brak logo

Masterbouw Construct B.V.

Rotterdam

Opinie o Masterbouw Construct B.V.

anonim 2011-11-06 18:09:43
masterbouw construct b.v to moim zdaniem przysłowiową firma "KOGUCIK", która wymaga u osoby poszukującej pracy wysokich kwalifikacji a sama nie oferuje nic w zamian. Po przyjeździe do Holandii okazuje się, że płaca jest na pograniczu najniższej krajowej. Sam na własną rękę musisz dojechać do pracy i ciężko jest uzyskać jakiekolwiek zwroty z tego tytułu. Firma prowadzona jest na wariackich papierach bez jakiegokolwiek zapoznania się z Holenderskich kodeksem pracy (brak ubezpieczenia itd). Jeśli chcesz się przejechać do NL w zatłoczonym busie ponad 12 godz. doznać szoku, spalić grama zioła i wrócić do mamusi to serdecznie polecam!!!
didi 2015-06-30 09:22:01
zgadzam sie z kolegą w 100%
oszukany 2016-08-11 16:35:43
Oszuści nie płacą pieniędzy za prace!!!
Mariusz 2016-10-19 12:45:26
Podzielam innych zdanie oszusci i klamcy mysla ze w ich bajeczki ktos uwierzy !
Masterbouw Construct BV 2016-11-06 11:07:51
Powyższe anonimy są od niestawiających sie do pracy leni, którzy zostali zwolnieni dyscyplinarnie.
Umawiają sie, ze przyjdą do pracy, koledzy i materiały na nich czekają a tu cisza i wyłączony telefon.
Wiec jak sie w koncu obudzą to piszą złą opinie na na pracodawce. Oczywiście anonimowo.

Czarna lista palących "zioło" i niekompetentnych pracowników dostępna dla pracodawców emailowo, wkrótce opublikowana na stronie:
www.masterbouwconstruct.eu

Pozdrawiam,
Joanna Banucha
Masterbouw Construct BV
Janek 2016-11-09 17:15:35
Oceniajac agencje moge wspomniec ze jest to jedyny zleceniodawca ktoremu zaufalem .
Wspanialy kontakt z koordynatorem, bez jakichkolwiek problemów z platnosciami . Bez ukrytych niespodzianek , Wszystko czarno na bialym , Bez stwarzania z premedytacja niejasnych sytuacji .

Po prostu polecam!!!!



Aaaa... Czytajac powyzsze komentarze anonimimowych "pracownikow"' na temat w/w firmy , Nie zgadzam sie z zadna opinia przedstawiajacym w zlym swietle Masterbouw Construct (PS szacujac ze po 2 tygodniach we firmie mozna nazwac sie specjalista to jednak nie w tym kierunku myslenie )

Bylem zadowolony a zarazem jestem gotowy do podjecia dalszej wspolpracy z ta agencja pracy .

Pozdrawiam Jan Drotkowski.
JDM Montage
Genius 2016-11-11 14:57:12
Witam,

A ja chcialem obalic post tej baby i janka poniewaz w 100% zgadzam sie z powyzszymi 4 postami. Mianowicie dalem wymowienie 7 dniowe jak bylo w moim kontrakcie poniewaz pieniadze nie byly na czas i ta baba zaczela mnie juz oszykiwac, zreszta sami zobaczycie jak zostalem potraktowany. Jestem gentelmenem i nie bede uzywal mocnych slow co o niej mysle ale ona mysli ze wszyscy sa idiotami i oszukuje nas polakow w zywe oczy... a jak sie upomnisz to gra slodka idiotke "a co sie stalo ?" a jak nie ma argumentow to wola kolege z pracy holendra zeby klamal za nia ktory ma nas polakow za nic! ja akurat zostalem oszukany o paredziesiat centow ale znam osoby co skubnela ich na wieksza kwoty. Gra systemem ze zatrudnia samych polakow i placi po 30 dniach a nawet dluzej gdzie pieniadze dostaje od firmy co tydzien. Zabezpiecza sie w ten sposob zeby mogla miec cie w garsci i wtedy robi co chce...Zwykly schemat polakow za granica oszukuja tylko swoich bo tak najlatwiej...Brzydze sie takimi ludzmi. Moja rada omijajcie ja jak najwiekszym lukiem albo podpisujcie kontrakty na 7 dni platnosci bo inaczej zostaniecie oszukani. Ponizej przedstawiam linki na dowod ze mowie prawde i pierwsze posty sa prawdziwe...Jak umiecie dobrze holenderski to zobaczycie jak ten klamca holenderski jest sarkastycznym dupkiem...Sa winni mi kupe pieniedzy i prawdopodobnie sprawa skonczy sie w sadzie a mam mocne dowody oni nic tylko klamia, klamia i klamia... jak Hillary Clinton... Linki:

https://i.imgsafe.org/5c5f98a4f0.jpg

https://i.imgsafe.org/5c5fc30e8f.jpg

https://i.imgsafe.org/5c5ff4598e.jpg

https://i.imgsafe.org/5cc9c0e354.jpg
Genius 2016-11-12 18:16:41
...a i jeszcze jedndo ja nie jestem chrzescijaninem...wasza religija zryla wam te ograniczone mozgi...a ja jestem baronem...wolny od wszystkiego...nie wierze w zadna religie....bo mam swoja kosmiczna , jedna religie ktora zjednoczy cale swiat...uwolnie wszystkich od systemu...kazdy bedzie wolny jak ja...ja jestem illuminatti i wiem co mowie.....
1
Jam Siukny III 2016-11-12 21:03:56
Po prostu gratuluje Ci wyobrazni. ciekawe po jakich środkach odurzających wpadłeś na to?
wymyśliłem fanuka 2016-11-13 20:25:41
Genius, mam do Ciebie dwa pytania. Pierwsze (dotyczace zycia w realnym świecie) co zrobić żeby mieć góre legalnych pieniędzy, np taczke 50-eurowych banknotów?
A drugie pytanie (tutaj bedziemy musieli odejść nieco od rzeczywistości, takie typowo filozoficzne pytanie, ale jestem przekonany że Genius zna na nie odpowiedź, w koncu jest oświecony): jak wsadze Ci palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ja mam palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ty?

A tak na poważnie: weź ty sie chłopie do roboty jak przystało na kogoś kto ma jaja i fiuta a nie z "kobitą" sie patyczkujesz.
Genius 2016-11-14 20:57:06
Juz nie chce mi sie komentowac tych abstrakcyjnych kometarzy...wieje tutaj nuda i monotonia...pani Hillary Clinton z Masterbouw construct nie moze zniesc ze genius ktory wymyslil system dla van Campen...olal ja...to jest powod tych kometarzy w moja strone...zreszta wszystko widac na zdjeciach kto kim jest i jak gra...zycze wam dalszej intelektualnej rozgrywki miedzy soba... peace Genius
Artur 2016-11-23 20:25:39
Nie ktorzy maja problemy z biurem niektorzy nie, lecz ja nie mialem zadnych problemow. Wyplaty sie zgadzaly jak najbardziej.
Genius 2016-11-25 20:13:31
Popieram pana Artura...wyplaty sie zgadzaja wszystkim niewolnikom ktorzy musza wyrabiac jakies normy wymyslone przez kolonistow.. ...ludzie opamietajcie sie jakie normy ??? normy sa dla niewolnikow.... a ja jestem Genius wolny czlowiek i robie co che [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system bitcoin gora !!!
1
Zostaw swoją opinię o Masterbouw Construct B.V. - Rotterdam
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterbouw Construct B.V.