brak logo

TNT Express Worldwide

Warszawa

Opinie o TNT Express Worldwide

nowy 2015-02-24 22:26:11
Czy ktoś może podzielić się opinią pracy w TNT w dziale księgowości w Warszawie ?
3
kuzynka J. 2015-03-02 18:38:54
Zamiast opinii mam kilka pytań, bo zaprosili mnie na rozmowę o pracę w Warszawie (Annopol) jako fakturzystka (język włoski). Czy na tym stanowisku też jest tak niefajnie jak opisano w powyższych komentarzach? Jakie wynagrodzenie? Są nadgodziny?
6
kandydatka 2015-03-17 23:16:55
czy ktoś pracował na stanowisku Handlowca (praca w terenie} w tej firmie? Jakie warunki płacy jesli chodzi o podstawę? Jaka premia? Czy plany realne? Jaka panuje atmosfera w dziale handlowym? jakie mozliwości rozwoju? z góry dziękuje za info. . pozdr
4
kalea 2015-03-19 11:15:22
mnie tez zaprosili..bylam na rozmowie..teraz zaprosili mnie na testy jezykowe..i jeszcze chca nr tel do moich poprzednich przelozonych z ostatnich 5 lat...tez chetnie poczytam opinie jak jest na stanowisku fakturzystki
3
xxx 2015-03-22 07:50:12
to chyba swiadczy na minus, skoro czesto sa wystawiane oferty pracy czyli zwalniaja...
6
jamłasica 2015-03-31 22:15:35
Ciekawi mnie tylko to, dlaczego tak długo nie mogą znaleźć fakturzysty z j.włoskim, też biorę udział w rekrutacji i trochę jestem zainteresowany tym, dlaczego to tak długo trwa... beznadziejne warunki pracy? Proszę o info.
asd 2015-04-08 13:38:08
po jakim czasie HR daje ostateczną odpowiedź?
Był ktoś z Was na tym całym AC?
jooolll 2015-04-08 23:01:44
Juz nie ma Tnt zostalo kupione przez FEDEX brawwwwoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
kandydat 2015-04-15 21:36:05
do mnie Pani z HR zadzwoniła po ok 17 dniach (po AC mówiono, że do 14 dni), dlatego, że "była na urlopie".
Jeśli masz jakies pytania odnosnie smaego AC, pisz smiało, chętnie odpowiem/
oczytany 2015-04-15 21:39:18
umowa kupna zostanie sfinalizowana do połowy 2016 r
kandydat 2015-04-15 21:43:24
jak zadzwonią do Ciebie to napisz co Ci powiedzieli, bo mi powiedzielei, że dezycja pozytywna.... jendak w związku z tym, że osoba, która złozyła wypowiedzenie zmieniła zdanie, postanowili dać jej jeszce jedna szanse, wiec rekrutacja jest wstrzymana.
bronek 2015-04-16 15:24:55
I dlatego co sie dziwic ze sprzedali...nawet reklama nie pomogła.
7
asd 2015-04-16 17:16:56
Kolego "Kandydat"
Więc pytam dalej:
czy po 17 dniach dostałeś odpowiedź już konkretną że chcą Cię przyjąć i jakąś ofertę, czy dopiero prośbę o zgodę za zebranie referencji?
AC już mam za sobą. :)
kandydat 2015-04-17 14:14:28
po 17 dniach po ac zadzwonila i powiedziala to co napisalem wczesniej, "dezycja pozytywna.... jendak w związku z tym, że osoba, która złozyła wypowiedzenie zmieniła zdanie, postanowili dać jej jeszce jedna szanse, wiec rekrutacja jest wstrzymana." Wiec decyzja w sumie negatywna ale... pozytywnny wydzwiek hehe jak juz do Ciebie zadzwonia( a na pewno zadzwonią, badz cierpliwy) to napisz co Ci powiedzieli bo jestem ciekaw
andrew 2015-05-04 11:04:27
Napiszcie coś proszę o zarobkach fakturzysty z jęz niemieckim....czy są jakieś premie itd
4
Logistyk 2015-06-07 21:24:58
Zabawne, ale na tym portalu o każdej firmie pisze się jak o skrajnej patologii w której mobbing, oszustwa finansowe, nepotyzm są na porządku dziennym. Piszą to ludzie, którym jest tam za dobrze i chcą odstraszać konkurencję, albo tacy których nie przyjęto (lub zwolniono z ich własnej winy). Gdybym się sugerował tym co piszą w internecie ludzie o swoich pracodawcach, to wyjechałbym z Polski. Wychodzi na to, że nie istnieją tu stanowiska pracy na których nie łamano by kodeksu. W TNT nigdy nie pracowałem ja, ani moi znajomi, ale z ciekawości przeczytałem komentarze i widzę podobne teksty jak o mojej firmie, w której w rzeczywistości jest genialnie. U mnie rzekomo też nie płacą, szef gnębi i zwalniają za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chyba na co dzień moi przełożeni zatrudniają statystów do firmy jak w Korei Północnej, bo nie zauważyłem aby komuś tu było źle. Nie czytać tych głupot, tylko jeśli jest okazja to lepiej popracować nawet miesiąc i samemu sobie wyrobić opinię!
3
logistyk 2015-07-03 10:19:18
Popieram negatywne opinie. Dużo roboty, mało płacy i wystarczy się popytać w firmie swoich znajomych tam wsadzają.
5
Ola 2015-07-12 11:13:49
Witam,
aplikowałam na stanowisko Doradca Klienta z tego co to stanowisko obowiązkami pokrywa się ze stanowiskiem Handlowca. Praca w tandemie itd. Rozmowa składa się z trzech etapów w jednym dniu.

Moje pytanie, jakich zarobków można się spodziewać (podstawa + premia) ?
Czego można się spodziewać na rozmowie (rozmowa rekrutacyjna, zadanie grupowe i zadania indywidualne) ?
Czy cele są do realizacji ?

Pozdrawiam i dziękuje za informacje.
3
były 2015-07-15 17:23:08
Pracowałem w firmie tnt we Wrocławiu. Z czystym sumieniem nie polecam tego pracodawcy. Brak podwyżek, ( robią wszystko by ich nie dać) dla kierownictwa liczy się wyrobienie budżetu (muszą mieć z tego bardzo ładne premie ). Podsuwają ciągle ankiety do wypełniania ( co się podoba w firmie a co nie) i zawsze wychodzi że wszystkim wszystko się podoba. Brak premii masz podstawę i to Wszystko. Pracy coraz więcej, a kasa ta sama. Z tego co się orientuję to we Wrocławiu 75% załogi szuka nowej pracy.
3
dizio 2015-08-07 17:42:05
nie polecam jedno oszustwo kierownicy umywają rece ludzie pracują bez umów mają tylko fikcyjne
1
Ile płacą w reklamacji?? 2015-08-31 15:35:38
Czy ktoś pracuje w dziale reklamacji lub obsłudze klienta anglojęzycznego?
Jakie tam są warunki? Open space czy biuro?
Ile płacą na rękę?
Będę wdzięczna za informacje.
2
obibok 2015-09-16 05:06:30
Negatywy stąd że w Warszawie też dużo osób sie ewakuje i sami szukają nowej pracy. Same minusy -nie polecam. Dlatego ciągle są ogłoszenia o pracy, bo każdy stamtąd zwiewa, zostają tylko tacy dla których 1600 to góra kasy.
4
odszedł 2015-09-16 12:24:04
Dokładnie! A na dodatek praca fakturzysty to wyklikiwanie faktur w programie na "S" na akord, klepu klepu, jak się nie wyrobisz to siedzisz nawet w sobotę. Powodzenia
4
j73 2015-10-21 16:30:41
Isia i jak? Rekrutacja trwa?
Kaate31 2015-11-02 14:55:29
szkoda, że nie żadnych konkretów zaproszono mnie na rozmowę z tnt : Przedstawiciel ds. Obsługi Klienta czy ktoś może wie jakie jest tam wynagrodzenie i jak wygląda praca na tym stanowisku ????Będę wdzięczna za konkretne odpowiedzi
bylypomaranczowy 2015-11-16 16:20:18
jako byly pracownik tej firmy - moge jednym slowem powiedziec - omijac szerokim lukiem, choc atmosfera i ludzie sa jako tako ok, to juz komunikacja pomiedzy szczeblem wyzszym a nizszym zawodzi na calej linii, zdaje sobie sprawe, ze jest to korporacja i ma swoj tok dzialania, ale przedluzanie czasu pracy, dodawnia obowiazkow od osob zwolniionych czy zapelnianie luk osobowych bo brakuje rak do pracy - to jest lekkie przegiecie - tym bardziej, ze firma chwali sie jakim jest swietnym pracodawca ( zreszta byla bo juz jest przejeta ponoc przeez Fedex z tego co mi wiadomo ) robieniem pseudo-ankiet dla szczebla wyzszego i mowienie jakim to tnt jest swietnym pracodawca niesetety nie zamydli sie oczu przyszlym pracownikom, bo najpierw trzeba zadbac o najnizszy szczebel, by wyzszsy mogl sie czym chwalić - chociazby jakie to ma slupki sprzedazy za kazdy miesiac. Rotacja w tej firmie juz chyba nikogo nie dziwi.
6
misior 2015-11-24 07:24:07
Rotacja jest duża bo nie dają umów na stałe to dlatego szukaja łosi. Lepiej szukajcie pracy gdzies indziej i lepiej mieć umowę na czas nieokreslony.
2
julek 2015-12-10 19:50:59
To nie tak ze firma idzie do przodu, tylko każdemu wciskają że jak popracuje długo to dostanie na stałe umowę a dają na czas określony. Myślicie że ciągle by ludzi zatrudniali...chyba to sami z tnt pisza bo inteligetny człowiek w takie bajki nie wierzy. Byłem na rozmowie na magazyniera, zaproponowali 1800 i umowę na czas okreslony a do tego wielkie paki nosi się recznie. To już w biedronce 2 tysiące można zarobić.
6
wawa22 2015-12-14 14:07:20
ile zarabia Doradca klienta w Wawie? na ile daja umowa na jaki czas?
lomarek 2016-01-25 14:46:37
Aby ci kręgosłup nie wysiadł.
1
bolo 2016-02-17 12:18:16
To prawda, że inne benefity są. Taki kierownik operacyjny ma procent od każdej fakturki, każdego podwykonawcy. Średnio jest to 5%, ale bardziej pazerni chcą 8%. Jak nie dasz, to nie wyjedziesz na miasto.
TylkoNieTo 2016-03-05 09:47:39
W Bydgoszczy jeden wielki SYF.Na wszystkim i na wszystkich trzyma łape kierownik operacyjny Rafał Dz. Wpierda.a się we wszystko.Kierownik kurierów nie ma własnego zdania tylko tanczy jak mu zagra.Kurierów traktują gorzej jak psy.Kurier poza swoim rejonem musi pomagac innym na rejonach ponieważ brakuje kurierów a nawet teraz są teraz takie braki w przewoznikach ze na rejon wysyłani są dyspozytorzy ,magazynierzy swoimi osobowymi samochodami.Kiedyś byłem świadkiem jak wspomniany już kierownik powiedzial kurierowi ze jak nauczył sie szczekac jak pies to niech szczeka.Magazynierzy i pracownicy biurowi przyjmowani sa nie na cały etat.Podsumowując to nie poleciłbym pracy w tnt a juz na pewno nie w Bydgoszczy bo zapewnie nie w kazdym oddziale nie ma takiego bałaganu
4
bi 2016-03-10 19:30:18
Umowa o prace? I co z tego na rok na okreslony, albo na dwa a pożniej spadac.
4
byłem 2016-03-22 15:12:19
Sporo ofert bo ludzi zwalniają.
1
Pracownik 2016-04-16 01:46:01
Niestety niewiem jak jest w innych oddziałach ale w Katowicach jest jeden wielki syf odradzam wszystkim pracy w tym oddziale,kiedys było dobrze przedewszystkim szanowało sie pracownikow i ich ciężka prace co działało w dwie strony, niestety kierownictwo sie zmieniło ktos popełnił błąd i przyjął słynna juz w Katowicach kierowniczkę OPS. Wielkie Brawa od jej przybycia odzial powoli wytracił najlepiej wykwalifikowane osoby spadł w rankingu ludzie powoli sa zastępowani osobami z jej byłej firmy nikt niczego nie widzi i tak teraz wyglada ta pomarańczowa katowicka rodzina. Przykro sie tylko robi jak na mysl ze firma na która żaden pracownik niepowiedzialby złego słowa tak dzis wyglada. Pozdrawiam
nony 2016-04-19 10:46:03
Cześć,

Jak wygląda AC w tej firmie ?
Czego się spodziewać?
kielich 2016-04-21 20:54:18
AC to śmieszne scenki żeby hrowcy, których tam jest pełno mieli co robić w ciągu dnia :)warunki finansowe na lepsze stanowiska(nie czytać magazynier) są raczej słabe patrząc na rynek
ślązak 2016-04-25 11:55:32
Cześć, jeśli chodzi oddział w Katowicach podzielam zdanie sama firma jest dobra ale wszystko zależy od ludzi. Serdeczne pozdrowienia dla Pani Mariolci i jej słupka Mateusza miejmy tylko nadzieje ze w końcu się ktoś zorientuje co robicie ludziom i skończy się ta pseudo sielankowa szopka która odstawiacie !!
zdzisiek 2016-05-18 19:49:29
W warszawie lipa co sie dzieje. Pracuje teraz w innym miejscu i mam 5 tys brutto jako magazynier.
4
andy 2016-06-16 15:13:29
dzisiaj bylem na rekrutacji w Warszawie do dzialu obslugi klienta. Oferuja umowe o prace i prywatna opieke medyczna - jak dla mnie bardzo na plus! W ciagu tygodnia wroca z informacja. Zobaczymy
1
sasasa 2016-06-17 17:37:28
Witam,
jakie opinie są o pracy Agenta Celnego w Pyrzowicach? Czy ktoś coś słyszał?
Pozdrawiam
sasasa 2016-06-17 19:13:12
Dziękuję Karol.
A czy wiadomo coś o zarobkach? Godzinach pracy? Rekrutacji? Duża rotacja czy raczej ludzie chwalą sobie pracę?
Pozdrawiam
therock 2016-07-07 20:05:48
Witam,
jutro idę na rozmowę na magazyniera ,do oddziału Katowickiego.
Co ma Pan na myśli wyrażając takową opinię?
Ewentualnie czego mogę się spodziewać na rozmowie?
Pozdrawiam
stachu 2016-07-28 14:48:12
Na pewno :)
NIE TNT 2016-08-26 11:14:55
NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA! NIGDY NIE SĄ W WYZNACZONYM TERMINIE! PRZYJMUJĄ ZLECENIE W GODZ 16-18 PO CZYM KURIER DZWONI DO KLIENTA ZE NIE PRZYJEDZIE BO PRACUJE TYLKO DO 16. MASAKRA. NASZA FIRMA SKŁADA ZA KAŻDYM RAZEM REKLAMACJE I WIDZE ZE NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBIĄ.
NIE POLECAM!!!! DO DU*Y
NAWET NIE INFORMUJĄ ZE NIE ODEBRALI PRZESYŁKI...
tnt 2016-09-07 11:39:12
Tak tylko że on wpierdala sie w nie swoje sprawy ,kurierzy przez niego odchodzą a kierownik kurierów musi sie póżniej martwić skąd wziąć nowego a tamten ma to gdzieś bo to nie do niego szef ma problem. Nie wiem po co oni go trzymaja ale mysle ze ma on jakies plecy gdzies wyzej bo jakich kolwiek umiejetnosci mu brak
ble 2016-09-07 11:44:07
Odradzam Bydgoszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kierownictwo do kitu, stawki niskie co widać po braku kurierów
NIE POLECAM
1
Były klient 2016-09-30 10:12:38
TNT Polska Sp. z o.o. to kłopoty dla nadawcy i odbiorcy.
Długie terminy dostaw, brak kompletnych dokumentów, nie terminowe dostawy, brak wyjaśnień opóźnień.
Odprawa celna to 7 dni. inni kurierzy do 6 godzin.
TNT Polska Sp. z o.o. to problem w twoim życiu.
TNT Polska Sp. z o.o. czas na zmianę na kuriera.
soyaq 2016-09-30 10:28:02
czy jako kobieta mam szansę na zatrudnienie u was jako Technik ds. Sprzętu Operacyjnego?Uprawnienia SEP do 1kV posiadam, nie wiem tylko czy płeć nie będzie tutaj jakimś przeciwskazaniem. dajcie szczerze znać
nikczemny 2016-11-29 14:10:35
Praca w dziale handlowym wiąże się z kontrolą absolutna, 6 spotkań dziennie, jeszcze więcej administracji , szefowa sprzedaży RKS to królowa lez: chwieje emocje nią kierują : raz płacz raz śmiech . ...
podstawa ok 3000 netto.
Jeżeli lubisz wiecznie robić raporty , lub raporty do raportów to idź. Szefowa czasem chowanie w krzakach żeby Cię sprawdzić ;) GPS w aucie codziennie kontrolowany
Zostaw swoją opinię o TNT Express Worldwide - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TNT Express Worldwide