brak logo

TI Poland Automotive

Bielsko-Biała

Opinie o TI Poland Automotive

on 2016-03-26 23:13
zgadza się w 100% - Logistyka w tej firmie na poziomie przedszkola. Powinno byc tak że to ludzie z produkcji powinni byc awansowani na dane stanowisko bo wiedza na czym polega praca i w ogóle. Zero szacunku dla pracowników produkcji. A jak by nie było to bez produkcji nie ma logistyki oraz reszty w biurach i na odwrót. Każdy potrzebuje każdego... Szkoda że tak na to szefostwo nie patrzy
8
dramat 2016-04-05 11:23
niezle placa tyle co pis za zrobienie 4 dziecek . wole pukac a jak sie socjal skonczy bo rzad zmienia to oddam do adopcji
1
R.R.R. 2016-05-18 15:14
Witam.
Chciałbym zapytac czy w TI jest dział Wytłaczania???
ala 2016-05-25 15:19
A jest u Was postój wakacyjny? Mogę wiedzieć kiedy?
5
*** 2016-06-22 12:58
Witam,chciałabym sie dowiedziec czy sa przyjecia do ti w wapienicy?
pracownica 2016-07-03 17:43
W TI nie ma żadnych postojów, urlop się bierze kiedy się chce
sandwolf 2016-08-09 09:28
Beznadziejna firma. Pracowałem przez 3 miesiące. Ukałdy, układziki. Jak człowiek preferuje święty spokój to sugeruje inne miejsce pracy, w BB jest gdzie pracować.
1
Luki 2016-09-03 17:52
Dokładnie zgadzam się ze układziki są tu na porządku dziennym. Pieniądze śmieszne, jak za pracę gdzie 8h musisz jak najszybciej robić, do tego najlepiej nic nie mówić i podlizywac się brygadzistom i kierownikom. Jeszcze to ciepelko poprostu miód. Płaca ok 2000 na każdym dziale jest inaczej.. i 3 zmiany:)
1
Wiola 2016-10-07 11:05
Witam mam pytanie czy odnośnie przyjęcia do TI AUTOMOTIVE ul Bestwińska 143 czy są i czy jest szansa się dostać?
Biedę wdzięczna za odpowiedz:) pozdrawiam życzę miłego dnia
olek 2016-10-09 22:08
@Wiola w tej chwili to ja nie widzę żadnych ofert pracy, ale może też w sieci nie ma wszystkich najbardziej aktualnych informacji. Warto podpytać tam na miejscu, ja często tak robię, jak bardzo mi zależy na zatrudnieniu. Chyba, że znajdzie się tu ktoś kto wie coś na ten temat?
3
jola 2016-11-07 13:58
Witam, a ja mam pytanie -pracuje tam jeszcze taka brzydka, gruba Monika ????? blondynka z wysuniętą żuchwą- nie pamiętam nazwiska ale często była na sls
Do wszystkich się śmieję i o wszystkich potem gada.
9
mario 2016-11-17 12:05
Hej Jest praca jako magazynier
Pracownik TI Automotive 2016-11-24 01:46
Kiedyś dodatek za niechorowanie był wypłacany co kwartał i to było 600zl brutto - teraz go już nie ma ale zmienili umowy i jest 200zł brutto więcej na stawce więc wychodzi na to samo. Jest karta multisport za 25 zł, premia na święta i wczasy pod grusza ok 1000 zl. Normy do wyrobienie ale nie na wszystkim i nie na wszystkich wydziałach. Na niektórych harówa przez 8 h a norma na 3h pod koniec zmiany. Nadgodziny w tygodniu i weekendy do wybrania. Ogólnie trzeba być bardzo samodzielnym bo starzy pracownicy pomagają niechętnie bo mają swoją pracę. Brygadzisci zawsze bardzo zajęci więc lepiej im schodzić z drogi. Rozmawiać można ale są pewne granice - norma i jakość musi być. Często praca ponad stan by potem oddać cześć swojej pracy komus innemu kto tej normy nie ma. Nie jest dobrze ale nie jest też tragicznie. Można się przyzwyczaić.
3
BYŁY PRACOWNIK 2016-11-25 09:25
Pracowałem, a raczej wytrzymałej w tej firmie pół roku. Jesteś ogarnięty to rzucają Tobą gdzie popadnie.Normy wysokie(nawet jak dla maszyny). Pracownicy z wieloletni stażem twierdzą sami, że nie do wyrobienia , męczarnia dla pracownika, nękanie psychiczne, mobbing w czystym wydaniu. Ludzie zastraszani , brakuje jedności, aby się temu przeciwstawić . Wszystkie "normalne " stanowiska są już obstawione przez ludzi, którzy się tej roboty trzymają. Nowi pracownicy nie mają co liczyć na coś godnego.
Wypłata 2000, śmiech , czy płacz ?
7
OPERATOR TR 2016-12-01 10:12
CZEŚĆ,ZOSTAŁAM ZAPROSZONA NA ROZMOWE O PRACE NA BESTWIŃSKIEJ. JAK OCENIACI TĄ FIRME??
CZYTAJĄC WASZE KOMENTARZE TO OPINIE MACIE PODZIELONE.
CZEGO SIE MOŻNA SPODZIEWAC?
lolek 2016-12-04 23:22
Obecnie jest zmiana dyrekcji i nikt nie wie czy spodziewać się zmian na lepsze, czy na gorsze.
2
Pracownik 2016-12-17 09:11
Pracuje i dalej robi to samo. Wredna baba która struga niewiniątko, kto nie zna może się przejechać.
mania 2016-12-20 10:42
Cześć, wiadomo co z premią na święta?
intercor74 2016-12-22 12:01
Premia przelana nie cały tysiąc
Zniesmaczona 2016-12-31 11:53
Niestety w każdym zakładzie jest tak samo, gdziekolwiek się pójdzie wszędzie to samo , nie pomoże zmiana pracy bo można trafić z deszczu pod rynnę, ja pracuję w innym zakładzie i też ludzie narzekają, niestety w tym kraju jest tylko taka robota dla większości. Lepsza praca tylko po znajomościach. Wszędzie są fałszywi ludzie, wszędzie są plotki i mobbing. Tego się nie zmieni bo taki kraj, i jest na to przyzwolenie. O zarobkach nawet nie wspomnę. Ludzie ludziom gotują taki los, nawzajem kopią sobie dołki i to jest normalne. Mentalności ludzkiej się nie zmieni. Każdy chce żeby było lepiej ale nikt nie zacznie zmiany od siebie. Dlatego tkwimy w bagnie moralnym i to raczej się nie zmieni.
12
ja 2017-01-31 20:47
Tak. Będą przyjęcia. Zloz cv na portierni na pewno zadzwonia
Stefan 2017-02-16 12:16
Ile można u was zarobić,na początku po roku itd.?Jakie dodatki?Jak z nadgodzinach?
jk 2017-02-21 14:41
pracuje i na pewno sama się nie zwolni :-)
Nathan 2017-02-23 19:47
Jaką stawkę dają nowo przyjętym na produkcję?
Joe 2017-02-23 20:45
2400 brutto plus premię i pełny socjal.
zainteresowana 2017-02-24 11:53
A ile jej premii ?
2400 brutto to ok 1720 na rękę . Jak wyglądają soboty , nadgodziny ?
Zaciekawiony 2017-02-24 17:42
Dopłacają w tej firmie coś za dojazd, na przykład na paliwo lub czy jest jakiś dowóz busem?
Jaro 2017-02-24 18:16
Dopłata do paliwa do 40 procent,busy jeżdżą zależy skąd jesteś.
Zaciekawiony 2017-02-25 10:31
A od strony Żywca jeżdżą?
Majk 2017-02-25 19:51
Z Żywca jeżdżą,oczywiście.
lukp 2017-02-28 00:09
Jeżdżą jakieś busy z Czechowic-Dziedzic prosto do Wapienicy? Chciałbym podjąć tam pracę, ale wydaje mi się, że krucho z dojadzem
fds 2017-02-28 01:26
Kiedy otwierają zakład w Radziechowy Wieprz ??
2
ja 2017-03-02 21:14
Jaka dopłata do paliwa , jakie busy ???????
O czym wy piszecie?
ja 2017-03-06 05:54
A któż wam doplaca? Pracuje tam kupę lat, dojeżdżam z poza bielska i w zyciu żadnej dopłaty nie widziałam. Bus jakiś jeździł ale to było z 5 lat temu i raczej jechał tylko w stronę Kóz
Pol 2017-03-07 19:43
Kiedy otwieraja zaklad w radziechowach wieprz?? Wie ktoś czy tam w ogóle już to wybudowali?
Kandydat 2017-03-08 08:46
Jaki u was jest system pracy?Chodzi mi o to czy czterobrygadówka czy wolne weekendy,jak z nadgodzinami?
Vfr 2017-03-08 12:33
Dojeżdża ktoś z Wilamowic i okolicznych miejscowości.Mam złożone CV,może się uda ( mam kilka lat przepracowane na produkcji ) ,pytam w razie wspólnego dojeżdżania.
Rezygnuje 2017-03-09 10:00
Czytając komentarze na TI Praca do kitu,można odnieść wrażenie,że niezłą patologie i kalectwo tam macie.Co wy tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujecie czy się dupczycie?A może niektórzy są tak niedojebani,że mogą podupczyć tylko w robocie.Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma!
1
oburzona 2017-03-11 18:34
Wow ... Dobrze że ty nie jesteś pojeb**** a dojeba** ... Widać to po twoim słownictwie . Specjalnie napisałam zwrot grzecznościowy mąłą literą , bo jesteś mały jak mróweczka .. Brak kultury ...
1
XXX 2017-03-12 17:53
Co tam się dzieje na tym TI, pisać bo smutno i głucho na "Praca do kitu".
Mróweczka 2017-03-13 05:16
O jejku jejku!!!
1
lucluc 2017-03-13 07:30
Dziwna firma - wysyłałem kilka razy swoje CV (mam doświadczenie) i nigdy mnie nawet na rozmowę kwalifikacyjną nie zaprosili.
Widocznie mają dość ludzi lub im nie odpowiadam
Shok 2017-03-13 10:36
A ja złożyłem rano na bramie i po południu telefon .....
3
Madzia 2017-03-20 14:03
Bedzie premia na święta?
Greg 2017-03-21 13:35
Tak,trzy razy
1
5/13/21 2017-03-21 16:24
Dojeżdża ktoś na Bestwińską z Jawiszowic i okolic na zmiany 5/13/21 ??
anonim 2017-03-21 22:08
Zakład rusza od 01 lipca 2017
jk 2017-03-22 05:55
Sa dziewczyny z wilmowic napewno sie dogadacie:-)
Madzia 2017-03-24 14:16
To znaczy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jestem nowa.
Greg 2017-03-25 13:24
Trzy razy - na pieska,na jeźdźca i klasycznie ....:) :) :)
1
Zostaw swoją opinię o TI Poland Automotive - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TI Poland Automotive