brak logo

TI Poland Automotive

Bielsko-Biała

Opinie o TI Poland Automotive

Pracownik TI Automotive 2016-11-24 01:46
Kiedyś dodatek za niechorowanie był wypłacany co kwartał i to było 600zl brutto - teraz go już nie ma ale zmienili umowy i jest 200zł brutto więcej na stawce więc wychodzi na to samo. Jest karta multisport za 25 zł, premia na święta i wczasy pod grusza ok 1000 zl. Normy do wyrobienie ale nie na wszystkim i nie na wszystkich wydziałach. Na niektórych harówa przez 8 h a norma na 3h pod koniec zmiany. Nadgodziny w tygodniu i weekendy do wybrania. Ogólnie trzeba być bardzo samodzielnym bo starzy pracownicy pomagają niechętnie bo mają swoją pracę. Brygadzisci zawsze bardzo zajęci więc lepiej im schodzić z drogi. Rozmawiać można ale są pewne granice - norma i jakość musi być. Często praca ponad stan by potem oddać cześć swojej pracy komus innemu kto tej normy nie ma. Nie jest dobrze ale nie jest też tragicznie. Można się przyzwyczaić.
4
BYŁY PRACOWNIK 2016-11-25 09:25
Pracowałem, a raczej wytrzymałej w tej firmie pół roku. Jesteś ogarnięty to rzucają Tobą gdzie popadnie.Normy wysokie(nawet jak dla maszyny). Pracownicy z wieloletni stażem twierdzą sami, że nie do wyrobienia , męczarnia dla pracownika, nękanie psychiczne, mobbing w czystym wydaniu. Ludzie zastraszani , brakuje jedności, aby się temu przeciwstawić . Wszystkie "normalne " stanowiska są już obstawione przez ludzi, którzy się tej roboty trzymają. Nowi pracownicy nie mają co liczyć na coś godnego.
Wypłata 2000, śmiech , czy płacz ?
8
OPERATOR TR 2016-12-01 10:12
CZEŚĆ,ZOSTAŁAM ZAPROSZONA NA ROZMOWE O PRACE NA BESTWIŃSKIEJ. JAK OCENIACI TĄ FIRME??
CZYTAJĄC WASZE KOMENTARZE TO OPINIE MACIE PODZIELONE.
CZEGO SIE MOŻNA SPODZIEWAC?
lolek 2016-12-04 23:22
Obecnie jest zmiana dyrekcji i nikt nie wie czy spodziewać się zmian na lepsze, czy na gorsze.
2
Pracownik 2016-12-17 09:11
Pracuje i dalej robi to samo. Wredna baba która struga niewiniątko, kto nie zna może się przejechać.
mania 2016-12-20 10:42
Cześć, wiadomo co z premią na święta?
1
intercor74 2016-12-22 12:01
Premia przelana nie cały tysiąc
Zniesmaczona 2016-12-31 11:53
Niestety w każdym zakładzie jest tak samo, gdziekolwiek się pójdzie wszędzie to samo , nie pomoże zmiana pracy bo można trafić z deszczu pod rynnę, ja pracuję w innym zakładzie i też ludzie narzekają, niestety w tym kraju jest tylko taka robota dla większości. Lepsza praca tylko po znajomościach. Wszędzie są fałszywi ludzie, wszędzie są plotki i mobbing. Tego się nie zmieni bo taki kraj, i jest na to przyzwolenie. O zarobkach nawet nie wspomnę. Ludzie ludziom gotują taki los, nawzajem kopią sobie dołki i to jest normalne. Mentalności ludzkiej się nie zmieni. Każdy chce żeby było lepiej ale nikt nie zacznie zmiany od siebie. Dlatego tkwimy w bagnie moralnym i to raczej się nie zmieni.
15
ja 2017-01-31 20:47
Tak. Będą przyjęcia. Zloz cv na portierni na pewno zadzwonia
Stefan 2017-02-16 12:16
Ile można u was zarobić,na początku po roku itd.?Jakie dodatki?Jak z nadgodzinach?
jk 2017-02-21 14:41
pracuje i na pewno sama się nie zwolni :-)
Nathan 2017-02-23 19:47
Jaką stawkę dają nowo przyjętym na produkcję?
Joe 2017-02-23 20:45
2400 brutto plus premię i pełny socjal.
1
zainteresowana 2017-02-24 11:53
A ile jej premii ?
2400 brutto to ok 1720 na rękę . Jak wyglądają soboty , nadgodziny ?
1
Zaciekawiony 2017-02-24 17:42
Dopłacają w tej firmie coś za dojazd, na przykład na paliwo lub czy jest jakiś dowóz busem?
Jaro 2017-02-24 18:16
Dopłata do paliwa do 40 procent,busy jeżdżą zależy skąd jesteś.
Zaciekawiony 2017-02-25 10:31
A od strony Żywca jeżdżą?
Majk 2017-02-25 19:51
Z Żywca jeżdżą,oczywiście.
lukp 2017-02-28 00:09
Jeżdżą jakieś busy z Czechowic-Dziedzic prosto do Wapienicy? Chciałbym podjąć tam pracę, ale wydaje mi się, że krucho z dojadzem
fds 2017-02-28 01:26
Kiedy otwierają zakład w Radziechowy Wieprz ??
4
ja 2017-03-02 21:14
Jaka dopłata do paliwa , jakie busy ???????
O czym wy piszecie?
ja 2017-03-06 05:54
A któż wam doplaca? Pracuje tam kupę lat, dojeżdżam z poza bielska i w zyciu żadnej dopłaty nie widziałam. Bus jakiś jeździł ale to było z 5 lat temu i raczej jechał tylko w stronę Kóz
Pol 2017-03-07 19:43
Kiedy otwieraja zaklad w radziechowach wieprz?? Wie ktoś czy tam w ogóle już to wybudowali?
Kandydat 2017-03-08 08:46
Jaki u was jest system pracy?Chodzi mi o to czy czterobrygadówka czy wolne weekendy,jak z nadgodzinami?
Vfr 2017-03-08 12:33
Dojeżdża ktoś z Wilamowic i okolicznych miejscowości.Mam złożone CV,może się uda ( mam kilka lat przepracowane na produkcji ) ,pytam w razie wspólnego dojeżdżania.
Rezygnuje 2017-03-09 10:00
Czytając komentarze na TI Praca do kitu,można odnieść wrażenie,że niezłą patologie i kalectwo tam macie.Co wy tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujecie czy się dupczycie?A może niektórzy są tak niedojebani,że mogą podupczyć tylko w robocie.Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma!
1
oburzona 2017-03-11 18:34
Wow ... Dobrze że ty nie jesteś pojeb**** a dojeba** ... Widać to po twoim słownictwie . Specjalnie napisałam zwrot grzecznościowy mąłą literą , bo jesteś mały jak mróweczka .. Brak kultury ...
1
XXX 2017-03-12 17:53
Co tam się dzieje na tym TI, pisać bo smutno i głucho na "Praca do kitu".
Mróweczka 2017-03-13 05:16
O jejku jejku!!!
1
lucluc 2017-03-13 07:30
Dziwna firma - wysyłałem kilka razy swoje CV (mam doświadczenie) i nigdy mnie nawet na rozmowę kwalifikacyjną nie zaprosili.
Widocznie mają dość ludzi lub im nie odpowiadam
Shok 2017-03-13 10:36
A ja złożyłem rano na bramie i po południu telefon .....
3
Madzia 2017-03-20 14:03
Bedzie premia na święta?
Greg 2017-03-21 13:35
Tak,trzy razy
1
5/13/21 2017-03-21 16:24
Dojeżdża ktoś na Bestwińską z Jawiszowic i okolic na zmiany 5/13/21 ??
anonim 2017-03-21 22:08
Zakład rusza od 01 lipca 2017
1
jk 2017-03-22 05:55
Sa dziewczyny z wilmowic napewno sie dogadacie:-)
Madzia 2017-03-24 14:16
To znaczy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jestem nowa.
Greg 2017-03-25 13:24
Trzy razy - na pieska,na jeźdźca i klasycznie ....:) :) :)
4
DARIUSZz 2017-04-12 12:34
ile tam płacą na początek?
2
nowa 2017-04-19 10:15
Witam czy są przyjęcia do radziechów do nowej firmy? Jaki zarobek na początek?
Savag 2017-04-19 13:58
Robisz co masz robić, a ze dajesz radę, to rzucają cie na każda maszynę i na coraz gorsza prace - jednym słowem jesteś ogarnięty i co? I nic Ci z tego, bo nie zostaniesz doceniony, chciałbyś się rozwijać i awansować z produkcji na lepsze stanowisko to nie ma takiej opcji jeśli jesteś sumienna, pracowita i odpowiedzialną osoba. Na lepsze stanowisko możesz się dostać jak jesteś wlazodu.pem, sciemniaczem lub masz plecy. W biurach ludzie bez wykształcenia, a osoba na produkcji które ukończyły studia nie dają nawet szansy. Kasa nienajgorsza, socjal super -premia świąteczna paczki dla dzieci i na Wielkanoc,karta multisport, wczasy itd, ale jeśli ktoś się szanuje i chciałby się rozwijać i nie stać w miejscu bo wie,że go stać na więcej to nie polecam, choć jak ktoś chce to może się przekonać na własnej skórze jak jest.
2
Rikitikitam 2017-04-20 11:40
Czy ktos sie orientuje jak wyglada rekrutacja? czy od razu daja skierowanie na badania czy kaza czekac na telefon?
1
pracownik 2017-04-25 00:19
po rozmowie od razu dostajesz papiery na badania
Pracownik 2017-04-25 22:08
Savag jakie paczki dla dzieci? Jeszcze ani jednej nie dostałem.
ziomek 2017-04-27 01:35
2400 brutto i ile tej premi miesiecznie?
pracownik 2017-05-08 13:26
około 2100 na rękę wychodzi co miesiąc.
1
airman 2017-05-09 11:10
jakie 2400? z tego co wiem to stawka podstawowa to 2270
Zainteresowana 2017-05-26 11:04
Witam,czy to prawda,że często trzeba pracować po 12 godzin?
anonim 2017-05-26 11:15
zadowoleni z podwyżek o ile to można nazwać podwyżkami człowiek haruje cały rok i jest aneks całe 100 zł żyć nie umierać tylko dalej harować
komik 2017-05-26 20:56
jakby nic nie dali to byście też narzekali
Zostaw swoją opinię o TI Poland Automotive - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TI Poland Automotive