brak logo

"SPAW-MAR"

Mongstad

Opinie o "SPAW-MAR"

spawacz 2015-08-28 19:00:22
pod zadnym pozorem nie dajcie sie namowic na prace w tej firmie to sa oszusci i zlodzieje pracowalem tam za darmo 2 miesiace powtarzam zlodzieje
13
andrzej 2015-08-28 19:08:39
wypelnilem mnustwo papierow nie dostalem nic do reki zadnej umowy o prace a dlaczego ? poniewaz okradaja panstwo malo tego przerobisz sumiennie to okradna i ciebie bo kasy nie zobaczysz a dlaczego ?poniewaz pani prezes nieee zaakceptuje twojej wyplaty hahaha i nie wiem dlaczego to jeszcze funkcjonuje
8
WOOW 2015-09-17 11:40:39
MASAKRA, A ZLOZYLAM TAM CV...... A
3
spawacz 2015-10-18 15:41:59
widze ze negatywne opinie sa caly czas kasowane przez wielka pania prezes ( musi chyba ponad 100 wazyc ) wole jechac do nepalu i pomoc ludzia po trzesieniu i zrobic dobry uczynek niz robic dla tych zlodzieji ktorzy i tak kasy nie placa. ODRADZAM. firma stracona. nie radze nikomu tam isc.
7
olek 2015-11-17 19:10:58
jezeli jestescie juz tak zdesperowani ze bedziecie pracowac charytatywnie to zadajcie umowy a tego wam nie dadza bo placa z najmniejszej krajowej reszte ci dadza na reke tak przynajmniej obiecuja na gebe jezeli pojedziesz za granice pieniedzy nie zobaczysz dopoki nie zajedziesz do tarnowa musisz byc bogatym aby przezyc w tej firmie
6
monter 2016-01-31 12:19:38
Koledzy znacie może poważne firmy z którymi można wyjechać zagranice jako monter rurociągów?
oszukany 2016-03-04 21:41:46
nigdy prze nigdy nie do tej firmy !!!DNOOOO!!!
7
oszukany 2016-03-30 12:05:50
Oszukują na każdym kroku. Tam nie traktuje się ludzi poważnie. Jedynie czego się dorobicie to tylko choroby wrzodowej żołądka.
SZCZERZE NIE POLECAM TEJ FIRMY.
7
oelbus 2016-05-16 21:04:32
Właścicielem firmy jest pseudo-biznesmen z Tarnowa. W 2010 roku szukał bandyty, który przestrzeli nogi konkurentowi z branży. Dostał za to 1 rok i 6 miesięcy bezwzględnego więzienia. To chyba mówi wszystko o standardach panujących firmie. Po źródła wystarczy wpisać w wyszukiwarce tytuł "Szukał bandyty, natrafił na agenta elitarnego wydziału CBŚ".
5
łukasz 2016-06-21 13:02:01
Ludzie uwazajcie na tą firmę i unikajcie jej...nie wypłacają kasy...a jak juz dostaniesz to nie tyle co obiecali...jednym słowem oszusci..
6
Marek 2016-06-24 12:25:32
Ostatnio jak u nich pracowałem oczekiwałem za pieniędzmi prawie 3 miesiące...firma dla ludzi o silnych nerwach..nie polecam
6
Mirek 2016-06-29 08:28:59
Jeśli ktoś lubi pracować za darmo,polecam Spaw Mar
5
przemek 2016-06-30 14:52:16
Mnie tez oszukali na 500euro...mialem uzgodnione 15eu a przy rozliczeniu powiedziała księgowa ze 12eu..brak słów,,
6
Pracownik 2016-09-01 16:56:54
Nie płacą, oszukują, na pieniądze można czekac i parę miesięcy, nie odbierają telefonu w firmie, a pani prezes nie istnieje prawdopodobnie, bo nigdy jej nie ma
4
sdfv 2016-10-12 17:08:47
@pracownik nie rozumiem dlaczego tak piszesz tutaj?
Zostaw swoją opinię o "SPAW-MAR" - Mongstad
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SPAW-MAR"