brak logo

Borga

Góra Świętej Małgorzaty

Opinie o Borga

cycu 2011-08-18 23:35:00
niepolecam, kiepska kasa, ciezka praca, ciągłe zwodzenie i obiecanki cacanki odnośnie obiecanych podwyżek i premii, poprostu brak premii,
zrobili jedna zmiane z dwoch i gonią zeby jedna zmiana robiła to co wczesniej robiły 2..

ps. brak szacunku kierownika do pracowników
3
Zbyszko 2012-01-27 19:43:05
Nie jest tak źle, wypłata zawsze na czas i nawet nasz kierowniczek się ostatnio zmienił bo nawet z nami zwykłymi pracownikami (chołotą jak sam twierdził) się wita. Szkoda tylko że nie robi tego z dobrego serca tylko z obawy o swój stołek.
My wiemy jaki jesteś naprawdę i w tą twoją zmianę nie wierzymy

Pracownicy
Do Zbyszka 2012-03-29 17:15:12
Nie podpisuj się pracownicy bo napewno nie piszesz w naszym imieniu. Jakie zagrożenie dla Prezesa mógł stworzyć były kierownik? Jeślibyś pracował razem z nami to wiedziałbyś tak naprawdę za co już nie pracuje ale widać nie znasz całej prawdy więc pewnie jesteś jego fąflem.
Nowy_Pracownik 2012-04-01 23:00:59
Chętnie poznałbym rzeczową opinię na temat tej firmy bo szukają spawalnika...a z kilku źródeł słyszałem dość skrajne i niepochlebne opinie o zarządzaniu i pracy w tej firmie...ostatnio tam było sporo zamieszania i dziwnych ruchów...
Spawacz 2012-04-15 16:04:55
Przyjdź to zobaczysz za co mogą zwolnić.
Borek 2012-05-18 19:58:49
Coś w tym jest bo ostatnio rzeczywiście sporo dziwnych ruchów tam było. Ciekawe jak długo popracują niektóre osoby? Jak sądzicie?
Pracownik 2012-05-25 14:58:14
Ludzie, co wy wypisujecie? Rozumiem, że jak kogoś wywalili z pracy to jest sfrustrowany ale ja tu pracuję i widzę, że wypisujecie bzdury i kłamstwa. To jest najlepsza firma w jakiej pracowałem i nie zamierzam stąd odchodzić. Możecie pisać co chcecie ale wszyscy pracownicy wiedzą co jest prawdą a co kłamstwem.
anonim 2012-06-03 20:58:06
Tak, a później się obudziłeś
Łęczyca 2013-04-01 21:45:18
Przyjkdz do ŁZG to poznasz życie
Borga przy tym to przedszkole
1
Marek R. 2013-06-20 08:22:12
anonim - 2013-06-19 20:02:06

[usunięte przez moderatora], bo wiesz portal tworzą trochę użytkownicy.
Powaznie w Borga tak trudno o umowę? Przeciez dzieło/zlecenie powinni proponowac każdemu.
Zgadza się, użytkownicy. Nie zmienia to faktu, że osoby zadowolone z pracy nie przeszukują internetu patrząc za stronami, na których można wystawić pracodawcy laurkę. A niniejszy portal jest często przykładem samonakręcania się na zasadzie "ale im dowalę".
Ja pracuje w tej firmie już ponad 7 lat i osobiście nie spotkałem się z przypadkiem, że ktoś nie dostał umowy. Zdecydowana większość moich współpracowników jest też zadowolona z pracy. A jeśli komuś nie pasuje to po prostu ją zmienia.
Marek R. 2013-07-08 15:15:38
@anonim - CV można zawsze przesłać na adres [usunięte przez moderatora].
siom 2014-01-21 12:19:42
Socjal- zero
Szacunek - zero
Pieniądze - śmieszne
Warunki - Katastroficzne

Jak na szwedzką firmę katastrofa
3
Marek R. 2014-02-21 07:26:18
Ja weryfikuję od ośmiu lat. I nie zgadzam się. Każdy obrażony na firmę wylewa tu wiadro pomyj, nawet jak nie ma racji i pisze nieprawdę.To cała wartość wpisów na tym portalu.
1
anonim 2014-02-25 11:03:28
witam. uwazam ze praca jest tam dla tych ktorzy naprawde nie maja na chleb. Warunki sa bardzo ciezkie. Praca niebezpieczna i ogolnie wymagaja od Ciebie wszystkiego. najlepiej pracowac na kazdym remi za 1200 smieszne. (usunięte przez administratora)
1
mateuko 2015-01-15 02:18:28
@maciek, ja jedynie napisałem kiedyś kilka informacji o firmie, raczej nie ma tu nikogo, kto poznałby prace w każdym zakładzie. Ja w ogóle jeszcze tam nie pracowałem, jedynie myślałem o pracy, jednak nie zaaplikowałem, teraz znowu się nad tym zastanawiam. Myślicie, że warto? Co oni właściwie oferują pracownikom?
edzia 2015-03-19 23:10:46
no właśnie, ja też jestem aktualnie w fazie intensywnego zastanawia się nad wysłaniem cv i listu motywacyjnego do Borga - czy uważacie że słusznie, uważcie że to będzie dobre miejsce na pierwszą w życiu pracę? napiszcie w takim razie jeśli wiecie co firma mogłaby mi ewentualnie zaproponować na starcie
e36 2015-12-02 21:58:01
Ogólnie dno . Pieniadze (smiech) 1200zl umowa zlecenie , umowe o prace obiecuja juz poł roku .W pomieszczeniach socjalnych brud syf i smród . Szukasz pracy omijaj ten bałagan z daleka .
2
Lolo 2016-02-20 11:45:27
Ale daja umowę o prace czy trzeba mieć wslasna dzialalnosc? Bo jak trzeba mieć własna działalność to więcej zarobię pracując na własny rachunek niż dla kogoś.
Lelek 2016-04-16 18:52:56
Jest takie stare chociaż dalej aktualne powiedzenie: jak sie zgodziłeś za psa to szczekaj. W każdej firmie odpowiada kadra zarządzająca ale jest za to odpowiednio wynagradzana
Karol 2016-07-09 12:48:18
Jedna z najgorszych firm w jakiej miałem okazję pracować. Rok 2016 a dają 1500zł na rękę i oczekują nie wiadomo czego. Mowa tutaj o fabryce produkcyjnej nie wiem jak zarabiają w montażu hal. Brak premii, praca ciężka szkodliwa dla zdrowia.
2
chewcior12 2016-08-06 06:55:17
tak wiem pojawiły sie premie dla brygadzisty i kierownika za przerób stali a zwykły kowalski ma na to zarobić życzę ci powodzenia w utrzymaniu się oni raczej nie zatrudniają więcej ludzi tylko zabezpieczają się na okres urlopowy proponują umowe zlecenie za 2400 brutto i spróbuj tylko usiąść na pięć minut to wylatujesz na zbity łeb bo kierownikowi i długiemu to bardzo przeszkadza
1
Edmund 2016-08-15 18:47:12
jaki jesteś sumiennym pracownikiem to praca jest na dłużej, trzeba CV złozyć i nie słuchać tych co by tylko z papierosem 8 godzin chcieli w kacie przesiedzieć!
1
hgj 2016-08-15 22:14:14
@ Edmund te osoby co pala to naprawde sa najgorsze. W mojej firmie są osoby co wychodzą po jakieś 10 razy dziennie - nie wyliczając. I tu sie nikt nie czepia. Ale czasem jak wyjdziesz troche dłużej przez telefon pogadac to juz sie krzywo patrzą. taka to sprsawiedliwość
Zostaw swoją opinię o Borga - Góra Świętej Małgorzaty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borga