logo LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

Gliwice

Opinie o LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne

CD Turzyn 2015-10-30 11:21:37
e tam, każdy magazyn ma swoje początki, tak samo było u nas, teraz komisjonerzy nie siedzą dłużej niż 6h bo zaczeli ogarniać robotę itd. macie nowy magazyn więc pewnie musicie sie dotrzeć, najgorzej jest w Gliwicach i Jankowicach, właśnie dlateog, że to stare magazyny ;) u was po roku powinno być lepiej
2
Zakochany w Norku 2015-11-09 09:24:39
Norek - Ty pracowalas tam, odezwij sie bo szukam Cie po calej Polsce. Zyjesz Wiktoria, daj znac co u Ciebie, prosze.
2
zniesmaczony 2015-11-15 23:18:02
Powiem tak, W CD Bydgoszcz fajni są pracownicy. Tak naprawde pracuje sie tam też dla ludzi, z którymi można się zaprzyjaznić. Co do kierownictwa to jest jakas porażka.... a w szczególności Pan Wielki Biegal...., jak tak można traktować pracowników... nie dosyć, że nie da sie z nim nic załatwić bo dla niego jestesmy (usunięte przez administratora), które może sbie popychać, to jeszcze jak z tobą rozmawia to żuje tą gume.... chociaż minimum szacnku! Jak wewszystkich centrach mamy wyprzedaże. Ale dziwnym trafem w naszym centrum jest większa cena niż np w Jankowicach w ktorych byłem na szkoleniu. Tak naprawde to cena zależy od twarzy.. bo jeden płaci mniej a drugi jak cie nie lubia to więcej. Najbardziej denerwuje mnie to, że mowią przed wyprzedażą, że wszyscy maja równe szanse, żeby nikt sie nie pchał a kierownicy sami potrafią dni wcześniej iść na magazyn wyżucić pracowników na przerwe i szabrować towar, nrac te najlepsze a pracownikom zostawią chłam... A co do zapłaty za wyprzedaż, to ciekawe gdzie idą te pieniądze. Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby te pieniądze zostały przeznaczone na jakąs rekreacje albo cos innego dla praconików. Za te pieniądze kierownicy balują... i wcale się z tym nie chowają np przychodząć do pracy z wyziewem jak by pracowali w gorzelni, albo dodając zdjęcia na facebooka jaką to oni mają śiwetną zabawę. Ciekawe co na to prezes, że pieniądze za towar idą na integrację ale kierowników.... Od nas wymagają norm norm i jeszcze raz norm, a sami potrafią przyjechac do pracy pare godzin po czasie, w trakcie jeszcze milion razy wychodzic.... Człowiek sie tam czuje jak w jakims kołchozie pracy... Wiem ze mozan powiedziec jak Ci sie nie podoba to zmien pracę, aleto moze jednak nie pracownicy powinni zminiac prace tylko praca powinna zmienić kierownictwo a w szczegołności jedna osobę.... bo chyba to nie jest stanowisko dla takiej osoby.... a przede wszystkim jak już zwalniacie to podajcie chociaż konkretny powód a nie wymyślanie.... poczekajcie karma wraca i sami będziecie szukac pracy i bedziecie traktowani jak kompletne zero
6
vanessa 2015-11-16 18:03:34
Wypzedaze sa fajne. Ja szkolilam sie w pruszczu i tam tak duzo ich nie bylo. Tez slyszalam ze dzialowi wczesniej maja. Co do dzialowych dla mnie sa ok,nie czepiaja zadko przychodzom.Chcialam 2 razy wolne i dostalam. Szkoda tylko ze czlowiek nie moze zachorowac bo od razu zwalniaja. Ja tydien chodzilam do pracy chora. Gorzej z kierownikami sekscji bo ile bys nie robila ciagle chcom wiecej. Nie mozna spokojnie popracowac. Ogolnie atmosfera dobra i fajni ludzie. Podobno sa bony na swieta. Ciekawe ile
zwolniony 2015-11-16 18:05:13
To ja sie wypowiem od strony kierowników. Pracowałem w magazynie w Bydgoszczy jako kierownik sekcyjny. Co do Pana Biegala to zgadzam sie z wami w 100% ten człowiek znalazł się chyba przypadkiem na tym stanowisku. Nawet jako kierownik nie miałem z nim życia... On potrafi pokazać ludziom, że są nikim.... każdy z kierowników, który ma go jako szefa jest traktowany jak śmieć, jako osoba od brudnej roboty. Dla niego liczy sie tylko efekt, jestemy ludzmi każdemu może nie wyjść. Wtedy to potrawi zmieszać cie z błotem. A jak zrobisz cos dobrze ponad norme to tak musi byc.... Straszy naganami zwolnieniami jak sie cos skopie... Dla mnie ten człowiek powinien cofnąć się do pracy zwykłego robola na budowie, to może wtedy jak by go przetyrali to by mienił nastawienie... A co do samej pracy jest fajnie do czasu aż zaczną coś wymyslać.... Ja nie wytrzymałem i sam sie zwolniłem z tego kołchozu...
4
Sistema 2015-12-04 12:21:08
Zatrudnimy operatorów wózków widłowych do pracy na terenie Gliwic

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę bez pośredników
• stawkę godzinową 15,50 pln brutto/h
• miłą atmosferę pracy
• możliwość zdobycia doświadczenia
• osobom z potencjałem - możliwość rozwoju

Osoby zainteresowane pracą na powyższym stanowisku prosimy
o przesłanie aktualnego CV na adres:
rekrutacje@sistema.com.pl
1
Lukasz 2015-12-29 10:46:25
Tez szukam od 10-lat jednego takiego cudownego Norka (a wlasciwie Norci) a widzialem Ja ostatni raz 8 lat temu i od tego czasu Norcia milczy. Odezwij sie Eleonora. Za pare miesiecy stuknie mi 40-stka I moim marzeniem jest spedzic z Toba ten jeden dzien w urodziny. Nie po to by do czegos wracac - tylko zobaczyc Ci I byc pewnym ze nie dzieje Ci sie zadna krzywda, pochwalic sie dziecmi, zobaczyc Gliwice z Toba. Papa I czekam na odpowiedz.
3
suchy 2016-01-05 14:50:25
współczuje wam piekielnej Wery a zarazem wrednej przez 9 lat miałam z nią do czynienia w Gliwicach jak odeszła cały magazyn odetchnął z ulgą wiecznie naburmuszona i nienadająca się do pracy z ludzmi
suchy 2016-01-11 16:12:46
kORNELCIA. PRACA JAK KAŻDA INNA LEKKO NIE MA LUDZIE ZGRANI GORZEJ Z KIEROWNICTWEM. UMOWA JEST O PRACE NIE ŻADNE ŚMIECIÓWKI ALE TEZ ZALERZY DO JAKIEGO MAGAZYNU CHCESZ SIĘ PRZYJĄĆ
bobo 2016-01-14 17:14:13
Hej pracowałam z p. piekielniak , była moja kierowniczka da sie z nia dogadac tyko na spokojnie , kto jej podpadnie ten ma przerombane
norma 2016-01-17 22:30:13
kto ci naopowiadał że praca w lidlu na magazynie nie jest ciężka? BZDURA!!! ja tam pracowałam i mam problemy z kręgosłupem jak około 80% pracowników z magazynu bo reszta 20% to ci co siedzą w DTK, ze mną pracowały dziewczyny które już są po operacji kręgosłupa więc decydując się na pracę na magazynie licz się z tym że po kilku latach twój kręgosłup będzie "do naprawy"
1
piotrek 2016-02-01 00:29:08
witam

Proszę podać przedział zarobkowy Kierownika Sekcji w Magazynie.Pojawiła się oferta w magazynie w okolicach Będzina i nie wie czy warto tam aplikować.

dziekuje
9
cd wyszków 2016-02-03 17:22:05
Ja pracuje w Wyszkowie i jestem zadowolona. Miła atmosfera, kierownicy spoko zarówno działowi, sekcyjni no i oczywiście nasz główny bardzo serdeczny człowiek. Imprezy dla pracowników są spoko można ze wszystkimi pogadać. Nie ma problemu z grafikiem, z urlopami i z dniami wolnymi. Super firma pracujemy głównie po 6h rzadko kiedy są nadgodziny, kierownicy bardzo tego pilnują żebyśmy nie zostawali po godzinach. Jest możliwość awansu jeżeli ktoś się wykazuje. W naszym magazynie jest wiele osób które pracują od początku i nie rezygnują czyli nie jest tak żle. Polecam tą pracę w wyszkowie jest się cięzko dostać do naszego magazynu tylko znajomożci czyli nie jest tak żle jak piszecie.
robert 2016-02-16 12:49:36
Ile może zarobić kierownik sekcji w Lidlu ? dostałem zaproszenie na rozmowę w Gliwicach i nie wiem czy się na nią udać.
kak 2016-02-16 15:13:49
też takie zaproszenie dziś dostałem, skąd jesteś? aplikowałeś do jeszcze nieistniejącego magazynu w Gródkowie koło Będzina?
robert 2016-02-17 11:30:20
do kak
Z Mysłowic, tak do Będzina też, zastanawiam się czy pojechać na rozmowę raczej z ciekawości podjadę.
ciekawy 2016-02-17 14:37:11
Hej
ja też dostałem zaproszenie na rozmowę na kierownika sekcji w Gródkowie.
Ile można zarobić? teraz mam 3300pln na rękę i nie wiem czy była by to opłacalna zmiana.
No i czy ktoś wie jak wygląda praca zmianowa u nich? i gdzie wysyłają na szkolenie?
kiero sekcji? 2016-02-17 22:10:23
czy ktoś może powiedzieć ile na rękę dostaje kierownik sekcji?
jak to wygląda?
Michał 2016-02-19 06:59:56
Z tego co mi wiadomo to Kierownik (Manager) sklepu w Lidlu ma 4000-5000 tys.zł brutto plus samochód służbowy. Co do Kierownika Sekcji w Magazynie to wydaje mi się ,że będzie coś koło tego bez auta.
cottard 2016-02-20 11:07:14
To jak z tym zarobkami kierownika sekcji w Lidlu? Wiadomo coś? Mam zaproszenie na rozmowę w przyszłym tygodniu. W aktualnej pracy mam 5500 brutto + 13-stka, nie wiem czy opłaca się poświęcać czas.
kiero sekcji? 2016-02-23 21:44:28
hej
ile się zarabia jako kiero sekcji? ktoś coś wie?
Michal 2016-02-25 17:25:50
Ja bylem dzisiaj na rozmowie (drugi etap). I wlasnie dostalem zaproszenie na 3 ostatni etap. Zarobki proponowalem 2600 na reke i powoedzieli ze mieszcze sie w przedziale ,)) mam nadzoeje ze mi pyknie...
Franciszek 2016-02-26 16:24:44
I dzwonili ?
Michal 2016-02-29 15:59:32
Tak, dzwonili oraz potwierdzili mailowo kolejne spotkanie tj. piątek 04.03.2016 (spotkanie podsumowujące).
Marek 2016-02-29 16:11:36
Jak wygląda praca w centrum dystrybucji?
Pracyjecie na zmiany? Po ile godzin?
Ile macie sekcji w magazynie?
4
Marcin 2016-02-29 20:48:14
2600 na ręke to troche mało
Marek 2016-03-02 14:27:21
Jak wygląda praca w centrum dystrybucji?
Pracyjecie na zmiany? Po ile godzin?
Ile macie sekcji w magazynie?
Michal 2016-03-04 16:42:30
No to panowoe kierownicy... nadchodze ;) do zobaczenia na szkoleniach
Artur 2016-03-05 17:08:31
Do Michała : Gratulacje aczkolwiek sprzedałeś się na rozmowie za 2600 zł na rękę to według mnie słabiutko.... z tego co wiem kierownicy w tej branży zarabiają 2 razy tyle. Pozdro
2
uty 2016-04-12 08:28:17
CD BYDGOSZCZ PEWNIE SIĘ ZA MAŁO NACHAPAŁAŚ PRZEZ TYCH KIEROWNIKÓW??? CIESZ SIĘ ZE MAMY TAKĄ MOŻLIWOŚĆ KIEROWNIK TEZ CZŁOWIEK ZARABIA WIĘCEJ TO W ZAMIAN ON MA OCHŁAPY ZBIERAĆ? JA TAM zadowolony jestem fajnie ze są takie akcje.
Mateusz 2016-04-20 18:08:21
Hey, właśnie zadzwonili do mnie z CD w Gliwicach, praca na magazynie. Ktoś może się wypowiedzieć jak tam jest? Jakie zarobki, atmosfera? I co powiedzieć na rozmowie gdy zapytają o zarobki?
Z góry dzięki :)
maniek 2016-05-30 04:41:01
Ale kierownik nidź nie robi u za darmo pieniądze biora
2
Aaa 2016-07-23 00:47:16
To ty chyba nigdy nie pracowales jako kierownik jezeli twierdzisz ze nic nie robi...
kaja 2016-07-28 21:05:55
Magazyn Centrum Dystrybucji Bydgoszcz :
opinie
zarobki
czas trwania i godziny pracy
potrzebuję pracy na kilka miesięcy i zastanawiam się czy się opłaca
będę wdzięczna za wszelkie informacje :)
Akor 2016-08-16 19:17:52
przychylam się jak tam jest?
Xyz 2016-08-19 00:53:10
W Bydgoszczy na Gdanskiej masakra, nigdy nie wychodzi sie o porze przewidzianej w grafiku, nikt sie nie pyta czy mozesz zostac, jest zalozenie ze bedziesz tak dlugo siedzial az kierownik zmiany przyjdzie i powie ci ze mozesz isc, ranne zmiany zostaja nawet do 17, a popoludniowe do 24.. koszmar czy to wogole jest zgodne z prawem ? Ma ktos wiedze na ten temat ? Przeciez to jest nieludzkie, koordynatorzy obiecuja ze sie tym zajma a tak naprawdę nikt nic z tym nie robi. Ludzie masowo sie zatrudniaja i po kilku dniach zwalniają.
1
Tedy 2016-09-24 00:18:40
Wszyscy piszą o kierownikach i ich zarobkach....napiszcie wkoncu ile zarabia sie na magazynie jako zwykly pracownik "magazynier"
Aleksandra 2016-09-28 09:07:48
A co powiecie o pracowniku biurowym magazynu ile zarabiają i czym się zajmują?
Al 2016-10-01 17:52:39
Nie możecie wprost napisac ile zarabia zwykły magazynier?
Al 2016-10-01 17:53:22
Nie możecie wprost napisac ile zarabia zwykły magazynier?
Basia 2016-10-03 00:03:28
Witam. Czy jesteście może zorientowani ile zarabia pracownik biurowy magazynu? Mam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem na co się nastawić. Pozdrawiam
No name 2016-10-06 10:06:54
I jak już po rozmowie?? Aplikowałam na tą ofertę i jestem ciekawa jak to dalej wygląda
michal 2016-10-06 21:37:58
ja pracuje na 3_4 i zarabiam kolo 2 tys na reke
Tom 2016-10-16 13:46:08
Hej czy to prawda że dają na początek 2700zl brutto + premia i 3/4 etatu?
Tom 2016-10-16 19:00:00
Heniek, ale masz sprawdzone źródło. Ja słyszałem o 2700brutto plus premia i co roku podwyżka, do tego socjal typu multisport i opieka medyczna w prywatnej przychodni. Mam 8letnie doświadczenie na magazynie, jedyny minus nie mam jeszcze książeczki sanepidowskiej i muszę ją chyba wyrobić
whooo 2016-10-19 20:28:37
Nawet jeśli zatrudnienie jest na 3/4 etatu to nie jest tak źle @heniek, bo przecież w zamian i tak można liczyc na odpowiednie wynagrodzenie, ciekawi mnie jednak czy atmosfera teraz każdemu odpowiada, wiecie?
Kamil 2016-10-26 20:54:39
Jakie wynagrodzenie jest jako operator wózka bocznego?
2
Rekrutant 2016-11-15 09:01:06
Cześć, pracuje ktoś na wysokim składzie w Gliwicach? Jakie zarobki są i szanse na uzyskanie umowy na stałe i czy jest możliwość rozwoju?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Tadek 2016-11-19 21:39:17
Jakie wynagrodzenie będzie w centrum dystrybucyjnym w będzinie na operatora wózka bocznego?
1
zaiwdziona 2016-12-05 09:26:45
Chyba już jesteś po rozmowie, ale może innym moja opinia pomoże
Pracownik biurowy magazynu CD przez 1 rok ma pensję 1700 zł netto (taką stawkę mówią oficjalnie na rozmowie)
Praca polega tylko w małej części na pracy biurowej, reszta czasu jest na magazynie
Na rozmowie można się dowiedzieć o częstych nadgodzinach itp
Z pracą biurową ta praca ma mało wspólnego
Zostaw swoją opinię o LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIDL POLSKA-Centrum dystrybucyjne