brak logo

"SPAW-MAR"

Mongstad

Opinie o "SPAW-MAR"

spawacz 2015-08-28 19:00
pod zadnym pozorem nie dajcie sie namowic na prace w tej firmie to sa oszusci i zlodzieje pracowalem tam za darmo 2 miesiace powtarzam zlodzieje
17
andrzej 2015-08-28 19:08
wypelnilem mnustwo papierow nie dostalem nic do reki zadnej umowy o prace a dlaczego ? poniewaz okradaja panstwo malo tego przerobisz sumiennie to okradna i ciebie bo kasy nie zobaczysz a dlaczego ?poniewaz pani prezes nieee zaakceptuje twojej wyplaty hahaha i nie wiem dlaczego to jeszcze funkcjonuje
13
WOOW 2015-09-17 11:40
MASAKRA, A ZLOZYLAM TAM CV...... A
5
spawacz 2015-10-18 15:41
widze ze negatywne opinie sa caly czas kasowane przez wielka pania prezes ( musi chyba ponad 100 wazyc ) wole jechac do nepalu i pomoc ludzia po trzesieniu i zrobic dobry uczynek niz robic dla tych zlodzieji ktorzy i tak kasy nie placa. ODRADZAM. firma stracona. nie radze nikomu tam isc.
11
olek 2015-11-17 19:10
jezeli jestescie juz tak zdesperowani ze bedziecie pracowac charytatywnie to zadajcie umowy a tego wam nie dadza bo placa z najmniejszej krajowej reszte ci dadza na reke tak przynajmniej obiecuja na gebe jezeli pojedziesz za granice pieniedzy nie zobaczysz dopoki nie zajedziesz do tarnowa musisz byc bogatym aby przezyc w tej firmie
8
monter 2016-01-31 12:19
Koledzy znacie może poważne firmy z którymi można wyjechać zagranice jako monter rurociągów?
oszukany 2016-03-04 21:41
nigdy prze nigdy nie do tej firmy !!!DNOOOO!!!
10
oszukany 2016-03-30 12:05
Oszukują na każdym kroku. Tam nie traktuje się ludzi poważnie. Jedynie czego się dorobicie to tylko choroby wrzodowej żołądka.
SZCZERZE NIE POLECAM TEJ FIRMY.
9
oelbus 2016-05-16 21:04
Właścicielem firmy jest pseudo-biznesmen z Tarnowa. W 2010 roku szukał bandyty, który przestrzeli nogi konkurentowi z branży. Dostał za to 1 rok i 6 miesięcy bezwzględnego więzienia. To chyba mówi wszystko o standardach panujących firmie. Po źródła wystarczy wpisać w wyszukiwarce tytuł "Szukał bandyty, natrafił na agenta elitarnego wydziału CBŚ".
7
łukasz 2016-06-21 13:02
Ludzie uwazajcie na tą firmę i unikajcie jej...nie wypłacają kasy...a jak juz dostaniesz to nie tyle co obiecali...jednym słowem oszusci..
7
Marek 2016-06-24 12:25
Ostatnio jak u nich pracowałem oczekiwałem za pieniędzmi prawie 3 miesiące...firma dla ludzi o silnych nerwach..nie polecam
8
Mirek 2016-06-29 08:28
Jeśli ktoś lubi pracować za darmo,polecam Spaw Mar
8
przemek 2016-06-30 14:52
Mnie tez oszukali na 500euro...mialem uzgodnione 15eu a przy rozliczeniu powiedziała księgowa ze 12eu..brak słów,,
8
Pracownik 2016-09-01 16:56
Nie płacą, oszukują, na pieniądze można czekac i parę miesięcy, nie odbierają telefonu w firmie, a pani prezes nie istnieje prawdopodobnie, bo nigdy jej nie ma
9
sdfv 2016-10-12 17:08
@pracownik nie rozumiem dlaczego tak piszesz tutaj?
klic 2017-02-01 18:13
To nie firma tylko pseudo firma machloje ,matactwo ,oczekiwanie na pieniadze po 3 miesiące tą firme dawno powinni zamknąć ..nie polecam i omijajcie szerokim łukiem .
1
Zostaw swoją opinię o "SPAW-MAR" - Mongstad
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SPAW-MAR"