brak logo

CL ALSACE Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o CL ALSACE Sp. z o.o. Oddział w Polsce

admin 2015-08-04 18:43
Wiesz coś nowego o rekrutacji i zatrudnianiu do firmy CL ALSACE Sp. z o.o. Oddział w Polsce ? Twoja opinia jest ważna.
1
zevir 2015-09-23 16:11
praca ok. kasa zawsze na czas i zero przeginania tacho
olo 2015-10-18 12:37
Uwaga: CL Alsace to ta sama firma tylko że po zmianie nazwy co JPV LOGISTIK POLSKA
@zevir : to ty Stresik czy twoja żona z biura podpisała się pod wczesniejszym wpisem :))))))
1
skorpion 2015-11-14 09:03
To ze ktos napisal ok to napewno ktos z biura bo wiem ze nawet ukraincy nie chca u nich jezdzic przestrzegam jeszcze raz
byku 2016-09-21 21:25
mobing, namawianie do przegecia tacha.
miodzik 2016-09-21 21:44
na basie w richwiller zryty napoleon krzykacz i poganiacz. co by sie nie stalo to kierowcy wina. byly przypadki ze uzywal przemocy wobec ukraincow. przed polakami czuje respekt szczegulnie jak ktos cos umnie po francusku.
1
Nowicjusz 2017-03-28 13:48
Coraz gorzej się robi, a napoleon jak latał tak lata i tylko pogania ,obcioł dodatki wszystkim, mi nie wypałcił za święta 1000 euro, teraz sobie norme wymyslili 33/100 jak przekroczysz to ci bedą potrącać, a ciągasz po 24-29t, kołchos się robi!!! szukam alternatywy....
Smerfus 2017-03-31 12:17
Tak potwierdzam klamcy i dotego zlodzieje.Pan Dominik z Krzysztofem D okradaja kierowcow z wyplaty i zwalniaja.Ukraincow jak i Polakow.Jak masz szacunek do siebje samego to nie dzwon i nie pytaj o prace.w tej firmie liczy sie kasa nie czlowjek.Odradzam omijac jak woda kamjen....... lepiej juz placa w polskich firmach .bo od 50euro plus 2550zl brut.A cl alsace i nord 45euro plus 2000zl brut.Zenada
1
Ferdek 2017-04-07 10:20
Wymagaja zaswjadczen o niekaralnosci od kierowcow i uczciwosci ,w oferci na stanowisko kierowcy.A sami są nie uczciwi,to nazywa się mjeć tupet.Taką firmą powina zająć się odpowiednia instytucja państwowa moze nawet i politycy .Kogo wpuszczają na rynek Polski.
Zostaw swoją opinię o CL ALSACE Sp. z o.o. Oddział w Polsce - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CL ALSACE Sp. z o.o. Oddział w Polsce