brak logo

Ifm Electronic Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Ifm Electronic Sp. z o.o.

Prestigitator 2016-01-27 00:17
Ale wy jesteście nawiedzeni w tym ifm-ie!
1
alfonso 2016-02-04 07:05
Dlaczego?
alfonso 2016-02-04 07:17
Po chwili zastanowienia, tak masz rację. Pracuje tu zgraja małych wojowników i amazonek.
Qtas 2016-02-10 13:08
Hehe, wiecie jak jest czarodziej po francusku? No jak? PRESTYGITATOUR! Hehehehe
Grażynka 2016-02-10 18:22
Powiem tak: zeby poczuc smród to trzeba włożyć łeb do kanalizy. Niech ta metafora bedzie dla was przykładem
Pipas 2016-02-10 19:02
Widzę, że miło spędzacie czas w kanalizacji. Czy możecie podzielić się wrażeniami z pracy?
Knychalla 2016-02-21 03:48
Ja? A kaj bo nie widza?
Salwador 2016-02-22 09:50
czytaj całość ze zrozumieniem
Knychalla 2016-02-23 10:40
Ah ja. Teraz widza. Zaaplikuja, może mnie weznom
Grażynka 2016-02-29 10:01
Achim, to ty? Kaj żeś jes Achim?
1
Grażynka 2016-02-29 18:40
Odczep sie idioto! Kaj jes Achim?
1
Achim 2016-03-01 22:35
O co chodzi?
Grażynka 2016-03-02 06:25
Achim, kaj żeś jes? Zista ci upiekła. Poza tym, jak żeś wyloz z doma to żeś kibla nie spukał. Twoja copa całom noc tam leżoła i dopiero nad ranem wode żech spuściła. Aha i jeszcze chcioła ci powiedzieć - przeszła żech na islam i jada do Francji
1
Kajetan P. 2016-03-03 03:22
Aha. Dziewczyny które umawiały się ze mną na wyjazd na Malte, informuje że już nie aktualne
1
PGNiG 2016-03-18 17:24
Czy macie moze czujnik do pomiaru gazów analnych? Pytam poważnie
1
Vorsprung_durch_Technik 2016-03-19 14:05
Osobiscie proponuje serie przeplywomierzy SDxxxx. Bardzo dobra jakosc i stosunek ceny do mozliwosci. Dzial Tele-Sales zajmuje sie takimi "grubymi" tematami i na pewno tamtejsi "technicy" pomoga w doborze odpowiedniej aparatury. Przeszkoda moze byc jedynie dopuszczenie Atex do stref wybuchowych no i srednica odcinka rury pomiarowej (zalezy jaki kaliber). Polecam ifm ze wzgledu na jakosc. Close to You and happy Easter!
Pavian 2016-03-22 22:59
Do budy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
uwaga 2016-03-23 22:22
Uwaga trol. Nie karmić.
trololo 2016-03-25 08:09
Trol to koleś piszący pod nickami takimi jak PGNiG / Pavian. Ciekawe jaka krzywda spotkała go z rąk tego pracodawcy, że się tak wyżywa. Podobno takie opinie wystawiają najgorsi pracownicy, którzy zdecydowanie zasłużyli na wypowiedzenie.
1
Ponczuś_Piłat 2016-03-25 15:16
Jak dobrze, że są jeszcze ludzie (nazwijmy ich dobrymi ludźmi), którzy wstają wcześnie rano lub nie śpią do późnej nocy i bronią tego elitarnego, wręcz Świętego miejsca pracy przed plugawymi hejterami i trolami internetowymi. Prowadzą swoisty dżihad przeciwko niesprawiedliwemu opluwaniu swojego nieskazitelnego pracodawcy. Jesteście niesamowici! Bismillah! Fi Sabilillah!
2
Ponczuś_NonPiłat 2016-03-28 22:49
Pisałem. NIE KARMIĆ TROLA.
Mr. Prawn Tempura 2016-03-31 19:26
Toż to nie jest Trol. To najwspanialszy sposród odpustowych makronów!
1
Uryna_700 2016-03-31 22:44
Czemu go patałachy nie słuchacie? Przecież pisał! On jest z ifm-u. Trzeba go słuchać!
1
Ponczuś_Piłat 2016-03-31 22:55
Za dobrą pracę można również do RFN jechać albo dostać podłokietnik w nowym aucie służbowym. Dla prymusów czekają automatyczne skrzynie biegów. Warto się starać i pracować rzetelnie bo zarząd ma chojną rękę. Nie wolno się tylko wychylać. Trzeba być bezgranicznie lojalnym i od czasu do czasu posłodzić gdzie nie gdzie (np na tym forum) i jest super. Dla odszczepieńców i wywrotowców czekają kary, jak na każdego innowierce. Jest wspaniale. Habdurillah!
1
Gregor 2016-04-03 13:02
Taaaa a Pawian zawija w sreberka.
3
Kozack 2016-04-06 19:27
Na stronie ifm są ogłoszenia o pracę.
Schleck 2016-05-07 07:17
A szukaja moze kogos na wuzek widlowy? Wrucilem z Niemiec , mam papiery iwszystkie kursy . A w polsce nie ma roboty . moze sie uda
Merkel 2016-05-07 21:46
Próbuj może się uda.
Krzysiek 2016-05-12 17:30
Ja szukam kogoś kto mi wyliże jaja
1
Mad_Dog 2016-05-14 14:40
To wynajmij se jakiegoś psa. Najlepiej dużego, jak Bernardyn
1
Ktoś 2016-05-15 21:00
Nie pomyliliście portali? To nie jest forum dla zboków i animalsów.
1
Zakalec 2016-05-16 04:57
My tu o psach, kotach itp a w miedzyczasie z ifm electronic w Katowicach zwalniaja sie kolejni pracownicy (i to bardzo doswiadczeni i z dlugim stazem pracy). W drodze sa kolejni.
1
maduro 2016-05-16 20:20
Też słyszałem. Szkoda chłopa.
2
Gagarin 2016-05-17 01:14
W przeciągu 2 lat odeszło z ifm electronic 7 osób (polowa firmy). Wynik bardzo optymistyczny
2
maduro 2016-05-17 10:04
Bzdura. Odeszły 2 osoby z biura - jedna z powodu macierzyństwa i jedna z terenu dwa 2 lata temu.
1
Gagarin 2016-05-17 11:45
Pomyłka. W przeciągu 3 lat odeszło 7 osób:

- Warszawa - 1
- Katowice - 4
- Poznań - 1
- Gdańsk - 1

1 + 4 + 1 + 1 = 7

Najświerzsze zwolnienie to nie kwestia żadnego macierzyństwa.

Sam bzdury piszesz
4
maduro 2016-05-17 16:37
Nie znamy się. Ale muszę ci powiedzieć że masz obsesję na punkcie tej firmy. Czy pracowałeś tutaj? Ktoś ci krzywdę zrobił?
2
Gagarin 2016-06-13 12:41
Aha
1
Nick 2016-06-16 17:04
Slabo placa i duza rotacja
1
Makumba 2016-06-19 02:54
Duza rotacja. bardzo duza
1
KOD 2016-06-19 13:29
@Makumba słyszałem o takim typku co robił kolegów w konia i przywłaszczał sobie firmową kasę - czy to nie ty?
Makumba 2016-06-19 13:41
Pomylka. Duza pomylka
1
YOYO 2016-06-19 14:01
Zrobił się tu dawno internetowy śmietnik.
Syn_Marnotrawny 2016-06-19 19:45
Odnośnie rotacji, 7 osób odeszło w przeciągu 3 lat. Czy to dużo czy mało? Niech każdy idzie, zaaplikuje, dostanie się i oceni sam. Nikt nikogo nie więzi w tej firmie. Zawsze można odejść jak coś nie będzie odpowiadało.
1
sickofill 2016-09-13 22:45
Odeszli bo się pewnie wstydzili ten chiński szmelc klientom wciskać. Sick, Turk, Balluffm- to jest jakość!
sickofill 2016-09-13 22:46
Odeszli bo się pewnie wstydzili ten chiński szmelc klientom wciskać. Sick, Turk, Balluffm- to jest jakość!
smith 2016-09-13 22:59
Ostatnio nie pokazało się u nich żadne ogłoszenie pracy, co jest dowodem na to, że można dbać u nich o dobre stosunki między pracownikami. Ciekawi mnie jednak czy wypłata jest terminowa, bo to dość wazne w dzisiejszych czasach jest, zeby było wszystko na czas.
Nikt 2016-12-20 19:07
A kierownik sprzedazy? Zwolnil sie?
2
Zupa 2016-12-29 20:11
Jeszcze trwa na stanowisku byk jeden
bmujinek 2017-01-27 20:21
Taki katolika dza kasę sprzedał by wszystko
1
Zostaw swoją opinię o Ifm Electronic Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ifm Electronic Sp. z o.o.