymiesiecznym cyklu rozliczeniowym biora kase wieksza niz nie jeden Kierownik w tej firmie. Potraficie tylko narzekac, jak to jest zle. Tymczasem wolny rynek. Nie podoba sie? Szukaj gdzie indziej. Niewolnictwo, w niedziele po 12 godzin - szok szok szok??? Pracuje tu juz prawie 4 lata. Nigdy nie slyszalem, zeby ktos w niedziele - nawet na nadgodzinach - siedzial tu 12 godzin, wiec... :)
1
mr nobody 2014-10-22 06:33:47
Poza tym Ptysie... Gdzie WYMIENIACZE maja sie uczyc? Kiedy i jak? Jesli nie w taki sposob? Jak maja zdobyc doswiadczenie i stac sie fachowcami? Czy my naprawde ich az tyle potrzebujemy? Stan jest jaki jest, bo wzrosla produkcja. Kiedy produkcja nie idzie tak mocno ( a sa takie dni ) to stan nie spada, bo czesc z was, zamiast naprawiac plytki lazi po hali, albo bawi sie telefonem, a podejscie do ( niektorych!!! ) z was z prosba o naprawe badz sprawdzenie plytki konczy sie stwierzeniem - zajety jestem i glupim usmieszkiem pod nosem. Nie mowcie o stanie, bo bylby inny gdyby nie tych kilku leserow.
słowik 2014-10-24 12:13:21
Jeśli ktoś ma zastrzeżenia do czyjejś pracy,to zamiast żalić się na forum,niech idzie do lidera lub kierownika serwisu i go o tym poinformuje,a nie rzuca cień na wszystkich robiących na serwisie.
3
nowy 2014-10-27 23:36:56
kolego proszę o kontakt na mejla konkret12235@onet.pl
lello 2014-10-28 16:35:54
...?...
Berni 2014-10-29 11:47:37
Witam
Jakie są zarobki na stanowisku: Monter Podzespołów Elektronicznych ? Jaki jest ten pakiet socjalny?
Pozdrawiam.
j23 2015-01-08 00:01:06
A jak chcesz mieć dobrą kasę nie mając umiejętności , pokaż co umiesz a dostaniesz kasę
ON 2015-01-08 21:23:35
Nie gadaj głupot. Tam szukają idiotów aby zasuwali ile się da a kasy i tak nie zobaczysz, zawsze coś wymyślą aby obciąć premię.
lello 2015-01-09 08:27:19
Szanowny panie, z takim podejsciem do pracy i placy nadajesz sie tylko
na rente chorobowa.
Twoja choroba to prosty przypadek i niestety czesty wsrod ludzi mlodych.
Z winy rodzicow nie potrafisz znalezc sie w dzisiejszych czasach i dlatego opanowalo cie gluptactwo.Ze sposobu w jaki piszesz wynika, ze najlepiej potrafisz zuc gume i grac w pingponga kieszonkowego na wlasnych jajkach.Takich geniuszy nie potrzebuja ani w TechniSat, ani w zadnym innym "Sat".
Co do podpowiedzi dowcipnego kolegi o Nicku "ON",moge tylko powiedziec, ze prawdopodobnie nosil glowe w chmurach do momentu kiedy przywalil jajcami w latarnie.Spadl na ziemie i okazalo sie, ze jest nikim.
Podajcie sobie lapki i odmaszerujcie na piwo...ach zapomnialbym...wpierw idzcie wyzebrac od kogos po 10 zl , bo sami nie jestescie w stanie zarobic nawet na Harnasia z puszki!.
ON 2015-01-10 09:13:00
Sam chodzisz z głową w chmurach i udajesz jak to jest cudownie w Technisacie. Jeśli jest tak dobrze to skąd takie roszady w zatrudnieniu?. Takich jak ty którzy chcą wykazać się.... ale głupota jest wielu, a ty się właśnie do nich zaliczasz. Ta firma już dawno nie dba o fachowców, sami się pozwalniali. Za fachowca niestety ale trzeba też zapłacić a tam tego brak.
lello 2015-01-11 19:51:07
...nie przychodzę do "firmy" tylko do pracy i nie żeby coś lub kogoś chwalić tylko po prostu pracować i za te prace mam płacone.
Masz kompleksy to je lecz.
Nie ma obowiązku pracy, a tym bardziej u konkretnego pracodawcy.Masz wybór wiec idź tam , gdzie będziesz zadowolony, ale nie kłam i nie kombinuj.
Widze, ze masz dużo wiedzy na temat polityki kadrowej(?), a kompetencje zawodowe? Zatrudnij się jako wróżbita, tam można bajerować bez końca i bez ponoszenia konsekwencji za "bajer".

"za fachowca płacą wszędzie" ...ale najpierw pokaz co potrafisz to może Cie "kupią".Mam podstawę, aby wnioskować, ze na rynku pracy jesteś zielony i dlatego tez taki roszczeniowy.Pożyjesz zobaczysz, ze myliłeś się w ocenie i to bardzo.Pomyśl nad kompetencjami i fachowcem po prostu bądź, a reszta załatwi się "sama".
Pozdrawiam
On 2015-01-11 21:01:25
Schowaj się z tymi wypocinami i zamilcz raz na zawsze. Nie masz pojęcia synu o moich kompetencjach to się nie wypowiadaj bo ich nie znasz!. Do pracy przychodzisz jak ci każą, twoje zdanie tam się nie liczy. jesteś własnie jednym z tych wróżbitów którzy tam pracują i bajerują jak to jest wspaniale, jeśli tak to skąd te zwolnienia i ponowne zatrudnienia?.
Proszę Cię skończ opowiadać te słodkie bajki, pracownicy sami widza jaka jest sytuacja nie musisz ich uświadamiać....zrób tyle dla mnie i dla innych
lello 2015-01-12 10:03:58
...Twoja przeszlosc , przyszlosc i Twoja agresja jest mi absolutnie obojetna.Paluj sie czym tylko chcesz.Mentalnie tkwisz w glebokiej komunie , a to nie pozwoli Ci racjonalnie myslec.O Tobie wiem tyle ile Ty o mnie, ale nie obrazam Cie.Inteligencja nie grzeszysz a kultura osobista wcale.
Ty musisz byc gnebiony bo inaczej nie potrafisz funkcjonowac.Baw sie dobrze.

Pisac nikt mi nie zabroni a napewno nie Ty!
Nikt nikogo nie zmusza do czytania tego co ktos napisze.
Poszukaj sobie innej formy rozrywki i palowania sie.
On 2015-01-13 21:44:05
Miałeś nie pisać, a nie obrażać sam siebie. Przykro że tak piszesz sam o sobie, alenie będę się poniżał do twojego poziomu. Pozdrawiam.
lello 2015-01-14 12:32:56
...miałeś szanse awansu społecznego, ale wybrałe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec taplaj się w nim dalej...
Mr. Nobody 2015-01-21 04:36:14
Polaczki, Polaczki, Polaczki.... Postawa roszczeniowa. Nic wiecej. Ciagle tylko zle. Niedobrze. Kardna. Obcinaja. Kaza pracowac. Karza za niepracowanie. Jezus maria ( celowo z malej )... Tak sobie w ostatnim czasie naliczylem ile osob do tej firmy w ostatnich kilku miesiacach wrocilo, mimo iz jak odchodzili - albo byli zwalniani w kruchym dla firmy momencie - zarzekali sie i zapluwali, ze NIGDY, ale to NIGDy juz tutaj nie wroca, chocby do nich dzwonili. Coz. Czas doskonale zweryfikowal ich zapieranie sie. Zanam nawet takiego, ktory na odchodne nawtykal paru osobom. Ale jak pod koniec roku przyszpililo, z powodu braku pracy, to wrocil z podkulonym ogonem sie klaniac. Teraz drogi ON - ie. odpowiedz na pytanie bardzo prosz. Czy masa tych ludzi tu wrocila, bo:
a: nie bylo innych perspekty
b: nie bylo innej czyt. lepszej - pracy
c: w gruncie rzeczy jak tak pomyslec, to naprawde wcale nie jest tu zle
d: tak kochaja Technisat, ze nie mogli na dlugo sie z nim rozstac.

Wiesz co? Nie odpowiadaj moze lepiej. Znam odpowiedz. A teraz drogi ON - nie. Wsadz sobie swoja roszczeniowke w kieszen i powodzenia w pracy, w ktorej bedziesz tym upragnionym Fachowcem, z kupa kasy w kieszeni. A calej reszcie daj pracowac.
lello 2015-01-21 17:04:52
Trafiłeś w dziesiątkę, bo tak naprawdę jest.Jest praca, są pieniądze, a milionów nikt nikomu nie obiecał!
Umowę o prace podpisuje każdy i bez wyjątków po omówieniu i przedstawieniu warunków wynagrodzenia i innych świadczeń.
Po co kłamać tylko w imię wyimaginowanych oczekiwań i niespełnionych marzeń.
Przegrani cwaniaczkowie, którym nigdy i nikt nie dogodzi niech dadzą spokojnie ludziom pracować i utrzymywać rodziny.
Zachód czeka na Supermanów bez znajomości języka ale za to bardzo roszczeniowych...wiec jedzcie i zarabiajcie krocie pijąc piwo, paląc papierosy i siejąc ferment.
lello 2015-01-29 22:07:31
...tak..."młodzi, prężni, i aktywni, którzy znają się na rzeczy" otrzymują wynagrodzenie adekwatne do cech i wymagań zaznaczonych przez Ciebie.
Niestety nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem, czyli nie potrafią zrozumieć co czytają!Za fachowca uważa się prawie każdy absolwent gimnazjum i do tego jest bardzo roszczeniowy, w dziwny, wyjątkowo - polski sposób...powiedz pracodawco ile mi dasz, a ja powiem Ci co mogę za to zaoferować!!!!!
To nie tylko brak "ratio", to brak fantazji i zachowanie instynktowne, charakterystyczne dla zwierząt!
Przepraszam za ostre słowa krytyki, ale to i tak łagodna ocena naszej rzeczywistości.My ja stworzyliśmy i teraz powinniśmy jak najszybciej z tym problemem społecznym sobie poradzić!

Pozdrawiam.
Michu 2015-02-10 15:47:19
Ja mam pytanie odnośnie działu handlowego. ktoś się orientuje jakie warunki pracy na stanowisku handlowca?
Jaka atomsfera? Widzę, żę coś się pozmeniało bo dzial handlowy ma nowy adres.
1
toretto 2015-02-27 19:31:54
No dobrze, ja sie wcale nie uważam za super fachowca, ale raczej łeb na karku mam i szybko się ucze, jak TechniSat traktuje takie osoby? Czy przyjmują osoby niedoświadczone, coby ich przyuczyć do zawodu profesjonalisty? Mozna tutaj liczyć na jakieś kursy, szkolenia, certyfikaty i bez umowy lojalnościowej w zamian?
Rzeczywistość 2015-03-12 15:58:23
Do kolegi toretto jeśli masz tylko taką możliwość, to nie zatrudniaj się w tej firmie jeśli masz taką tylko możliwość!!!.

Ja już trochę lata nauki mam za sobą, Opowiem o pewnym dziale... serwisie...
Stanowiska serwisowe są wyposażone poniżej godności ludzkiej czyli, aby nie być gołosłownym:
-Badziewiasty multimetr chy-19(ogólnie wystarcza ważne,że bateria długo działa)
-1 oscyloskop na 2 stanowiska
-mikroskop
-zasilacz aby czarować pod napięciem :)
-i bootloader jak jesteś szczęściarzem, to będziesz miał swój bootloader na którym będziesz mógł odpalić test "bootloadera" dzięki któremu może uda Ci się coś zaobserwować multimetrem i oscyloskopem (Oscyloskop do kilkunastu Mhz)
a zapomniałem bootloader składa się z małego programu, do testowania płyt, z komputera PC, którego masz na stanowisku i zwykłej karty sieciowej oraz kabelka LAN.
Karta sieciowa LAN, którą możesz sam zakupić na serwisie aukcyjnym za 5zł w momencie kiedy ta karta Ci padnie robi się bardzo poważny problem W TEJ FIRMIE, bo na jej wymianę lub konfiguracje prze TECHNOLOGA trzeba nieraz czekać kilka tygodni!!! a robotę musisz wykonać codziennie!!! Aaa jeszcze jedno czasami się zdarza, że przychodzisz do pracy patrzysz, a tam ktoś ukradł ci kartę sieciową:( i nie masz czym pracować.

Twój sukces na serwisie zależy jeszcze od twoich umiejętności czarowania, a czarodziei w firmie mamy kilku świetnych!, Potrafią z tego niczego SPORO NAPRAWIĆ, ale nie licz na to, że zostaniesz z tego powodu jakoś doceniony.

Częstotliwości przy których się pracuje dochodzą do 7GHz :):):):):) reszta to pomoc innych kolegów, którzy Cię naprowadzą jaki element na jaki błąd masz wymienić jak nie uda Ci się naprawić sztuki, to albo oddajesz koledze bardziej doświadczonemu albo wywalasz do śmietnika.

Dłuuuuuuuugo by można pisać jak wygląda praca, ale jeśli możesz, to zatrudnij się do jakiegoś zakładu RTV typu Zurit lub coś podobnego, tam się naprawdę czegoś nauczysz, bo u nas w fabryce, to na pewno nauczysz się dobrze wymieniać elementy, aby płyta wyglądała ładnie. Chyba że nie wiesz w tym momencie nawet jak się podłącza Woltomierz, a jak Amperomierz, to zapraszamy do firmy tego może się nauczysz, ale podkreślam może!.

Pozdrowienia dla wszystkich MAGIKÓW z Technisatu :).
PS.
Jedyne co dość mocno ratuje tą firmę od strony serwisu, to to, że wielu MAGIKÓW ma blisko, do tej firmy i atmosfera wśród chłopaków serwisantów jest dobra za co Panowie Serwisanci Elektronicy i nie Elektronicy DZIĘKUJĘ!.

Pozdro jeszcze raz dla Magików, bo wypracowują sporo oszczędności, dla tej dziwnej firmy bez poszanowania, od strony szefostwa wyższego szczebla!.
4
Rzeczywistość 2015-03-12 16:17:57
Aby była jasność nie piszę na forum i nie chodzę po firmie i nie jojczę nie sieje fermentu, aby to było jasne! opisałem jak to wygląda na moim dziale!
Warunki pracy jak przestaną mi odpowiadać, to się zwolnię, ale puki co jeszcze wytrzymuje nerwowo...
3
To ja 2015-03-16 21:44:27
Bardzo dobrze napisane. Ale o tym to już było dawno mówione o tzw. wymieniaczach.
Dobrych serwisantów tam już nie ma bo ich pozwalniali albo sami się zwolnili!, zostali jak to kolega wyżej napisał magicy którzy udają że coś potrafią.
1
jasiostasio 2015-03-20 17:00:12
Hej, jak wygląda praca na magazynie bo mi zaproponowali i nie wiem czy skorzystać czy szukać coś innego?
To ja 2015-03-21 07:57:59
A pochwalisz się ile Ci zaproponowali?.
2
lello 2015-03-21 15:39:07
...Ferment juz zasiales, jatrzysz i opowiadasz wlasnie na forum te brednie, a przede wszystkim to zdradzasz tajemnice sluzbowa, za co powinienes wyleciec na zbity pysk i odpowiadac karnie!
Sam jestes magikiem i jak Ci nie odpowiada praca w firmie to WON!Tylko kto przyjmie takiego dupka?
Oferty Pracy
2015-03-12
Żródło: Gowork.pl
Siemianice
(dolnośląskie)
Jeśli potrafisz: Szybko i sprawnie zapewnić wsparcie dla wielu użytkowników sieci/komputerów stacjonarnych Myśleć samodzielnie, kreatywnie Komunikować się z innymi Czytać i pisać w języku angielskim Szybko przyswajać wiedzę z dziedziny IT   A ponadto : Znasz język niemiecki Piszesz skrypty w Bash, Perl itp. Windows, Linux, MSSQL i MySQL nie jest Ci obcy   Zgłoś się do nas, a w dobrej atmosferze będziesz pracował p
lello 2015-03-21 15:44:11
Specjalista ds. IT / Specjalista ds. Linux/Unix TechniSat 2015-03-12 Żródło: Gowork.pl Siemianice (dolnośląskie) Jeśli potrafisz: Szybko i sprawnie zapewnić wsparcie dla wielu użytkowników sieci/komputerów stacjonarnych Myśleć samodzielnie, krea[...]">@Oferty Pracy - 2015-03-21 15:44:08
Jeśli szukasz pracy i płacy adekwatnej do umiejętności, to w firmie TechniSat jesteś pod właściwym adresem
To ja 2015-03-21 21:36:36
Nie na napisałem o "Magikach" tylko przytoczyłem co wcześniej napisał przedmówca. a jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie zabieraj głosu. Zrób coś dla siebie i innych...nie wypowiadaj się tutaj proszę.
2
lello 2015-03-22 20:25:32
...pal głupa dalej ...lubię to i proszę o więcej...
Myślę, ze niedługo już skończysz podstawówkę.Dodaj gazu chłopie, bo jak tak inteligentnie będziesz się prezentował , to maturę zdasz w 2150 roku...
On 2015-03-22 23:43:16
Zamknij się w końcu!, sam palisz głupa i od tego już masz beret zryty. Patrząc po twoich wypowiedziach prezentujesz swój poziom nie wyżej jak gimnazjum. A to że lubisz bzdury opowiadać to już doskonale widzą też inni i nie tylko w pracy.
1
lello 2015-03-23 17:03:56
...inni to tez ludzie, Ty tez jestes inny...zawiodlem sie na Tobie wiesniaku.Miala byc adrenalina , a wyszlo zwyczajne rozwolnienie.
Spotkajmy sie jednak w 2150 roku jak juz nauczysz sie pisac, czytac i myslec.
Co do ostatniego to mozliwa jest prolongata.
Pozdrawiam innnych i ntych w pracy:):):)
Michu 2015-03-23 18:15:44
Poziom wieśniaka sam prezentujesz!. Jakbyś nauczył się czytać i myśleć to byś zauważył że jesteś jedyny który myśli inaczej WIEŚNIAKU!!!
lello 2015-03-23 19:14:47
...powtarzasz ciągle moje, lub czyjeś słowa, stać Twoja krucha inteligencje na zredagowanie czegoś od Siebie?
Postaraj się, dostaniesz gratisa...np dzień bez pampersa...
Im bardziej krzyczysz tym mniej Cie słychać.Nie poddawaj się tak szybko zepchnięty na margines wyobraźni pajacyku!...:):):)
Michu 2015-03-23 20:55:41
Mam do Ciebie pytanie.
Kiedy ostatni raz robiłeś badania i czy to na pewno był właściwy lekarz?.
Po twoich wypowiedziach sądzę że z tobą jest na prawdę źle, może warto zbadać się jeszcze raz!
opos 2015-03-23 21:03:04
Lello na pierwszy rzut oka widać że jesteś skończonym imbecylem!.Każdy ma już dość słuchania twoich bezsensownych wywodów. Nie piszcie więcej z nim bo szkoda zaśmiecać forum na takie rozmowy z takim typem.
lello 2015-03-25 08:56:39
Jestem zdrowy, wiec nie pamiętam kiedy bylem u lekarza.Ciesze się , ze nawet zaściankowi biznesmeni dbają o moja kondycje zdrowotna.Na roli nie wyszło, w fabryce nie wyszło, to może na "Świebodzkim" spróbujcie, tam każdy jest SZEFEM...
Andz 2015-06-17 11:37:14
Myślałam że to strona dla osób ,które chcą wyrazić opinie o danej firmie ale najwidoczniej się pomyliłam . Byłam zainteresowana opinią ze względu iż jutro mam rozmowe kwalifikacyjną w tej firmie ale zobaczyłam tylko same hejtownie się obrażanie i wyzywanie jestem zniesmaczona takim zachowaniem Polaków , wróciłam niedawno za granicy tam ażdy sobie pomaga a Tu tylko patrzy jeden na drugiego jak obrazić czy urazić o CHORE !
pracownik 2015-06-22 11:18:01
Dajcie sobie z tą firmą spokój ,ona idzie na dno . Pomiatają ludzi jak chcą ,a to co obiecują to obiecanki cacanki ,a g....emu radość . Przyjmują , a zaraz będą zwalniać .
były pracownik 2015-06-23 08:39:34
Do Andz: jestem byłym pracownikiem tej firmy - na szczęście. Odeszłam sama, bo znalazłam inną pracę. Powiem tak, jeśli nie masz żadnej pracy to tak na przetrwanie możesz spróbować chwilę popracować. Szukaj na siłę czegoś innego, bo zostaniesz po kilku latach pracy w tym kołchozie "garbata i schorowana". Tutaj jak pracujesz jest ok. ale jak zaczniesz chorować to wylatujesz przy pierwszej lepszej okazji. Ludzie tam pracujący w większości są fałszywi - więc nie zawieraj żadnych głębszych przyjaźni. Koleżanki, które razem pracują na linii, potrafią się sprzedać za kilka % premii. Zastanów się czy warto :)
Pozdrawiam i życzę duuuuużo siły do pracy w Technisacie, bo będzie Tobie bardzo potrzebna.
1
erdyk 2015-10-28 18:27:39
same wiochmeni pracuja w technisadzie wiesniaki z pobliskich wioch ktorzy smierdza gownem a najwiecej wiesnian pracuje w dziale testow a najwieksza anna h.
j23 2016-02-13 00:09:18
Nie pchaj się tam - poszukaj sobie innej roboty.
tolo 2016-02-22 23:15:30
coś mi śmierdzi że te same pozytywne wpisy umieszcza ktoś z działu kadr.Może by podał jeszcze adres mailowy albo telefon do ego specjalisty co zarabia te 3 koła na rękę ?
TSP 2016-03-06 09:00:32
Rekrutacja juz zakończona, spóźniłeś się
były pracownik 2016-03-07 21:15:55
Jak chcesz być szmatą do podłogi za 2000 zł to możesz śmiało aplikować. Szybko się przekonasz że nie warto dać się tak poniewierać, kasa mała a nerwicę będziesz miał w pakiecie:).
Ostatnio nic dobrego się nie dzieje i ludzie uciekają jak mogą jeśli mają tylko gdzie iść. Stąd tak duża rotacja w firmie, nowa osoba przychodzi popracuje max miesiąc i się sama zwalnia lub ją zwalniają za byle co i tak jest na wszystkich działach. Ja tez podziękowałem ostatnio tej firmie, każdego dnia idąc do pracy bałem się czy mnie nie zwolnią. Teraz mam nowa pracę gdzie pracuje się spokojnie i bez stresu a kasę mam taką samą. Pozdrawiam byłych kolegów i koleżanki.
1
On 2016-04-07 18:28:52
telo

Ja 10 lat temu zarabiałem 1800 zł na rękę pracując na produkcji na dwie zmiany, gdzie wszystko było tańsze i nie byłem tak poniżany jak w technisacie. Jeśli dla Ciebie 2000zł to dużo pracując na trzy zamiany, świątek, piątek i niedziela to jak najbardziej się tam nadajesz. Takich jak ty właśnie tam szukają!
1
Kasztanka 2016-04-08 08:54:19
Ja podziękowałam tej firmie ok. 2,5 roku temu. I jest to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Jeszcze trochę i kalectwo miałabym murowane. Ból rąk po nocach nie do wytrzymania. Presja, pośpiech, praca świątek piątek i niedziela. Marne pieniądze. Takie mam wspomnienia. Szczerze odradzam! Nawet pakiet socjalny jaki "niby" firma gwarantuje - nie jest zupełnie żadną atrakcją.
3
franek 2016-04-14 18:55:44
hej potrzebuje mail wewnetrzny do menago serwisu technisatu, ktos mi moze pomoc?
eryk 2016-05-10 21:25:53
Franku, takich rzeczy na forum to się nie dowiesz :) na szczęście, bo to chyba mało odpowiednie miejsce na pozyskiwanie takich danych firmy
Zostaw swoją opinię o TechniSat - Siemianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TechniSat